Dodaj do ulubionych

plebiscyt 'zlota klawiatura'

25.01.06, 19:15
zainspirowany plebiscytem trojkowym "zlote usta", chcialbym rozpoczac male
glosowanie na najchetniej czytanego forumowicza, wyrozniajacego sie
biegloscia w dowcipnej riposcie, kwiecistych i niecodziennych porownaniach,
soczystej retoryce. zalezy mi na tym, bysmy przy glosowaniu nie kierowali sie
osobistymi sympatiami i uprzedzeniami, pogladami reprezentowanymi przez
poszczegolnych forumowiczow bioracych udzial w zabawie. przynajmniej w tym
jednym watku bierzmy pod uwage wylacznie to, ile zabawy tudziez usmiechu (w
pozytywnym sensie tych slow) wywaluja u nas poszczegolni piszacy. ja niestety
chyba zobowiazany jestem do powstrzymiania sie przed wskazaniem moich typow.
Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 19:19
      Moze najpierw kandydatury, a potem sonda, tego typu:

silesia27.fm.interia.pl/sonda12.htm
      ?
    • sss9 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 19:19
      zrób jeszcze jeden konkurs pt. "ołowiane wargi", tak dla równowagi.
      • slezan Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 19:21
        Ja tam bym wolał np. "namiętne wargi". Wtedy mógłbym oddać swój głos na
        miszcza:-).
        • sss9 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 19:25
          tak łapczywie spijasz z nich "słodycz", że kojarzą ci się z "namiętnymi"? ;)
          w mojej propozycji szanse miałby niedoceniany dotąd rico, a przecież każdy
          widzi, że stara się chłopak.
        • espritt Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 19:29
          Slezan,balest i namietnosc hehe
          • slezan Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 19:32
            A tak Cię prosiłem o powściągliwość.
    • Gość: George Hedgehog Slezan IP: .1P1D* / 194.133.131.* 25.01.06, 19:26
      Co prawda, z wieloma jego pogladami sie nie zgadzam...
      • settembrini pierwszy glos georg'a juz jest :) 25.01.06, 19:31
        oczywiscie wszystko na koniec podlicze :) ewentualnie arnold moze zrobic pool
        do glosowania, tak bedzie nawet latwiej.
    • settembrini Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 19:27
      czy naprawde wskazanie kandydatur jest konieczne? przeciez wszyscy jestesmy w
      stanie wskazac nominowanych do tej zaszczytnej nagrody sposrod stalych nickow
      silesiany (nawet klawiature moge ufundowac, kosztuje kilkanascie zlotych, a
      spray rownie niewiele:)
    • slezan Wiksadyba 25.01.06, 19:29
      Potrafi powściągnąć złośliwość, a kiedy już sobie na nią pozwala to robi to
      niezwykle subtelnie. I choć irytuje mnie, kiedy broni Warszawy, to zdaję sobie
      sprawę, że owa irytacja wynika z moich uprzedzeń:-).
      • espritt Re: richting slonzok jest the best 25.01.06, 19:31
        • ivergon hehe a gdzie jest lista uprawnionych do głosowania 25.01.06, 20:11
          stałych bywalców:) jakie jest kryterium stałego bywalca,
          kiedy plebiscyt się kończy itd.

• ivergon stały bywalec = stały nick n/t 25.01.06, 20:16

• settembrini Re: stały bywalec = stały nick n/t 25.01.06, 20:21
              wiec doprecyzuje. stalym bywalcem jest osoba, ktorej bytnosc na forum trwa co
              najmniej od 3 miesiecy i w tym czasie zamiescila nie mniej niz 20 postow na
              silesianie.
    • urszula_wiatrowskaz Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 20:16
      willi2
      • Gość: van deer Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.01.06, 20:22
        Pani wiatropylna wybaczy, ale "richtig sloznok" (pisownia oryg. - przyp. wlasny)
        bardziej zasluguje na nowa klawiature niz Willus i sklonny jestem podobnie jak
        Espritt oddac swoj jeden jedyny glos na w/w jegomoscia z racji tego, iz nie
        moge patrzec jak sie meczy na starej z pozamienianymi kneflami klawiaturze.
        • settembrini Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 20:29
          jak rozumiem, wlasnie oddales glos na wiksadybe?
          • Gość: van deer Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.01.06, 20:44
            Niezupelnie, po prostu zartowalem sobie z wolontariatem na rzecz wspomozenia
            kolegi z wybrakowana klawiatura. Choc tez nie przecze, ze Wiksadyba1 jest w
            porzadku i gdyby tu czesciej udzielal sie Broneknotgeld, to wlasnie jemu
            wystawilbym podobna co Slezan Wiksadybie, ocene koncowa. Moze byc Bronek?
            • willi2 dziekuje za typy na moj login ! 25.01.06, 20:51
              Droga Urszulo Barometr
              mom w rzici te ich klawiatury !
              • builder Re:willus`=robi teros za niewiasta 26.01.06, 00:33
                i som sobiy zepka skrobiy:),
                hehehheeeeee...,

willi2 napisał:

> Droga Urszulo Barometr
                > mom w rzici te ich klawiatury !
          • willi2 jo weluja na buildera 25.01.06, 20:53
            dejcie mu zloty dezodonart :)
    • wiksadyba1 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 25.01.06, 23:32
      Hm, ciężko komuś wystawiać oceny, ale jeśli sobie pozwolić na chwilę
      szczerości:), to mam paru kandydatów.

Z drugiej strony moja ocena jest o tyle "cząstkowa", że trafiłem na silesianę w
      dużej mierze dość okrężną drogą tj. przez "Forum antypolskie?" Arnolda7 i
      najlepiej kojarzę bywalców tegoż:

Slezan (za wiedzę i ogólny poziom wątków; z większością poglądów w zasadzie się
      zgadzam)
      Eichendorff (j.w., chociaż czasem - IMHO- za bardzo dramatyzuje:)))
      Arnold7 - za poczucie humoru i umiejętność prowokowania:) - nawet jeśli zdarza
      mu się pisać czasem osobliwe rzeczy, to robi to w ten sposób, że trudno w tym
      nie znaleźć pewnych racji:) i niektórzy adwersarze mają problemy z inteligentą
      ripostą:)

Z pozostałych -

Bartoszcze (też zresztą bywał na FAP?, ale bardziej daje się poznać jako
      moderator) - za stoicki spokój i poczucie humoru przy odpowiedziach na
      najbardziej absurdalne zarzuty co do jego obiektywności
      Pit - fascynują nas podobne i - wielka szkoda- słabo znane ogółowi postacie
      (np. Przemysław Dymski:))))
      Van Deer - jakby "polski":) odpowiednik Slezana i Eichendorffa
      Settembrini - specjalne wyróżnienie za nick:)

Przy czym zastrzegam, że wielu postaci mogę niekojarzyć, np. przy okazji wątku
      nt. Mickiewicza i romantyków niemieckich dobre wrażenie zrobił niejaki
      Hermann5, ale ostatnio nie widywałem go...

Nie chcę prowokować i wskazywać z kolei na najbardziej kuriozalne postaci,
      powiem tylko że mam swojego zdecydowanego faworyta w tej kategorii i bardzo bym
      być może zaskoczył, gdybym go ujawnił. Powiem tylko, że nie jest to ani żaden
      polski ani niemiecki (czy pseudo-niemiecki:) narodowiec - warci są machnięcia
      ręką ani willi2 (lubi Misia Uszatka, Warhola i Velvet Underground - więc nie
      może być z nim tak źle:))).
      • settembrini Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 00:18
        z powodow statystycznych zapytam- czy swoj glos oddajesz na pierwsza z
        wymienionych osob?
        • wiksadyba1 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 01:13
          Przyjmijmy, że tak...
          • arnold7 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 10:57
            W zasadzie moje kandydatury juz zostaly wymienione, zaproponujcie jeszcze kilka
            zeby bylo 20 i na wieczor zrobie sonde.
            • arnold7 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 17:11

PLEBISCYT

Proponuje jeszcze nie glosowac, bo to jest wersja tesowa, a jesli chodzi o
              kandydatow, to staralem sie umiescic wszystkich, o ktorych wspomniano w
              dyskusji. Jesli sa jakies uwagi i propozycje, to mozna je zglaszac powiedzmy do
              19,00, po czym zaczynamy glosowanie. Sonda jest wielokrotnego wyboru, tak ze
              kazdy moze zaglosowac na kilku osobnikow rownoczesnie.

• eichendorff Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 18:25
                Nie wiem czy to jest dobry pomysł by sonda była wielokrotnego wyboru bo:
                1. musiałbym zagłosować na zdecydowaną większość kandydatów (łatwiej byłoby
                wskazać tych, na których nie głosuję)
                2. ktoś mógłby oddać głos na samego siebie 200 razy ;-)
                • arnold7 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 18:53
                  Mozna zaglosowac tylko raz, ale wybrac kilku kandydatow rownoczesnie. To da
                  moim zdaniem lepszy obraz naszych sympatii, ale idzie to jeszcze zmienic.
                  • eichendorff Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 19:17
                    Czyli nie można głosować na żadną osobę dwukrotnie? To by było OK...
                    Aczkolwiek można ograniczyć by liczbę osób na ktore się głosuje do np. 3 lub 5.
                    • arnold7 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 19:20
                      eichendorff napisał:

> Czyli nie można głosować na żadną osobę dwukrotnie? To by było OK...

Przez nastepne 30 dni:)

> Aczkolwiek można ograniczyć by liczbę osób na ktore się głosuje do np. 3 lub
                      5.
                      >
                      Szkoda, ale nie ma takiej mozliwosci. Mozemy sie umowic, ze maksymalnie
                      glosujemy na 5 kandydatow.
      • lewakprawak [...] 26.01.06, 05:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • somepoint210 Slezan 26.01.06, 01:33
      Zdecydowanie.
      Wielu forumowiczow mogloby pozazdroscic mu wiedzy, a bardzo niewielu gotowych
      byloby przyznac sie do tego. Lubiany, czy tez nie, traktowany jak swoj, albo
      wrog jest czytany chyba przez wszystkich.

Choc glos oddaje na Slezana (rozumiem, ze moge zaglosowac tylko na jedna osobe)
      z zainteresowaniem zawsze czytam Eichendorffa, Arnolda, Wiksadybe, Bartoszcze,
      Settembriniego, Pita, Van deera, Piotera Kalinowskiego, Eurofanatika(xs550),
      Hermanna5 i kilku innych ostatnio rzadziej odwiedzajacych Silesiane.
      Z nieobecnych od dluzszego czasu brakuje mi Bolka5.
      Pozdr.
      • somepoint210 Re: Slezan 26.01.06, 01:57
        Grba, zapomnialem o nim, jego tez zawsze czytam.
        Pozdr.
      • wiksadyba1 Re: Slezan 26.01.06, 11:02
        jak już wymieniłem paru, to jeszcze właśnie somepoint210. Zgadzam się też, że
        ciekawe posty z "polskiej" perspektywy pisze grba, ale udziela się dość rzadko
        za "mojej" kandencji na tym forum- z reakcji innych użytkowników wnioskuję
        natomiast, że to jego stary bywalec.

Być może nadal jeszcze kogoś pomijam...

P.S - A co się dzieje z Rico-chorzow?????
    • lewakprawak Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 02:20
      settembrini napisał:

> zainspirowany plebiscytem trojkowym "zlote
      usta"
      Z tego,co pamiętam,Trójka organizuje plebiscyt "srebrne usta",a nie "złote".
      • settembrini Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 20:44
        racja, trUjka organizuje plebiscyt 'srebrne usta', moj blad jest jednak
        wybaczalny, bo stacji tej odkad piotr kaczkowski przestal byc dyrektorem,
        slucham sporadycznie.
        • sloneczko1 settembrini 26.01.06, 20:46
          mom te same pytanie do Ciebie co do Bartoszcze
          • settembrini Re: settembrini 26.01.06, 21:02
            a gdzie to pytanie sie znajduje?
            pozdrawiam
        • arnold7 Link 26.01.06, 20:58

Plebiscyt "Zlota klawiatura"
          • settembrini Re: Link 28.01.06, 19:43
            no, juz 68 oddanych glosow :) jako ze glosowanie jest anonimowe pozwolilem
            sobie zaglosowac.
            • willi2 Re: Link 28.01.06, 19:45
              polowa uczestnikow forum nie znalazla sie naliscie.
              • arnold7 Re: Link 28.01.06, 19:50
                Wszyscy zaproponowali tam sie znalezli, dolozylem jeszcze nawet tow. stalina.
                Jak beda nowe kandydatury, to sie je dopisze i mozna bedzie zaglosowac.
        • arnold7 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 27.01.06, 17:51
          Teraz dopiero przypomnial mi sie taki jeden nawiedzony, przez nikogo
          niewysuniety na kandydata, ani nawet nie wspomniany, niejaki korn.
    • tow.stalin Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 26.01.06, 09:17
      settembrini napisał:

> zainspirowany plebiscytem trojkowym "zlote usta", chcialbym rozpoczac male
      > glosowanie na najchetniej czytanego forumowicza, wyrozniajacego sie
      > biegloscia w dowcipnej riposcie, kwiecistych i niecodziennych porownaniach,
      > soczystej retoryce. zalezy mi na tym, bysmy przy glosowaniu nie kierowali sie
      > osobistymi sympatiami i uprzedzeniami, pogladami reprezentowanymi przez
      > poszczegolnych forumowiczow bioracych udzial w zabawie. przynajmniej w tym
      > jednym watku bierzmy pod uwage wylacznie to, ile zabawy tudziez usmiechu (w
      > pozytywnym sensie tych slow) wywaluja u nas poszczegolni piszacy. ja niestety
      > chyba zobowiazany jestem do powstrzymiania sie przed wskazaniem moich typow.

hmmm... "wyrozniajacego sie biegloscia w dowcipnej riposcie, kwiecistych i
      niecodziennych porownaniach, soczystej retoryce" hmmmm... ballest :)

oddaję swój głos na ballesta :)
    • eichendorff Wiksadyba 26.01.06, 09:41
      Żeby nie zostać posądzony o stronniczość ;-) zagłosuję na kogoś z poza Śląska.
      Rozważałem jeszcze kandydaturę Bolka5, ale nie spełnia on chyba kryterium 20
      postów w ciągu ostatnich 3 miesięcy.
    • diadja_pietja Klawiatura oczywiście chińska ? 26.01.06, 10:36
      Czy istnieją jakieś klawiatury,myszy i inne akcesoria komputerowe,wyprodukowane
      poza ChRL?
      • espritt Re: PLEBISCYT TO FARSA! 26.01.06, 20:02
        Glosujcie nabijacie Slezanowi i Arniemu punkty w GW,pomagajcie im w karierze i
        tak wiadomo kto wygra ,wszystko juz jest ustawione.
        • arnold7 Re: PLEBISCYT TO FARSA! 26.01.06, 20:19
          Nie wszyscy sa tacy ja ty.
          • espritt Re: PLEBISCYT TO FARSA! 26.01.06, 20:23
            Nie pierdziel wiadomo o co w tym chodzi.
            • arnold7 Re: PLEBISCYT TO FARSA! 26.01.06, 20:31
              O co?
              • herman28 [...] 26.01.06, 20:34
              • espritt Re: PLEBISCYT TO FARSA! 26.01.06, 20:37
                hehehe zostawmy to na koniec.
                • master_in_lunacy Re: PLEBISCYT TO FARSA! na espritt'a 26.01.06, 20:46
                  ps. daj sobie sam drugą kreskę, a oponentów wysieczem;)))
                  • espritt Re: PLEBISCYT TO FARSA! na espritt'a 26.01.06, 20:48
                    heheh dobre ,ale leje plebiscyty w ktorych oni maczaja palce.
    • willi2 [...] 29.01.06, 19:24
      • espritt [...] 29.01.06, 19:55
        • settembrini plebiscyt "zlota klawiatura" 30.01.06, 15:31
          panowie, w tym watku piszemy na temat- glosujemy. kontestowac pomysl mozecie w
          innych miejscach, ktore zreszta obaj zalozyliscie. i bez wulgaryzmow w te dni...
          • sss9 Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 30.01.06, 15:37
            j.w, kiedy zakończy się plebiscyt?
            • settembrini Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 30.01.06, 16:21
              watek powstal 25 stycznia, wiec moze do 25 lutego?
              • arnold7 Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 18:53
                Moze jeszcze ktos zaglosuje?
                • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:00
                  Po co i tak wiadomo kto wygra.
                  • arnold7 Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:05
                    Doceniam twoj podziw dla Slezana, ale poczekajmy do konca.
                    • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:18
                      Jaki podziw Arni nie zartuj sa lepsi od niego,ale i tak nie maja szans przy
                      tych ukladach.To zwykla farsa ,ale doceniam twoja szczerosc fason trzeba
                      trzymac do konca.
                      • arnold7 Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:24
                        Skoro sa lepsi, to zapros ich na te forum:)
                        • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:27
                          Mam na mysli tych co tu sa.
                          • arnold7 Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:33
                            Mam powazne watpliwosci co do twoich umiejetnosci wyciagania wnioskow z
                            toczacych sie tu dyskusji.
                            • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:38
                              To ty dolozyles te osoby ktore ci pasuja,tych ktorzy sa za mocni nie dales,ale
                              co tam i tak wygrac ma Slezan.
                              • arnold7 Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:41
                                Tak, dolozylem tow.stalina, ktorego nikt nie zaproponowal:)))
                                • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 19:46
                                  Dobra, dobra nie kombinuj plebiscyt jak wybory na Bialorusi.
                                  • settembrini Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 20:11
                                    mam wrazenie, ze potrafisz tylko trawestowac, w sumie tresc postu nieistotna,
                                    decydujacy jest autor.
                                • Gość: van deer Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.06, 20:35
                                  To ja Blacka.ok dla rownowagi zaproponuje, pomimo wczorajszych rewelacji.
                                  • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 20:38
                                    Wlasnie jego mialem na mysli,ale co to da jak to farsa.
                                    • Gość: van deer Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.06, 20:41
                                      Dla mnie wybor takiego czy innego prezydenta tez okazal sie farsa i zwatpieniem
                                      w nowy ustroj i z kazdym rokiem coraz bardziej rozumiem platonska krytyke
                                      demokracji jako ustroju rzadzonym przez przecietniactwo i dziadostwo.
                                      • Gość: van deer Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.06, 20:42
                                        Ustroju "rzadzonego" mialo byc.
                                        • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 20:44
                                          Ten plebiscyt nie ma nic wspolnego z demokracja.
                                          • Gość: van deer Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.06, 20:50
                                            To zaproponuj Arnoldowi wlasna kandydature i namow kolegow do glosowania na
                                            niejakiego Espritta. Istnieje wiele alternatyw nieuczciwego uksztaltowania
                                            pozadanych wynikow "wyborow". Mnie od samego poczatku na tym plebiscycie nie
                                            zalezalo, ale osobom, ktore oddaly na mnie swoj glos winienem podziekowania:)

PS. Posiadacze neostrady moga glosowac wielokrotnie, nie powiem jak to zrobic:)
                                            • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 20:54
                                              Ale mnie to wogole nie interesuje ,mowie szczerze bojkotuje ten plebiscyt nawet
                                              nie glosowalem , to bez sensu.Jest to zrobione tylko dla Slezana i Arnolda im
                                              to sluzy.
                                              • Gość: van deer Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.06, 20:58
                                                A nawet gdyby to coz z tego? Przypomne, ze autorem plebiscytu nie jest Arnold i
                                                Slezan a jeden z moderatorow, na ktorego nie oddano miazdzacej liczby glosow.

Nastepnym webmasterem sondazowym rownie dobrze moze byc p. Espritt.
                                                • espritt Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? 08.02.06, 21:01
                                                  Przeciez uzgodnili to wczesniej,wszystko bylo ukartowane,mnie nie obchodzi ten
                                                  plebiscyt tylko mowie ze to farsa jak cholera i nic wiecej.
                                                  • Gość: van deer Re: plebiscyt "zlota klawiatura" kiedy koniec ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.06, 21:03
                                                    Zatem skonczmy te wymiane postow, skoro mamy sie niepotrzebnie powtarzac.
                                              • willi2 Slezan w realu malo popularny to se szuko 24.02.06, 19:45
                                                poparcia w necie.
    • settembrini Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 21.02.06, 18:57
      co prawda trójkowy plebiscyt sie juz zakonczyl, ale nasz ciagle trwa, jeszcze 4
      dni :) klawiatura czeka w zniecierpliwieniu.
      • Gość: kipuś Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' IP: 82.222.64.* 24.02.06, 16:16
        niecale 8 godzin dzieli nas od uroczystej koronacji zlotopalcego szkryflanta
        silesiany i osobiscie obstawiam, ze liderem pozostanie pewnie 'szczfany slezan:)
        • espritt Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 24.02.06, 16:24
          Tu nie ma co obstawiac ,to bylo z gory ukartowane.
          • Gość: ! Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' IP: *.westlandrdc.mi.michigan.comcast.net 24.02.06, 16:29
            O i mozecie sie z willym2 rynka podac, uon je tego samego zdania:))
            • espritt Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 24.02.06, 16:33
              Na forum sa uklady zgadza sie.
              • settembrini Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 24.02.06, 17:06
                na forum ukladow nie ma (choc w optyce niektorych osob caly swiat to jeden
                wielki spisek). mysle, ze wyniki w pewnym stopniu jednak odzwierciedlaja
                wartosc "klawiatur" piszacych.
                • settembrini Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 24.02.06, 17:09
                  choc poprawka, kilka nickow jest znacznie niedoszacowanych.
    • energie_cottbus Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 24.02.06, 18:09
      settembrini napisał:

> zainspirowany plebiscytem trojkowym "zlote usta",

hahaahahahahhahahahha
    • willi2 Re: plebiscyt 'zlota klawiatura' 24.02.06, 19:37
      Niewiem niewiem
      Ze starych gosci forum to ja pamietam:
      Ballesta
      Marjanka
      Karlika
      Arnolda
      Slezana
      Wilyma
      Wehrwolfa

Jakiegos tam Bartoszcza jeszcze na gazecie nie bylo.
      Sett juz pierwsze kroki stawial na gazecie piszac o mongolii i o laptop toshiba
      satelite :-)

Ja jak zaczolem prowadzic walke radykalnom ze okupantem polskim mialem
      lat 15 !!!! a bylo to w polowie 2002 roku.
      Do dzis z tego tytulu nie otrzymalem zadnego uprzywilejowania.
      Na normalnym forum "weterani" maja swoje prawa,a tu ????
      tu som uklady i tela !
    • Gość: van deer Slezan cos sie nie chwali nowa klawiatura IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.06, 21:01
      Chyba sciepa nie wypalila, chociaz to Settembrini winien nagrode sponsorowac:)
      • hans41 Nagroda na Slezana czeka w Konsulacie Niemiec 01.03.06, 21:43
        wraz z paszportem niemieckim.
      • settembrini Re: Slezan cos sie nie chwali nowa klawiatura 02.03.06, 16:08
        klawiatura czeka, o wreczeniu dam znac :) choc biorac pod uwage charakter
        forum, wreczenie nie bedzie mialo charakteru publicznego :) zreszta pewnie bede
        ja musial wyslac na nr skrzynki pocztowej ;)
        • willi2 RAS czeko na klawiatura :))) 02.03.06, 16:13
          bedzie wisiec na scianie pszy pszodkach Slezana,tak tez jego prataplastowie bedom
          z niego dumni !
          • rico-chorzow Re: RAS czeko na klawiatura :))) 03.03.06, 19:06
            willi2 napisał:

> bedzie wisiec na scianie pszy pszodkach Slezana,tak tez jego prataplastowie bed
            > om
            > z niego dumni !

Dziynki Bogowi,NIY Twoje.Amyn.
        • Gość: van deer Re: Slezan cos sie nie chwali nowa klawiatura IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.03.06, 17:05
          No, do mejla zalacznikiem nie wetkniesz:)
    • Gość: Pit 'platynowa klawiatura' IP: 150.254.85.* 03.03.06, 19:34
      Silesiana zasługuje na platynę a nie złoto, Moderatorze.
      • arnold7 Re: 'platynowa klawiatura' 03.03.06, 23:59
        Gość portalu: Pit napisał(a):

> Silesiana zasługuje na platynę a nie złoto, Moderatorze.

Fundniesz platyna Pit?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka