Gość: simoran IP: *.icpnet.pl 12.09.05, 20:30 czy magdalenka jest glownie zloza z dziewczyn? taka opinie slyszalem, a szykuje w tym roku szkolnym papiery do LO, i mialem ochote sie wybrac do marynki.. Warto? Jest zenska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 01:18 Nie zastanawiaj sie! to fantastyczna szkola! Nie jest zenska, choc co prawda dosyc zdominowana przez dziewczyny (ale to sie tez zmienia - z roku na rok podobno wiecej chlopakow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.icpnet.pl 14.09.05, 22:05 skoro tak mowisz... ale chcialbym znac kogos, kto uczeszcza do magdalenki... jezeli dziewczyn wiecej, to fajnie :D bede towarkiem posrod tylu babek :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiool Marynka jest rewelacyjna! 21.09.05, 18:50 Ja niestety już kończę Marynkę w tym roku... :( <chlip> Ale każdemu polecam tę szkołę: zamiast wklepywać uczniom do głów suchą, bezużyteczną wiedzę nauczyciele potrafią naprawdę zainteresować przedmiotem, a jeśli ktoś ma już do czegoś wyraźną awersję, to wcale nie ma gnębienia, można sobie odpuścić( oczywiście wszystko ma swoje granice :) )Poza tym panuje tu niepowtarzalny klimat, nauczyciele są mili, każdy jest jedyny w swoim rodzaju... Rewelacyjni nauczyciele polskiego, klimatyczna pani profesor od historii sztuki no i wyjątkowa pani z barku :))))) Naprawdę, polecam!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Marynka jest rewelacyjna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:54 I rewelacyjne ceny w tymże barku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiool Re: Marynka jest rewelacyjna! 22.09.05, 16:30 Barek jest tylko reprezentacyjny, jedzenie kupuje się w sklepie spożyczym albo na rynku, za to od pani z barku można sępić łyżeczki plastikowe do jugurtów :D A ceny- faktycznie. Rosną z tygodnia na tydzień. Biznes się kręci :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiool Re: Marynka jest rewelacyjna! 22.09.05, 16:32 Ceny podlegają ciągłemu wzrostowi, fakt;/;/;/ ale cóż...rynek blisko, a od pani z barku zawsze można wysępić plastikową łyżeczkę do yogurtu..:]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:35 Nie da się ukryć, że na marynkowiczach zarabia głównie pobliska piekarnia :) A, i pan od ksera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiool Re: LO MARYNKA DAMSKIE? 23.09.05, 22:10 Taaaa... moze w tym roku przyjdzie na Mariany :P:P:P W końcy po to go wybraliśmy... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:02 Jaka klasa w tym roku organizuje Marianny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:24 Mariany jak już :) A klasa - ta, co zawsze. 2a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 21:44 damskie czy nie, ale warte tego, zeby tam chodzić! nie zapominajmy o nauczycielach matmy, oni dopiero sa "klimatyczni" =) o pani od geo z nadsłyszalnością i o Ali G od inglisza ;) szkoła fajna, nauczyciele sensowni (!!!!!) jak mało gdzie, wszystko ma ręce i nogi. a którego i o której są Mariany? nie odpuszczę sobie <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kari Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.icpnet.pl 06.11.05, 21:27 ja jestem w I klasie Marynki. Szkola jest super. Faktycznie jest lekka przewaga dziewczyn ale kazdy chlopiec mile widziany! :P co do Marianow to czy przypadkiem nie 1a je ogranizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sipal Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.orange.pl 24.11.05, 01:02 O liceach rozmawiaj na forum gimnazjalistów (specjalnie po to powstało): www.gimforum.pl Odpowiedz Link Zgłoś