IP: 81.210.32.* 14.05.04, 17:57
Podczas Majowego przy studzience o godzinie 21.00 mozna zauwqażyć grupki
niestosownie zachowujących sięmłodych ludzi. Szaleją o nie można się
spokojnie modlić. Wobec tego mam pytanie Gdzie jest nasza kochana straż
miejska. Czy moglby oni chociaż na pół godziny nie powinni być wszyscy
strażnicy razem aby okiełznać młodych???? odpowiedzcie pozostawiam wam wolne
słowo
Obserwuj wątek
    • Gość: czch Re: Majowe IP: 81.210.32.* 14.05.04, 18:56
      byłem kiedyś na majowym robić fotki do "interwencji" w gazecie i rzecz. po tym co ujrzałem byłem w szoku. raczej rzadko pojawiam się w kościele ale mam szacunek dla wszystkich ludzi i ich przekonań. takiego hamstwa ze strony kilku czy kilkunastu wyrostkow już dawno nie widziałem. ale nie to mnie najbardziej zszokowało-najbardziej utkwiła mi w pamięci bierność bodaj 200 osobowego tlumu. jeśli mi ktoś by przeszkadzał w czymś bardzo dla mnie ważnym nie znalazł by tolerancji. Ludzie nie dajcie się zastraszyć! P.S. ja trzech dość skutecznie uciszyłem choć zdawałem sobie sprawę że w każdej chwili mogą posilić się kumpelstwem...Nie bądźcie tchórzami i nie dajcie się zastraszyć 12 latkom...kobiety gdzie wasze parasolki:) zróbcie im mały dżihad
      • Gość: bor Re: Majowe IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 15:10
        tu są potrzebne szersze działania przepędzenie paraslokami moze bedzie
        skuteczne ale potem znów wróca, a trudno żeby panie cały czas miały parasole w
        pogotowiu. Straż miejska albo rodzice/szkola mogliby odniesc bardziej trwały
        efekt.
        • Gość: iglo Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 15.05.04, 17:35
          a pozatym tam sie ma tylko pan ale sa FACECI!!! ktorzy tez powinni cos zrobic a
          nasza straz miejska chodzi i tylko sie rozglada, swieci lattarka i nic nie
          robia!!!!!!!! potrzeba icjh wicej!!!!!!!!!
      • Gość: młodzik Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 17.05.04, 19:08
        stary ja mam 13 lat i wiesz po co chodze na majowe? żeby wyrwać się z domu!
        rodzice normalnie nie pozwolą nam wychodzić do 22.00. a więc co mamy robić?
        siedzieć w domu? stary większość młodych ludzi chodzi na planty a to że jakieś
        dwa głupie kolesie w kaptórach przebiegną przed kapliczką to od razu chcecie
        wołać gliy ? ty też kiedyś byłeś dzieckiem ! więc wiesz jak to jest! chynba że
        zawsze byłeś lizuskiem to wtedy inna bajka. więc jeśli nim byłeś to pewnie
        siedziałeś w 1 ławce w kościele, miałeś średnią ocen 6.0. itd stary skumaj
        każdy chce trochę poprzeszkadzać !!! a ci którzy chodzą na planyty w czasie
        majowego więc po co gliny? żeby ich wypędzić. stary zostaw nas w
        spokoju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!lalusiu hehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Redman Re: Majowe IP: 81.210.32.* 16.05.04, 19:21
      To prawda podczas majowego nie można się w spokoju modlić. Doceniam i szanuję
      ludzi którzy znoszą te wybryki młodych. Plecam przy takim czymś uzycie
      parasolki i siły fizycznej ;-)
      • Gość: ciekawy Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 16.05.04, 22:17
        W takim razie po co nam jest potrzebna straz miejska, jezeli to sie dzieje pod
        oknem komendanta strazy miejskiej.
    • Gość: anikx Re: Majowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 07:58
      Proponuje przenieść majowe na teren komisariatu - może pomoże (choć nie na 100%.
      • Gość: młodzik Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 18.05.04, 12:36
        ludzie co wam przeszkadzamy?przecież aż tak nie robimy zadym! dajcie nam
        SPOKUJ !!!!!!!!!!!!!!
        a co do komisariatu to nie najleprzy pomysł !!!!!!!

• Gość: foto Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 18.05.04, 22:52
          ej ,, mlodzik" nam nie przeszkadza nam ze chodzicie na planty, na lawki ale nie
          przeszkadzajcie tym ktorzy sie modla wierza w Boga, rozumiem was ze to jedyny
          czas jaki mozecie sie wyrawac z haty ale nie przeszkadzajcie innym !! to tak
          jak ty bys sie uczyl i ktos by ci stal nad uchem i ci darl morde !!! ty mowisz
          ze mamy was zrozumiec!! wy nas tez zrozumcie i nie pzreszkadzajcie !!
    • Gość: genia Re: Majowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 11:47
      Pozwolilem sobie powiadomic wladze miasta o tym co sie dzieje na plantach a to
      co odpisal mi pan Kędierski

Zaniepokojony tym co się dzieje na "majowym",
      pozwalam sobie przesłać panu link na forum na którym wielu Chełmninian podziela
      moja opinię (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=635&w=12654058.
      Proszę zrobić coś z tym problemem i "poruszyć" Straż Miejską.
      Sam osobiści stałem obok starży miejskiej gdy kilku młodzieńców siarczyście
      kleło, strażnicy naweet nie zarteagowali!!!!
      Proszę powiedzieć za co oni dostają pensję????
      Przecież oni (strażnicy) nie wywiazują się ze swoich obowiazków!!!

Pozdrawiam

Straż Miejska została zobligowana do zwiększenia "czujności"

Dziękuję za informację

Pozdrawiam
      M.Kędzierski

• Gość: JZS Re: Majowe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 20:19
        Genia - jesteś szczęściarz !
        Czytelnikom Narratora - burmistrz nie odpowiada. Vide :
        www.narrator.republika.pl
        Czujnie pozdrawiam
        JZS
        • Gość: K Re: Majowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:00
          narratora ?
          • Gość: JZS Re: Majowe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 17:40
            Dokładnie tak : Narratora.
            JZS
      • Gość: GGrzegorz Re: Majowe IP: 81.210.32.* 20.05.04, 23:00
        Może w takim razie lepiej byłoby dać spokój urobionej po pachy Straży i zwrócić
        się o pomoc do Wujka Dobra Rada?...
        Może on sobie poradzi z młodymi-gniewnymi?
        Motyla noga... :/

Morał: gdy Strażnicy przydybią mnie na rowerkowaniu po Grudziądzkiej, to mam dwa
        wyjścia:
        1) grzecznie zapłacić mandat, przeprosić Rangersów i samemu powyciągać wentylki
        2) zbluzgać ich siarczyście i dalej delektować się slalomem między ludźmi

Doprawdy, miodnie.

...Ale przyznacie, że Straż wygląda ładnie, co nie?
        I o to chodzi ;)
      • Gość: młodzik Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 25.05.04, 14:12
        naprawde super stronka nic na niej nie ma
        a co do władz przeklinanie jest zabronione
        jeśli tak to od kiedy
        AVE SATAN
        pozdrawiam
        Jakub
        Westfalewski
    • Gość: WIĘRZĄCY Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 25.05.04, 14:13
      AVE SATAN
    • Gość: ANTY SATAN Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 25.05.04, 14:15
      WON STĄD ANTY CHRYŚCIE
      NIE CHCEMY CIĘ TUTAJ
      NIECH BÓG CIĘ NAWRÓCI
      bezborzniku
    • Gość: incognito Re: Majowe IP: 81.210.32.* 28.05.04, 13:04
      widzę że młodzi ciut uspokoili się po tym forum ale to jeszcze nie koniec bo
      jeszcze coś tam przeszkadzają
    • Gość: incognito Re: Majowe IP: 81.210.32.* 01.06.04, 14:08
      dzięki za taki odzew w sptrawie majowego zle chyba jezcze pozostawię ten wątek
      na dalsaze opinie.
    • Gość: Mirello Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.06.04, 20:20
      Bardzo ciekawe spostrzeżenia. Ludzie czy wy nie macie nic ciekawszego do
      roboty? Jeżeli faktycznie idę się modlić to nie zwracam uwagi na młodych!!!!
      A może idę i szukam dziury w całym.....a majowe to tylko "przykrywa"
      A co do wielce Szanownej Straży Miejskiej. Oni przejadają nasze cięzko
      zarobione pieniądze.Kto ich w ogóle wymyślił???.Rozwiązać i nie ma problemu,bo
      i tak jak są potrzebni to ich NIE MA. Może zrobimy coś za pójdzie w kierunku
      zlikwidowania Straż miejskiej????.
    • Gość: Menalaos Re: Majowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:29
      Majowe się skończyło a problem pojawi się za rok. Nie wiem czemu modzi tak lgną
      do studzienki żeby przeszkadzac. To jakas dla nich w końcu rozrywka...
    • Gość: POL Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 09.06.04, 19:52
    • Gość: koles Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.06.04, 13:23
      k
    • Gość: jowita Re: Majowe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:41
      gsdfg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka