Gość: gość IP: *.chelmno.mm.pl 08.08.10, 12:03 Kto zna dobrego kręgarza,godnego polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mira Re: Problem z kręgosłupem. IP: *.chelmno.mm.pl 08.08.10, 12:20 Nie musisz iść ani do lekarza ani do kręgarza, według holistyki problemy te są wywołane poprzez myśl typu ,,nie jestem wstanie, nie uda mi się" pracuj z afirmacją ,,Życie mnie kocha i wspiera" a zobaczysz ze problemy z kręgosłupem znikną bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z kręgosłupem. IP: 81.219.127.* 08.08.10, 14:26 ja pierdziele..walnij się w ten pusty łep!co za kretynka no.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: Problem z kręgosłupem. IP: *.147.201.110.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 15:17 w bydgoszcy przyjmuyje dobry dr Maciej Dierzanowski, dokładnych namiarów nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Problem z kręgosłupem. IP: *.chelmno.mm.pl 08.08.10, 15:19 W Chełmnie nie ma dobrego specjalisty jeśli chodzi o kręgosłup. Zapisują tylko leki i wysyłają na "rehabilitację" która do niczego nie prowadzi a już na pewno nie do zdrowia. Kręglarz to też nie jest dobre rozwiązanie, czasami pomaga ale prawdopodobieństwo głębszego urazu też jest możliwe. Trzeba najpierw zrobić rezonans by dokładnie wiedzieć jaki odcinek i w jakim stopmiu uciska na nerw. Jedyna klinika która ma specjalistów w tym temacie dostępna w okolicy to Krojanty. www.krojanty.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Problem z kręgosłupem. IP: *.chelmno.mm.pl 08.08.10, 15:43 Praca z afirmacjami (odnośnie do jednej z do poprzednich wypowiedzi) to dobry pomysł, lecz dodatkowo wizyty lekarskie też jako wspomaganie. W okolicach Chełmna najbliższy i najlepszy jest dr Stanisław Gerlach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Problem z kręgosłupem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 17:00 Pan Krzysztof Antonow. mgr rechabilitacji. Specjalizacja - kręgosłup. Bardzo tanio, fachowo. Chełmno. Odpowiedz Link Zgłoś