Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 20:46 Inka , dzieki , że kupiłas bilety, teraz trzeba sie jakoś umowić. Wiem , ze koncert jest o 19.00. Trzeba pomyśleć nad spotkaniem się. Nie mam jeszcze pomysłu, ale zerkaj na ten watek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thor_tr Re: Piraci i szanty 19.02.04, 21:05 Kiedy macie ten koncert.Wiem,że za tydzień,ale w piątek czy w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 21:36 28 lutego w sobotę i ubieramy koszulki olsztyńskie Czas już żagle na niebie rozpinać i do rejsu się przygotować Olsztyńskie szanta ma fanta i dla wszystkich gra kołysze Cię warmiński wiatr wszędzie znajdziemy przyjazny ląd kiedy bez granic będzie ten świat Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Piraci i szanty 20.02.04, 09:32 27,02 szantujemy i w Olsztynie... W "Zakatkach Europy" Chetnych zapraszam. Do Krakowa troche daleko... ale, moze, kiedys... Krakowskie imprezy szantowe maja chyba najdluzsza tradycje! ...ale jada godni przedstawiciele Olsztyna! Piraci z samego gniazda! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Piraci i szanty 20.02.04, 10:18 Rita, będę zerkać, jakos się zmówimy. Boję się, bo szanty to trochę nie mój klimat... dlaczego na forum nikt nie jest w jakimś hiphopowym składzie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 21:44 oj, Inka, ty nawet nie wiesz jak występ na żywo wywoła u nas euforię. Ja się tak broniłam kiedyś przed operą,ale kiedy byłam to do tej chwili pamiętam wrażenie daj spokój takiej okazji nie wolno tracić zobaczysz jak będziemy szantować na forum :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Piraci i szanty 21.02.04, 21:54 Każda muzyka jest dobra, gdy się słucha w dobrym towarzystwie i z kufelkiem piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 22:19 i z olsztyńskimi piratami dziwię się , że Inka ma dylematy, trzeba będzie nią się szczególmie zająć Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Piraci i szanty 23.02.04, 11:26 Jakie dylematy??? A Rita jakbyś się czuła jakbym Cię zabrała na np. F.I.S.Z.a? Spoko, będzie dobrze, euforia, rzucanie bielizną na scenę zapewnione:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 20:47 Coś ty - to nie rokendroll - na szantach ponoć tupie się nogami jak przy bilardzie - zrobimy tam mobbing - specjalistą jest przecież being w tym, niech mysli ;))))))))) wstępnie - godz 18.00 - 18.15 pod halą Wisły - przy wejściu Odpowiedz Link Zgłoś
narozny Re: Piraci i szanty 23.02.04, 20:51 Oj, możecie sie trochę zdziwić, ale nie uprzedzam faktów. No i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 21:08 tak, najlepeiej nic nie planować, a czy gwizdki sędziowskie też wziąść ? Odpowiedz Link Zgłoś
narozny Re: Piraci i szanty 24.02.04, 18:04 jeśli tylko pomogą ci w zabawie, to oczywiście. Chociaż możesz się z nimi nie przebic przez ogólny tumult. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 21:19 Więc oficjalnie się umawiamy Proponuję w restauracji "U Wiślaków" - dowiedzialam się , jest taka obok hali godz.18.00 - 18.15 - przy pierwszy wolnym stoliku od drzwi wejściowych - dobra. Narozny - żebyś nie był zaskoczony, jestem wiekowa i nie wstydze się starośći, to tak byś czasami się nie zraził ;)))))))))))) Czy dasz radę tam też wpaść ? Czy już wiecie w jakiej kolejności będą występy ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Piraci i szanty 25.02.04, 11:55 U Wiślaków, a gdzie to dokładnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
narozny Re: Piraci i szanty 25.02.04, 19:15 Na pewno się nie zrażę. Do Wiślaków nie wpadnę bo o 17.45 mamy próbę. A koncert nasz rozpocznie się o 0.30 i potrwa do 1.00. Następnie od razu w Tawernie festiwalowej kolejny koncert 50 minutowy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:56 nieeeeeeeeeeeeeee - co ja zdobię, jestem mężatką i przepustkę dostanę tylko do 23.00 to dylemat ? inka - to moze sie pózniej umówimy - o 20.00 - jak myślisz ? jeszcze pomyślę, jutro też dzień i wejdzie słońce Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Piraci i szanty 26.02.04, 10:00 Rita też tak myślę, bo ja tyle godzin szantowania nie wytrzymam:( Ale musimy umowic sie z toja. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Piraci i szanty 26.02.04, 13:04 Rita, sprawy mają się tak: Odpisałam Toji, dałam jej telefon do siebie i do Ciebie (oczywiście komórkę). Nie podołam organizacyjnie, Rita ja czekam na Twoje wskazówki, bo co ja zrobię z biletami??? My chcielibyśmy wpaść na koncert poźniej. Being będzie po siedmiogodzinnej jeździe polska koleja państwową. Nie wytrzymam nawet od 20 tych 4 (słownie czterech) godzin szantowania!!! I co ja mam zrobić, że chcę zobaczyć jak się Narożny na scenie prezentuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Piraci i szanty 26.02.04, 13:27 Za malo treningu, cztery godziny to codzienna imprezka... a chcialem Was w Olsztynie rozruszac! brak treningu tu wyczuwam! :-) Jutro tez pewnie poszantujemy od 19 do...? kto to wie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narożny Re: Piraci i szanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 17:57 Podejrzewając problemy ze znalezieniem się, prosze skontaktuj się ze Zbyszkiem jak możesz to telefonicznie i weż od niego mój numer. Ja to samo zrobię jeszcze dzisiaj odbierając od niego koszulki dla pięknego - również - Krakowa. A teraz lecę na mecz!!! Groclin, Groclin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:38 to chyba będzie najlepsza sytuacja, tymbardziej , że każdy dysponuje innym czasem dobra, uruchamiamy telefony wszelkie wstępne umowy nieaktualne i tak jest planować :) biorę wiśnióweczkę zbyszka na koncert, będzie towrzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Piraci i szanty 27.02.04, 11:41 No to już chyba wszytsko zgrane. Wszytsko tzn. gdzie się spotykamy i nic więcej:) Do zobaczenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 20:47 oficjaknie melduję, że spotykamy sie pod wejściem do hali Wisły o 19.00 i wszyscy z komórkami przy uchu - jako znak rozpoznawczy :) kupa śniegu u nas kupa śmiechu w nas zapraszamy wszystkich, ruszyć tymi awionetkami i start ;)))))))))) trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś