Dodaj do ulubionych

stałe łącze???

IP: 81.210.32.* 26.12.03, 15:30
ma ktos internet z gawexu? ja ledwo sie lacze a jak juz sie uda to po pol
godzinie pada!
Obserwuj wątek
    • archsephiroth Re: stałe łącze??? 18.03.04, 04:13
      Rzeczywiście ten net z Gawexu to syf.....często rozłącza i w dodatku ping jest
      taki duży że uniemożliwia gre on-line....jedynym rozsądnym wyjściem jest
      przejście do Martonu...
      • Gość: Funkcja Re: stałe łącze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 22:53
        Taaaaaa, marton jest najlepszy. Ja mam z martonu i polecam wszystkim :)
    • Gość: supermario Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 18.03.04, 09:56
      Ja mam od tygodnia i chodzi bardzo dobrze!!!
      • Gość: miki [...] IP: 81.210.32.* 18.03.04, 20:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • archsephiroth Re: stałe łącze??? 19.03.04, 01:33
          Jakby chodziło zajebiście to by nie było tego topicu......
          • Gość: miki Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 19.03.04, 20:24
            topic topicem :-) o dobrze dzialajacych rzeczach tez mozna rozmawiac, w tym
            problem ze zawsze sie gada jak cos zle dziala a jak dobrze to cisza, nie czaje,
            necik wzorowo sie dzis sprawuje :-)
            • archsephiroth Re: stałe łącze??? 23.03.04, 02:11
              Hmm....też tak bym chciał....u mnie necik to wzorowo się sprawuje tylko w
              godzinach nocnych :-/...(chociaż ostatnio widac lekką poprawe,może jest jeszcze
              nadzieja na porzadny net)Godbless you....:-)
    • Gość: wojtas Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:30
      a ja tam lubie gawex
    • Gość: mijes [...] IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:36
      • Gość: yoasia Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:44
        Zgadzam się z panem Archsephiroth ten net czasami jest tragiczny.. chociaż w
        ciągu ostatnich dni zauważyłam poprawę... ciekawe na jak długo... pozdrawiam
        pana Archsephiroth'a hihi
      • Gość: miki Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:44
        poprawta jakośc ? a do kogo to było ? heh :-))) jak ci cos nie dziala to zglos
        do gawexu, od tego maja technikow. Ja sobie wyobrazam jak to jest, wszyscy by
        chcieli pewnie zeby kazaaa-shit chodzil na full, do tego www na full i jeszcze
        gierki na full, ludzie to jest tylko 128, cudoffff nie ma, sobie pewnie nawet
        nie wyobrazacie co sie dzieje w internecie, nie mowie o LANie bo nad tym to
        pewnie mozna panowac ale za routerem to jest zapewne rzeznia !! tylko to jest
        tak ze pewnie 90 procent ludzisk co maja net nie czaiii wogole tego medium i
        zasad dzialania, tylko tu klikne tam klikne... :-)
        • Gość: mijes Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:49
          hej miki chodzi ci o cos???
        • archsephiroth Re: stałe łącze??? 23.03.04, 20:55
          Kazaa to shit - zgadzam się (używam programów w stylu dc++).....ja bym nie
          chciał zeby wszystko chodziło na full...i nie oczekuje tego po łaczu 128kb\s
          (alternatywa 256kb\s)...ale jakas norma musi być ...

Ps:Ja 'czaje' to medium ...więc mam zastrzeżenia...:-(
        • Gość: Alex Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 26.04.04, 01:30
          Miki ma racje z tym albo kaza,emul lub strony WWW wybór nalezy do Was !!!
          jeżeli byśie chcieli zeby wszytko chodziło jak nalezy załużcie sobie dwie
          neostrady i dwa kompy w chacie jeden do sciagnia drugi do szukania po necie
    • Gość: andyziom [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 23.03.04, 20:52
      • archsephiroth Re: stałe łącze??? 23.03.04, 20:59
        Niestety dobrze słyszałeś :-/...ehhh.....

Pozdrowienia dla Yoasi :*
      • Gość: miki Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 22:09
        no widzisz, ja slysze dokladnie to samo na temat netu z martonu, ja mam z
        gawexu i wszystko chodzi jak powinno, a zreszta, nie probuje tu wywolac jakiejs
        chorej konfrontacji Gawex vs Marton bo to bezsensu, zawsze u kogos bedzie
        chodzilo zle, obie sieci sa w stadium raczkowania i caly czas sie ucza i
        rozwijaja. OBY WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI !!! TEGO ZYCZE :-) gretzz
        • archsephiroth Re: stałe łącze??? 24.03.04, 00:24
          "OBY WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI !!! TEGO ZYCZE"

Masz racje...podpisuje się pod w\w stwierdzeniem....
    • Gość: Marton sie psuje Re: stałe łącze??? IP: 80.51.54.* 07.04.04, 23:26
      Wszyscy krytykujecie gawex a wychwalacie pod niebiosa marton. POwiem wam tak.
      Nie bierzcie zadnej z tych kablowek jesli marzycie o super szybkim necie i
      chcecie np grac online.
      Na poczatku tzn ok 3 miesiace temu jeszcze marton zapewnial super warunki.
      Pelna przepustowosc lacza, stronki smigaly, pingi w grach lepsze niz na
      Neostradzie. A teraz? Wg mnie to co jest teraz to zwykla kpina. Marton nalapal
      klientow i przestal w ogole dbac o klientow. W ciagu dnia jak siedzi najwiecej
      ludzi stronki laduja sie czasem jak na zwyklym modemie.
      Osobiscie czuje sie bardzo oszukany. Na poczatku kablowka ta stowrzyla super
      warunki a gdy nalapala duza liczbe klientow przestala sie juz wszystkim
      martwic. Wydaje mi sie ze lacze jest juz przeciazone i ze Marton nie
      zainwestuje w rozbudowe sieci - w nowe lacze, poniewaz chce przy jak
      najmniejszych kosztach osiagnac jak najwieksze zyski.
      Po kilkakrotnej wizycie w biurze zostalem poproszony o napisanie do
      administratora sieci ktory odpisal mi dopiero po wyslaniu 10 wiadomosci pod
      rzad! Odpowiedzial mi zebym zwrocil udal sie do biura w chelmnie. I tak wyglada
      rozwiazywanie problemow przez ta kablowke. Odsylanie i dezorientacja klienta.
      Kpiny.
      • archsephiroth Re: stałe łącze??? 18.04.04, 04:44
        W sumie dochodze do wniosku ze obaj 'dystrybutorzy' netu troche pokpili
        sprawe...zorientowałem się jak jest w Martonie...no i masz racje...
        Ehhh....chyba będe musiał załozyc droga neostrade....:-/
    • Gość: xx Re: stałe łącze??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 00:19
      to znowu narzekający ja. od 2 tygodni panowie technicy idą do mnie ale jakoś dojść nie mogą, modem wogóle się nie loguje ale ich to wali (mają codziennie inne wymówki). mnie to zaczyna też już walić i chyba rezygnuję z tego szmelcu i takiej obsługi, nie chcę mi się już więcej dzwonić i prosić łaskawie o przybycie. czy inni maja też takie problemy jak ja?
      ps tą wiadomość mogłem napisać tylko dzięki temu, że nie opyliłem starego modemu i połączyłem się przez tpsa
    • Gość: gościnnie Re: stałe łącze??? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 12.04.04, 00:32
      Witam. Pytam z ciekawości ile kosztuje i w jakich opcjach oferowany jest
      internet z Martonu?
    • Gość: ANTY SATAN Re: stałe łącze??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 09.06.04, 20:38
    • Gość: XX Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 11.06.04, 20:43
      Muszę pochwalić Gawex - internet zaczął działać bardzo dobrze i od dłuższego czasu nie mam z nim zadnych problemów, a jednak opłacało się przeczekać trudne początki (przerwy odliczyłem sobie w rachunku)
    • Gość: hhg Re: stałe łącze??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.06.04, 13:23
    • Gość: jowita Re: stałe łącze??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:41
      gdsfg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka