Gość: olsztyniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 18:43 wielka szkoda, że się nie udało. tak czy inaczej wielkie gratulacje, walczyć z najlepszymi na równi jadąc nissanem - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawcio Hołek: Nissanem w Rajdzie Dakar kolejny raz nie... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.10, 18:43 Panie Krzysztofie,tym razem nie udalo się,szkoda!Ale mam nadzieję,że za rok będzie Pan w czołówce!!!tego Panu życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Powinien jechać jakimś polskim samochodem. IP: *.wroclaw.mm.pl 15.01.10, 00:24 Ups, zapomniałem-nie mamy żadnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Powinien jechać jakimś polskim samochodem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 11:19 ale mamy montownie i odlewnie jakieś, kumpel robi w niemieckiej. Nadgodziny - na czarno, bo państwo polskie bogate jest i pozwala na przekręty i nie odprowadzenie odp. kwot na ZUS n.p.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Trzymaj sie Krzysiek!!! IP: *.asi01.cs-isp.net 15.01.10, 13:06 Powodzenia za rok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberlama Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... 15.01.10, 00:07 Za rok będziecie na podium! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szew Re: Mercedes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:31 Czas na reklame . Wygrasz Mercedesa . Pieniądze można wpłacać na moje konto . Nie musisz płacić abonamentu . Wpłacać mogą wszyscy . Mercedes zostanie wylosowany , kiedy na konto wpłynie suma 100 mln zł . Mówię bardzo ciepłym głosem . Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... 15.01.10, 00:50 najlepiej jakby wogole za rok nigdzie nie pojechal-wyrzucanie pieniedzy w....piach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar IP: *.wroclaw.mm.pl 15.01.10, 08:47 To nie są twoje pieniądze chłopcze... trudnyrynek.. Nie decyduj wiec gdzie sa wyrzucane... Poza tym, warto miec troszke oleju w głowie i wiedzy o swiecie (której ty chłopcze najwyrazniej nie masz) zeby wiedziec, ze wszystkie rozwiazania stosowane w normalnych autach sa sprawdzane i testowane wlasnie w takich rajdach. Ucz się chłopcze i myśl, myśl. Umiesz myslec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar IP: 77.255.83.* 15.01.10, 12:57 już wielki radziecki filozof i przywódca mówił: mysleć k...... myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastaofdizasta Re: Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 09:15 O, to tak jak na Twoją edukację. Uwielbiam to wszechobecne krytykanctwo i zarządzanie cudzymi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer-llink Hołowczyc Bidulek IP: 94.75.121.* 15.01.10, 01:38 Straszliwie p. Hołowczyc narzeka i labidzi. On tam jest się uprzejmy straszliwie poświęcać, a wszystko złośliwie sprzysięga sie przeciw Niemu. A to samochód za słaby. A to drogi zbyt wymagające. A to wredni konkurenci mieli lepsze okulary.... A kup Pan sobie lepszy samochód. Kup Pan sobie odpowiednie okulary. Kup Pan sobie bilet na autostradę. Tylko już tak się Pan nie męcz. I nas nie męcz swymi narzekaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
rad.ekg Re: Hołowczyc Bidulek 15.01.10, 03:20 Hahahah, powiedzial gosc o 1 w nocy na forum GW. Idz kolego spac bo rano trzeba wrocic ten parking pilnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun tastik a ty wróciłeś z parkingu bo już 3:10 IP: *.toya.net.pl 15.01.10, 09:01 Szkoda mi Chołowczyca tak samo jak wtedy gdy został Europosłem i tak strasznie był zasmucony,że będzie z dala od rodziny ble ble ble.Zostało panu jeżdżenie po mieście w swoim stylu (130/h) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright okulary polaryzacyjne ze szklami z 15.01.10, 11:05 pierwiastkami ziem rzadkich kosztuja ok. 350 dolarow australijskich. Sa bardzo ciemne (ok. 10% przepuszczalnosci) i selektywnie pochlaniaja barwy czyniac efekt trojwymiarowy bardzo widoczny. Gość portalu: mer-llink napisał(a): > Straszliwie p. Hołowczyc narzeka i labidzi. On tam jest się uprzejmy > straszliwie poświęcać, a wszystko złośliwie sprzysięga sie przeciw > Niemu. A to samochód za słaby. A to drogi zbyt wymagające. A to > wredni konkurenci mieli lepsze okulary.... > A kup Pan sobie lepszy samochód. Kup Pan sobie odpowiednie okulary. > Kup Pan sobie bilet na autostradę. Tylko już tak się Pan nie męcz. I > nas nie męcz swymi narzekaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.icpnet.pl 15.01.10, 02:17 panie krzysztofie: a nie myślał pan, żeby w przyszłym roku pojechać razem z hubertem urbańskim tą super furą z reklamy za te super procenty z lokaty? :] ps. przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać :] tak na marginesie bardzo pana lubię i życzę powodzenia w kolejnych rajdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ike Re: Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar IP: *.acn.waw.pl 15.01.10, 12:56 Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Hołek: Nissanem w Rajdzie Dakar kolejny raz n 15.01.10, 02:51 sram na te gazete wyborcza: Zamieszczając wypowiedzi naruszające prawo możesz ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 04:00 Brawa za walkę za rok będzie mapewno lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech212 Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 06:30 to taki gołota samochodów.Mocny w gębie a nie na trasie.Balon dmuchany przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.jmdi.pl 15.01.10, 07:11 "samochód" to z definicji VW, BMW, Audi, Mercedes, Porsche. Reszta to technologiczna popierdółka, naśladownictwo i tandeta. Chcesz chłopie zabłysnąć to weź Touarega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umpa_umpa Re: Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar IP: 81.26.13.* 15.01.10, 09:21 Właśnie się zastanawiałem gdzie się podziali miłośnicy wieśwagenów i dresowozów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 07:29 ciekawe, na tvn turbo boajże chwalil ten samochód... trzeba sie na cos zdecydować, nie narzekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.10, 07:36 Japonską jednorazówką można dojechać jedynie do koscioła i nawet wrócic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.salwator.net 15.01.10, 07:39 Troskliwy – co Ty tak się martwisz o kasę p. Hołowczyca i jego sponsorów? Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Złej baletnicy... 15.01.10, 09:21 Złej baletnicy - wiadomo. Z drugiej strony nie sądzę aby Hołek tak otwarcie krytykował Nissana nie mając jasnego widoku na przyszłość w Toyocie. Kasa, kasa, kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorguś Krótko mówiąc Nissan to kupa, już się śmieję z IP: 157.166.216.* 15.01.10, 09:39 kolegi co kupił shitową przechodzoną Almerę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudna sprawa Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: 83.17.176.* 15.01.10, 09:29 Krzysztof H. jest z tego znany, że jednego dnia się nad czymś zachwyca, żeby następnego zmieszać z błotem. Czy nie było wiadomo, że Nissanem w najlepszym razie będzie za czołówką i załapie się na 5- 8 miejsce? Było to oczywiste już przed rajdem. Dlaczego jechał tak asekuracyjnie - bo próba ścigania z czołówką była bez najmniejszych szans z wielu względów. Dlaczego Orlen angażuje się w auto bez szans zamiast wzmocnić wsparcie dla Przygońskiego, który ewidentnie jako jedyny jest zawodnikiem rozwojowym... itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b niezla reklame zrobil Nissanowi, hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 09:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: 165.72.200.* 15.01.10, 09:50 Zastanawia mnie jedno, dlaczego on ma wciaz problemy techniczne z samochodami ... jest baaaaardzo medialny, ale chyba tym sie rajdow nie wygra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Dakar w Argentynie? Chile? 15.01.10, 10:06 Ale się ten świat zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka p26...syf i szajs ?-rozejrzyj sie u siebie w domu! IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.10, 12:08 a nie dyskretytuj innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Nissan=Renałłt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 13:44 jełop jesteś i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pero Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:37 nie wiem jakim,ale i najlepszym wozem bys nie dojechal do mety po prostu samochod za dobry na twoje umiejetnosci,przypominasz mi troche Najmana w gebie to no dobry jest i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno .."w rajdzie biora udzial kierowcy a nie frajerzy" IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.10, 10:51 a za kogo sie holek ty uwazasz? twoim zdaniem kazdy inny kierowca ,ktory nie jezdzi 20 lat w rajdach- jest frajerem ? a to niby czemu tak uwazasz? takim supermanem jestes?co na pewno wiem , to ze po takich wypowiedziach -jestes zwyczajnam dupkiem a na dodatek nie umiejacym ,profesjonalnie przygotowanym sprzetem dojechac do mety !!! najlatwiej zwala sie wine na auto , a nie wspomni sie o bledach w jezdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Fiat Panda byłby odpowiednim autem IP: *.kosnet.pl 15.01.10, 10:43 przy takiej technice jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rox Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:54 dziwię się, że ORLEN, który podobno częściowo finansuje te wycieczki zgodził sie na zakończenie startu. Doświadczenia mozna zbierac niezależnie od tego czy sie jest 1-szym czy 45-tym. A tak to część kasy wyrzucono w błoto. Zapłaca za to klienci ORLENU. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar 15.01.10, 13:47 Gdybyś miał cokolwiek do czynienia z ORLEN poza tankowaniem na ich stacjach to byś się nie dziwił, wierz mi. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 11:16 taczką pojedziesz następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Krzysztof Hołowczyc: Nissanem w Rajdzie Dakar k... IP: *.static.net.novis.pt 15.01.10, 11:20 ja też bym nissanem nie pojechał, zwłaszcza terenowym. niestety to już nie jest ta sama firma co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
pawulon26 Tylu tutaj znafców..... 15.01.10, 11:36 ktorzy pisza ze Hołek jest cienki bo do mety nie dojechal.Proponuej samemu wystartowac i zobaczymy ile przejedziecie.Auta pod blokiem lub domem nie potraficie zaparkowac dobrze,nie wspominajac o manewrach na drodze a sie madrzycie.... Typowi polscy kierowcy,duzo gadaja,mało potrafią.aZobacza rondo z tramwajem z migajacym zółtym światłem i burdel robia na rondzie....bo nie wiedza jak jechac.....żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka pawulon26-buraku- IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.10, 12:16 jako bezrobotny masz caly dzien czas wysiadywac przy kompie i pisac bzdury na forum(juz widze poruszenie....mam 10 firm ,jestem byznesmanem a przed moja willa stoi ...5 porsche cayenne...).z artykulu mozna wywnioskowac ,ze holek zamiast zwalac wine na auto,powinien czasami przyznac sie do wlasnych bledow!-gdyz 80% usterek wynika na takich imprezach wlasnie z bledow kierowcy,pozatym jak uwaza innych kierowcow ,ktorzy nie jezdza w rajdach...za frajerow- to po prostu SAM jest frajerem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokta Re: pawulon26-buraku- IP: 81.26.13.* 15.01.10, 12:23 Hanka cierpi chyba na jakąś manię prześladowczą. Przyczepił/a się do biednego pawulona jak gó... do podeszwy i ni hu hu nie chce się odczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Tylu tutaj znafców..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 13:45 Czym jęździsz jełopie, o ile masz prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlaczek Twoja stara to jełop kuśko IP: 193.104.99.* 19.07.10, 20:35 j.w frajerze!! Odpowiedz Link Zgłoś