Gość: Irena O. Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:23 Wszystkie Ryśki to porzadne chłopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:14 Rysio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.8.* 31.01.07, 20:50 ...łubu- dubu, łubu-dubu niech nam żyje Prezes naszego klubu!, niech żyje nam!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRL Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:09 "...ja jestem prezesem tej szatni. Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:18 MIŚ MIŚ świńska rura nie miś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.8.* 31.01.07, 21:48 "-A hasło pan zna? -Jakie hasło? - Żyrafy wchodzą do szafy. -Oczywiście, że znam. - No to niech pan powie. - Żyrafy wchodzą do szafy. Rozumiem, ryby pływają na niby. Pozdrowionka dla fanów "Misia" i Rozmów kontrolowanych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:03 - zaczynamy od gis - jak to od gis ? - od gis od gitary a zamiast "byc moze" wstawiamy "napewno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:04 Warzyniec Pruski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:08 ...kartki z Londynu mu wysyła - Londyn to zagranicoo jee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowa Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:11 Nie ma takiego miasta "Londyn". Jest Lądek, Lądek Zdroj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.8.* 01.02.07, 15:03 Parówkowym skrytożercom mówimy NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.10.* 01.02.07, 15:29 jak widac ochódzki sadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.10.* 01.02.07, 18:28 '31 rocznice... OKRĄGŁĄ 31 rocznice'! pozdro. dla fanow Misia i do zobaczenia na 'Rysiu' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:50 KAŻDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM - SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ryszard Ochódzki IP: 80.51.140.* 03.02.07, 20:02 Zadzwońcie do Rady Ministrów zaraz tam będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonez Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.10.* 03.02.07, 20:13 Wnuczek: Babciu, ja będę za Heroda! Babcia: Za młody jesteś na Heroda! Wnuczek: A co? Herod nigdy nie był młody? Babcia: Nie! Matka: O, Jezu! Dzieci! Zbierajta te zabawki! Już, już! Ala, bier kubełko! Ala: Jakie kubełko, mamo? Matka: No to! Od wyngla! Szybko leć... I korytko świniowe bierz! Szybko dzieci! Gdzie ojciec? Aha... Pijany śpi... To dobrze... Dobrze... Ty stary ,budź się! Budź się! Bier siekiera! Przywieźli wyngiel! Wyngiel! Wyngiel je we wiosce! Babcia: Wojna będzie, przed wojną tyz był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:30 "Panie kierowniku, oczko mu się odlepiło. Temu MISIU." :):):0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 08:43 -Ale to nie jest mój płaszcz. -Bo pański numerek był pusty, więc kolega dał płaszcz sąsiedni - jasne? -Ale przecież tam był paszprort, dowód osobisty tej pani... -To pan odbierał ten płaszcz, jeszcze dwie dychy dał za zgubiony numerek. -Zgubiony numerek to ja trzymam w ręku i proszę żeby wydał mi pan płaszcz na ten numerek -Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika! Ja tu jestem kierownikiem tej szatni! Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi? -Cham się uprze i mu daj. No skąd wezme jak nie mam? O tu pisze: "Za garderobę i rzeczy zostawione w szatni szatniarz nie odpowiada!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:10 " Tęcza Sręcza" widoczny napis w kiblu w klubie tęcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Ryszard Ochódzki IP: 80.51.140.* 04.02.07, 14:05 Jezeli juz ,to Ryszard Ochucki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.8.* 04.02.07, 15:52 oj Fred... czepiasz się drobiazgów - liczy się fajny wątek... pozdrawiam MISIO- FANÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.8.* 04.02.07, 15:56 -Dlaczego on jest w pruskim mundurze? -Bo to jest dziedziec pruski... -Pruski, pruski! Bo on się nazywa Pruski! Wawrzyniec Pruski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:21 -Dzień dobry. Szukamy pana Stanisława Palucha . Jest tutaj? -Tak a bo co? - Szukamy go , to pan? -Dyrma jestem...zasadniczo! To jest pan Hoffmander...to znaczy Chrostowicz. -Szukamy pana Palucha! Zosiu! Panowie pozwolą, że przedstawię, moja żona : Zofffia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:27 1. Czy konie mnie słyszą ???! 2.Zając gotów??? 3. Warunki na zgrupowaniu miałyśmy bardzo dobre. Prezes dba o nas niczym ojciec rodzony i nie jest prawdą, że nad łóżkami przeciekał deszcz zwłaszcza, że prawie w ogóle nie padało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.10.* 04.02.07, 18:26 i jakie Forum fajniste odrazu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:58 Masz rację , kolego , jest weselej i milej , a nie : co sądzisz o ... A na deser : - Ekspedientka: Cholera jasna! Won mi tu stąd, jeden z drugim! Będzie mi tu kłaki rozrzucał! Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 04.02.07, 19:04 a teraz trzeba obejrzeć Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:09 W Swieciu będzie , czy w Multi lub Cinema ?? DALEEEJ : -115, a powinno być 119. -Schudłem cztery kilo. -Schudliście. Słowem przywozicie do kraju o 4 kilogramy obywatela mniej. A gdyby tak każdy wracał do kraju ze stratą paru kilo? Byłoby nas mniej coraz - Polaków! -To co ja mam zrobić? -60 za każdy kilogram. A wykształcenie jakieś macie? -Wyższe. -A przepraszam, to po 75. (najazd kamery na tabliczke) "Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:50 czy konie mnie słyszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rangiz Re: Ryszard Ochódzki IP: 80.51.140.* 04.02.07, 21:28 A co o tym myslicie...????Taras widokowy na lotnisku Okecie nieczynny..!!! Najblizszy czynny we Wroclawiu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do barbapapa Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.10.* 04.02.07, 23:53 od 9 II jest premiera (i chyba od tego dnia bedzie Ryś w multiplexach) Ps. babapapa jestes taką/takim wilką miłośniczką Misia...fajnie :))) Ps.2...Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak - matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić !.. Tak, to nam wskazuje na to, że życie stawia przed nami ciągle coś nowego. I to jest raz. A po drugie, musimy mieć jednak różne warianty. I to jest dwa. I dlatego proponuje wariant następujący: A gdyby tu było nagle przedszkole. W przyszłości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:00 .. ja wiem , czy fanem samego MIsia? Zawsze mam uciechę z filmowych tekstów. Lubię bardzo POLSKI FILM , a szczególnie tamten okres.Dzięki za namiary kinowe. Daaalej : -Tradycja to jest taaak : że jak by nam naszą fure ...dajmy na to ukradli...rozumiesz ?...To muszą nam samolot oddać ...O ! Taka to jest właśnie Tradycja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:04 Warto kliknąć na link . Jest duuuużo testów ( lepiej , cały scenariusz) , paręnaście fotek i teksty on-line . POLECAM . www.bareja.neostrada.pl/skrypt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CD Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 05.02.07, 18:13 Dzis w radiowej TRÓJCE był 'dzień MISIA' przed RYSIEM :-) nio i ztego co mówią jutro jest taka przedpremiera. Ale z tego co pamiętam to wBydgoszczy jest od 9 II. Tez uwlebiam polskie kino. Polecam kanał KINO POLSKA- jest tam tez duzo ciekawych polskich filmów dokumentalnych. **** Panowie, no co jest? Trzy dni i już miało być rozebrane! - Będzie rozebrane. Śniadanie kończymy i już robimy, panie kierowniku. Hochwander: Śniadanie to wy w domu jedźcie, bo mi tu reżyser na głowę włazi! Że dekoracja nie gotowa... - Ty, co on za jeden jest? - Kierownik produkcji, Hochwander. Przyszedł z kobitą i szpanuje! No, kończ Władziu i robimy! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 05.02.07, 19:54 polskie filmy sadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:42 Polskie filmy sadzą , ale te z lat 80-90 są the best !!!*** Ta owłosiona małpa z czarnym ryjem to mam być ja?! www.bareja.neostrada.pl/skrypt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 05.02.07, 22:30 "jak byłem młody to tez byłem murzynem" -p *żyjecie tu na planie filmowym, niczym w jednej, wielkiej rodzinie. Prawda czasu, prawda ekranu, prawda... Wasz film mówi tę bolesną prawdę o sanacyjnej rzeczywistości, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 08:29 Ciekawy jestem , czy za parę lat też będą kręcić filmy "prawda czasu - prawda ekranu" .Oj będzie tematów co nie miara , heheheh .*** -O, Jezu! Dzieci! Zbierajta te zabawki! Już, już! Ala, bier kubełko! - Jakie kubełko, mamo? - No to! Od wyngla! Szybko leć... I korytko świniowe bierz! Szybko dzieci! Gdzie ojciec? Aha... Pijany śpi... To dobrze... Dobrze... Ty stary ,budź się! Budź się! Bier siekiera! Przywieźli wyngiel! Wyngiel! Wyngiel je we wiosce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 06.02.07, 18:49 Wczoraj jechałem tędy, tych domów jeszcze nie było. Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!!! .. Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu? ... Halo, tu brzoza, tu brzoza! Źle cię słyszę! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu... "Matka siedzi z tyłu!!!" Tak powiedział!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ryśka Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:24 Dooorbe !!!!! Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ryszard Ochódzki IP: 80.51.140.* 06.02.07, 21:22 Mam cielęce parówki w baraniej kiszce...{Polskie filmy są znakomite tylko trzeba je brać z przymrużeniem OKA} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:27 Proszę pana, z tymi rurami to było tak: zimą wyleciały okna. U nas dwa, na szóstym piętrze dwa i na siódmym dwa. Synek Jarząbka: na siódmym jedno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 08:28 Oj , żeby tylko teraz takie problemy były jak w kiedyś :" A oto streszczenie poprzednich odcinków. Porucznik MO - Lech Ryś sprawuje społecznie dyskretną opiekę nad gromadką urwisów, sprowadzając ich na dobrą drogę. Dzięki trafnym poradom, zyskuje u urwisów przydomek Wujek Dobra Rada. Oto nowy orzech dla porucznika - Tomek używa brzydkich wyrazów. Kolejny odcinek nosi tytuł "Motyla noga Tomka Mazura".*** Są i będą , ale jest tego coraz więcej ; ( Słuchałem wczoraj wypowiedzi kilku dziennikarzy. "Rys" to już nie tamten Bareja , ale i tak sie nie zrażę i jadę w wolnym czasie , szkoda że świeckie studio tego nie pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman Re: Ryszard Ochódzki IP: 80.51.140.* 07.02.07, 18:41 Miś jest po prostu Świetny można go oglądać setki razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:08 Jest może jakieś wydanie na VCD lub DVD w kioskach jako dodatek do gazet??? E'mulem zakończyłem zasysać wiadomo z jakiego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 07.02.07, 21:50 do TINY kiedys dodatek był na 2 płytach CD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas odświeżyć ... Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:50 Obwiązać twarze szmatami, że... że niby dzieci zęby bolą. Dzieci wtedy nie miały opieki dentystycznej. I tak jest najlepiej. *** Polak potrafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timo Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 09.02.07, 21:06 Proszę chwilowo o spokój! Gdyż ADM do mnie dzwoni! : Słucham pani kierowniczko. Tak jest. Aaaee... Aaaee... Pani kierowniczko... Pani kierowniczko, ja to wszystko rozumiem... Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! Czy ja palę? Pani Kierowniczko! Ja palę przez cały czas! Na okrągło! Nie no, nie ma za co. Moje uszanowanie dla pani Kierowniczki! Moje uszanowanie! .......... własnie zima za oknem... a jak zima to musi byc zimno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:35 heheheh , dobre , Timo *** -No, długo jeszcze będziecie siedzieć?! - Piętnaście lat, ale będę apelował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:41 a ja ogolic sie nie pozwolee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donosiciel Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:04 Miś będzie w TV POLONIA 17.02.br Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niker Re: Ryszard Ochódzki IP: 83.2.10.* 11.02.07, 17:31 "Ryśia" widziałem szału na mnie nie zrobił. Niestety nie jest to MIŚ... No ale moze kiedys urosnie do roli symbolu IV RP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:33 Jeśli "RYŚ " jest nie taki jak sie spodziewałeś, pozostaje "MIŚ" w TV Polonia !! heheeh Kino Polskie gna w stronę zachodu. Komedie sprzed paru lat , to nie to co teraźniejsze filmy , nie mówąc o latach 80-90 ...***-Który masz numerek? - Siedemdziesiąty ósmy. - A ja siedemdziesiąty czwarty, tylko w kiblu byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Ryszard Ochudzki IP: 83.2.10.* 11.02.07, 21:09 ja ogolić się nie dam noszę zarost od przed wojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Ryszard Ochódzki IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 19:26 ...i to jest dobra koncepcja - od koncepcji tu jestem ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Ryszard Ochódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 08:22 I co , to już koniec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: Ryszard Ochudzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 12:32 Tego chyba jeszcze nie było tym wątku *** Milicjant (do więźnia w toalecie): No, długo jeszcze będziecie siedzieć?! Więzień: Piętnaście lat, ale będę apelował! Dziś Miś TV Polonia Sobota, 17 lutego o godz. 20:05 (powt. godz. 02:00) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ryszard Ochódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 12:45 no i ta muzyka w filmie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś