nereus1 03.05.10, 13:17 Kilka lat temu chyba w 2004 r. zlozylem w IPN na Partyzantow wniosek o wglad do mojej teczki,o dmowiono mi. Odwolalem sie do Bialegostoku i tez nic nie pomoglo. Czy teraz kazdy moze zajrzec do swoich akt SB? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Teczki SB, wglad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 13:26 To zależy kim byłeś, jak konfidentem to pozwolą. Jak prawym obywatelem, to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
ot48 Re: Teczki SB, wglad? 03.05.10, 16:37 nereus1 napisał: > Kilka lat temu chyba w 2004 r. zlozylem w IPN na Partyzantow wniosek > o wglad do mojej teczki,o dmowiono mi. Odwolalem sie do Bialegostoku > i tez nic nie pomoglo. Czy teraz kazdy moze zajrzec do swoich akt > SB? ====================================================================== Ja mam większe zmartwienie. SB nie założyło na mnie teczkę. A tak na nich liczyłem i się zawiodłem. Dobrze że im zmniejszono emerytury !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Teczki SB, wglad? 03.05.10, 22:23 Ja byłem antykomunistą i wierzącym. Czy mam szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Teczki SB, wglad? IP: *.malaka.net 04.05.10, 09:21 teczki.obserwowani.pl/8561.A#top Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Teczki SB, wglad? IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 12:25 odmawiali tylko kapusiom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Teczki SB, wglad IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.10, 12:38 Po jaką cholerę Ci ta teczka? Szmit jesteś? Chcesz się dowiedzieć z kim, oprócz Ciebie, się żony Twoich przyjaciół puszczały? Badacz historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allensteiner Re: Teczki SB, wglad? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.05.10, 13:01 Uprzejmie donoszę, że dziadkowie, pradziadkowie i prapradziadkowie niemal wszystkich obywateli II, III i IV RP, w tym też członków wszelkich partii, pracowników IPN, polityków i duchownych, współpracowali z Rosją, Prusami i Monarchią Austrowęgierską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Teczki SB, wgląd IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.10, 13:10 Historycznie masz rację. Na zdrowy umysł - nie masz racji. Ale z umysłem, sam wiesz, różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Teczki SB, wgląd IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.10, 13:17 Marku - on ma rację niestety, idąc tokiem rozumowania PiS możemy dojść do takich wniosków. Przykładem niech będzie sławetny "dziadek z wermachtu". Nie dajmy się zwariować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Teczki SB, wglad? 04.05.10, 13:17 nereus1 napisał: > Kilka lat temu chyba w 2004 r. zlozylem w IPN na Partyzantow wniosek > o wglad do mojej teczki,o dmowiono mi. Odwolalem sie do Bialegostoku > i tez nic nie pomoglo. Czy teraz kazdy moze zajrzec do swoich akt > SB? Co więcej będziesz mógł sprawdzić kto ją oficjalnie oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Teczki SB, wglad IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.10, 20:27 Jest trochę mądrych ludzi w Olsztynie:-)) Szkoda, że nie wiem, czy moi koledzy. Bo anonimy. PS. Uważaj Yadol, jeśli już plujesz. Wszystko, jeśli plujesz ad personam, jest przestępstwem. A plujemy tylko do spluwaczki. Obywatelu - donosicielu, posłuchaj. Głupiś umiłowany. I nie chce mi się wierzyć, żeś Jarek Szostek. On jest dla mnie niezrozumiały, ale aż tak, jak Ty, to nie. Marek Żyliński. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Teczki SB, wglad 04.05.10, 20:46 Panie Marku, a postów Pan nie pomylił przez mniejszy bądź większy przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Teczki SB, wgląd IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.10, 21:06 Słuchaj 3 milionowy. Te 3 jest z dużej litery. Nie będę Yadolowi podbijał wątku. W rodzinie nie mam idiotów. Generalnie większy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: Teczki SB, wglad IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.10, 21:15 A On wszystko czyta. Zawsze jest w necie. Takie Jego przesrane życie. Razem z Fanką to mają. Marek Żylinski Odpowiedz Link Zgłoś