niunia9615 06.12.06, 13:22 czy ktoś zna prof. Pawełczyka wykładającego przedmiot o nazwie: Socjotechniki politologiczne???? poszukuje opinii na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:50 Kończyłam wsnhid rok temu. Zajęcia i egzamin z dr Pawełczykiem to nic przyjemnego. Kończyłam wsnhid rok temu i kilka zajęć przez te pięć lat z nim miałam. Ulewał ludzi niesamowicie. Najwięcej z teorii polityki, I poprawka, II poprawka, warunki a na końcu i tak interweniowali inni profesorowie bo wiara miała już egzaminy zdane, przygotowane prace mgr chciała się juz bronić ...a on nie popuszczał. A ludzie naprawdę zakuwali żeby u niego zadać bo każdy wiedział jak jest ciężko........ Odpowiedz Link Zgłoś
niunia9615 Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk 07.12.06, 11:34 niunia9615 napisała: > czy ktoś zna prof. Pawełczyka wykładającego przedmiot o nazwie: Socjotechniki > politologiczne???? poszukuje opinii na ten temat. Zaczynam wlaś nie zajęcia z tym profesorem.Myslałam ze jak zdałam Malendoswkiego to juz wszystko przetrwam:) Teraz sie bronie bo jestem na licencjacie i dlatego ak sie obawiam tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:39 Witam, mam z tym panem zajecia ale na uam. Osobiscie nie mialam jak dotad zadnzch problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
edrys Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk 06.01.07, 21:19 Gość portalu: Nina napisał(a): > Witam, mam z tym panem zajecia ale na uam. Osobiscie nie mialam jak dotad > zadnzch problemow. Dokładnie! Przedmiot rewelacyjnie prowadzony, byłem na wszystkich wykładach, chyba jedyny raz takie coś mi się zdarzyło w ciągu 5 lat studiów. Wykłady + koniecznie książka i egzam zdany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk IP: *.devs.futuro.pl 04.01.07, 15:14 Przy dobrze opanowanym materiale z wykładów oraz przyswojeniu książki jego autorstwa,zdasz na pewno na pierwszym razem. A przedmiot to "socjotechniki polityczne":) Odpowiedz Link Zgłoś