sonny07 03.09.03, 10:28 Pytanie jak wyżej. Chodzi konkretnie o poziom nauczania, wymagania, ludzi, kadrę itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bladyrunner Re: WSNHiD - jaka jest? IP: *.gazeta / 192.168.42.* 03.09.03, 10:59 Teraz się przeniosła więc cos może się zmienić. Z moich obserwacji (licencjata broniłem dwa lata temu): - egzaminy sie zdaje na ksero (można oficjalnie kupić ściągę w pomniejszeniu oraz materiał z pytaniami i odpowiedziami, które będą na egzaminie). - bardzo różni wykładowcy (wielkie nazwiska (nic nie potrafia wyłożyć tylko wymagania maja ogromne ale i tak daja się robić w b.) przepltają się z młodymi paniami mgr :). - ludzie wporządku ale atmosfery akademickiej nie ma - jest za to atmosfera wielkiego zakładu pracy. - bezwzględne zasady finansowe - skreślą Cię z listy po 3 miesiącach zalegania i wtedy trzeba płacic wpisowe ponownie za przywrócenie w prawach studenta. - studenta w dziekanacie mają za nic - jak nie pokażesz ostatniego przelewu to nawet pocałuj się w d... Ci nie powiedzą. - wieczne problemy z wpisami w indexach - wszystko na twojej głowie więc czasem można świra dostać z jeżdżeniem na UAM na Szamarzewie za wpisami bo wykładowcy sie nie kwapią na takie imprezy do WSNHiD. Warto odrazu zapoznać się z terminami dyżurów poszczególnych wykładowców na Szamarzewie. Pozytywne strony: - bardzo dobre warunki do nauki. - niektórzy wykładowcy sa naprawdę wporządku i mają poczucie humoru - potrafią też wykładać. - Raczej wszystko da się zdać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sizi Re: WSNHiD - jaka jest? IP: 217.153.49.* 09.09.03, 15:00 robie studia magisterskie zaocznie - jestem naprawde zadowolona. Mozna sie naprawde czegos nauczyc jezeli tylko sie chce. Wykladowcy tak jak wszedzie (jeden kierunek na UAM mam za soba) i atmosfera taka sama jak na innych uczelniach państwowych - a ze terminowo placic trzeba, no coz moze dzieki temu czwarty rok bede placic tyle samo - bez podwyzek. No i warunki do nauki w nowej siedzibie - bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś