Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piekny cz. 50

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 22:13
Witajcie Solenizanci !
To jest święto Olsztyna Pięknego, święto Pań i Panów bywalców tego wątku, to
jest święto całego forum olsztyńskjiego, święto fantastycznej Redakcji, to
jest święto światowe, święto jezior i lasów, świeto miasta wiecznego urlopu.
Pięćdziesiąta część wątku to zdobycie 500.000 tysięcznika, tego nie da się
traktować obojetnie , to trzeba przepić i przeżyć. Tutaj nawet ręce odmawiają
klikania, bo już są pijane i tańczą z radości.
Panie i Panowie wznoszę Toast za Olsztyn Piekny i jego bywalców
Na zdrowie !
www.chomiki.gora.prv.pl/
Olsztyn Piękny dziękuje :)

Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 22:24
      Część pięćdziesiąta, czy ktokolwiek wierzył, że dojdziemy do niej - chyba nie ,
      a teraz jesteśmy - więc świętujmy czym się da i jak sie da, niech watek tryska
      radościa i uśmiechem, bo taki Olsztyn chcialabym widzieć.
      Wiem, wiem , że 28 lutego jest koncert Piratów i jeszcze nie raz zadziwi nas
      Olsztyn - wierzcie nie wierzcie ale tak jest, zaczynam wspominać, czy może
      ktoś to przerwać, przecież do przodu trzeba z młodymi iść.
      Na zdrowie
    • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 04.02.04, 22:25
      Jest mi niezmiernie miło dokonać wpisu w złotej,pięćdziesiątej już części
      Olsztyna Pięknego.
      Pozdrawiam Wszystkich.
      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 22:35
        thor_tr - to i twoje święto, pozwól sobie postawić toast i za twoje zdrowie
        ślicznie ci dziekuję za uczestniectwo, złamania pióra na egzaminach nasz
        przyszły adwokacie, prokuratorze czy sędziemu
        • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 07:05
          Witam w jubileuszowym watku!

Co nie zmienia faktu ze:
          OLSZTYN JEST PIEKNY

Uprzejmie donosze za cala noc padalo (sprawdzalem!)
          Nieswiadomie dolaczylem do Was w toastach!

jest +9
          po sniegu ani sladu,
          girlandy z Targu Rybnego tez juz poszly odpoczywac!
          Olsztyn jeszcze spi...
          :-)
          Andulko... dziekuje!
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 07:36
            Witam i tak z samego rana dla zdrowia stawiam toaścik, niech się wiedzie :)
            Zbyszek, nwet podwójnego stawiam, boś ty pień tego watku - dziekuje:)
            • w_v_w Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 07:43
              Trudno sie nie zgodzić :)))))
              Zbyszek RuLeZ!!!
              :)
              Wawerka
              • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 07:50
                ...a gdzie sie Korzen podziewa???
                Czarnyadamie!!!!!
                ...znowu wcielo....
                tylko mi zdjecie na pamiatke pozostawil....
              • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 07:53
                Cześć
                Cieszę się, że studenci pozdawali egzaminy
                Cieszę się, ze jesteście
                Cieszę się, że tu mam dokąd wracać :)
                Pozdrówka
                • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 09:05
                  Dzięki Rito.
                  W Olsztynie ciepło,ale i ciemno.
                  Mży.
                  Being wynalazł nową kamerę:
                  www.karolevsky.prv.pl/webcam.htm
                  Ta górna znajduje się o rzut kamieniem od mojej chałupki,ale skierowana jest o
                  jakieś 150 stopni nie w tą stronę co trzeba.Inaczej mógłbym Wam pomachać:-)
                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 09:34
                    Od jakiegos czasu chodzi za mna
                    refren starej rajdowej piosenki...
                    wiem ze nie na temat,
                    ale podziele sie z Wami
                    czy chcecie....czy nie:

"a po lesie wiatr,
                    rwie na strzepy pajeczyny nic,
                    a po polu wiatr,
                    roztrzepuje kopki siana w pyl...
                    Do puszystych traw sie tuli,
                    skrada sie do pustych ptasich gniazd,
                    po strunieniach z woda spiewa...
                    lekkomyslny wiatr..."
                    • w_v_w Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 10:02
                      Zbyszku, jestem ta "trawa"hihihihi:))))
                      Wawerka
                      • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 10:13
                        to chyba znaczy...
                        "szczupla inaczej?"
                        :-))))

• andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 10:24
      Witam wszystkich jubilatów :))) I życzę Wam i sobie następnej pińdziestki !!!
      Mam nadzieje przykładać sie do niej sumienniej niż ostatnio bywało...
      • lecart Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 15:05
        U mnie troche lepiej z laczem i z kompem dlatego od dzis bede codzien na forum
        zagladał :) Juz 50 na karku... oby wiecej tych 50tek było :P
    • Gość: Narożny Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:35
      No, to pięknie! Wielu kolejnych pięćdziesiątek życzę całemu ogółowi! Na
      zdrowie! I powodzenia!
      • Gość: koza Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 19:44
        Calusy od kozy dla wszystkich.
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 20:52
          Miło mi przepić brudzia z nastepnymi forumowiczami znajdujących się na tym
          okrągłym pięćdziesiatym wątku
          Piję więc za zdrowie Andulki, Lustra , Wawerki,Lecarta, Narożnego i Kozy i
          dziękuję za podtrzymywanie i istnienie Olsztyna Pięknego. Miasto bez ludzi, nie
          było by miastem. Nie wiem jak radośniej wam okazać radość Olsztyna - moze jakaś
          piosenka Piracka ? Ale i na to przyjdzie czas :)
          Czekajmy więc na następnych gości - dobrej wiary u nas nigdy nie może zabraknąć.
          Śmiało ze sobą możemy drinkować - Na zdrowie ! - czy tylko ja mam sie tu
          upijać :)?
          • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 05.02.04, 21:22
            Jutro mamy spotkanie w eNce.Ciekawe czy pojawią się nowe osoby???
            • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 21:26
              thor_tr - z ty będziesz ?
              Napisz dokładnie , kiedy to spotkanie, warto , zebyśmy tu wszyscy wiedzieli o
              nim :)
              thor_tr z tobą już opijała pięćdziesiątkę :)
              widziałam tą kamerę - to ty mieszkasz przy dworcu , niedaleko mnie.
              W tych blokach na przeciwko ?
              • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce 05.02.04, 21:32
                Spotkanie jest jutro,w piątek,6 lutego e pubie eNka o godzinie 18.
                Nie to nie jest przy dworcu,ale jakieś 2 kilometru prosto od niego.Mój blok
                jest z tyłu i nawet gdyby było jaśniej to i tak nie był by widoczny.
                • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce 05.02.04, 21:35
                  Ach oczywiście idę na spotkanie.
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 21:40
                    to znaczy , ze już jesteś po sesji :))) - gratukacje
                    pamiętaj o obgadywaniu sprawy koszulek
                    • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce 05.02.04, 21:45
                      To prawda.Udało się trochę szybciej przez to przejść.Jutro miałem mieć wyniki z
                      ostatniego egzaminu,ale nie będzie ich.Mają być w poniedziałek,ale pewnie będę
                      latał z indeksem dobrych kilka dni.
                      Może ktoś z redakcji zechciałby przyjść na spotkanie???
                      Sprawa koszulek chyba stoi.
                  • brzoza Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce 05.02.04, 21:44
                    Pięćdziesiątka - wiek dojrzałości, mądrości, doceniania uroków życia, a więc i
                    gotowości do szaleństw. Takich właśnie cudownych szaleństw życze Pięknemu
                    Olsztynowi w drugiej pięćdziesiątce. A póżniej od nowa:))
                    No to na zdrowie:)))
                    --
                    brzoza
                    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 21:47
                      wita Olsztyn brzozę i przepija Na zdrowie !
                      pamiętaj zawsze jesteś mile widziana w Olsztynie rzeczywistym i wirtualnym :)
                      • brzoza Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 spotkanie w eNce 05.02.04, 22:17
                        dzieki, rita, moze kiedys wreszcie i mnie uda sie dotrzeć do realnego Pieknego
                        Olsztyna i poznac wszystkich, którzy składają się na jego piekno:)))
                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 22:34
                          brzoza - nie może kiedyś, tylko napewno uda się - dojechać do celu :)
                          uda ci sie zobaczysz, napewno powiedz sobie to :)

Narożny - zbubiła mi sie wasza strona możesz ją umieścić w Muzyce na 102 w
                          Klubie Forumowiczowskim - dzięki
                          • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście 05.02.04, 23:22
                            Witajcie Kochani!
                            Jest mi niezmiernie miło, że na 50 części Pięknego jestem właśnie w nim!:)))
                            Przyjechałam niecałe 3 godzinki temu. Wiosennie się jechało, ciepło, znów
                            potwierdza się jaki śliczny jest Olsztyn z pociągu:) A dworzec potrafi być
                            jeszcze milszy...;)
                            Teraz szybciutko sprawdzam net i lulu - chcę mieć siły na jutro:)))
                            • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście 06.02.04, 07:02
                              Witam z porannego Olsztyna!
                              +7, nie pada, ciemnosc lagodnieje,
                              na jeziorze, na lodzie stoi woda,
                              ... cieplo i pieknie!
                              -jak zwykle!
                              Bylem w eNce wczoraj po siatkowce...
                              sporo ludzi.
                              Angela oczekuje forumowiczow od 18,00
                              Lady czeka tez!
                              kto nie zna tej historii -zapraszam!
                              opis w eNce.
                              Do zobaczenia wieczorem!
                              Realnie...lub wirtualnie!
                              Mam zdjecia z poprzednich odwiedzin,
                              being jesli mozesz przynies swoje.
                              • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście 06.02.04, 08:24
                                Witajcie.
                                Pewnie,że pięknie.
                                • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście 06.02.04, 09:45
                                  To jest dobry dzien.

Wygralem w totka kupe szmalu... 3-jeczka!
                                  Znalazlem gotowka...grubymi...5 zl!
                                  Angela ...zagon nalewak do pracy!
                                  mam co przepic!
                                  ...i ciesze sie ze mam z kim!

i jak tu nie mowic ze:
                                  Olsztyn jest piekny!!!
                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście 06.02.04, 11:37
                                    Cześć:)
                                    Fajnie obudzić się w Olsztynie:)
                                    Co do zdjęć, to z tego co ja się orientuje, to being ma je tylko w formie
                                    elektronicznej. Będzie na czym obejrzeć?
                                    • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście 06.02.04, 11:47
                                      Mozliwe...
                                      w eNce wczoraj sprzet byl...
                                      ..a nie moze przegrac na plytke,
                                      lub przeslac poczta?
                                      Pomyslimy.

• inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 Piraci - zgłoście 06.02.04, 12:37
                                        Wiesz co, sam z nim porozmawiaj, ja już mówiłam, żeby dał je w net, ale coś
                                        tam strasznie mądrego tłumaczył o zmieniu formatów, że dałam sobie spokój.
                                        Dogadamy się na miejscu.
                                        Ciao!
    • Gość: fajnie Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.kielce.net.pl 06.02.04, 12:29
      no fajny jest olsztyn
      • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 06.02.04, 13:30
        Pewnie!

...w Kielcach pewnie tez nie brzydko!

Ruszyla sprawa koszulek!!!
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 20:10
          Witam wieczornie !
          Jesteśmy radzi, że "fajny" w ten sposób pokazał swój podziw dla Olsztyna
          Pięknego
          No to następny toast - Twoje zdrowie! - fajny

Jutro macie spotkanie i czuję , że macie jakąś niespodziankę, tylko prosze ,
          wyjaśnijcie to nam na forum jasno, by bylo to zrozumiałe dla wszystkich -
          musicie tak postępować , by wszystko było zrozumiałe - piszecie skrótowo,
          jakbyśmy tam siedzieli, co może sugerować o jakiś tajemnicach przed nami.
          • bpkw Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 06.02.04, 21:02
            Rita. Spotkanie jest dzisiaj. Mialem tam byc, ale wypadl mi niespodziewany
            wyjazd do Warszawy. Wrocilem pozno i potwornie zmeczony. Szkoda. Bardzo
            cieszylem sie na to spotkanie...
            • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 21:07
              bpkw - pozwól, ze przepiję za twoje zdrowie na Olsztynie Pięknym 50 - warto,
              czuję, że wątek jest sukcesem , wielkim sukcesem, sam sukces to sukces
              przetrwania i dotrwania - 100 wątków Olsztynie
              Bardzo ubolewam, że nikt tego nie zauważa i przechodzi obok obojetnie, ale mam
              jeszcze nadzieję

bpkw - może w sobotę będą poprawiny - a wiesz, kto tam jest ?
              • Gość: Ed Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też :-)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 21:21
                Długo zastanawiałem sie ritko, jak wpisać się do Olsztyna Pięknego cz. 50
                celem uwiecznienia naszej wspólnej forumowej znajomości w sposub normalny,
                życiowy, pozbawiony jakiejś tam nonszalancji czy też czegoś podobnego w tym
                stylu. Życie - jak zawsze przynosi własne rozwiązania. Dedykuję więc pewną
                powiastkę życiową.

W noc poślubną panna młoda mówi do swojego świeżo poślubionego:
                - Ponieważ jesteśmy teraz małżeństwem, musimy wprowadzić pewne zasady
                dotyczące seksu - Jeśli wieczorem mam uczesane włosy oznacza to, że nie mam
                wcale ochoty na seks, jeśli są w lekkim nieładzie, to znaczy, że mogę, ale nie
                muszę mieć ochoty na seks, a jeśli są w nieładzie, to znaczy, że mam ochotę
                się kochać.
                - W porządku kochanie - odrzekł mąż - żeby wszystko było uporządkowane musisz
                wiedzieć, że wieczorem po powrocie z pracy zawsze piję drinka. Jeśli wypiję
                tylko jednego, to znaczy, że nie mam ochoty na seks, jeśli wypiję dwa to
                znaczy, że mogę, ale nie muszę mieć ochoty na seks, a jeśli wypiję trzy, to
                stan twoich włosów nie ma znaczenia.

Z sympatycznymi pozdrawieniami dla wszystkich "jubileuszowców" bez względu na
                stan włosów i.... ducha :-))
                Ed
                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też :-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 21:27
                  za czym przeczytam - wypije za Twoje zdrowie !- dziękuję, bardzo sie
                  ucieszyłam, taka mała drobnostka, która nic nie kosztuje , a tak ucieszy - miła
                  niespodzianka :)
                  • Gość: giga Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:31
                    Serdecznie pozdrawiam 50 Olsztyn Piękny.
                    Rita Ty jesteś tu niezbędna:)
                    Całuski
                    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 giga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 21:39
                      kończę już pić drugą seteczkę gorzkiejżołądkowej i kiedy tak sobie przepijam za
                      każdego zdrowie , pomyślałam , ze powinam takich seteczek położyć sobie obok 50
                      sztuk, chociaż w zgrzewce jest tylko ich 12 .
                      I ponieważ siedze na Olsztynie każdy dzień włącznie ze Sylwestrem postanowiłam
                      własnie tu zrobić sobie ubaw, który Olsztynowi sie należy , dlatego przyjmij
                      następny haust gorzkiejżołądkowej za Twoje zdrowie.
                      Olsztyn jest piękny , tylko wtedy kiedy ma mieszkańców, cóż sama bym zrobiła,
                      to oni tworzą Olsztyn jest piękny, a ja tylko się upijam z wrażenia.
                      giga - dzięki
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też z Ed IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 21:32
                    ten cytat lepszy od Jerofiejewa - jaka to książeczka, może warto zrobić
                    przerywnik po Idiocie Dostojewskiego ?
                    Ed - jeszcze raz dziękuję - znajomości forumowaskie są najlepsze, więcej cieszą
                    niż z rzeczywistego otoczenia czego dowodem jest Olsztyn Piękny :)
                    • Gość: Ed Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też z Ed IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 21:46
                      By uniknąć patrzenia na tak przeciez ludzkie sprawy z dystansu bez względu na
                      powody do tego przyczyniające się, tę zasadniczą kwestię w sprawach pojmowania
                      umownych skąd innąd zasad może zmieni nie bywała wręcz historia dotycząca
                      szacunku dla prawa:

Policjant patrolujący wieczorem miasto w pewnym momencie zobaczył zaparkowany
                      na uboczu samochód. Zaniepokojony podszedł bliżej od tyłu i zobaczył w środku
                      dziewczynę czytającą gazetę i mężczyznę palącego papierosa i nerwowo
                      spoglądającego co chwilę na zegarek.
                      Policjant zastukał w szybkę i pyta:
                      - Przepraszam ale co Pan tu robi?
                      - Słucham radia...
                      - A co robi Pańska towarzyszka?
                      - Jak to co, czyta gazetę...
                      Policjantowi sytuacja wydała się jednak nieco podejrzana.
                      - Przepraszam, że pytam, ale ile lat ma ta pani?
                      Na to facet spoglądając na zegarek:
                      - Za 10 minut będzie miała 16.

"Ignorantia Iuris Nocet" :-))
                      Pozdrawiam
                      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też z Ed IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 22:03
                        Ed - Olsztyn świętuje twoimi tekstami i zamist się upijać zaczyna się upajać,
                        dobre są, mysle, że innym też sie spodobaja, chociaż ten o sexie jest bardzo
                        sexsowny i nie wiem czy z włosów sie cieszyć czy z drinków.
                        • Gość: Ed Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 22:29
                          Być może jestem zachłanny, ale wydaje mi się, że wszystko ma swoje
                          niezaprzeczalne walory. Ale cóż? Natury ponoć sie nie zmienia :-))
                          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 22:35
                            Natury ponoć sie nie zmienia :-))
                            Właśnie, ponoć to nawet dla zdrowia korzystne
                            jeśli chodzi to młode małżeństwo, to powinni podpisać intercyzę - że żona
                            będzie łysa, a mąż będzie pił tylko mleko - może wtenczas przetrwają.
                            Ale tak na marginesie to ten SEX możemy dedykować młodej parze forumowskiej
                            czyli Ince i beingowi, którzy teraz bawią w eNce
                            • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 06.02.04, 22:42
                              Już po imprezie.
                              Bpkw szkoda,że nie dotarłeś,podobnie jak Lecart.
                              Ale za to były nowe osoby,które szczególnie pozdrawiam.
                              Narożny dokonał wpisu przy Lady.
                              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 la IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 22:46
                                schlesien.nwgw.de/Sto_lat.mp3 dla wszystkich

mów, mów thor_tr - nie przerywaj sobie, zdawaj relację - napisałeś w liczbie
                                mnogiej - nowe osoby ? zdjęcia były, komputerw eNce już jest ?
                                • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 06.02.04, 22:56
                                  Przyszła także osoba,która narazie tylko czyta.Narożny był z osobą
                                  towarzyszącą:-)
                                  Zdjęcia robił Zbyszek,więc będą.Komputera w eNce jeszcze nie ma,ale ma być:-)
                                  Zadzwoniła do nas Andulka i ją też gorąco pozdrawiam.
                                  Omówiliśmy sprawę koszulek.Zbyszek będzie je dogrywał w poniedziałek i do końca
                                  tygodnia powinny być.Projekt ustaliliśmy bez większych zmian taki jak był.
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 23:02
                                    gracja thor_tr - możesz spokojnie już spać, a co będziesz robił w sobotę i w
                                    niedzielę kiedy masz już ferie ?
                                    • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 06.02.04, 23:09
                                      Jezcze nie wiem co będę robił,ale to mnie cieszy.Przyjemnie nie mieć nic na
                                      głowie.Ferie mam już od środy.Czekam tylko na wynik jednego egzaminu,ale
                                      wiem,że będzie dobrze.
                                      Pozdrawiam Cię Rito.
                                      Acha Narożny poda adres strony i terminy koncertów.A ten w Krakowie ma być na
                                      kilka tysięcy osób,ale WY(Ty,Twoi goście i Inka)możecie liczyć na "za
                                      kulisowe"spotkanie:-)Będzie więc dużo się działo!!!
                                      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 23:17
                                        Thor_tr - my nie chcemy wolnych biletów i jakiś priorytów z tego że niby znamy
                                        Narożnego, niech sie nie obawiają Piraci. Sam fakt , że my tam będziemy jak
                                        zwykli ludzie nas cziszy, cieszy nas , że mamay okazję wyjścia i sie zabawienia
                                        z Olsztynem , żadnych cudów nie oczekujem, wręcz przeciwnie my sami potrafimy
                                        się zabawić - bardziej będę ciekawa czy Narożny nas znajdzie - to będzie
                                        ciekawsze - zresztą, zobaczymy jak będzie, ale znając mnie wszystko przeleję na
                                        forum, od deski do deski, może nawet ze śpiewami :)
                                        • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 06.02.04, 23:21
                                          Gość portalu: rita napisał(a):

> Thor_tr - my nie chcemy wolnych biletów i jakiś priorytów z tego że niby
                                          znamy
                                          > Narożnego, niech sie nie obawiają Piraci.

Chodziło mi raczej o autografy zespołu;-)))Tylko załóżcie koszulki"Olsztyn jest
                                          piękny":-)
                                          • w_v_w Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 07.02.04, 07:13
                                            Nie wiem jak Olsztyn, ale
                                            Wawa jest dzisiaj wiosenna
                                            piekna, + 12.
                                            pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!!!
                                            Wawerka
                                            • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 07.02.04, 11:42
                                              Thor, zapomniałeś dopisać, że w Krakowie będzie też being:) A Ty Rita z tym
                                              seksem to nie przesadzaj, kochana!!!
                                              Ale było fajnie!!! Co prawda wracając zgubiłam telefon. Potem okazało się że
                                              leżał w kałuży pod domem. I działał!!! Znaleziony po dzwonku!!! Mój kupiony
                                              przed maturą stary kochany Ericsson jest niezniszczalny! Teraz już wiem, że
                                              jak ktoś się śmieje z jego rozmiarów, to jest to po prostu zadzrość:) Ale
                                              chiałam wszystkim podziękować, którzy pomogi mi go szukać - kochani jesteście:)
                                              Ale było fajnie! Szkoda tylko, że Angela musiała stać za barem i w gruncie
                                              rzeczy niewiele pogadaliśmy z nią (tzn. ja się nagadałam, ale byłam wcześniej,
                                              plotki to nie sprawa 5 minut przecież;)) Był wyżerka, atmosferka, nowi
                                              (Narożny jaki Ty jesteś młody!!!;))) ale brakowało wielu. Powody rozumiemy
                                              (bpkw i oso - ściskam najserdeczniej:))) Ogólnie najważniejsze, ze ruszyły
                                              koszulki (dziękujemy, redakcjo:/). I spytałam się Zbyszka o warszawskie
                                              szczegóły...
                                              Pozdarwiam obecnych i nieobecnych!!!
                                              • lecart Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 07.02.04, 11:47
                                                Ej no to moze jakas relacja kto byl co sie dzialo, jakies incydenty, skandale,
                                                prowokacje? :P
                                                • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 07.02.04, 12:04
                                                  Skoro mówisz,że Being będzie w Krakowie to na pewno tak będzie:-)
                                                  Paskudny dzień dzisiaj mamy.Ciemno i mokro.
                                                  Mój telefon nie jest takim twardzielem,za to można pojeździć motorkiem:-)
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 i reszta też 100 l 07.02.04, 16:28
                                                    ho, ho, ho!
                                                    Ja tez sie wpisze w 50-tej czesci "pieknego Olsztyna".
                                                    Wczoraj jak zawsze byla stala ekipa, nowi troche nawalili:( Byl jeden nowy i
                                                    jedna nowa, ale co z reszta?
                                                    Pogoda w Olsztynie straszna, pada deszcz, czasami snieg. Nie jest zimno, ale
                                                    nie jest fajnie:( Pewnie wszystko przez Bumar i SLD!!!!
                                                  • oso1 Jubileusz 07.02.04, 22:10
                                                    Życzę Wszystkim Wam moi Drodzy
                                                    Byśmy przy setnym Olsztynie pięknym, wypili ponownie szampana i przyjęli do
                                                    naszego grona ze stu nowych forumowiczów.
                                                    Pozdrowionka.
                                                  • Gość: rita Re: Jubileusz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 22:14
                                                    Dla Ciebie oso - specjalne i szczegółowe i całkowite Na Zdrowie ! - został mi
                                                    ostatni łyk, na szczęście
                                                  • oso1 Re: Jubileusz 07.02.04, 22:20
                                                    A dzięki, ja mam jeszcze gdzieś zakamflowanej w byteleczce łyk śliwki, czas
                                                    więc wznieść toast.
                                                    Wasze zdrowie
                                                  • inka28 Re: Jubileusz 08.02.04, 12:31
                                                    Thor, pewnie że fajny ten telefon, motorek niczego sobie, ale prawdziwa bomba
                                                    to telefon mojego kolegi. To Sony Ericsson z aparatem (uwielbiam tę funkcję),
                                                    a poza tym ma grę mini-golf i nie jeden raz dzięki niej przetrwaliśmy nuuudne
                                                    wykłady:)
                                                    Chyba powinnam wpisać, na "Pytaniu do pań", że zwracam uwagę na telefony:)
                                                    Pozdrawiam - papa!
                                                  • zbyszek07 Re: Jubileusz 08.02.04, 19:09
                                                    Witam z Olsztyna!
                                                    +1 w dzien posypal grad...
                                                    Jutro walcze z koszulkami...
                                                    chcialbym zebys ritko dostala przed koncertem!
                                                  • Gość: rita Re: Jubileusz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 19:29
                                                    ale 28 lutego będzie zimno - a striptisu nie przewiduję , chyba , że Inka z
                                                    Beingiem.
                                                    dzięki zbyszek, że wziąłeś sie za koszulki, a na szantowanie idę
                                                  • zbyszek07 Re: Jubileusz 08.02.04, 19:40
                                                    Na szantach bylem w sobote...
                                                    super grali w malym pubie.
                                                    Nawet zupelnie wyjatkowo nie bylo napalone (papierosy!!!)
                                                    byly tance, byly spiewy, bylo "piwkowanie"!!
                                                    To w Krakowie to bardziej koncert,
                                                    ale moze i tam jak was muza porwie,
                                                    to na krzeslach,lub obok zatanczycie!
                                                    Z kuligiem moze byc juz cienko...
                                                    zaczynamy planowac kajaki!
                                                  • Gość: rita Re: Jubileusz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 20:46
                                                    jak mówiłam, te koncerty trwają trzy dni, a Piraci grają o 19.00 i ceny biletów
                                                    30 zł i będzie dużo zespołów
                                                    Wreszcie poczuję waszą atmosferę i poczuję jak to jest, nigdy nie byłam na
                                                    szantach - będą jakieś śpiewniki rozdawane ?
                                                  • oso1 Re: Jubileusz 08.02.04, 22:16
                                                    Pobaw się Ritka i za mnie, i pośpiewaj - hey szable w dloń (chciałem napisać
                                                    żagle i liny)
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Jubileusz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 22:25
                                                    Nie martwcie się , Olsztyn będzie godnie reprezentowany, a przynajmnie bardzo
                                                    wesoło , bo ten cel nam będzie przyświecał - co jeszcze wymyślimy oso, to nie
                                                    wiem ? - a mam propozycję, by tym razem wirtualnie pomęćzyć zbyszka, zrobimy
                                                    dla niego miejce i będziemy z nim rozmawiać, jak z Tobą w TACCO zamówiliśmy ci
                                                    objadek prawdziwy z łyżeczką , widelcem i nożem i coroną :)
                                                    Olsztynie! jutro praca - pora wziąść się do roboty
                                                  • oso1 Re: Jubileusz 08.02.04, 22:35
                                                    A może jakąś piosenkę pierwszomajową o pracy?
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Jubileusz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 22:40
                                                    trzeba najpierw zaliczyć Walentynki
                                                  • Gość: sud Re: Jubileusz IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 23:26
                                                    Po kilkudniowym serialu z głównym udziałem Windowsów
                                                    część I "Windows - rewolucje" - dobieranie się do danych, do których nie chciał
                                                    dać dostępu Windows,
                                                    częśc II "Windows - reanimacja" - reinstalowanie Windowsów,
                                                    część III "Windows - reaktywacja" - odtworzenie wszytkich programów i ustawień
                                                    mogę znów zawitać na forum.
                                                    W poszukiwaniu zimy, która gdzieś odpłynęła zapraszam na
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=20&ido=158
                                                    gdzie zima piękna jest, choć już archiwalna. Ale przy tak pięknej zimie,nawet
                                                    mało atrakcyjne części Olsztyna są ("nie bójmy się tego słowa") piękne.

Pozdrawiam i gratuluję 50 już wątku o Olsztynie pięknym.
                                                  • zbyszek07 Re: Jubileusz 09.02.04, 06:55
                                                    W Olsztynie znowu bialo!
                                                    -1, posypalo troche, ale czy sie utrzma?
                                                    Milego dnia,
                                                    i milego calkiem nowego Tygodnia!
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 08:59
                                                    Oj piekny jest. Pozdrówka.
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 09:43
                                                    Zrobilem spacer nad Krzywe.
                                                    Jest biale, w pieknych siwych smugach lodu.
                                                    Drzewa nad jeziorem przykryte sniezna siwizna,
                                                    ale juz snieg topnieje.
                                                    Odezwaly sie ptaki!
                                                    juz pod drzewami slychac ich spiewy...
                                                    Moze jeszcze zima nas musnie,
                                                    ale wiosna juz o krok.
                                                  • w_v_w Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 10:16
                                                    Mnie też udał sie "spacer"
                                                    do centrum handlowego,
                                                    zastałam tam jeszcze Boże Narodzenie...
                                                    Wawerka
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 10:20
                                                    Ale zjazd "Na bele czym" się nie odbył?? Chyba, że na błocie...
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 12:01
                                                    Rita, grabisz sobie...:P
                                                    Dziś kolejny dzień w Olsztynie - mam w planach załatwianie spraw w urzędach,
                                                    potem czytanie w empiku, potem zakupy w Rossmanie, potem spacerek i może
                                                    jeszcze na sekundę do Enki. Byłam wczoraj zostawić dla Angeli "S@motność w
                                                    sieci" i widziłam nowego barmana - przystojny:):):)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 12:09
                                                    Grrr.
                                                    Czekałem 2 godziny na wpis,ale doktor X sie nie pojawił.Zamiast niego po
                                                    koczowaniu pod salą znalazła się kartka,że wyniki będą po 15.Można się
                                                    przyjeżyć.
                                                    W Olsztynie ciągle prószy śnieg.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 12:14
                                                    Thor, Ty się nie martw, nie jesteś sam. Ja tu jestem zdana na łaske moich
                                                    przyjaciół z Krakowa i niełaskę moich wykładowców, którzy robią to samo -
                                                    wyniki za n godziny!!!
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 12:29
                                                    Wiem,że tak to już jest,ale nie lubię tracić czasu.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 12:38
                                                    Ja się właśnie dowiedziałam - 4.0:))) Ale jeszcze dwa wyniki przede mna...
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 13:00
                                                    Gratulacje:-)
                                                  • alf23 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 18:02
                                                    Witam w 50-tym Olsztynie Pięknym. Szkoda, że tak późno dołączyłem i szkoda, że
                                                    nie mogłem być w eNce. Postaram się zajść w tygodniu, może kogoś spotkam?
                                                  • narozny Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 18:51
                                                    Pozdrawiam gorąco. U nas zimno i zacine deszcz ze śniegiem. Bardzo fajne to
                                                    spotkanie w ence, miło wesoło no i za krótko. Wcale nie dziwię się, że to jest
                                                    najfajniejsze forum. Thor prosiłeś - proszę oto adres zgubionej strony:
                                                    www.mietekfolk.itnet.pl No i oczywiście terminy koncertów:
                                                    20.02.2004 r (piatek) Warszawa Gniazdo Piratów,
                                                    21.02.2004 (sobota) Wrocław, Wytwórnia filmowa,
                                                    27.02.2004 r (piatek) Łódź, Oberża folkowa "Zapiecek"
                                                    28.02.2003 r (sobota) Kraków Shanties, juz się nie mogę doczekać i ogromnie
                                                    się cieszę.
                                                    Najprawdopodbniej w marcu uda się coś w Olsztynie, ale jeszcze nie ma
                                                    konkretów, no to o tym sza. Na pewno poinformuję. No i wcale już nie jestem
                                                    taki młody. Pozdrowienia.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 21:37
                                                    A szczegóły:
                                                    www.shanties.pl/shanties/shanties/
                                                    narożny, szykuje się większa banda na koncert, widziałam , ze na Krakowie
                                                    założony jest wątek
                                                    czy będziesz mógł do nas wyjść na moment ?
                                                    A Olsztyn jest jak zawsze piękny, studenci pozdawali egzaminy, koszulki w toku
                                                    i co do szczęścia jeszcze potrzebujemy ?
                                                    I czuć na forum zbliżającą się wiosnę, pora by lody stopniały i ukazała sie
                                                    tafla wody.

• thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 21:43
                                                    Pozdwali,ale nie mają wyniów.Kurde znowy ich nie było.teraz podobno w środę...
                                                    www.mietekfolk.itnet.pl
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 09.02.04, 21:49
                                                    A w Olsztynie biało i znowu zimno.
                                                    Paskudnie:-(
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 01:21
                                                    Olsztyn jest piękny.
                                                    Ritka, mam dla Ciebie prezent.
                                                    A cóż się dzieje z JarOlem?
                                                  • w_v_w Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 06:35
                                                    Witaj, zapewne piekny Olsztynie,
                                                    nie moge tego powiedzieć o kłebiącym sie
                                                    niebie w Wawie przy -4 st.C,
                                                    nedznych resztkach śniegu.
                                                    pzdrawia "zachmurzona"
                                                    Wawerka:)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 07:55
                                                    Witam.
                                                    W Olsztynie zapowiada sie piękny dzień.Jest mroźno,ale słonecznie i ten czysty
                                                    śnieg:-)
                                                    Jakoś tak jaśniej jest:-)
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 08:28
                                                    Oooo Narożny zalogowany :) cześć Wszystkim. Inka ja się ustawiam w kolejkę do
                                                    pożyczenia książki. Słyszałam 2 opinie, jedna na tak, druga na nie. Chciałabym
                                                    sprawdzić sama.
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 08:45
                                                    Witam w Pieknym...
                                                    Slonce swieci, pelna jasnosc!
                                                    Sniegu dosypalo.
                                                    Wczoraj tez bylem w eNce... nowy barman, nikogo z forum.
                                                    Po siatkowce ok 22,00 slizgawka,
                                                    na miescie jak na lodowisku...
                                                    byly problemy z zakretami, gorkami...
                                                    samochody nie mogly ryszyc z miejsca...
                                                    Rano dla odmiany nie dostali sie do samochodow,
                                                    po deszczu, i mrozie pozamarzaly zamki...
                                                    ...pieknie jest!
                                                    moze snieg sie utrzyma...
                                                    moze jednak w niedziele pokuligujemy?

Zjazd "na bele czym" oczywiscie sie nie odbyl...
                                                    podkladu zabraklo.
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 09:12
                                                    Pilnie prosze o zdjecie aktualne Wysokiej Bramy,
                                                    lub o wzor obrazka Wysokiej Bramy na koszulki...
                                                    Kiedys taki wzor zaistnial w necie... gdzie to bylo?
                                                    Sprawa koszulwk stanela... brak wzoru.
                                                    Prosze o pilny kontakt
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 09:22
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=647&w=9368855&a=9375217
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 09:47
                                                    Przekazalem Brame 2.
                                                    Kolory jak ustalone...
                                                    A moze cos aktualniejszego?
                                                    jesli sie da z nowym murem i krata...
                                                  • w_v_w Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 10:04
                                                    W Wawie pojasniało,
                                                    bardzo dobrze, nic tak
                                                    nie poprawia nastroju jak
                                                    piekny słoneczny dzień, chocby
                                                    to była jeszcze zima.
                                                    pozdrawiam słonecznie
                                                    Wawerka
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny cz. 50 10.02.04, 10:08
                                                    Czyżby następna setka Pięknego?
                                                    A czy Sud nie umieszczał nowych zdjęć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka