Dodaj do ulubionych

Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 20:51
Czy lobbing komorniczy zastopuje prace nad ustawą, która wreszcie zrobi
porządek z tym bezprawiem? Czy znowu będzie afera podobna do hazardowej?

debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=657:stronnictwo-komornikow&catid=38:polska&Itemid=109
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.olsztyn.mm.pl 10.11.09, 22:48
      I ciągle jeżdzicie po tej kobiecie jak po kobyle,dla kogo to robi ,dla
      wszystkich nie zapominajcie o niej,ja na nią głosowałam i będę głosowała,a
      wy????????????
      • Gość: jakaaaa Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 22:54
        Ja obiema rękami - pomogła mojej wyrzucanej z domu sąsiadce. Okazało się, że
        była ofiarą przekrętu.
        • Gość: ? Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 23:17
          a czy potem za bezcen nie odkupiła mieszkania tej sąsiadki, bo lidzia tak potrafi
          • Gość: jakaaaa Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 23:19
            Spadaj debilu - ty to potrafisz pluć jadem jak wszyscy oszuści, którzy boją się
            posłanki.
            • Gość: ? Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 23:29
              znów stać cię tylko na inwektywy?
              • Gość: ktos Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.11.09, 09:29
                Bo wszyscy nienormalni [ mam na mysli wodzow tego miasta]
                zazdroszcza tej kobiecie i ja opluwaja jak tylko moga.A to i tak
                najmadrzejsza kobieta w calym naszym skorumpowanym Olsztynie moje
                zyczenie to zeby zostala prezydentem lub marszalkiem bo ci ktorzy
                teraz zajmuja te stolki tragedia dla Olsztyna.
      • malgorzata44.5 Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym 20.05.10, 21:19
        My też!
    • Gość: rodzina Kowalskich Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 11:07
      Pani poseł - ma pani nasz głos! Należy skończyć z tą komorniczą patologią.
      Ostatnio "dzięki temu, że komornik i nie zajął konta PKP w Polsce obyło się bez
      strajku kolejarzy. Pracownicy kolei otrzymają wynagrodzenia."
      Przecież takie wiadomości, jak też te, że szpital upadł, bo za długi szpitala
      komornik naliczył wielomilionowe kary - to patologiczny system prawny, który
      rujnuje ten kraj. Ale system broniony jest przez najbogatszych lodziarzy i
      krętaczy. Trzymamy kciuki, by w PO znaleźli się jeszcze ludzie myślący o nas,
      obywatelach.
      Czy to tylko wołanie na pustyni?
      • Gość: gość Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.09, 12:14
        Podpisuje się obiema rękami,pani Lidio miała pani i ma moj głos,mam nadzieje ze
        poradzi sobie pani z tą naszą PATOLOGIĄ ,która nazywa sie rządzący.
        • Gość: prawnik Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 09:56
          Pani Poseł - nasz najwyzszy szacunek!!!
          • Gość: wyborcy Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 20:55
            Pani Poseł proszę startować na prezydenta Olsztyna. Tylko Pani może w tym
            mieście zrobić porzadek i je rozwinąc. Dość zapyziałości i korupcji. Olsztyn na
            Panią czeka, aby się normalnie rozwijać!
            • Gość: *** Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 21:30
              Akurat! Nikt normalny na tę pazerną babę nie czeka, tylko naiwniacy, którzy jej
              osobiście nie znają!
    • Gość: ha,hi Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 21:39
      Pani poseł, jest Pani jedynym posłem , który zasługuje na szacunek. Reszta to
      dno!!!!!
      • Gość: gość Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 21:53
        A mamy jakichś posłów?To gdzie oni są,nawet w sejmie ich nie widać,nie mówiąc o
        Olsztynie i województwie.Pani Staroń też zniknęła,czyżby przestraszyła się
        wodza,że jak będzie podskakiwać to nie będzie jej na liście za dwa lata?Niestety
        nie zagłosuję na nią więcej ,musi wyjaśnić wszystkie swoje kontrowersyjne
        sprawy,straciła wiarygodność.
        • yadol Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym 13.11.09, 22:27
          jest w Olsztynie kilku facetów posłów , ale nawet razem wzięci nie mają tyle
          odwagi co ta babka i nie więcej niż pół grama jaj na głowę, wata jest lekka

może W KOŃCU w sejmie założą kółko "GRZECZNYCH CHŁOPCÓW"?
          sycza to nie dotyczy
          • Gość: ha,hi Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 23:05
            Posłanka jako jedyna wypełnia swoją misję posła. Ale skąd mamy o tym wiedzieć,
            skoro media lokalne nie mówią o jej pracy. Ciekawe, że prawicowe gazety ukazują
            nieprawidłowości w państwie i mówią o interwencji posłanki z PO,która pomaga
            umęczonym obywatelom w naszym niepraworządnym państwie.
            Nawet Nasz Dziennik widzi więcej niż olsztyńska czerwona sitwa.

www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20090912&typ=po&id=po01.txt
            • Gość: olsztynianka Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 13:48
              Pani Poseł Staroń jest wspaniałym człowiekiem i jedynym Posłem z naszego okręgu
              godnym tego miana. W tych czasach to rzadkość!
              • yadol Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym 15.11.09, 00:37
                czasy jak to czasy, kiedyś nie było wcale lepiej

Staroniowa buduje sobie pozycję - to jasne,kobieta jest silna, odważna i
                zdecydowana, ale biorąc pod uwagę jakość jej przeciwników ( cichoń, sycz,
                protas, procyk ) to mam do niej żal, że tak mało dotąd zrobiła i osiągnęła.
                • Gość: ... Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 09:20
                  A może - spróbuj coś zrobić sam! Jakoś nikt nie słyszał w całym regionie, aby
                  ktokolwiek przeciwstawił się bezprawiu z wyjątkiem Pani Poseł Staroń!! Nasz
                  szacunek!
                  • Gość: gość2 Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 10:34
                    yadol, zastanów się co piszesz. Sama jedna przeciwstawiła się najsilniejszym
                    strukturom postkomunistycznym: prezesom spółdzielni mieszkaniowych, których
                    władza jest jak beton - nie do ruszenia i komornikom (tych nie muszę
                    komentować). Naciski w rządzie i parlamencie, zwalczanie jej przez lobby
                    chlebowskiego, schetynę i,t.d.
                    Nagonka byłych komuchów powiązanych z esbecją - dla mnie posłanka rewelacyjna. A
                    inni posłowie, czego dokonali, oprócz wsadzania gęby przed kamerami?
                  • yadol Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym 15.11.09, 10:43
                    sorry, ale mnie źle zrozumiałeś/łaś, ten żal to raczej gorycz , że nikomu z tych
                    , którzy pchają się do władzy nie przychodzi do głowy ani sumienia wypełniać
                    słowa roty przysięgi składanej przed nami

zdumiewające jest jak mało Lidia ma czynnych , otwartych sojuszników

jak szczury pod miotłę chowają się wszyscy "politycy" w regionie , jak żałosne
                    są te pisy, eseldy, pesle i inne kanapy, co oni robią ?

twierdzę , że jedynie wypełniając swe przedwyborcze obietnice Lidia staje się
                    gwiazdą , postacią pozytywnie się wyróżniającą, a co robi reszta posłów?

Lidio Szacunek !!!
                    • Gość: gość2 Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 10:51
                      A jak sądzisz, dlaczego psl wycofało z komisji hazardowej posla z naszego
                      regionu? kumpla sycza, który z funduszu ochrony bezprawnie wypłacił mu kasę na
                      jakieś pomosty, wiaty (na prywatnej posesji to stoi). Ten poseł z psl-u bał się
                      posłanki, bo byłby znowu wstyd na cały kraj, że "lodziarz" zasiada w komisji
                      dotyczącej innych lodziarzy.
                      • yadol Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym 15.11.09, 11:37
                        ten krzysiu jest mistrzem lodów , to prawda tak jakby (he, he) należał do
                        Polskiego Stowarzyszenia Lodziarzy

ja jednak cieszę się , że to co napisałem tak Was ruszyło, od dawna piszę tu o
                        tym w jakim ubeckim koorwidołku przyszło nam mieszkać i o tym jak naszym miastem
                        rządzi wielokolorowa i wszechobecna Chrześcijańska Unia Jedności Narodu i Aktywistów
                        • Gość: lili Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 12:35
                          a mariusz kowalewski juz za jakis czas znowu napisze o lidzi przekret ;) i znowu
                          bedzie straszyc pozwami i na tym sie zakonczy
                          • yadol Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym 08.12.09, 19:52
                            dzisiaj sprawa komorników i ich kasy ciężkiej powróciła, myślę , że platforma
                            się kończy, żałośnie to wygląda

mam dreszcze gdy myślę o tym , że mogą ich zastąpić jeszcze bardziej żałosne
                            giganty z pis, sld czy innej bandy

to może nastąpić szybciej niż nam się wydaje
    • Gość: kuba Re: Pani Poseł IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.12.09, 20:16
      jest Pani wspaniała.Wyrazy uznania za odwagę.
      • yadol Lidio szacun 12.12.09, 01:12
        bez przesady kolego, kobita jest w porzo i walczy ze strefą mroku, czyli
        komornikami a to jest jedynie dowód odwagi ,której nie ma co prawda cała męska
        część mieszkańców naszego miasteczka,a o jej smutnych partyjnych kolesiach nie
        wspomnę, ale takie hymny?
        wystarczy szacunek i pomoc, nie wydaje ci się , że w tym co robi jest tragicznie
        osamotniona?
        gdyby poczuła wsparcie to wielu ulala wielu włączyłoby świński trucht
        sperdalając z naszej lokalnej polityki, moje marzenie :)

więc zamiast ochów i achów
        szacunek i wsparcie
        • Gość: Spółdzielca Re: Lidio szacun IP: *.warszawa.mm.pl 12.12.09, 10:42
          Jak zwykle, kij ma dwa końce!
          Słusznie L. Staroń walczy z sitwą komorniczą, bo pomijając ich
          astronomiczne, niczym nieuzasadnione zarobki, posuwają się
          wielokrotnie goniąc za kasą, do niewyobrażalnego łamania prawa. Jest
          to kolejna korporacja prawnicza stawiająca się ponad prawem. I
          dobrze, że ktoś to widzi i chce pohamować rozpasanie komorników.
          I to jest pozytywny aspekt tej sprawy a właściwie działań posłanki
          Lidii Staroń. Zachodzi pytanie, czy jej działania nie mają
          tzw. "drugiego dna", czy mają na celu rzeczywiście rozwiązanie
          problemu czy stworzenie jedynie szumu medialnego i przedstawienie
          posłanki i parii PO, której jest członkiem, jako niezłomnych
          obrońców interesów zwykłych obywateli.
          ąo podania swoich watpliwości sklania mnie dotychczasowa postawa L.
          Staroń w sprawach dotyczących spółdzielczości mieszkaniowej.
          Przecież to na niej zrobiła karierę, dzięki spółdzielcom trafiła
          dwukrotnie do sejmu. Ale śledząc sprawy spółdzielczości
          mieszkaniowej i zaangażowanie w nie L. Staroń z przykrością
          stwierdzam, że nie rozumie ona wielu najważniejszych jej problemów.
          jej działania w tej dziedzinie to rzucenie nośnego hasła i
          lansowanie się w mediach. Przykro mi pisać, ale od kilku lat pani L.
          otaroń nie może pojąć, jak istotna jest dla spółdzielcow sprawa
          prawomocności ustanowienia na rzecz spóldzielcow prawa lokatorskiego
          lub wlasnościowego do mieszkania i konsekwencje tego w związku z
          ustanawianiem odrębnej wlasności. Jak ważna jest sprawa własności
          gruntu, na którym stoją spółdzielcze budynki. czy w ogole
          spółdzielnia jest właścicielem budynkow, na które nie wyłożyła ani
          grosza. Czy w ogóle spółdzielnia ma jakikolwiek majątek. Co z naszym
          dostępem do wszystkich dokumentow w spółdzielni a nie głównie do
          statutu i regulaminów. A przede wszystkim co z egzekucją
          przysługujących nam praw - co mi z prawa, z ktorego praktycznie nie
          mogę skorzystać a tak jest np. w Pojezierzu do tej pory.
          Odnoszę wrażenie, że celem L. Staroń jest jednak puszczanie
          fajerwerków a nie prawdziwe budowanie społeczeństwa obywatelskiego i
          troska o interes zwykłych obywateli-wyborców. Zaglądnijcie na stronę
          internetową posłanki - jeszcze kilka dni temu nadal była w budowie
          (od kilku lat),nic tam nie ma z jej szumnych wystąpień medialnych!
          Dlatego bardzo sceptycznie podchodzę do kolejnego pomysłu L. Staroń!
          • Gość: haha Re: Lidio szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 10:51
            Rozumiem, że zwalczasz PO, i wszystko co płynie od posłanki z PO jest
            podejrzane. Właśnie do tego ta formacja doprowadziła - do niewiarygodności
            wszelkich swoich działań. W naszym regionie jest jeden wyjątek, który potwierdza
            regułę. A co do twoich tez, to prawie wszystkie były w projekcie pani Staroń.
            (np. bezpłatny wgląd do dokumentów spółdzielni dla każdego członka tej
            spółdzielni). Niestety do projektu rządowego wzięto jedynie główny zapis. A co
            do strony internetowej - to masz rację.
            • Gość: Spółdzielca Re: Lidio szacun IP: *.warszawa.mm.pl 12.12.09, 11:14
              W odpowiedzi haha posądzajacego mnie o zwalczanie PO muszę
              jednak wyjaśnić, że na sprawy spółdzielczości mieszkaniowej nie
              patrzę przez pryzmat partii politycznych. Ale skoro ruszyliśmy ten
              temat, to jesczez bardziej rozczarowało tu mnie PiS. Bo PO nigdy nie
              wmawiała nam, że jest obrońcą i orędowniczką spoldzielcow w
              przeciwieństwie do PiS. Nigdy nie miałem takich wątpliwości,
              przecież były szef klubu poselskiego PO nigdy nie krył swojej
              sympatii do prezesów spółdzielni.
              I dlatego tym bardziej zawiodłem się na PiS, które znowu usiłuje
              przedstawiać się medialnie jak PO jako zdecydowany obrońca
              spółdzielców a praktycznie nowy projekt poselski dotyczący
              nowelizacji ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych (druk sejmowy
              2510)jest niczym innym jak umacnianiem pozycji Krajowej Rady
              Spółdzielczej, przedlużaniu braku kontroli instytucji zewnętrznych w
              społdzielniach mieszkaniowych i utrudnianiem nam dostępu do
              rzeczywiście istotnych dokumentów. Również tu popojawia się
              fajerwerek w stylu L. Staroń - propozycja oświadczeń majątkowych dla
              prezesow społdzieni. A poza tym nic nowego. Więcej na stronie
              www.sejm.gov.pl w zakładce Prace sejmu.
              Tak więc jeśli chodzi o społdzielczość mieszkaniową, to PO
              warte PiS i odwrotnie. Oczywiście to samo dotyczy i SLD i PSL
              jeśli chodzi o te sprawy. A wszystko chyba dlatego, że ponad 80%
              posłów mieszka we wlasnych domach i sprawy mieszkalnictwa tak ich
              obchodza jak mnie kolor piasku na pustyni Sahara.
              • Gość: haha Re: Lidio szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 11:48
                Rozumiem i podzielam opinie w tej części, która mówi o braku jakichkolwiek
                sensownych rozwiązań dla dobra spółdzielców ze strony wszystkich partii. Lobby,
                które dąży do utrzymywania tych komunistycznych struktur jest bardzo silne.
                Wracając do posłanki Staroń, zauważ, że jej działania aby cokolwiek zmienić są
                nie tylko torpedowane, ale także wewnątrz klubu PO uchodzi ona za "czarną owcę",
                która wyłamuje się z partyjnych ustaleń. Już kilka razy za poruszanie spraw
                uwłaszczeniowych na korzyść obywateli była zawieszana w pracach, lub
                organizowaną na nią nagonkę medialną (wykorzystując znajomego politykom
                olsztyńskim dziennikarza). Można zadać pytanie, ile może zdziałać poseł, którego
                nie popiera jego własny klub? Który ma wrogów we własnej partii?
                wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Komu-przeszkadza-Lidia-Staron,wid,10412457,wiadomosc_prasa.html?ticaid=19444
          • Gość: mec. do spółdzielc Re: Lidio szacun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 13:45
            Jestem zaskoczony tego rodzaju wystąpieniami. Projekt rzadowy
            dotyczył płatnych przewłaszczeń. Posłanka nie zgodziła się, aby
            ludzie dopłacali do mieszkań, za które już wcześniej zapłacili
            (pokrywając koszty ich budowy) - dlatego sprzeciwiając sie PO
            zaproponowała zmiany wprowadzające ustrojową zasadę - NIE ZARABIANIU
            NA SPÓŁDZIELCACH PRZEZ SPÓŁDZIELNIĘ. Czyli będa płacić tyle - ile
            płaci spółdzielnia (ponoszą koszty w wys. kosztów ponoszonych przez
            spółdzielnię - bez możliwości zarabiania, narzucania dopłat,
            narzutów, opłat manipulacyjnych itd). Posłanka to rozwiązanie
            przeforsowała - poparł je rząd, klub i premier. A wam ciągle mało?
            znajdźcie drugiego takiego posła, które tyle zrobił dla
            spółdzielców! Co do kolejnych rozwiązań sa one złożone u marszałka i
            dotyczą wszystkich kwestii, które są tu poruszane (prace nad nimi,
            jak mówiła Posłanka rozpoczną sie w styczniu. Szczerze gratuluję
            Pani Poseł i pozdrawiam.
            P.S. Jestem zaskoczony wypowiedziami wiecznie niezadowolonego
            warszawiaka. Co to znaczy, że Posłanka wypłynęła na spółdzielczości.
            Posłanka pokazała, że jest skuteczna, ma charyzmę i charakter. Do
            tego wszystkiego - zrealizowała z nawiązką złożone obietnice
            wyborcze.
            Inni wchodzą do Parlamentu - bo Partia daje im miejsce na liście.
            Nikt nie zna ich nazwisk i działań...
            • yadol Re: Lidio szacun 12.12.09, 23:36
              jak w tytule, trzymaj się kobito :)
              • Gość: loday Re: Lidio szacun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:51
                Ale wy wszyscy jej wchodzicie w .... :)
                heh.
                • yadol Re: Lidio szacun 12.12.09, 23:59
                  a ty wszawa koorwo szukasz miejsca?
                  • yadol Re: Lidio szacun 13.12.09, 14:13
                    sorry za ostry wjazd, ale nie mam najmniejszego osobistego powodu do lizusostwa
                    wobec Lidii, po prostu Ją szanuję
    • Gość: Anna Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: 188.33.178.* 26.12.09, 11:08

Pani Lidii z okazji świąt życzę wszystkiego najlepszego i dzuękuję
      Jej za walkę z biurokracją i korupcją spółdzielczą.
      • Gość: gość Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 11:11
        Przyłączam się do życzeń! Wiele wytrwałości i zdrowia, aby Nowy Rok był pasmem
        sukcesów. Dziękuję za wszystko, co do tej pory zrobiła Pani dla nas!
        • Gość: Olsztynianka Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.12.09, 13:17
          Ja moi sasiedzi icala moja rodzina tez zyczymy P.Posel wytrwalosci z
          ta banda mam na mysli jej oponentow P.Lidio wytrwalosci.
          • Gość: ... Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.09, 13:38
            a teraz ustawcie się w kolejce do wylizania z..nej dupci Lidzi....
            • Gość: gość Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 15:08
              Wszyscy przeciwnicy Posłanki reprezentują poziom kloaki,o czym forumowicze mogą
              się przekonać. Tym bardziej życzymy wytrwałości w walce z olsztyńskim szambem
              czyli takimi między innymi takimi jak gość...
              • yadol Lidio powiedz: cześć chłopaki, spadajcie 27.12.09, 12:55
                W Nowym Roku życzę Ci tyle siły i odwagi abyś mogła powiedzieć pewnemu
                szemranemu towarzystwu, patrząc im głęboko w oczy, że w końcu zaczynasz pracować
                na własny rachunek i tylko dla swoich wyborców.
                • Gość: Lobbysta Re: Lidio powiedz: cześć chłopaki, spadajcie IP: *.olsztyn.pl 28.12.09, 15:28
                  Lobby, lobby - lobby dobre jest. Sekwestrator bratem maszym jest !!!
                  Komornik niech żyje nam !!! Niech zyje wolność, wolność i swoboda i
                  dziewczyna młoda ...
    • Gość: olsztynianka Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.pl 20.05.10, 20:52

ma odwagę walczyć z sitwą, nie tylko komorniczą
      • Gość: acha Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 21:22
        dla swojego interesu, olsztynianko, dla swojego, a wmawia, że dla ludzi
        • Gość: Nafka Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 22:46
          Pani Poseł nie mówi, nie "wmawia" i nie traci czasu! Ona działa, pracuje i jest
          najlepsza w naszym regionie w walce z nadużyciami i złodziejstwem. A ty jesteś
          prostackim oszczercą!
          • Gość: zigi Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.cwd.waw.pl 21.05.10, 07:29
            To niech powie jak zastraszyła Wójta do zmiany planu
            zagospodarowania przestrzennego w gminie gdzie gdzie ma działki.
            Naprawdę sprawiedliwa i nieźle działa ale dla siebie
            • Gość: wacia Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 07:50
              niech jeszcze powie, jak wybudowała pawilon przy Pstrowskiego bez zgody na
              budowę i jak w niewyjaśnionych do tej pory okolicznościach zaginął dziennik tej
              budowy, a potem jak wynajmowała ten lokal biorąc za niego ciężką kasę i nie
              płacąc ani złotówki do spółdzielni, która ponosiła za nią koszty jej lokalu
    • Gość: Wanda Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.vectro.com 15.10.10, 22:54

Lobby komornicze to nie jedyna mafia, z którą walczy Lidia Staroń, nic też dziwnego, że jest atakowana z różnych stron. Wiadomo, kto stał za paszkwilami w "Rzeczpospolitej". Wiadomo, kto stoi za obecnymi pomówieniami. A ostatnio mafia ukraińska nie dopuściła do Jej kandydowania na prezydenta Olsztyna. Jednak Lidia staroń się nie poddaje i wytrwale walczy z rakiem korupcji toczącym polskie życie. Szkoda wielka, że takich posłów jest tak niewielu.
      • Gość: danka Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 10:12
        "Szkoda wielka, że takich posłów jest tak niewielu."
        A znasz jeszcze któregoś? Jak miałam problem z bezprawnym działaniem państwa wobec mojej rodziny, to tylko Poseł Staroń mi pomogła.
    • privus Mają kasę 16.10.10, 00:56
      by zatruwać komuś życie w obronie własnych interesów.
    • Gość: Janusz Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.centertel.pl 12.11.10, 17:24
      a czyj to interes żeby niszczyć mądrych i kompetentnych ludzi? z pewnością nie wyborców
      • Gość: gość Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.10, 23:15
        Co kompetentnych,zaspałeś czy co?????????
    • Gość: nagórczanka Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: 46.29.253.* 11.04.11, 14:05

z bezprzykładnym zaangażowaniem walczy z pokłosiem jajszczyków i kukuryk
    • Gość: ewa Re: Lidia Staroń walczy z lobby komorniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 17:36
      Lidia Staroń - interwencja i proces komornika
      www.youtube.com/watch?v=NAGFYrLRd8Y
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka