Dodaj do ulubionych

wsnhid Socjotechniki pawełczyk

06.12.06, 13:22
czy ktoś zna prof. Pawełczyka wykładającego przedmiot o nazwie: Socjotechniki
politologiczne???? poszukuje opinii na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:50
      Kończyłam wsnhid rok temu. Zajęcia i egzamin z dr Pawełczykiem to nic
      przyjemnego. Kończyłam wsnhid rok temu i kilka zajęć przez te pięć lat z nim
      miałam. Ulewał ludzi niesamowicie. Najwięcej z teorii polityki, I poprawka, II
      poprawka, warunki a na końcu i tak interweniowali inni profesorowie bo wiara
      miała już egzaminy zdane, przygotowane prace mgr chciała się juz bronić ...a
      on nie popuszczał. A ludzie naprawdę zakuwali żeby u niego zadać bo każdy
      wiedział jak jest ciężko........
    • niunia9615 Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk 07.12.06, 11:34
      niunia9615 napisała:

> czy ktoś zna prof. Pawełczyka wykładającego przedmiot o nazwie: Socjotechniki
      > politologiczne???? poszukuje opinii na ten temat.
      Zaczynam wlaś nie zajęcia z tym profesorem.Myslałam ze jak zdałam
      Malendoswkiego to juz wszystko przetrwam:) Teraz sie bronie bo jestem na
      licencjacie i dlatego ak sie obawiam tego Pana.
      • Gość: Nina Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:39
        Witam, mam z tym panem zajecia ale na uam. Osobiscie nie mialam jak dotad
        zadnzch problemow.
        • edrys Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk 06.01.07, 21:19
          Gość portalu: Nina napisał(a):

> Witam, mam z tym panem zajecia ale na uam. Osobiscie nie mialam jak dotad
          > zadnzch problemow.

Dokładnie! Przedmiot rewelacyjnie prowadzony, byłem na wszystkich wykładach,
          chyba jedyny raz takie coś mi się zdarzyło w ciągu 5 lat studiów. Wykłady +
          koniecznie książka i egzam zdany.
    • Gość: Gość Re: wsnhid Socjotechniki pawełczyk IP: *.devs.futuro.pl 04.01.07, 15:14
      Przy dobrze opanowanym materiale z wykładów oraz przyswojeniu książki jego
      autorstwa,zdasz na pewno na pierwszym razem. A przedmiot to "socjotechniki
      polityczne":)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka