Dodaj do ulubionych

! ! ! Fur Herrn Ballest

16.12.13, 15:02
Autor: seppel ☺ 15.12.13, 10:37
> > Fatum, czemus usunol wpis tego osobnika ??? .
............
und ich weiß immer noch nichts …
Keine Kritik am Forum heißt nicht automatisch,daß es keine gibt!
Einfacher ist es zu sagen „wer will nicht ,braucht hier nicht mehr zu schreiben“ -o.k. aber die Schrei/berei hat do/ch kei/nen Sinn wenn al/les was nic/ht „politisch Korrekt“ ist ,gelöscht wird .Wenn man heut verbi/ttet über Schlesien und Sch/lesier eine Kritik auszuü/ben was kommt als nächste?
Irgen/dwann komm/t die Zeit, daß w/ird es hier erlaub/t nur über die (schlesische) Wolken,Blümchen und Kätzchen zu schwätzen .
Ich w/undere mich ein wenig, daß gerade dir Ballest, solche Situation gefällt.
Un/d was we/nn der Radie/rgummihalter uns in die Irre/führt? Prüf/en kön/nen wir s/owieso nicht !
...wenn ich die Liste von der Nick's „/der Unperson“ betrachte, hab'i so'n Gefühl , daß es sich um einen Persönl/ichen Kreuzzug h/andelt und nicht um Wohlwol/len „der Sache“ .

Ballciu ! Warum deine Freund hat angst und schreibt das in Deutsche Code ?
Warum er hat das Polnisch nich geschreiben ?? :-)
Ihr Freund sieht sie aber Angst.
Er sagte die Wahrheit
Wir susammen know true :-)

Ciekawe nie prawda ?
Obserwuj wątek
    • herbjelita Re: ! ! ! Fur Herrn Ballest 16.12.13, 18:15
      Przeczytej se to coś napisał.
      • kubiss Re: ! ! ! Fur Herrn Ballest 16.12.13, 18:26
        Szanowny Forumowiczu o " Innych pogladach "
        Ja nie musze pisac płynnie po niemiecku :-)
        Gdybym nawet znal biegle niemiecki nie bylo by to dla mnie powodem do dumy .
        Niewiem tylko kogo sie tak panicznie boicie ?

Po drugie nie powinienes tutaj pisac .
        Odbierz swojego na PW maila z instrukcjami co i gdzie powinienes pisać .
        • herbjelita Re: ! ! ! Fur Herrn Ballest 16.12.13, 18:55
          Tak mołe tylko idiota odpowiadać.
          Typowy polski wykąd ich kultury.
      • firiduri2 Re: ! ! ! Fur Herrn Ballest 16.12.13, 19:22
        Herpiezlelita, ty już zacząłeś się nie tylko wpychać na to forum, ale wręcz dostałeś jakiegoś parcia, by cokolwiek tutaj napisać. Zaczynasz łazić po różnych miejscach jak Zirankiewitchz, który stracił orientacje, co i gdzie nagryzmolił.
        Mnie Hepuś twoje szkriflanie nie przeszkadza, ale coś mi się wydaje, że przez to dostaniesz się na czarną listę Dzaronia. Chop jest strasznie sfrustrowany. Ten stan u Jatzka trwa już kilka lat. Od czasu, kiedy jego druga połówka osobowości wyszła z domu i do tej pory nie wróciła, to nie wie kim jest. Bezskutecznie szukał u stryja Anzelma, teraz będzie was podejrzewał i to może skończyć się niedobrze.
        • petronella.kozlowska wujek Adolf 31.03.22, 19:07
          www.onet.pl/informacje/kronikidziejow/wujek-tik-tak-gdy-zaczely-ginac-dzieci-nikt-nie-podejrzewal-sympatycznego-pana-w/et3ly09,30bc1058

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka