Dodaj do ulubionych

"glifitzkie" forum w szponach pscelego syna

30.11.16, 00:25
Gauleiter wspomnianego forum nieoczekiwanie wydaje zarządzenie: Schreiben Sie nicht auf Deutsch!!! Możemy się tylko domyślać, co jest rzeczywistym powodem. Ziranko, ten potomek świńskiego pastucha, coraz częściej opuszcza ggg i pojawia się w DZ. Tam zostawia swoje myśli i rozważania niczym kozie bobki, za nim podąża hepuśjelitowy i szkriflo swoje głupoty pod różnymi ksywkami.

Warto zwrócić uwagę jakie przemiany nastąpiły w pscelim synu oraz czym żywi się jego myśl.
Tu jest typowe źródło wiedzy tego odjechanego fisia, czyli kolekcja anonimowych "naukowców" po przejściach.
sekty.wordpress.com/sekty-katolickie/dominikanie-inkwizycyjna-sekta-psow-panskich/
Obserwuj wątek
    • kubiss "glifitzkie" forum w szponach pscelego syna 30.11.16, 01:02
      A mnie on zaimponowal pogrozkami jakie kiedys wyslal mi na mojego prywatnego imeila .
      W Polsce jest wielu schorowanych niedoleznych rencistow ktorzy nie maja zadnego zajecia .
      Wiec siedzi ToTo na kompie i przelewa na litery swoje glupie mysli .
      Ludzie bezwartosciowi czesto popadaja w takie kompleksy .
      • petronella.kozlowska świniopas-truteń 01.12.16, 10:55
        Gauleiter obawia się, że intelekty śląskie jak np. ballest będą pisać to co kiedyś np. o obozach koncentracyjnych chroniących Żydów, przy czym niezrozumiałe jest dlaczego Soros nie przedostał się do Auschwitz na wypoczynek.

Gauleiter z lepianki z żelaznym krzyżem jako dekoracja ściany chce mieć wszystkie teksty pod kontrolą i dlatego nie dopuszcza niemieckiego.

Prywatnie ten świniopas i autor durnowatego tekstu zamieszczonego u psychicznie chorego naukowca Polloka „pseudnim doktor” jeszcze mi nie groził.

Ale przygłup nawet zaangażował adwokata by wyśledzić kto go obraża na forum, ale posty o obozach koncentracyjnych na forum Gleiwitz którego jest administratorem jakoś mu nie przeszkadzają.
        • hans-jurgen Re: świniopas-truteń 01.12.16, 13:18
          Wlasnie pokazal sie w calej swojej rasistowkiej naturze, nawet mu do lba nie przychodzi,
          ze wykluczajac osoby piszace w jezyku obcym dziala podobnie jak dzialaly w czasie
          okupacji hitlerowcy w Polsce. Slawne " nur für Deutsche ", zamienil na " tylko dla Polakow ",
          a innymi slowy: na " tylko dla piszacych po polsku ".
          Malo tego, powoluje sie na regulamin FGGG, chociaz tam nie ma ani slowa o tym, ze mozna
          na FGGG pisac tylko po polsku, czyli wykluczajac kogos za to, ze pisze w obcym jezyku,
          sam postepuje wbrew w/w regulaminu.
          Takze w regulaminie Agory nie ma nic o tym w jakim jezyku nalezy pisac na forach G.P.pl,
          poza tym, w regulaminach G.P. i FGGG, nie ma takze zadnej wzmianki o tyn iz mozna pisac
          tylko po jednym pseudonimem.
          Jednym slowem, jest to rasista, ktorym powinien sie zajac prokurator. ( Art. 256 kk )
          • kubiss Hans-Jurgen napisouu: 02.12.16, 02:29
            On wyklucza osoby piszace w innym jezyku tylko z tego powodu ze nie zna tego jezyka i boi sie ze go obsmarowywujesz po niemiecku w ten sposob ze translator tego nie przetlumaczy :-)
            Po drugie wiem ze starzec bardzo nalegal wrecz "Molestowal" wraz z kims innym Hanysa_Hansa aby umozliwil mu wprowadzenie " SWOICH PORZADKOW ".Rencista z mojego powodu nie mogl spac po nocach :-) bo Kubiss sobie pisze swobodnie hahaha .

Dodam tylko ze wiele rzeczy forumowicze nie widza kogo i jak kasuje moderator bo nie kazdy sledzi Forum 24h na dobe .
            A na ADWOKATA tego akurat rencisty nie stac , bo adwokat kosztuje .
            Chyba ze z urzedu , ale tacy od razu sie zorientuja ze maja do czynienia z kims ze tak powiem rozchwianym emocjonalnie ;-)
            • petronella.kozlowska Hans-Jurgen 02.12.16, 09:56
              Rozumiem twoje rozgoryczenie spowodowane jakimiś tam dawnymi niesnaskami, ale prawnie rzecz wygląda tak, że według regulaminu Wyborczej na forach prywatnych rządzi administrator.

Nie ma żadnej możliwości prawnej by zaskarżyć administratora forum GGG lub zaskarżyć regulamin. Nie możesz zaprzeczyć regulaminowi.

Z punktu widzenia prawa fora są rozrywką i jedyną możliwością zaprzeczenia regulaminowi jest odejście z forum.

Sam „fatum” doświadczył tego dwa lata temu gdy zaskarżył do prokuratury osobę obrażającą go na forum. Faktem jest, że „fatum” nic nie osiągnął. Prawdopodobnie otrzymał dobrą poradę: z punktu widzenia prawa fora są rozrywką. A własne dane osobowe sam zdradził na forach, także jest sam sobie winny kiedy one pojawiają się w komentarzach.
              • kubiss Szukam - prawnika - idioty za free :-) 02.12.16, 12:56
                Do prokuratury polecial ? hahahaha .
                Wiem dlaczego ?
                Liczyl ze beda scigac z urzedu - czyli za darmo.
                A tutaj sie przejechal :-)
                Trzeba zalozyc cywilna sprawe i wziasc adwokata , tylko ze adwokat z urzedu nie bedzie sie zajmowal pie...mi . Za zajmowanie sie pie...mi trzeba zaplacicbo zaden prawnik nie bedzie z siebie robil idioty w idiotycznej sprawie hahahahahaha .
              • hans-jurgen Re: Hans-Jurgen 02.12.16, 16:09

" Rozumiem twoje rozgoryczenie spowodowane jakimiś tam dawnymi niesnaskami "

--------------------------------------------------
                Tu nie o to chodzi, bo postepowanie tego idioty mnie nie jest w stanie wprowadzic
                w stan rozgoryczenia.
                Po prostu, facet po otrzymaniu praw moderatorskich na FGGG odjechal calkowicie,
                zachlysnal sie " wladza " i przerodzil sie w forumowego kacyka do tego stopnia,
                ze żąda przestrzegania forumowego regulaminu, ktorego sam nie zna, lub
                co gorsze, interpretuje wedlug wlasnego wizimisie.
                • kubiss Gorycz odjazdu 03.12.16, 01:41
                  hans-jurgen napisał:
                  > Po prostu, facet po otrzymaniu praw moderatorskich na FGGG odjechal calkowicie,
                  > zachlysnal sie " wladza " i przerodzil sie w forumowego kacyka do tego stopnia,
                  > ze żąda przestrzegania forumowego regulaminu, ktorego sam nie zna, lub
                  > co gorsze, interpretuje wedlug wlasnego wizimisie.

Dostrzegam tutaj pewna analogie do tepych Oberschlesierow ktorzy po dostaniu sie do faterlandu sa bardziej niemieccy niz sami Niemcy .

Skoro ludziom na nizinach tak odpie-.-.a wirtualna wladza to nie ma co sie dziwic politykom Eurokolchozu.
                  Ja nie czuje zadnego rozgoryczenia bo nie musze pisac na forach i spie dobrze po nocach :-)
                  • petronella.kozlowska kubiss 03.12.16, 12:04
                    Pszczelorz poleciał do prokuratury, bo nie ma forsy na adwokata. No cóż interes mu źle idzie bo sprzedawał lipny towar, dlatego też od lat próbuje sprzedać tą swoją „posiadłość” i jak widać z mizernym sukcesem. Nikt nie kupi źle idącego interesu ze złą renomą.

Psychozy wyżywa na forum.
                • petronella.kozlowska Re: Hans-Jurgen 03.12.16, 12:02
                  jeżeli dobrze wiesz, że forum GGG dominuje dwóch kompletnych idiotów, to w jakim celu chcesz się ponownie udzielać na tym forum? Z tymi idiotami nie ma najmniejszego sensu zadzierać.
                  Jeden idiota zajmuje się ezoteryką i opanowaniem świata przez światową mafię żydowską, drugi idiota nadaje tutaj wersy z hitlerowskich broszurek na temat historii Polski.

Czy warto przebywać w takim towarzystwie?

Ostatnio czytałam kilka publikacji na temat początków państwa polskiego to i trochę tutaj popiszę. „Ballest” zostanie po raz kolejny kompletnie skompromitowany i jak doświadczenie nam mówi, będzie nadal wygłaszać swoje zidiociałe hipotezy.

• firiduri2 Re: Hans-Jurgen 06.12.16, 21:34
                    Wszystko się opiera na upodobaniu gliwickich psychopatołów do okultyzmu, ezoteryki i wszelkiej wiedzy tajemnej. Pscele fatuman uwodzi i wzrusza do łeż. Ostatnio popłakał się jelitowy hepuś: "czemu, ach czymu na nas spada tyle nieszczęść, a my tacy dobrzy w całym świecie? Tylko ty fatumanku rozumiesz szlyzjerską duszyczkę".
                    Psceli synek zamknął ich w ulu i karmi syropkiem.
                    • petronella.kozlowska ballest 08.12.16, 09:56
                      W dyskusji o Merkel herbjelita zarzucił ballestowi agresję, której to powodem jest alkoholizm ballesta. Jak widać na Glewitz są ludzie którzy jeszcze mogą jasno spojrzeć na sytuację i dojść do słusznych wniosków, tych samych zresztą, które mieliśmy na Silesianie lata temu.

Ballest argumentował tym, że nigdy nie kłamie i zawsze pisze prawdę.

Czekam na prawdę o chrzcie Mieszka i o Dubrawce.
                      • petronella.kozlowska herbjelita 16.12.16, 09:46
                        Re: Pani z domu Kazmierczak w Opalach
                        herbjelita 06.12.16, 20:27
                        Dede, nie panikuj a jak nie mosz innygo wyjscia to se powies - bydziesz miou spokoj.
                        Prosza cie, miej choby trocha zaufania do naszej, kochanej Angeli. Gupielokow mosz we wszyskich nazionach i nie rob mi prosza kolorowo propaganda. Nasi som nieroz gorsi.
                        • petronella.kozlowska Re: herbjelita 16.12.16, 09:49
                          jak widać Schlesiery są zwolennikami radykalnych rozwiązań, chociaż w tym wypadku herbjelita nie napadł na dede z nożem w ręku od tyłu jako robił to desantowiec z Pławniowic, a zaproponował mu powieszenie się.
                          • firiduri2 Re: herbjelita 16.12.16, 21:52
                            hepjelitek jest fałszywy. Takich należy unikać. To jest rodzaj zboczenia podobny do pedofilii - tego się nie da wyleczyć. Pozostałe dziamdziaki są o tyle nieszkodliwe, że mieszczą się w tradycyjny niedorozwoju.
                            • hans-jurgen Re: herbjelita 17.12.16, 07:14

Moze ktos sie skusi i sobie zamowi " banie " czyli saune.

www.saunabau-jelitto.de/ueber-uns/
                              • firiduri2 Re: herbjelita 19.12.16, 23:08
                                Jasiu-Hansie, a tak co poza tym słychać u Ciebie? Dajże znać chociażby i po niemiecku. To oczywiście taka mała "złośliwość", ale mam nadzieję, że mi ją wybaczysz.
                                • hans-jurgen Re: herbjelita 20.12.16, 13:03
                                  Coz Ci mam napisac Firiduri, sam widzisz co sie u nas dzieje,
                                  a na domiar zlego w srod takich idiotow jak jelitko przyszlo nam Niemcom zyc.
                                  Nic tylko Kaczora albo Putina o azyl poprosic.:))
                                  • petronella.kozlowska Re: herbjelita 22.12.16, 08:49
                                    to fakt jelito to idiota.

On żyje w małym mieście i nie ma pojęcia co się dzieje w wielkich metropoliach

• petronella.kozlowska herbjelita 18.12.16, 09:02
                              teraz mamy wszystko wyjaśnione

Stolarz Jelito debatuje na temat polityki z elektrykiem Szykowskim.
                              Obydwaj mają narodowość niemiecką.

• firiduri2 Re: herbjelita 18.12.16, 09:49
                                Fatuman u jelitki może sobie zamówić ule z sauną dla pscółek Gertrudy i Eriki narodowości niemieckiej. Ciekawe czy zakaz używania j. niemieckiego obejmuje wspomniane pscółki, które przecież muszą bzykać po niemiecku.
                                • petronella.kozlowska fatum 22.12.16, 08:51
                                  sam fatum potrzebowałby sauny z temperaturą 200 stopni, to by trochę schudł i mózgownica tego przygłupa zostałaby nieco oczyszczona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka