palec1 15.06.09, 03:30 www.deutsche-und-polen.de/_/personen/person_jsp/key=edward_gierek.html To Gierek w tyj Francyi sztudjowol ??!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bock Re: pseudohistoryczno pseudoprowda nibyslonsko IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.09, 18:53 nawet ciekawy tyn teatr ww2.tvp.pl/7582.dzialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: do palca 1: pseudohistoryczno IP: *.versanet.de 15.06.09, 21:25 Widza palec 1, co ejs je mody synek (abo dziouha), i njy wjysz jak bouo po prowdzie. Bo jak we 70 latch rozkopywali Gliwice - to godali, co szukajom dyplomu magistra uot Gierka. Eli go znodli - njy wjym. A inkszy czouowy "polityker" ze Katowic - Grudzien mu bouo - tysz dostou polecynie partyjne zrobic dyplomna politechnice. Gierek mu jusz wszyjstko zauatwiou z towarzyszym rektorym, i jak pora tydni poznij pyto sie Grudni: ..No i co , zdou ejs? ..Njy, Edek, pado Grudzien. Pytania bouy za ciynszkie. ..A co cie pytali? ...Mom wymienic ciaua lotne...pado Grudziyn. ..No i cojs pedziol? ..PTOKI...godo na to Grudziyn. ...TZo sie njy dziw, cojs przepod....Bo godo sie PTAKI, a njy PTOKI! I to by bouo na tyla! Pyrsk! Wasz Marjanek Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love thee.Psalm 122:6 Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: do palca 1: pseudohistoryczno 16.06.09, 16:22 Ja. To bouy dwa polske "orły". Zasr....o pamiynć uo nich na wieki Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: do palca 1: pseudohistoryczno 16.06.09, 22:06 to szlo o Mitrenge -on godol ptoki , Grudzien gorol\godol ptaki Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: do palca 1: pseudohistoryczno 18.06.09, 22:33 sas125 napisał: > to szlo o Mitrenge -on godol ptoki , Grudzien gorol\godol ptaki Tak czy siak, Mitrenga czy Decymber, trza bylo na szlyzjerstwo jeb...ć. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: pseudohistoryczno pseudoprowda nibyslonsko 18.06.09, 20:47 No co szlyzjerskie ciulki. Zapier...lalim wszyscy w PRL na wasze talony na pralki fiaty, mieszkania, wczasy itp. co Eda wom doł. Wy nie wdzięczne gnojki. Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: pseudohistoryczno pseudoprowda nibyslonsko 18.06.09, 21:23 Ja zapierniczaliscie - u nos. Jakzescie akurat niy lezeli we kszokach abo na dziale wenerycznym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: pseudohistoryczno pseudoprowda nibyslonsko 18.06.09, 21:29 palec1 napisał: > Ja zapierniczaliscie - u nos. > Jakzescie akurat niy lezeli we kszokach abo na dziale wenerycznym. :) Nie wiem co bylo u was ale wiem co bylo w Poznaniu i na Wybrzezu. A choroby weneryczne to chyba ino Schlooncku na taką skalę byly, tradycjo jako czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: pseudohistoryczno pseudoprowda nibyslonsko 18.06.09, 22:12 > palec1 napisał: > > > Ja zapierniczaliscie - u nos. > > Jakzescie akurat niy lezeli we kszokach abo na dziale > wenerycznym. :) > A wiesz co, te działy weneryczne to chyba spadek po wizycie w 45-tym opek z Armii Czerwonej. Spadek przechodził z opki na fatra a z fatra na sona a z sona na wnuka i stąd ten problem z kiłą na Schlooncku. Odpowiedz Link Zgłoś