agao5 05.01.06, 17:54 Szukam absolwentów Instytutu ,lub osób które słyszały coś o działalności tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Instytut Psychologii Stosowanej IP: *.pol / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:11 A co dokładnie Cie interesuje??Słyszłam wiele o tej szkole !! Odpowiedz Link Zgłoś
agao5 Re: Instytut Psychologii Stosowanej 31.01.06, 17:27 Wszystko!!Ta szkoła z tego co wiem ,nie ma uprawnień państwowych czyli co mam po jej zakończeniu poza satysfakcją i wiedzą którą zachowam dla siebie? Oczywiście moge ją wykorzystać (ewentualnie) w pracy ale nie moge pracować jako psychoterapeuta,bo nikt mnie nie zatrudni.Co mogę zrobić dalej z tą wiedzą? 2 rzecz to warsztaty,na które nie każdy może wyjechać z różnych względów a podobno są 1 warunków otrzymania dyplomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Instytut Psychologii Stosowanej IP: *.pol / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:56 Dlaczego Cie nikt nie przyjmie??Oczywiście ,ze możesz znalezc prace jako psychoterapeuta!!A warsztaty to chyba znajdzie się jakiś wspólny termin ,żeby wyjechac!!Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś