ismeria 21.12.05, 14:05 Co sadzicie o tym kierunku?Jak tam jest? I czy jest matma? Bo w tym to ja noga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Re: Turystyka i rekreacja na UAM 21.12.05, 22:32 ismeria napisała: > I czy jest matma? Bo w tym to ja noga... Też jest:( geoinfo.amu.edu.pl/wngig/informator/kandydat-turystyka_02.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Turystyka i rekreacja na UAM IP: *.osk.enformatic.pl 22.12.05, 23:13 Matma jest... w postaci przedmiotów takich jak : Ekonomia i rachunkowość... do tego potrzebna jest matma pozatym biologia historia i medycyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Turystyka i rekreacja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:59 STAROMATURZYŚCI!!!!! jesli wybieracie sie na geografię, turystyke i rekreacje lub geoinformację na UAM i musicie zdawac egzaminy wstępne polecam kupno testów z poprzednich lat. Pytania na egzaminie powtarzają się, gdyby nie testy nie byłabym studentka turystyki:)Testów nie mozna kupić oficialnie, zainteresowanych kupnem testów ode mnie prosze o kontakt geotesty@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria Re: Turystyka i rekreacja na UAM 31.12.05, 16:46 Jestem technikiem hotelarstwa o specjalnosci turystyka. Z turystki pisalam prace dyplomowa. Czy ja tez bede musiala zdawac egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacol Re: Turystyka i rekreacja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 03:02 Na większości kierunków WNGiG-u jest matema ale cóż takie życie;) Pozdrawiam dr Kossowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ani122 Re: Turystyka i rekreacja na UAM 18.01.06, 13:14 Witam Jestem absolwentką UAM turystyka i rekreacja. Nie martw sie o matme! Nie ma takiego przedmiotu. Jedynie statystyka i rachunkowosc, ale z tym nie powinieneś mieć problemu, nawet jesli nie znosisz matmy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr d Re: Turystyka i rekreacja na UAM IP: *.icpnet.pl 08.02.06, 13:21 ekonomia z dr kruszka z AE jest najbardziej przerabana...50% ma poprawke...ciezko to zaliczyc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ani122 Re: Turystyka i rekreacja na UAM 13.02.06, 09:57 Ekonomia to pryszcz w porównaniu z nazewnictwem z Choińskim, które Was przerazi pod koniec studiów;) Ale wszystko jest do przejścia, zwłaszcza, że nowe roczniki nie mają już przedmiotu turystyka ekstremalna także z Choińskim, z którym walczą do tej pory moi koledzy i koleżanki, a powinni już od pół roku mieć tytuł mgr:/ Kruszka to luzak...trzeba po prostu nauczyć się liczyć;) Choiński da Wam popalić:) Powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosek_s Re: Turystyka i rekreacja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:55 to ja tez zadam pyanie: 1. jak to jest z WF-em duzo tego?? 2. jak juz jestes absolwentka to moze mi napiszesz cos jak to jest ze znalezieniem pracy potem? :] bo ja sie tez nad tymi studiami zastanawialem :] pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Turystyka i rekreacja na UAM 25.03.06, 12:13 ja tez chce wiedziec tak jak sosek_s czy na tir jest duzo tej rekreacji czyli wf itp. Chcialabym studiowac cos zwiazanego z hotelarstwem i turystyka ale nie ma takich kierunkow za wiele :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Turystyka i rekreacja na UAM IP: *.ae.poznan.pl 06.04.06, 13:56 proponuje Akademię Ekonomiczną tam mają bardzo fajne specjalności turystyka i hotelarstwo, po studiach jesteś ekonomistą o specjalności turystyka i hotelarstwo, dla pracodawcy ekonomista jest dużo lepszy niż geograf po UAM czy wuefista po AWF Odpowiedz Link Zgłoś
monikinda Re: Turystyka i rekreacja na UAM 10.04.06, 22:44 te studia sa mega nudne, nic z nich prawie z turystyki nie ma, nic ciekawego nie ucza, duzo geografi: fizyczna, ekonomiczna, ludności, itp itd + kupa niepotrzebnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ani122 Re: Turystyka i rekreacja na UAM 10.04.06, 22:49 ...nie sa nudne!! Sa bardzo ciekawe! Tylko, ze rozkrecaja sie dopiero na IV, V roku:) Ale za to na I, II i III roku sa fajne wyjazdy:) Wiem co pisze..jestem absolwentka:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikinda Re: Turystyka i rekreacja na UAM 12.04.06, 19:54 monikinda napisała: > te studia sa mega nudne, nic z nich prawie z turystyki nie ma, nic ciekawego > nie ucza, duzo geografi: fizyczna, ekonomiczna, ludności, itp itd + kupa > niepotrzebnych rzeczy. a ja na V roku, ale kazdy moze miec inne zdanie. ps u kogo pisalas mgr? Odpowiedz Link Zgłoś