koczisss 15.12.04, 19:54 Ślązaku,czy pokochasz nagle Polskę, jak dostaniesz autonomię?, bo teraz jej nienawidzisz! Przekupny jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOSC Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 195.205.32.* 15.12.04, 20:21 Niy, niy pokochom, tak jak i terozki niy kochom, szacunek yno byda miou jak unzajom narodowosc slonsko tak jak choby we Rebublice Czeskiej, co do autonomii to sie niy ludza-Poloki Sloonzokom nigdy nic niy doli a niy dadzom.... P.S Niy mo ou mje niynawisci do Polski a Polokow,Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin To jest Polska bezczelność! IP: *.podchorazych.katowice.pl 15.12.04, 21:23 Usiłowanie handlu prawami człowieka. Spaliłeś sie koczisss. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: To jest Polska bezczelność! 15.12.04, 21:42 Cemu, jo ni bawiłek siem łognim!!! Dyć masz pomysły, jok konielnik jokiś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: *.devs.futuro.pl 15.12.04, 22:24 jak to sie mówiło : Polskę kochamy "bez granic"...... Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 16.12.04, 06:46 A co to ta Polska, jakos swiynto krowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 16.12.04, 08:27 koczisss napisał: > Ślązaku,czy pokochasz nagle Polskę, jak dostaniesz autonomię?, bo teraz jej > nienawidzisz! > Przekupny jesteś? Koczisss po co zadajesz retoryczne pytania na ktore znasz odpowiedz. Zadnych kompromisow, dosyc juz demontazu unitarnego charakteru panstwa polskiego, przez uwoli i tzw realne i wymyslone mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aborygen11 Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 16.12.04, 09:05 Coś chłopcy nie tak u was z kondycją. "Ślązaku,czy pokochasz nagle Polskę, jak dostaniesz autonomię?, bo teraz jej nienawidzisz" Kochać to ja mogę moją żonę i dzieci a nie państwo. Do kraju którego jestem obywatelem mam co najwyżej szacunek (jak śpiewał TLove - "nie deptać flagi i nie pluć na godło...") i tyle. Ale UWAGA, to państweo musi również okazywać szacunek mnie, lojalnemu obywatelowi, płacącemu (niemałe) podatki, spełniającemu konstytucyjne obowiązki. A nie traktować mnie i moich pobratymców jak powietrze. Ślązacy Polski nie nienawidzą (zresztą na jakiej podstawie takie twierdzenie?), są krytyczni i ośmielają się to artykuować, to też nasze obywatelskie prawo! "Zadnych kompromisow, dosyc juz demontazu unitarnego charakteru panstwa" - na czym polega dotychczasowy demontaż państwa? - na czym polega wyższość państwa unitarnego nad np. federacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 16.12.04, 09:44 Wiesz Aborygenie, kiedys mialem dwojakie odczucia na temet autonomii Slaska, ba nawet przyjazne dla tej idei. Ale to co tutaj wypisuja niektorzy mieniacy sie jako Slazacy i uzurpujacy sobie prawem kaduka reprezentowania wszystkich Slazakow, zmienilo moje zdanie na ten temat radykalnie. Nickow tych Panow nie musze Ci podawac bo je napewno znasz. Nie mam nic przeciw autonomii dla Kaszubow czy Kociewiakow, ale z taka fala nienawisci do Polski sie dawno nie spotkalem. Mozecie podziekowac "polgorolowi" Zdichowi za gadki o polskiej malpie w "polskiej" TV. Nie dziw sie ze nikt z powaznych poilitykow nie bedzie czegos takiego popieral. No moze za wyjatkiem UW, ktora zawsze bedzie dla mnie synonimem srodowiska zdrady narodowej. Zycze milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aborygen11 Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 16.12.04, 10:48 "Ale to co tutaj wypisuja niektórzy mieniacy sie jako Slazacy i uzurpujacy sobie prawem kaduka reprezentowania wszystkich Slazakow, zmienilo moje zdanie na ten temat radykalnie" Myslę że opinia (jak sam zaznaczasz) kilku osób nie powinna desteminować twojego zdania o dziesiątkach, a może sektach tysięcy ludzi. Ja nie oceniam poziomu inteligencji czy kultury Polaków na podstawie niektórych forumowiczów których nicki i tobie są znane. Co do oparcia polityków. Cóż na tych z Polski rzeczywiście nie należy liczyć, rodzimych kadr nie mamy (czy raczej, to co mamy to zbyt mało i zbyt szczupło). Ale mnie osobiście najbardziej boli to że ostatnio stwierdzili (politycy), że nas nie ma. Dla mnie to obraźliwe. A ja jestem. I zaklinanie rzeczywistości ustawami nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 11:50 Gość portalu: Pit napisał(a): > Wiesz Aborygenie, kiedys mialem dwojakie odczucia na temet autonomii Slaska, ba > > nawet przyjazne dla tej idei. > Ale to co tutaj wypisuja niektorzy mieniacy sie jako Slazacy i uzurpujacy sobie > > prawem kaduka reprezentowania wszystkich Slazakow, zmienilo moje zdanie na ten > temat radykalnie. Nickow tych Panow nie musze Ci podawac bo je napewno znasz. > Nie mam nic przeciw autonomii dla Kaszubow czy Kociewiakow, ale z taka fala > nienawisci do Polski sie dawno nie spotkalem. Mozecie podziekowac "polgorolowi" > > Zdichowi za gadki o polskiej malpie w "polskiej" TV. Nie dziw sie ze nikt z > powaznych poilitykow nie bedzie czegos takiego popieral. No moze za wyjatkiem > UW, ktora zawsze bedzie dla mnie synonimem srodowiska zdrady narodowej. > > Zycze milego dnia. hehe jednym słowem aby liczyć na autonomię i uznanie narodowości śląskiej trzeba bezgranicznie kochać Polskę i uważać siebie za Polaka? Pit powiedz mi czemu kiedyś Polacy nie chcieli bezgranicznie pokochać Rosji czy Prus i nie chcieli być Rosjanami czy Prusakami? A dodatkowo nie przeszkadza ci że różne ropsiki mienią się jako Ślązacy i uzurpuja sobie prawo do reprezentowania wszystkich Ślązaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 16.12.04, 13:40 Gość portalu: Peter napisał(a): hehe jednym słowem aby liczyć na autonomię i uznanie narodowości śląskiej > trzeba bezgranicznie kochać Polskę i uważać siebie za Polaka? > Pit powiedz mi czemu kiedyś Polacy nie chcieli bezgranicznie pokochać Rosji czy > > Prus i nie chcieli być Rosjanami czy Prusakami? > A dodatkowo nie przeszkadza ci że różne ropsiki mienią się jako Ślązacy i > uzurpuja sobie prawo do reprezentowania wszystkich Ślązaków? Ja tu nie widze nic do smiechu Peter. Nikt nikomu nie kaze Polski kochac. Z milosci za pieniadze lub przywileje nic nigdy dobrego dla obdarzajacego nie wyszlo. Czesc piszacych tutaj bez mydla wchodzi Niemcom w d...pe ( i dlatego ta slaskosc jako narodowosc jest dla mnie watpliwa ). Wobec tego mam prawo sadzic , ze tzw."autonomia" jest pierwszym krokiem do prob zmiany granic panstwa polskiego. Na szczescie Niemcy nie moga strawic bylego NRD, ( bilion marek poszlo sie pieprzyc, Ossi sa jacy sa ale ich niemieckosci nikt nie neguje ). A ze sa Slazacy kochjacy Polske i nie jest to ilosc marginalna, to fakt i kalumnie wysylane pod ich adresem ze strony "rasistow" tego faktu nie zmienia. Sa oni najlepszymi z najlepszych synow Polski. Te wszystkie warszawiaki i krakusy do piet im nie dorastaja. Ostatecznym przeciw dla mnie argumentem byly wystepy polgorola Zdicha G w "polskiej" TV a nie jest to prymityw, krzyczacy j...bac goroli, Gross Deutschland itp. Gdyby cos takiego powiedzial w niemieckiej TV o Niemcach do dostal by kopa w swoj tylek i tyle, pozatym zrobiono by wszystko aby nie pracowal na panstwowej uczelni. Paradoksem jest wypieprzenie Ratajczaka a tolerowanie Gorzelika. Niemcy by na cos takiego nigdy nie pozwolili i za to ich cenie pomimo mojej niecheci do tej nacji. Niestety Polacy sa za mieccy i takie sytuacje oraz takich klientow toleruja co zawsze dla Polski konczylo sie fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 16.12.04, 14:33 A dopuszczasz w ogóle myśl, że ci "autonomiści", którzy nie kochają Polski, bynajmniej nie kochają wcale Niemiec? I że kochają przede wszystkim swój Śląsk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv do pita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:02 Powtrącam się troche do twoich wypowiedzi: "Ja tu nie widze nic do smiechu Peter. Nikt nikomu nie kaze Polski kochac. " To dlaczego obrażasz tych, którzy jej nie kochają? "Wobec tego mam prawo sadzic , ze tzw."autonomia" jest pierwszym krokiem do prob zmiany granic panstwa polskiego." Z mojej perspektywy to nic złego. "Na szczescie Niemcy nie moga strawic bylego NRD, ( bilion marek poszlo sie pieprzyc, Ossi sa jacy sa ale ich niemieckosci nikt nie neguje )." Nie wiem tylko co to ma wspólnego ze Śląskiem. "A ze sa Slazacy kochjacy Polske i nie jest to ilosc marginalna, to fakt i kalumnie wysylane pod ich adresem ze strony "rasistow" tego faktu nie zmienia. Sa oni najlepszymi z najlepszych synow Polski. Te wszystkie warszawiaki i krakusy do piet im nie dorastaja." Niby dlaczego im nie dorastają, co? I dlaczego kokietujesz polskich Ślązaków, w czym są lepsi od Ślązaków niepolskich? A, no i rweszcie prezes Spyra, który nie odbył służby wojskowej, ale domaga się jej dla innych Ślązaków to taki wzór cnot i wartości wszelakich? "Ostatecznym przeciw dla mnie argumentem byly wystepy polgorola Zdicha G w "polskiej" TV a nie jest to prymityw, krzyczacy j...bac goroli, Gross Deutschland itp." Informuje Cię, że posunąłeś się do pomówienia, ja nigdy niczego takiego z ust Gorzelika nie słysza łem. Natomiast bardzo źle o twej kulturze osobistej świadczy obrażanie konkretnego człowieka, którego zapewne nawet nie znasz. "Gdyby cos takiego powiedzial w niemieckiej TV o Niemcach do dostal by kopa w swoj tylek i tyle, pozatym zrobiono by wszystko aby nie pracowal na panstwowej uczelni." By nie powiedział, bo w polksiej tez niczego takiego nie powiedział. Dlaczego kłamiesz? "Paradoksem jest wypieprzenie Ratajczaka a tolerowanie Gorzelika. " Może dlatego, że Gorzelik to fachowiec i potrafi oddzielić pracę zawodową od polityki? "Niemcy by na cos takiego nigdy nie pozwolili i za to ich cenie pomimo mojej niecheci do tej nacji. Niestety Polacy sa za mieccy i takie sytuacje oraz takich klientow toleruja co zawsze dla Polski konczylo sie fatalnie." Teraz to jeszcze tylkos zaty rozedrzyj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit do sv IP: 150.254.85.* 16.12.04, 16:27 Jak nie znasz sprawy Zdzicha to nie mow nic. Zdzichu nie mowil o j...niu goroli. Podalem tylko przyklady zachowan twoich ziomkow. czytaj uwaznie tekst. Za mocno sie podniecasz. Zdzichu mowil o "malpie", ktora zepsula zegarek. Ta malpa mial byc Polska moja ojczyzna, w takich granicach jakie ma. I czy sie to wam podoba czy nie, ciesze sie ze wiekszosc polskich politykow odrzuca wszelakie majaki chorych z nienawisci do Polski tzw "autonomistow". Pozbawia ich wszelakich zludzen. Mam nadzieje, ze politycy ci nie postepuja koniunkturalnie. I dlatego szat w tym momencie nie musze rozrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv do pita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:21 Napisałeś pit: "Jak nie znasz sprawy Zdzicha to nie mow nic. Zdzichu nie mowil o j...niu goroli. Podalem tylko przyklady zachowan twoich ziomkow. czytaj uwaznie tekst. Za mocno sie podniecasz. Zdzichu mowil o "malpie", ktora zepsula zegarek. Ta malpa mial byc Polska moja ojczyzna, w takich granicach jakie ma. I czy sie to wam podoba czy nie, ciesze sie ze wiekszosc polskich politykow odrzuca wszelakie majaki chorych z nienawisci do Polski tzw "autonomistow". Pozbawia ich wszelakich zludzen. Mam nadzieje, ze politycy ci nie postepuja koniunkturalnie. I dlatego szat w tym momencie nie musze rozrywac." Na samym początku połączyłeś owego Zdzicha z wypowiedziami, które teraz przypisujesz komu innemu. Oj nieładnie, nieładnie. Tak samo brzydko źle to o tobie świadczy, jak złośliwe używanie formy imienia Zdzisław w stosunku do osoby, której pierwsze imie brzmi zupełnie inaczej. Wiesz, ja jestem wrednym Hamysem, ale może mnie uświadomisz, to taki zwyczaj polski czy wielkopolski? Co do małpy - oj chyba przydałoby ci się jeszcze kilka lekcji z zakresu przynajmniej: - języka polskiego (dowiedziałbyś się co to przenośnia i parafraza) - historii (dowiedziałbyś się kto tak o Polsce powiedział) Tak na marginesie - ty podzieliłeś się swoimi przemyśleniami, ja podzielę się swoimi. Jakość polityków w tym kraju to rzecz tak drażliwa, że już nawet mało kto zawraca sobie tym głowę. Natomiast co do twojej Polski, mnie akurat nie interesuje jakie są jej granice, jakie będą itd. bo to nie mój kraj. Dla mnie Polska może nawet nie istnieć, nie ma to dla mnie żadnego znaczenia. Racz sobie natomiast darować uwagi o chorych z nienawiści do Polski, bo zaręczam ci, że większość z nas po prostu ten kraj olewa. A to, że to twój tak bardzo ukochany kraj, to już tylko i wyłącznie twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: do pita IP: 150.254.85.* 17.12.04, 09:18 To sie bardzo ciesze, olewajcie dalej a my was tez olejemy. Tak jak napisalem zadnych autonomii zadnych przywilejow dla ludzi, ktorzy nie identyfikuja sie z panstwem w ktorego granicach mieszkaja. I mysle ze to jest dobre taki maly apartheid podobnie jak bylo z Zydami. Zylismy obok siebie i tyle. Ci ktorzy sie chcieli asymilowac sie asymilowali, a reszta moze tkwic w ghettach i upajac sie "poczuciem slaskiej lub niemieckiej przynaleznosci narodowej ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 16.12.04, 16:31 bartoszcze napisał(a): > A dopuszczasz w ogóle myśl, że ci "autonomiści", którzy nie kochają Polski, > bynajmniej nie kochają wcale Niemiec? I że kochają przede wszystkim swój Śląsk? Nie Bartoszcze nie dopuszczam tej mysli, bo nie wierze w to ze nie kumaja sie z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 16.12.04, 16:42 Gość portalu: Pit napisał(a): > bartoszcze napisał(a): > > > A dopuszczasz w ogóle myśl, że ci "autonomiści", którzy nie kochają Polsk > i, > > bynajmniej nie kochają wcale Niemiec? I że kochają przede wszystkim swój > Śląsk? > > Nie Bartoszcze nie dopuszczam tej mysli, bo nie wierze w to ze nie kumaja sie > z Niemcami. Cóż. Jednym słowem: udowodnijcie, że nie jesteście wielbłądami. I to nieważne, ile razy już przedtem deklarowaliście, że nie jesteście (oj, było, było).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin I tu się mylisz IP: *.podchorazych.katowice.pl 16.12.04, 16:54 Czego dowodem jestem np. ja. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 16.12.04, 20:58 niychce mi sie tego czytac ale chce mi sie padac ize pokochom Polska z coukego serca jak sie SERDECZNIE ODPIEPRZY OD SLONSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
bolko1335 Pit i jego biedna ojczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.04, 23:04 pit napisal: >Za mocno sie podniecasz. Zdzichu mowil o "malpie", ktora zepsula zegarek. Ta >malpa mial byc Polska moja ojczyzna, w takich granicach jakie ma. I czy sie to >wam podoba czy nie, ciesze sie ze wiekszosc polskich politykow odrzuca >wszelakie majaki chorych z nienawisci do Polski tzw "autonomistow". chyba sie rzplacze, malpa mowia na twoja ojczyzna a to niedobte chlopaki:-))) stuknij sie w ten twoj gupi leb, polska to hydra ktora nas meczyla dziesiatki lat, dewastowala nasza kulture i wynarodowiala i za co ja slaski niemiec czy slazak szanowac?????? za co pit, polska racja stanu to dlamnie tyle warta co scieki w bytomce, panstwo polskie jest mi obojetne jak go niebedzie to mi nie bedzie przeszkadzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit bolcio made in Germany IP: 150.254.85.* 17.12.04, 08:15 bolko1335 napisał: chyba sie rzplacze, malpa mowia na twoja ojczyzna a to niedobte chlopaki:-))) > stuknij sie w ten twoj gupi leb, polska to hydra ktora nas meczyla dziesiatki > lat, dewastowala nasza kulture i wynarodowiala i za co ja slaski niemiec czy > slazak szanowac?????? za co pit, polska racja stanu to dlamnie tyle warta co > scieki w bytomce, panstwo polskie jest mi obojetne jak go niebedzie to mi nie > bedzie przeszkadzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wysilaj sie dali bolo....., wysilaj sie dali...moze ktos tego poslucha tak jak i nawolywan do glosowania na Zdicha i jego RAS. A twoja opinia o Polsce i podobnych tobie piostnazistowskich szmat mnie nie interesuje. Szkoda tylko ze ta hydra was nie zameczyla, bo materialem na Polakow jestescie zadnym, moge tylko pogratulowac Niemcom takiego "nabytku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 17.12.04, 08:18 A ja mam w d...pie twoja milosc do Polski Laband, tak jak i wiekszosc Polakow. Dla nas nie istniejesz. Jestes tylko w wirtualnej rzeczywistosci na FK i wydaje ci sie ze robisz "polityke". Jak mawial Pilsudski ( wcale nie moj idol ), wam szczac kury prowadzac a nie poltyka sie zajmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 17.12.04, 09:06 Gość portalu: Pit napisał(a): > A ja mam w d...pie twoja milosc do Polski Laband, tak jak i wiekszosc Polakow. > Dla nas nie istniejesz. Jestes tylko w wirtualnej rzeczywistosci na FK i wydaje > > ci sie ze robisz "polityke". Jak mawial Pilsudski ( wcale nie moj idol ), wam > szczac kury prowadzac a nie poltyka sie zajmowac. OOO,Panie Pit,dziękuję, przyjemnego dnia....Pan uważa na buty,co kury nie naszczą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj Picie Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.12.04, 09:19 oh obywatelu picie,czy pan wie co pan pisze? Czy obywatelowi jest wiadomo, ze uzywanie uczelnianego(panstwowego)serwera do prowadzenia wrogiej(propagandy) jest zabronione!!!!!!!!!! Co powiedza panscy przelozeni? Czy nie warto sie nad tym zastanowic, szkoda etatu obywatelu picie a tu zajecia i studenci czekaja. Zycze przyjemnego dnia pozd serwer PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 17.12.04, 09:24 Wzajemnie, akurat dzis nie mam zajec, wiec to nie jest problemem. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
piast1025 Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 17.12.04, 09:30 ...pozdro PIT - co Ci tak rico nerwy szarpie? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 17.12.04, 09:35 piast1025 napisał: > > ...pozdro PIT - co Ci tak rico nerwy szarpie? ;-D Pozdrawiam Piascie rowniez, pisze tu do "rasistow" ich jezykiem, tym samym w jaki sposob wyrazaja sie o Polsce i Polakach. Troche to niektorych irytuje. Ja sie nie przejmuje. Wale prawde w slepia, nie moze byc tak ze szcza ci na oczy a Ty bedziesz mowil ze to deszcz. Bywaj Piascie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Nagle Piastuuwna 1025,36.... 17.12.04, 09:56 piast1025 napisał: > > ...pozdro PIT - co Ci tak rico nerwy szarpie? ;-D oh,oH,oH,Oh,Piastuuwna 1025,36 rickiem zdenerwowana?,i znowóż nie zauważyła?,borajstwo Ty moje... Odpowiedz Link Zgłoś
piast1025 Re: Nagle Piastuuwna 1025,36.... 17.12.04, 13:09 ...ha,ha,ha, poczytaj kilka razy mój post rico, przemyśl go (a nie ma tego wiele)- potem dopiero pisz odpowiedź...Wiem, że za bardzo nie masz o czym "naskrobać", choć bardzo sie starasz...szkoda mi Cię - ale nie przejmuj się - to trening przecież czyni mistrza ;-D Mam nadzieję, iż skonstatowałeś o co mi chodzi...pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj Picie Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.12.04, 09:40 Tak byc moze, ale czy obywatel sie zastanawial, uzywanie uczelnianego serwera do innych prac niz dydaktyczne jest karalne. Pan okrada uczelnie, obywatelu Picie, wiec to juz jest panski problem narazie moralny, ale kto wie. pozd serwer PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 17.12.04, 09:52 Pozdrawiam rowniez serdecznie. Nie uzywam serwera do celow komercyjnych. Przeslanie maila nie jest u nas wykroczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: 150.254.85.* 17.12.04, 09:22 rico-chorzow napisał: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > > A ja mam w d...pie twoja milosc do Polski Laband, tak jak i wiekszosc > Polakow. > > Dla nas nie istniejesz. Jestes tylko w wirtualnej rzeczywistosci na FK i > wydaje > > > > ci sie ze robisz "polityke". Jak mawial Pilsudski ( wcale nie moj idol ), > wam > > szczac kury prowadzac a nie poltyka sie zajmowac. > > > OOO,Panie Pit,dziękuję, > > przyjemnego dnia....Pan uważa na buty,co kury nie naszczą.. Dziekuje Panie Rico, wzajemnie milego dnia. O moje buty nich sie Pan nie martwi nie zamierzam prowadzac "rasistow" i ich kur. Niech w koncu zaczna robic cos samodzielnie. Od czegos musza zaczac budowe wolnego i wielkiego Slaska. Nie wiem tylko czy to ma byc pelna niepodleglosc czy unia z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 17.12.04, 14:09 wiysz, czuja sie jak bych suchou Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 17.12.04, 16:18 A więc słuchasz Rydzyka, laband, czegos wczyśnij nie godoł? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 17.12.04, 16:30 lubia ludzi ze poczuciym humoru Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... 17.12.04, 17:05 Ja też takich lubię, laband. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasikoonik Re: "Ślązaku, czy pokochasz nagle Polskę, jak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 08:49 Jurz niyjednymu Polskoom sie hepje i pado do Sia - "Ty gupi cepje"! Polouki wjedzoom co to za wyrszaft, kaj jedyn z drugym niy mo rzoudnyh Praw. "Kak za Iwana" pod "gorckym" trzimjoom. Taki jyh muster. Rzgac' - podwjel strzimjoom. Niy dac' se dyhnoon'c'. Pisnoon'c' suooweczka. To przed Szloonzoukoow je ta "poleczka"? Cy zas' banyma kryc' sie u Ooumy, przede macohoom? Ledwo joom znoomy! Prziszua, wyrykua, ciyngus'kym zgany. Przidzie zas' skukac' sie Noom u Any? Bo jyny Uoona, z Paniynkoom, z Dziejcio, przed Szloonzoukooma posypje kwjecio. Naszo Nacyjo wynin'dzie z Dooma, nadyn'dzie pode baldahimooma! Odpowiedz Link Zgłoś