Dodaj do ulubionych

Piraci i szanty

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 20:46
Inka , dzieki , że kupiłas bilety, teraz trzeba sie jakoś umowić.
Wiem , ze koncert jest o 19.00. Trzeba pomyśleć nad spotkaniem się.
Nie mam jeszcze pomysłu, ale zerkaj na ten watek
Obserwuj wątek
    • thor_tr Re: Piraci i szanty 19.02.04, 21:05
      Kiedy macie ten koncert.Wiem,że za tydzień,ale w piątek czy w sobotę?
      • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 21:36
        28 lutego w sobotę i ubieramy koszulki olsztyńskie
        Czas już żagle na niebie rozpinać
        i do rejsu się przygotować
        Olsztyńskie szanta
        ma fanta i dla wszystkich gra
        kołysze Cię warmiński wiatr
        wszędzie znajdziemy przyjazny ląd
        kiedy bez granic będzie ten świat
        • zbyszek07 Re: Piraci i szanty 20.02.04, 09:32
          27,02 szantujemy i w Olsztynie...
          W "Zakatkach Europy"
          Chetnych zapraszam.
          Do Krakowa troche daleko...
          ale, moze, kiedys...
          Krakowskie imprezy szantowe
          maja chyba najdluzsza tradycje!
          ...ale jada godni przedstawiciele Olsztyna!
          Piraci z samego gniazda!
          :-)
          • inka28 Re: Piraci i szanty 20.02.04, 10:18
            Rita, będę zerkać, jakos się zmówimy.
            Boję się, bo szanty to trochę nie mój klimat... dlaczego na forum nikt nie jest
            w jakimś hiphopowym składzie? ;)))
            • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 21:44
              oj, Inka, ty nawet nie wiesz jak występ na żywo wywoła u nas euforię.
              Ja się tak broniłam kiedyś przed operą,ale kiedy byłam to do tej chwili
              pamiętam wrażenie

daj spokój takiej okazji nie wolno tracić
              zobaczysz jak będziemy szantować na forum :)))))
              • oso1 Re: Piraci i szanty 21.02.04, 21:54
                Każda muzyka jest dobra, gdy się słucha w dobrym towarzystwie i z kufelkiem
                piwa.
                • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 22:19
                  i z olsztyńskimi piratami

dziwię się , że Inka ma dylematy, trzeba będzie nią się szczególmie zająć
                  • inka28 Re: Piraci i szanty 23.02.04, 11:26
                    Jakie dylematy???
                    A Rita jakbyś się czuła jakbym Cię zabrała na np. F.I.S.Z.a?
                    Spoko, będzie dobrze, euforia, rzucanie bielizną na scenę zapewnione:):):)
                    • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 20:47
                      Coś ty - to nie rokendroll - na szantach ponoć tupie się nogami jak przy
                      bilardzie - zrobimy tam mobbing - specjalistą jest przecież being w tym, niech
                      mysli ;)))))))))
                      wstępnie - godz 18.00 - 18.15 pod halą Wisły - przy wejściu
                      • narozny Re: Piraci i szanty 23.02.04, 20:51
                        Oj, możecie sie trochę zdziwić, ale nie uprzedzam faktów. No i do zobaczenia
                        • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 21:08
                          tak, najlepeiej nic nie planować, a czy gwizdki sędziowskie też wziąść ?
                          • narozny Re: Piraci i szanty 24.02.04, 18:04
                            jeśli tylko pomogą ci w zabawie, to oczywiście. Chociaż możesz się z nimi nie
                            przebic przez ogólny tumult. Pozdrowienia
                            • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 21:19
                              Więc oficjalnie się umawiamy

Proponuję w restauracji "U Wiślaków" - dowiedzialam się , jest taka obok hali
                              godz.18.00 - 18.15 - przy pierwszy wolnym stoliku od drzwi wejściowych - dobra.

Narozny - żebyś nie był zaskoczony, jestem wiekowa i nie wstydze się starośći,
                              to tak byś czasami się nie zraził ;))))))))))))
                              Czy dasz radę tam też wpaść ?
                              Czy już wiecie w jakiej kolejności będą występy ?
                              • inka28 Re: Piraci i szanty 25.02.04, 11:55
                                U Wiślaków, a gdzie to dokładnie jest?
                              • narozny Re: Piraci i szanty 25.02.04, 19:15
                                Na pewno się nie zrażę. Do Wiślaków nie wpadnę bo o 17.45 mamy próbę. A koncert
                                nasz rozpocznie się o 0.30 i potrwa do 1.00. Następnie od razu w Tawernie
                                festiwalowej kolejny koncert 50 minutowy. Pozdrowienia.
                                • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:56
                                  nieeeeeeeeeeeeeee - co ja zdobię, jestem mężatką i przepustkę dostanę tylko do
                                  23.00
                                  to dylemat ?
                                  inka - to moze sie pózniej umówimy - o 20.00 - jak myślisz ?
                                  jeszcze pomyślę, jutro też dzień i wejdzie słońce
                                  • inka28 Re: Piraci i szanty 26.02.04, 10:00
                                    Rita też tak myślę, bo ja tyle godzin szantowania nie wytrzymam:( Ale musimy
                                    umowic sie z toja.
                                    • inka28 Re: Piraci i szanty 26.02.04, 13:04
                                      Rita, sprawy mają się tak:
                                      Odpisałam Toji, dałam jej telefon do siebie i do Ciebie (oczywiście komórkę).
                                      Nie podołam organizacyjnie, Rita ja czekam na Twoje wskazówki, bo co ja zrobię
                                      z biletami???
                                      My chcielibyśmy wpaść na koncert poźniej. Being będzie po siedmiogodzinnej
                                      jeździe polska koleja państwową. Nie wytrzymam nawet od 20 tych 4 (słownie
                                      czterech) godzin szantowania!!!
                                      I co ja mam zrobić, że chcę zobaczyć jak się Narożny na scenie prezentuje???
                                      • zbyszek07 Re: Piraci i szanty 26.02.04, 13:27
                                        Za malo treningu,
                                        cztery godziny to codzienna imprezka...
                                        a chcialem Was w Olsztynie rozruszac!
                                        brak treningu tu wyczuwam!
                                        Jutro tez pewnie poszantujemy od 19 do...?
                                        kto to wie?
                                  • Gość: Narożny Re: Piraci i szanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 17:57
                                    Podejrzewając problemy ze znalezieniem się, prosze skontaktuj się ze Zbyszkiem
                                    jak możesz to telefonicznie i weż od niego mój numer. Ja to samo zrobię jeszcze
                                    dzisiaj odbierając od niego koszulki dla pięknego - również - Krakowa. A teraz
                                    lecę na mecz!!!
                                    Groclin, Groclin!!!
                                    • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:38
                                      to chyba będzie najlepsza sytuacja, tymbardziej , że każdy dysponuje innym
                                      czasem

dobra, uruchamiamy telefony
                                      wszelkie wstępne umowy nieaktualne
                                      i tak jest planować :)

biorę wiśnióweczkę zbyszka na koncert, będzie towrzystwo :)

• inka28 Re: Piraci i szanty 27.02.04, 11:41
                                        No to już chyba wszytsko zgrane. Wszytsko tzn. gdzie się spotykamy i nic
                                        więcej:)
                                        Do zobaczenia:)))
                                        • Gość: rita Re: Piraci i szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 20:47
                                          oficjaknie melduję, że spotykamy sie pod wejściem do hali Wisły o 19.00
                                          i wszyscy z komórkami przy uchu - jako znak rozpoznawczy :)

kupa śniegu u nas
                                          kupa śmiechu w nas

zapraszamy wszystkich, ruszyć tymi awionetkami i start ;))))))))))
                                          trzymajcie kciuki
                                          • oso1 Re: Piraci i szanty 27.02.04, 22:14
                                            Po powrocie zdajcie relację jak było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka