arnold7 19.03.05, 08:12 Co to za mutant? www.polskislask.republika.pl/layout/logo.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroma1 Re: Wynaturzenia 19.03.05, 11:53 wszystko prawidłowo glowa orła skierowana na zachód a nazwe na szarfie mozna zmienic ;) przykladowo: Pomozecie towarzysze - pomozemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Wynaturzenia 19.03.05, 12:22 widza ize wszechpuloki sie Slonsk juzas spomnieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exMadison Av. 19th Mutanci autonomijni.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:33 Wynaturzona jest twoja percepcja świata, skoro sądzisz, że śląsk jest obecnie w innych rękach niż polskich, nie przeczę, że może w przyszłości być inaczej, bo który Prusak, Niemiec (...) mógł przewidzieć w XIX, że Śląsk nie bedzie pruski/niemiecki - tylko polski??? Status Quo nie zmienisz, zawrzyj się lepi. Dla Rzeszy Śląsk i Wschód były zacofanymi Kresami, a wg takich jak wy był niemiecką Katangą, jak wy mało wiecie dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Mutanci autonomijni.... 19.03.05, 15:20 Czy Opawa jestw rękach polskich, czy to tylko takie Twoje pobożne życzenie? Zacofane kresy Niemiec to i tak lepiej niż wenętrzna kolonia Polski - wysatrczy porównać rozwój cywilizacyjny pod jednym i drugim panowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Mutanci autonomijni.... 19.03.05, 20:38 slezan napisał: > Czy Opawa jestw rękach polskich, czy to tylko takie Twoje pobożne życzenie? > Zacofane kresy Niemiec to i tak lepiej niż wenętrzna kolonia Polski - wysatrczy > > porównać rozwój cywilizacyjny pod jednym i drugim panowaniem. jest jedna rzecz o kto`rej nie wiesz zapewne, a to taka, z`e zacofanie przyszlo z Rosji i Niemiec, piszac, z`e Polak jest zacofany to musisz byc` idiotom!, a kim wg ciebie jest Polak, co? ty kreujesz jedna droge mys`lenia, kto`ra Niemco`w za najmodrzejszych kreuje a ty jako ich potomek obraz`asz innych swym plytkim mys`leniem abo przyzwyczajeniem, podejrzewam, z`e faktem jest i jedno i drugie;), wiesz co chopie ty to mosz komunistyczne nawyki, jakbys` pomieszkoul jako emigrant w jakim wolnym kraju exept Niemcy to bys` nabral dos`wiadczenia a i s`wiatopoglond by ci sie uodmienil, the builder Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Mutanci autonomijni.... 19.03.05, 20:49 Opowiedz builderku jak to zacofanie porzyszło do Polski z Niemiec. To będzie z pewnością pasjonująca historia. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Mutanci autonomijni.... 19.03.05, 20:56 slezan napisał: > Opowiedz builderku jak to zacofanie porzyszło do Polski z Niemiec. To będzie z > pewnością pasjonująca historia. skarbie, przyszla w momecie kiedy przyjechali bezrobotni emigranci z Niemiec by szukac` roboty na Go`rnym S`loonsku, z pewnos`ci ta historia cie zafascynuje;), historia lubi sie powtarzac`=gorole to samo robili, tylko, z`e w twoim miemaniu wszyscy Niemcy byli edukowani a w moim nie=udowodnij mi, z`e nie mam racji a ty ja masz, the builder Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 21.03.05, 23:55 builder napisał: > slezan napisał: > > > Opowiedz builderku jak to zacofanie porzyszło do Polski z Niemiec. To będ > zie > z > > pewnością pasjonująca historia. > > skarbie, > przyszla w momecie kiedy przyjechali bezrobotni emigranci z Niemiec by szukac` > roboty na Go`rnym S`loonsku, > z pewnos`ci ta historia cie zafascynuje;), > historia lubi sie powtarzac`=gorole to samo robili, > tylko, z`e w twoim miemaniu wszyscy Niemcy byli edukowani a w moim > nie=udowodnij mi, z`e nie mam racji a ty ja masz, > > the builder Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 22.03.05, 15:29 Narażasz się na śmieszność. W XIX w. wszyscy Niemcy z Prus byli edukowani - zastanów się dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 22.03.05, 22:54 slezan napisał: > Narażasz się na śmieszność. W XIX w. wszyscy Niemcy z Prus byli edukowani - > zastanów się dlaczego. jest mi to obojetne doktorku, ciagle czekam na twoja prelekcje na temat; Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, Autor: builder Data: 21.03.2005 23:55 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- builder napisał: > slezan napisał: > > > Opowiedz builderku jak to zacofanie porzyszło do Polski z Niemiec. To będ > zie > z > > pewnością pasjonująca historia. > > skarbie, > przyszla w momecie kiedy przyjechali bezrobotni emigranci z Niemiec by szukac` > roboty na Go`rnym S`loonsku, > z pewnos`ci ta historia cie zafascynuje;), > historia lubi sie powtarzac`=gorole to samo robili, > tylko, z`e w twoim miemaniu wszyscy Niemcy byli edukowani a w moim > nie=udowodnij mi, z`e nie mam racji a ty ja masz, > > the builder Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 22.03.05, 23:39 No i co? Jeszcze nie wpadłeś na to, dlaczego wszyscy Niemcy z Prus byli edukowani? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 22.03.05, 23:49 slezan napisał: > No i co? Jeszcze nie wpadłeś na to, dlaczego wszyscy Niemcy z Prus byli > edukowani? doktorku znasz odpowiedz` czy tez` niy?, jakos` nigdzie nie wspominalem o Niemcach z Prus, Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 22.03.05, 23:59 Popstawiłeś tezę, która wywołała na forum wesołość. Sam się musisz uporać z problemem własnej śmieszności. Mimo najlepszych chęci nie jestem Ci w stanie pomóc. Będę jednak trzymał kciuki:-). Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 23.03.05, 00:13 slezan napisał: > Popstawiłeś tezę, która wywołała na forum wesołość. Sam się musisz uporać z > problemem własnej śmieszności. Mimo najlepszych chęci nie jestem Ci w stanie > pomóc. Będę jednak trzymał kciuki:-). o Niemcach z Prus nie wspomnialem w nawet jednym komentarzu a ciebie nie stac` na odpowiedz` doktorku?, dla ulatwienia powto`rz`e jeszcze raz, z`e nie chodzi o Niemco`w z Prus;), i juz` nie chce odpowiedzi, bo widze, z`e sobie nie radzisz, a jak bedziesz trzymal za dlugo kciuki to musze cie ostrzec = paraliz` pewny = odpus`c` sobie;), Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 23.03.05, 00:22 Opowiedz nam, builderku, o Niemcach to przynieśli na Górny Śląsk zacofanie. Opowiedz, please! To musi być niesamowita historia. Co najmniej jak opowieści o dobrobycie w Korei Północnej za Kim Ir Sena. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 23.03.05, 00:32 slezan napisał: > Opowiedz nam, builderku, o Niemcach to przynieśli na Górny Śląsk zacofanie. widze zdenerwowanie w twoim zacnym szeregu doktorku;), > Opowiedz, please! To musi być niesamowita historia. Co najmniej jak opowieści o nieee..., noooo..., wszyscy byli edukowani, po szkolach wyz`szych, nawet ci rolnicy mieli dwa fakultety skon`czone, dziwnie sie z toba gada, zas`lepienie totalne abo przeedukowanie ogo`lne, Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 23.03.05, 09:30 Nie powiesz mi chyba, że edukację zaczynałeś od szkoły wyższej? To byłaby dopiero nowina. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 24.03.05, 01:18 slezan napisał: > Nie powiesz mi chyba, że edukację zaczynałeś od szkoły wyższej? To byłaby > dopiero nowina. Hehehe. lapiesz za slo`wka cwaniaku!, tacy jak ty to powinni ciynszko robic` w kamienioulolomach=by wom siy s`wiatopoglond niy kojaz`yl z cwanym i taniym zarobkiem, jeszcze raz powto`rze ci przewielebny i zapytam wprost=kim byli ci wies`niacy, kto`rych Niemcy wypie..li na Go`rny S`loonsk, przelkne s`line i zobacze czy jestes` edukowany kretyn czy tez` jestes` kawal hooja, kto`ry sie czepia i mys`li, z`e ten drugi to idiota, widze, z`e za przeproszeniem goovno mosz do powiedzenia i nawet nie wiysz ud czego zaczun`c`= bronisz siy jak sfany frajyr=edukowany;), the builder Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 24.03.05, 01:30 slezan napisał: > Nie powiesz mi chyba, że edukację zaczynałeś od szkoły wyższej? To byłaby > dopiero nowina. Hehehe. nowinom bydzie fakt jak siy jo dowim skun ty sie tela mondros`ci psziswoil?, mosz uodwaga sam pedziec`;))), czyekam na uodpowiedz z niecierpliwos`cioum;(=a cou mys`loules` zy byda duorl se skarpyty;), jestys` za delikatny, Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dr. slezan czekam na odpowiedz`?, 22.03.05, 23:50 slezan napisał: > No i co? Jeszcze nie wpadłeś na to, dlaczego wszyscy Niemcy z Prus byli > edukowani? Może dlatego że: 2x2= 5x poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wynaturzenia 19.03.05, 20:25 arnold7 napisał: > Co to za mutant? > > www.polskislask.republika.pl/layout/logo.gif > wyglada tak jakby byl upos`ledzony, ;), Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Wynaturzenia 22.03.05, 23:21 arnold7 napisał: > Co to za mutant? > > www.polskislask.republika.pl/layout/logo.gif > Tutaj widać zdolności/wiadomości tych panów z www.polskislask do heraldyki,kreatywność a przede wszystkim postawę do regionu,którą przedstawia linkowy ....... sęp,nietoperz(Drakula)? Odpowiedz Link Zgłoś