Dodaj do ulubionych

Śląsk Opawski

IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 08.07.05, 10:17
Poszukuję niezbyt drogiego domku letniskowego na Ślasku Opawskim. Będę
wdzięczny za informacje o cenach. Jeszcze bardziej będę wdzęczny za informacje
o tym co warto zwiedzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pytek Re: Śląsk Opawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:15
      Szukocie na staroś "placu do zdechniyńcio" na etnicznie górnośląski Ziymi,
      bele poza Polską?

• Gość: Wehrwolf Re: Śląsk Opawski IP: *.j.pppool.de 08.07.05, 12:23
        Propolok we Sosnowitz jest dobre powietrze no i duzo goroli dobra aklimytyzacja
        dla ciebie!!
      • Gość: linker Re: Śląsk Opawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:42
        Mnie to nie dziwi, bo gdy się popatrzy na obecne "klimaty" polskiego Śląska:

fototapeta.art.pl/2004/wwk.php
        to wszystko wyraźnie widać, jak ... czarne na białym!
      • Gość: Prośląski Polak Re: Śląsk Opawski IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 08.07.05, 14:03
        Skoro urodziłem się na Śląsku to chcę również na Śląsku umrzeć. A o opawską
        część Śląska pytam dlatego, że jak się do władzy dopchają ci z LPR-u to tacy jak
        ja będą mieli szczególnie przechlapane. Tak poważnie, to żle sprecyzowałem w
        poprzednim poscie o co mi chodzi. Chcę tylko wynająć chatę w celu zwiedzania
        tamtej częsi Śląska. Ale jeżeli można tanio kupić, to czemu nie.
    • marcin841 Re: Śląsk Opawski 08.07.05, 13:16
      Tez sie dolaczam do pytania
      • arnold7 Re: Śląsk Opawski 08.07.05, 17:02
        marcin841 napisał:

> Tez sie dolaczam do pytania

Jes nos jusz czeh.
        • silesia7 Re: Śląsk Opawski 08.07.05, 19:07
          a teroz sztyrech.
          • Gość: Prośląski Polak Re: Śląsk Opawski IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.07.05, 08:29
            Jeśli Wam zawadzam to powiedzcie "raus", a już mnie nie będzie.
            • arnold7 Re: Śląsk Opawski 09.07.05, 10:07
              Gość portalu: Prośląski Polak napisał(a):

> Jeśli Wam zawadzam to powiedzcie "raus", a już mnie nie będzie.

A czamu mielibymy zou pedziec?

• Gość: Prośląski Polak Re: Śląsk Opawski IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.07.05, 10:44
                No to gut. Nie przejmujmujcie się moimi dzisiejszymi postami. O piątej wróciłem
                z geburstagu. Leczę kaca velkopopovickim cernym kozlem. Sam się dziwię, że
                jeszcze coś potrafię wystukać na klawiaturze. Proszę o wybaczenie.
            • Gość: Pit Re: Śląsk Opawski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 12:28

> Jeśli Wam zawadzam to powiedzcie "raus", a już mnie nie będzie.

I zrob to jak najszybciej te schloonzackie szowinisty ci nie powiedzialy raus
              wprost, bo myslaly ze ty to zrozumiesz ze cie nienawidza z zasady ale ty tempy
              jetes. Przecie szczali ci w oczy a dla ciebie to padal deszcz, przykro bylo na
              to patrzec. To ja ci powiem jako Polak, idz precz, i nigdy nie uzywaj w swoim
              nicku slowa Polak!!! A jak to do Ciebie nie dotrze, moze kochasz slowo raus, to
              ja ci mowie RAUS!!!!
              • Gość: Prośląski Polak Tobie nic do tego IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.07.05, 12:33
                Ciebie o zdanie nie pytałem. Będę używał takich nicków jakie mi pasują. Dzisiaj
                to mi może cały świat skoczyć.
                • Gość: Pit Re: Tobie nic do tego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 12:42

> Ciebie o zdanie nie pytałem. Będę używał takich nicków jakie mi pasują.
                  Dzisiaj
                  > to mi może cały świat skoczyć.

Ja ci nie bede skakal, jak ci naziol wehrwolf wsadza.
                  • Gość: Prośląski Polak Ty się o mnie nie martw. IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.07.05, 12:48
                    Ty się o mnie nie martw.
                    • Gość: Pit martwic sie mozna o kogos kto jest tego wart IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 13:00
                      Dawaj dalej d...py wehrwolfowi i jego schloonzaco-kalmuckim kamratom.
                      Wiesz co, tych schlesierskich scierw nie przyjeli do NPD, mieli niearyjski
                      wyglad, po fatrach i grosfatrch z Krasnoj Armii. Tlumaczyli sie ze maja Downa,
                      ale nikt im w to nie uwierzyl, kalmukami sa i tyla a tego NPD nie scierpi.

Nie pozdrawiam i bez odbioru bo sie porzygam na twoj widok i post.
                      • Gość: P Re: martwic sie mozna o kogos kto jest tego wart IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.07.05, 13:17
                        Lepiej dawać d..y tym z zachodu niż ze wschodu. Twoje posty śmierdzą
                        dziedzictwem Armii Czerwonej. Skoro jesz g..a to sobie rzygaj.
                        • Gość: Pit Re: martwic sie mozna o kogos kto jest tego wart IP: 150.254.85.* 11.07.05, 08:27
                          Gość portalu: P napisał(a):

> Lepiej dawać d..y tym z zachodu niż ze wschodu. Twoje posty śmierdzą
                          > dziedzictwem Armii Czerwonej. Skoro jesz g..a to sobie rzygaj.

To im dalej dawaj, i smacznego przy wcinaniu ss-owskigo g..na.
                    • arnold7 Re: Ty się o mnie nie martw. 09.07.05, 15:02
                      Wehrwolf to albo kretyn, albo polakowski prowokator.
    • Gość: Prośląski Polak To powie mi ktoś wreszcie IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 09.07.05, 11:09
      To powie mi ktoś wreszcie gdzie mogę załapać tani nocleg w okolicach Opawy.
      • Gość: Pytek To uokrys'l sie wprzodzi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:10
        Soom rzys'cie Wy ze Naszyh szloonzkyh plemjyn'ioow, co to je wymjynioou
        Gyjougraf Bawarski?

Cy jak Panoucek "Pit", ze zagranice? Uode "Polanoow", uo kjeryh niy spoomniou!

Coby Woom boouo lekszy uodpedziec', s'la Woom sposobno mapa:

www.bractwo.pless.pl/index.php?load=more_news&od=10
    • Gość: Pioter Re: Śląsk Opawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:41
      www.kravare.kalendar.cz/akce/search.phtml?okres=49
      Tukej mocie dane kiej nojlepij sie wyprać w okolice Opavy. I na co. Reszty
      danych poszukom jeszcze.
    • Gość: Pioter Re: Śląsk Opawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:54
      Miejsca noclegowe:
      www.bolatice.cz/bolatice/czech/text.asp?sysID=88
      warto zwiedzić:
      www.bolatice.cz/bolatice/czech/chanels.asp?sysID=43
      www.bolatice.cz/bolatice/czech/text.asp?sysID=398
      Mapa tras rowerowych okolic Opavy
      www.bolatice.cz/bolatice/czech/mapa_cyklostezek.asp
      • Gość: Prośląski Polak Wielkie dzięki IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 11.07.05, 15:46
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka