Dodaj do ulubionych

WSNHiD - jaka jest?

03.09.03, 10:28
Pytanie jak wyżej. Chodzi konkretnie o poziom nauczania, wymagania, ludzi,
kadrę itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bladyrunner Re: WSNHiD - jaka jest? IP: *.gazeta / 192.168.42.* 03.09.03, 10:59
      Teraz się przeniosła więc cos może się zmienić.
      Z moich obserwacji (licencjata broniłem dwa lata temu):
      - egzaminy sie zdaje na ksero (można oficjalnie kupić ściągę w pomniejszeniu
      oraz materiał z pytaniami i odpowiedziami, które będą na egzaminie).
      - bardzo różni wykładowcy (wielkie nazwiska (nic nie potrafia wyłożyć tylko
      wymagania maja ogromne ale i tak daja się robić w b.) przepltają się z młodymi
      paniami mgr :).
      - ludzie wporządku ale atmosfery akademickiej nie ma - jest za to atmosfera
      wielkiego zakładu pracy.
      - bezwzględne zasady finansowe - skreślą Cię z listy po 3 miesiącach zalegania
      i wtedy trzeba płacic wpisowe ponownie za przywrócenie w prawach studenta.
      - studenta w dziekanacie mają za nic - jak nie pokażesz ostatniego przelewu to
      nawet pocałuj się w d... Ci nie powiedzą.
      - wieczne problemy z wpisami w indexach - wszystko na twojej głowie więc czasem
      można świra dostać z jeżdżeniem na UAM na Szamarzewie za wpisami bo wykładowcy
      sie nie kwapią na takie imprezy do WSNHiD. Warto odrazu zapoznać się z
      terminami dyżurów poszczególnych wykładowców na Szamarzewie.
      Pozytywne strony:
      - bardzo dobre warunki do nauki.
      - niektórzy wykładowcy sa naprawdę wporządku i mają poczucie humoru - potrafią
      też wykładać.
      - Raczej wszystko da się zdać ;)
    • Gość: sizi Re: WSNHiD - jaka jest? IP: 217.153.49.* 09.09.03, 15:00
      robie studia magisterskie zaocznie - jestem naprawde zadowolona. Mozna sie
      naprawde czegos nauczyc jezeli tylko sie chce. Wykladowcy tak jak wszedzie
      (jeden kierunek na UAM mam za soba) i atmosfera taka sama jak na innych
      uczelniach państwowych - a ze terminowo placic trzeba, no coz moze dzieki temu
      czwarty rok bede placic tyle samo - bez podwyzek. No i warunki do nauki w
      nowej siedzibie - bardzo dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka