Dodaj do ulubionych

Teodorowicz vice-mistrzem Polski

IP: 89.231.149.* 10.08.08, 20:34
TEODOROWICZ VICE-MISTRZEM POLSKI W MARATONIE KAJAKOWYM na 21km.Już drugi raz
zdobył dla chełmna medal w MISTRZOSTWACH POLSKI! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: arteq Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 22:20
      a lansuje sie jakby olimpiadę wygrał...
      Gratuluje mu sukcesów, ale niech przestanie sie uważać za nie wiadomo co, jest wielu znacznie lepszych od niego i się tak nie lansują
      • Gość: wiesz... Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 10.08.08, 22:27
        taak... haha wiosłuje tylko kijkiem... a leszcz na Liscia.. ;]
        • Gość: i co z tego Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 10.08.08, 22:31
          to prowincjonalna dyscyplina! i zapomnialas dodac ze mistrzem polski
          juniorow. Ciekawe ile kibicow z cch bylo na tych zawodach!!!???
          • Gość: MIMA Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 89.231.149.* 12.08.08, 19:49
            Tyle,żeby kopara Ci opadła!!!! Zawody odbywały się w Krakowie (byłam na nich
            osobiście)zjechały się na nie kluby z całej Polski. Kibiców była masa,zarówno
            mieszkańców Krakowa jak i przyjezdnych. Aha...jeszcze jedno kolego. Jeśli nie
            byłeś tam i nie widziałeś jak te mistrzostwa wyglądały i w jaki sposób Teoś
            wywalczył vice-mistrza to nie wypowiadaj się i ten swój problem który tak cię
            drąży zostaw dla siebie. Dla twojej wiadomości to właśnie w jego kategorii
            wiekowej startowało najwięcej uczestników(ok.trzydziestu),którzy naprawdę mieli
            wielkie predyspozycje wygrania tego maratonu,m.in;byli o wiele potężniejsi od
            Karola,mieli o wiele lepsze sprzęty kajakowe, a mimo tego wszystkiego Teoś
            powalił ich na łopatki. Niektórzy padali już na drugim nawrocie a do zdobycia
            pierwszego miejsca zabrakło mu ok.50cm.Więc to już chyba mówi samo za siebie
        • Gość: redzi Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 89.231.149.* 11.08.08, 22:29
          a ty co taki kozak ty tak sie ciskasz zdabadz tyle co on pewnie bys
          sie obsrał nawet sie prawidłowo nie podpisałes bo nie chcesz zeby
          sie dowiedział bo to ty pewnie jestes leszczem na
          liscia pozdro karol
    • Gość: chełminiak Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: *.gprs.plus.pl 10.08.08, 22:40
      Nie przejmuj się Karol małymi frustratami.
      Gratuluje!
      • Gość: arteq Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 00:04
        po 1: jakimi frustratami
        po 2: ja w sumie też mu gratuluje, zawsze to jakieś osiągnięcie
        po 3: dalej uważam, że nie powinien chodzic jak półbóg tylko dlatego że coś tam wygrał, czy prawie wygrał:P
        • Gość: Teoś Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 11.08.08, 09:25
          Dajcie mi spokuj cieżko pracuje po prostu robie swoje a wy mnie cały
          czas poniżacie co ja wam zrobiłem ? Zdążyłem przyjechać do chełmna a
          tu już są o mnie wątki na forum jużmam tego dość Dziękuje i
          pozdrawiam Karol Teodorowicz.
    • Gość: Roxi Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 11.08.08, 22:35
      Takk piszecie takie bzdury..
      Nie wiecie ile nawet on na to wszystko pracowal..
      Wiec sie nie odzywajcie
      Trenuje chlopak ciezko zeby cos osiagnac a wy jeszcze takie bzdury
      piszecie..
      Wy pewnie nawet byscie tyle nie osiagneli co on..

PoZdRO kArOL;-)
      • Gość: Do mimy Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 12.08.08, 21:14
        A jakas ogolnopolska gazeta cosik napisala o tym? a gdzies w tv
        mozna to bylo obejrzec??? A w necie gdzies cos jest bo szukalem i
        nic...
    • Gość: CCC Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 89.231.151.* 13.08.08, 12:02
      śmiech na sali hheeeeehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka