Dodaj do ulubionych

BUNGY W KOZŁOWIE

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:15
Witam.
Nazywam się Łukasz Gądor pochodzę z Torunia, od nie dawna jestem instruktorem.
Zakupiłem właśnie trzy nowe liny bungy,
posiadam niezbędne szkolenia i grupę wyszkolonych ludzi.
Zbieramy chętnych na skoki w Kozłowie.
Ostatnio skakaliśmy w Stańczykach koło Suwałk
4risk.net/bungee_stanczyki.php
A oto i my: www.bungee.pl/
No Chełmniacy czekamy na wasze posty.

Obserwuj wątek
    • m2uy Re: BUNGY W KOZŁOWIE 26.05.05, 22:40
      jak za darmo to skocze, tylko jak mi sie cos stanie to chce duuuuuze
      odszkodowanie :) mówie całkiem poważnie, pozdrawiam
    • Gość: auć Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:55
      nooo... żeby kręgi mi się rozszczepiły...Nigdy w życiu!
    • Gość: ktos Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:46
      a w jakiej cenie bylyby skoki ??
    • Gość: Łysy Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: 81.210.32.* 27.05.05, 13:38
      Podajcie więcej szczegolow bo z mila checia bym sie zabawil.
    • Gość: ! Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:09
      instruktor, który nazwy dobrze nie zna
    • Gość: igor Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 27.05.05, 15:37
      siema,chcialbym sie dowiedziec w jakim terminie mogloby sie to odbyc i ile
      wynosi koszt skoku,pozdrawiam
      • Gość: Instruktor Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:43
        Planujemy skoki na początek lipca.
        Cena jednego skoku=50 zł.
        Nie ma mowy o jakich kolwiek kolizjach, a ubezpieczenie jest wliczone w cenę skoku.
        Nie poszukujemy sikających w majtki gó..arzy, tylko osób którzy wiedzą czego chcą.
        Pozdrawiam.
        • Gość: ok Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:50
          zawsze chciałem skoczyć, więc teraz mam najlepszą okazję. INFORMUJ o postępach
          panie instruktorze chętnie sobie skocze bo jeśli nie bedę sobie pluł w brodę!
        • Gość: igor Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 31.05.05, 20:23
          witam!jestem jak najbardziej zainteresowany.termin mi pasuje,cena rowniez.
          jak mozemy sie skontaktowac?
          pozdrawiam
          • Gość: mGs Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.wszib.poznan.pl 01.06.05, 10:19
            A moze sprobujecie w Świeciu popytac,w koncu Kozlowo lezy 1km od nas.Daje banie
            ze chetnych troche bedzie!
    • Gość: Monika Re: BUNGY W KOZŁOWIE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:58
      Jeste za
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka