Dodaj do ulubionych

macie chyba problem antyskodziarze

11.08.04, 12:21
A mi się waszych głupot nawet czytać nie chce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:48
      To wy skodziarze macie duuuuuuuuuuuzy problem - wasz problem zaczyna sie na
      literke "Š". Zgadniecie o co chodzi ?
      • xeonon Re: macie chyba problem antyskodziarze 11.08.04, 13:07
        Romeczku nie identyfikuje się z żadna grupą, ale parskam śmiechem na takich
        gości jak ty
        • Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:50
          Mozesz se parskac do woli - mnie to nie przeszkadza. Ja parskam jak widze
          kapelusznika w śkodzie :)))))
          • Gość: kpt.stopczyk Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 11.08.04, 14:04
            no ale nie jest to forum dla gejów,więc po chuj wcinasz się tu , parówo?
            • Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:11
              Bo nie jestem gejem w przeciwieństwie do ciebie żołnierzyku od siedmiu
              bolesci :)))))
              • Gość: kpt.stopczyk Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 11.08.04, 14:22
                z tego co wiem wynika,że kapkę się mylisz ,cwelu,ale może powiem tak-spierdalaj
                z tego forum,bo jesteś brzydki,pryszczaty i nikt cię tu nie lubi...zrób laskę
                szefowi to dostaniesz 2 gr za godzinkę więcejjebana ruro...i
                pamiętaj,posprzątaj w biurze lachociągu...
                • Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:33
                  Buchahhhhhhhhhhhhhhhhhh !!! Alem sie usmiał - nie widzialem ze skodziarze
                  oprócz noszenia kapelusza potrfią używać jeszce jezyków obcych - mam na mysli
                  łacine oczywiście. Pogadaj se jeszcze zolnierzyku, bo za kazdym razem jak
                  czytam twoje bluzgi to malo z krzesla nie spadne ze smiechu :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka