Dodaj do ulubionych

LO MARYNKA DAMSKIE?

IP: *.icpnet.pl 12.09.05, 20:30
czy magdalenka jest glownie zloza z dziewczyn? taka opinie slyszalem, a
szykuje w tym roku szkolnym papiery do LO, i mialem ochote sie wybrac do
marynki.. Warto? Jest zenska?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 01:18
      Nie zastanawiaj sie! to fantastyczna szkola! Nie jest zenska, choc co prawda dosyc zdominowana przez dziewczyny (ale to sie tez zmienia - z roku na rok podobno wiecej chlopakow)
      • Gość: sim Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.icpnet.pl 14.09.05, 22:05
        skoro tak mowisz... ale chcialbym znac kogos, kto uczeszcza do magdalenki...
        jezeli dziewczyn wiecej, to fajnie :D bede towarkiem posrod tylu babek :)
        • asiool Marynka jest rewelacyjna! 21.09.05, 18:50
          Ja niestety już kończę Marynkę w tym roku... :( <chlip>
          Ale każdemu polecam tę szkołę: zamiast wklepywać uczniom do głów suchą,
          bezużyteczną wiedzę nauczyciele potrafią naprawdę zainteresować przedmiotem, a
          jeśli ktoś ma już do czegoś wyraźną awersję, to wcale nie ma gnębienia, można
          sobie odpuścić( oczywiście wszystko ma swoje granice :) )Poza tym panuje tu
          niepowtarzalny klimat, nauczyciele są mili, każdy jest jedyny w swoim rodzaju...
          Rewelacyjni nauczyciele polskiego, klimatyczna pani profesor od historii sztuki
          no i wyjątkowa pani z barku :)))))
          Naprawdę, polecam!!! :)))))
          • Gość: Ja Re: Marynka jest rewelacyjna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:54
            I rewelacyjne ceny w tymże barku ;)
            • asiool Re: Marynka jest rewelacyjna! 22.09.05, 16:30
              Barek jest tylko reprezentacyjny, jedzenie kupuje się w sklepie spożyczym albo
              na rynku, za to od pani z barku można sępić łyżeczki plastikowe do jugurtów :D
              A ceny- faktycznie. Rosną z tygodnia na tydzień. Biznes się kręci :P
            • asiool Re: Marynka jest rewelacyjna! 22.09.05, 16:32
              Ceny podlegają ciągłemu wzrostowi, fakt;/;/;/ ale cóż...rynek blisko, a od pani
              z barku zawsze można wysępić plastikową łyżeczkę do yogurtu..:]]]]]]]]
    • Gość: Ja Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:35
      Nie da się ukryć, że na marynkowiczach zarabia głównie pobliska piekarnia :) A,
      i pan od ksera ;)
      • asiool Re: LO MARYNKA DAMSKIE? 23.09.05, 22:10
        Taaaa... moze w tym roku przyjdzie na Mariany :P:P:P W końcy po to go
        wybraliśmy... ;>
    • Gość: Ania Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:02
      Jaka klasa w tym roku organizuje Marianny?
      • Gość: Ja Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:24
        Mariany jak już :) A klasa - ta, co zawsze. 2a
    • Gość: absolwentka Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 21:44
      damskie czy nie, ale warte tego, zeby tam chodzić! nie zapominajmy o
      nauczycielach matmy, oni dopiero sa "klimatyczni" =) o pani od geo z
      nadsłyszalnością i o Ali G od inglisza ;) szkoła fajna, nauczyciele sensowni
      (!!!!!) jak mało gdzie, wszystko ma ręce i nogi.

a którego i o której są Mariany? nie odpuszczę sobie <LOL>
      • Gość: Kari Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.icpnet.pl 06.11.05, 21:27
        ja jestem w I klasie Marynki. Szkola jest super. Faktycznie jest lekka przewaga
        dziewczyn ale kazdy chlopiec mile widziany! :P co do Marianow to czy
        przypadkiem nie 1a je ogranizuje?
    • Gość: sipal Re: LO MARYNKA DAMSKIE? IP: *.orange.pl 24.11.05, 01:02
      O liceach rozmawiaj na forum gimnazjalistów (specjalnie po to powstało):
      www.gimforum.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka