Gość: przystojny IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 29.03.06, 21:22 dziewczyny kto jest najprzystojniejszy w chełmnie?? pomózcie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bo nie Re: pomozcie!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 29.03.06, 21:30 najprzystojniejszy... hmmmm szczerze mówiąc to jak chłopak z cch jest przystojny to nie za fajny, poprostu jest frajerem, ja mam duzo ziomków mało przystojnych i są zajebiści z charaktru, ale ich nie wymienie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek99 Re: pomozcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:35 Przystojny?? Czy tu zawsze musi chodzić o wyglad?? Dlaczego ludzie zawsze patrza na to co zewnetrzne, a co okazuje się być tak złudne. Życie nauczyło mnie tego że nie należy patrzeć na wygląd tylko na wnętrze człowieka. Nie powiem wyglad jest ważny, ale jesli sie kogos pozna od wewnątrz to czesto osoba mało atrakcyjna jest bardziej wartościowa niż jakiś przystojniak zgdywający cwaniaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nooooo Re: pomozcie!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 29.03.06, 21:38 kto według was jest najprzysojniejszy w chełmniance Basta albo w druzynie basketowej uks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: pomozcie!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 30.03.06, 10:29 o gejach sie nie dyskutuje wiec po co takie pytanie hmm? najprzystojniejszego gejtona sie nie wybiera, nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś