Gość: SZERYF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:49 to wiecie najgorsze frajerstwo jakie moze byc a zwlaszcza NEJMANT nie maja co robic i sie bez podstawnie czepiaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:52 ja bedziesz robil to co masz, to nikt nie bedzie sie czepial. prawo jest rowne dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodek Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:59 No nie podzielam Twojej opinii za prawo jest równe dla wszystkich,sa tacy co nie mogą,są równiez tacy co mogą trochę i sa tacy co mogą wszystko,np.zatrzymalam sie kiedys przy banku doslownie na chwileczke i juz mandat byl za wycieraczka,a P.Nowakowski komendant strazy swoim prywatnym autkiem parkuje na chodniku przed oknami strazy miejskiej,chyba z troski o samochód i jemu wolno i z pewnościa mandatu nie otrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 17:54 Drogi Dodku. Pan Nowakowski-nie używaj słowa komendant bo to uwłacza godności inym ludkom, którzy sa komendantami-ma swoje prawa jemu wszystko wolno. Po prostu, nie reaguj na te ich karteczki, niech sobie wypisują.Nikt ci niczego nie udowodni. Zrób kiedyś zdjęcie samochodu p. Nowakowskiego i mu przeslij, niech ma pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gosciu Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:57 No ale niestety Pan Nowakowski jest komendantem,niestety i byc moze uwlacza to innym komendantom,to nie moje zmartwienie,a zdjecia zrób sobie sam i powies je sobie nad łóżkiem.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:26 chyba na glowe upadłes pni przyczepiaja sie tylko do uczciwych a tych drugich sie boją!!!!!!!!!! bo to frajery!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:42 podpowiedz dla dodka - masz z pewnoscia komorke. sa dwa numery telefonu do wyboru: 112 lub 997. mozesz w kazdej chwili tam zadzwonic i wyegzekwowac wyciagniecie wnioskow (czytaj pociagniecie do odpowiedzialnosci) rowniez komendanta, ale nie tylko. moze to byc takze smerf, radny, burmistrz lub starosta, albo jego zastepca (starosty), ktory zawsze jezdzi bez zapietych pasow i wozi swoja zone(chyba, ze ma na to papiery to sorki). nie pisz tylko, ze boisz sie, bo zaraz sie na tobie to odbije. nie wierze w to, po prostu nie chce ci sie, wolisz tu w necie, bo jest anonimowa(wy). wtedy nie wyplakuj sie publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:46 A Ty co donosiciel i obserwator,a jakie informacje kto z kim i kedy,dzwoń palancie i donoś a nie namawiaj do tego innych,a ja na forum wyraziłem swoją opinie na temat równości a że użyłem nazwiska no cóż komendant to niejako osoba publiczna i swoim postepowaniem niech daje przykład ale dobry Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MIEJSKA STRAZ IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:07 gosciu ! jeste zalosny. iloraz masz mniejszy niz obwod nadgarstka Odpowiedz Link Zgłoś
olum1 [...] 09.02.05, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texsas Ranger [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś