Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:42 Jakie są Wasze opinie o tej szkole. Interesuje mnie zwłaszcza kierunek Projektowanie ubioru. Zapraszam do dyskusji o tej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylek1007 Re: WSUS w Poznaniu 12.03.07, 15:03 hej, tez jestem z tej uczelni, ale na innym kierunku. Sama uczelnia dla mnie spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan Re: WSUS w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:49 Studiowałem Dziennikarstwo i powiem Ci, że jest naprawdę fajnie ;] Na Uczelni panuje "luidzka" atmosfera (a nie jak na państwowej uczelni :) i wykładowcy tez jak najbardziej w porządku (może oprócz pana od prawa ;/) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek1007 Re: WSUS w Poznaniu 30.03.07, 20:16 Gość portalu: szatan napisał(a): > Studiowałem Dziennikarstwo i powiem Ci, że jest naprawdę fajnie ;] Na Uczelni > panuje "luidzka" atmosfera (a nie jak na państwowej uczelni :) i wykładowcy tez > jak najbardziej w porządku (może oprócz pana od prawa ;/) z kim miałes prawo??? Odpowiedz Link Zgłoś
przemtom Re: WSUS w Poznaniu 05.05.07, 12:20 Studiuję we WSUSie właśnie jestem na 3 roku na dziuennikarstwie. Jak skończe 3 rok to zapisuję się uzupełniające magisterskie. Ja prawo miałam z prof Naganowskim i wspominam bardzo miło dostałam z egzaminu 5 :) Odpowiedz Link Zgłoś