Dodaj do ulubionych

Psssssssst!!!

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 15:50
Rzeczywistość motylka - kliknij raz, bo dwa to o ten raz za dużo :-)):
www.akacje5.pl/filez/flash/motylek.swf
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Psssssssst!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 19:25
      Ed - cos wspaniałego, byłam w depresji i już nie jestem

padam ze śmiechu

mam nsaprawdę wspaniały humor - dzięki tej stronie

nie wiem jak wyrazić swoją radość - takie malutkie a ubawiło do łez
      dzieki
      • bpkw Re: Psssssssst!!! 03.03.04, 21:53
        Dzieki Ed. Chyba zaczne przyjmowac credo zyciowe motylka, jako wlasne.
        Zwlaszcza jesli chodzi o nasze tzw. "elity" polityczne.
        • lustroo Re: Psssssssst!!! 04.03.04, 11:54
          Nie mam głośników, ale wiem co mówi motylek, widziałam u kolegi i też się
          smiałam :OD
          • Gość: Ed Re: Psssssssst!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 12:07
            Swego czsu w Olsztynie widziałem malca (ok.6-7 lat) bawiącego się z dziećmi na
            podwórku. Raaaaaany!!! Jak on pięknie, soczyście i z jakim akcentem klął po
            rosyjsku. Opanowało mnie wręcz niesamowite zdumienie z nie mniejszą zazdrością,
            że to taki malec i z taką łatwością operuje całą gamą języka Puszkina :)

Pozdrawiam

PS. Przy tym motylku też uśmiałem się do granic możliwości :)
    • w_v_w Re: Psssssssst!!! 04.03.04, 13:51
      ...bo to była czysta poezja...
      :)
      Wawerka
    • thor_tr Re: Psssssssst!!! 04.03.04, 21:29
      Ha,ha świetne.
      • Gość: rita Re: gdzie jest motylek ???????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 21:16
        no własnie - gdzie ?
        • edico Re: gdzie jest motylek ???????? 16.03.04, 22:04
          Jest ich więcej, ale na innych serwerach.
          Bardzo jakoś fruwają. Może wiosne poczuły :)

Pozdrawiam
          • Gość: Ed Re: gdzie jest motylek ???????? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 22:11
            Ostatnio widziałem go na:
            tym.czuby.net/Files/Swf/motylek.swf
            :)

pzdr
            • Gość: Ed Re: Do póki zima trwa :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 22:29
              Hooooooooooooooooop!

tym.czuby.net/Files/Swf/skoki.swf
            • Gość: Ed Re: Dla czego śpiewają ptaszki???????? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 22:35
              crass.on.ru/flash/bbird.html
              • Gość: rita Re: Dla czego śpiewają ptaszki????????bo wiosna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 22:39
                dziękuję, strony swietne , możne się usmiać i rozweselić

ten ptaszek to tak spiewa jakby mu marnie płacili :)

nie znikną mi już te zwierzatka ?
                • Gość: Ed Re: Fakt. Marzec, to już wiosna :-)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 23:16
                  www.kopnet.de/Kotek/kotek.swf
                  • Gość: rita Re: Fakt. Marzec, to już wiosna :-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 21:59
                    Ed - ja chyba bardzo dziecinnieję , bawią mnie takie strony i te kotki jak i
                    inne Twoje stronki bardzo mnie ubawiają

dziękuję

tylko dlaczego jest taki smutny ten kotek w tyle, żal mi go :)
                    • Gość: Ed Re: Pogoda na jutro IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 17:39
                      gryn.astro.uni.torun.pl/pogoda/pog_film.swf
                      • Gość: rita Re: Pogoda na jutro IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 23:09
                        czy napewno dobrze ta strona chodzi - nie slyszę grzmtów :)
                        • Gość: lecart Re: Pogoda na jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 17:27
                          Pogoda na jutro ! - Posiadacze IE powinni uslyszec tło muzyczne.

<a href="republika.pl/lecart/las/index.html" target="blank>Pogoda na
                          Jutro</a>
                          • Gość: Ed Re: Pogoda na lato IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 00:30
                            Przypomina mi to przelomy Łyny w najpiekniejszej porze lata.

Pozdrawiam
                            • Gość: rita Re: Pogoda na lato IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:36
                              tak już niedługo to wszystko będzie, jak narazie dla rozweselenia włącz stronę
                              ptaszków i świergotania leśnego :)
                              • Gość: giga Re: Jak w cyrku:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:04
                                www.e7.pl/~casha/swf/morto.swf
                                • Gość: rita Re: Jak w cyrku:))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:16
                                  długo się ładuje ale warto - zapewniam :)
                                  • Gość: Ed Re: I zawierz tu czarodziejowi :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 00:22
                                    Dobre :))

Pozdrawiam
                                    • Gość: giga Re: Test na refleks:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 15:43
                                      www.starterupsteve.com/swf/hand-eye_sabotage.html?
                                      • Gość: giga Re: nie ma to jak w pracy:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:39
                                        www.starterupsteve.com/swf/office.html?
                                        • Gość: rita Re: nie ma to jak w pracy:))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:45
                                          giga - wszystko wspaniałe
                                          ale jutro do pracy niestety i to całkiem innej :)
                                          • Gość: Ed Re: zanim przyjdzie Unia :))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 19:32
                                            Stary kawałek, ale niegdyś nieźle mnie bawił
                                            lcme100.se.put.poznan.pl/pub/Jokes/
                                            plik krowy.exe można odtworzyć z własnego komputera po ściągnięciu. Jest to
                                            krótki multimedialny kurs rozpoznawania szalonych krów.

Powodzenia w nauce :)
                                            • Gość: rita Re: zanim przyjdzie Unia :))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 22:47
                                              Unia mnie zastanie, a ja nie otworzę tego pliku podanej na stronce :)
                                              W tym wypadku zostaje Ci Ed opowiedzieć co widzisz ? :)
                                              • Gość: Ed Re: zanim przyjdzie Unia :))) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 01:20
                                                Nauka. Sama nauka rodem ponoć z ART. A że z humorem :)). Osobiście przypuszcam,
                                                że była dedykowana kiedyś tzw. rolnikom z Maerzsałkowskiej :o))
                                                • Gość: rita Re: dla sentymentalnych IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 22:48
                                                  www.ihimlen.dk/flash_c-song.htm
                                                  gdyby ktoś chciał się rozczulić jak ja - to zapraszam
                                                  prosze przygotować chusteczki do oczów
                                                  strona cat_sa
                                                  • Gość: rita Re:świątecznie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 11:04
                                                    www.tomshon.green.net.pl/inne/php/flash/FroheOstern.swf
                                                  • Gość: Ed Re:świątecznie i koncertowo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 12:44
                                                    Dobre! Szczególnie ten koncert na jajkach :)
                                                  • Gość: giga Re:świątecznie i koncertowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 10:07
                                                    www.superptak.pl/offline/index.html
                                                  • Gość: rita Re:film z jeżykiem IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 21:58
                                                    www.whatfor.prv.pl/
                                                    fajny filmek z Jerzykiem

długo sie ładuje ale warto :)
                                                  • Gość: rita Re:lata 60 i 70 - te IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 22:50
                                                    republika.pl/printo/warszawa/info1.htm - zobaczcie jak ciekawy jest ten
                                                    link, zaglądnijcie na lata 60 i 70 ;)))))))
                                                  • Gość: giga Re:lata 60 i 70 - te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 20:21
                                                    A co Wy na to:
                                                    www.cartoons.pl/nos.html
                                                  • Gość: rita Re:lata 60 i 70 - te IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 20:47
                                                    doskonała strona o kozie ;))))))))
                                                  • Gość: Ed Re: A pamietasz Ritko IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 03:01
                                                    Występ Cerwonych Gitar w Gunwaldzie :))
    • Gość: Ed Re: Psssssssst - zapal świeczkę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 23:12
      www.wotch.com/funstuff/view2.cfm?page_id=96
      • rita100 Re: Psssssssst - zapal świeczkę 05.09.04, 20:41
        Ed - bardzo, bardzo dziękuję, uwielbiam ciekawe stronki, bardzo mnie one
        cieszą, a ta jest wyjątkowo miła :)
        masz coś jeszcze ?
        • rita100 Re: Psssssssst - zapal świeczkę 05.09.04, 21:33
          www.kopnet.de/Kotek/kotek.swf
          Ed - a pamiętasz to ?
    • Gość: Ed Re: Psssssssst!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 08:43
      Nakocią nutkę i pod chmurką :)
      www.wotch.com/funstuff/view.cfm?page_id=23
      • Gość: rita Re: Psssssssst!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:28
        świetne,a mój tylko spi
        jeszcze, jeszcze, jeszcze, jeszcze
        • Gość: Ed Re: Half of a Breakfast IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 00:57
          www.wotch.com/funstuff/view.cfm?page_id=55
          Dobrej nocy :))
          • rita100 Re: Half of a Breakfast 08.09.04, 21:16
            dobrze, ze moj kot tego nie widzi:)
            jak znajdę fajną stronke odwzajemnię się
            dzięki
          • Gość: Ed Re: Half of a Breakfast IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 23:01
            Na śpiącą piękność nie tylko kot ma prawo domniemanej rzeczywistości :))

pzdr
            • Gość: rita Re: Half of a Breakfast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:54
              znów jest pózno, nic nie znajdę ciekawego, ale przecież oczekiwanie jest
              najpiekniejsze :)
              • Gość: Ed Re: Można narysować własnego Bush'a IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 20:33
                www.red.mud.pl/~suchar/bush/
    • rita100 Re: Psssssssst!!! 17.09.04, 22:01
      www.animaturk.com/films/kurbaga.htm
      przeglądnijcie te bajeczki, są świetne
      • giga5 Re: Psssssssst!!! 17.09.04, 22:11
        ten jest extra:))
        www.animaturk.com/films/cin.htm
        • sola28 Re: Psssssssst!!! 21.09.04, 19:58
          kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf
          • rita100 Re: Psssssssst!!! 21.09.04, 21:15
            dzięki, tylko niec nie rozumię, ale ładne - aj lake ju - slysze ;))))
            • giga5 Re: Psssssssst!!! 09.10.04, 22:52
              www.miniclip.com/goldengatedrop.htm
              • rita100 Re: Psssssssst!!! 10.10.04, 21:34
                świetna gra, wrócę do niej przy nudzie :)
    • Gość: Ed Re: Tak, na wszelki wypadek IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 23:24
      Przychodzi baba z córką do lekarza.
      - Panie doktorze moja córka ma straszny wytrzeszcz oczu, może pan coś na to
      poradzić?
      Lekarz przyjrzał się dziewczynce i odpowiada:
      - Proszę poluzować warkoczyki.

Można też zacząć od:
      www.hoomor.pl/dowcipy.php?page=baba
      Tu też można znaleźć coś nowego:
      www.nc.pl/blogi/dowcipy/przychodzi.php
      www.amadeusz.friko.pl/baba.html
      www.smieszny.net/dowcipy/pokaz.php?kategoria=3
      www.gomi.private.pl/humortxt/baba.htm
      lenku.webpark.pl/baba.htm
      rozrywka.ropczyce.info/humor/links.php?category=3&order=title
      iguana.terramail.pl/humor.htm
      humor.kurde.pl/dowcipy-o-o-10.html
      Nie wiem, czy wszystko, ale można sprawdzić.

Życzę długich zimowych wieczorów - z babami oczywiście :))

pzdr.
      • rita100 Re: Tak, na wszelki wypadek 01.12.04, 22:08
        bardzo, bardzo dobre
        na jesienno-zimowe lenistwa
        warto się odpręzyć

- Jasiu dlaczego spóźniłeś się do szkoły?
        - Bo pewnej pani zginęło 100zł.
        - I co ? Pomagałeś szukać?
        - Nie! Stałem na banknocie i czekałem aż odjedzie!!

pozrawiam

• Gość: Ed Re: Tak, na wszelki wypadek IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 15:34
          Dobre i takie szkolne :))

pzdr
    • luna37 Re: Psssssssst!!! 01.12.04, 23:44
      ja tam żadnego motylka nie widzę.....
      • muraszka1 Re: Psssssssst!!! 02.12.04, 06:28
        nie widzisz motylka,bo jestes chora,ale wytrzyj nosek
        i zacznij od pierwszego wpisu(tam jest motylek)
        • muraszka1 Re: Psssssssst!!! 06.12.04, 13:16
          www.red.mud.pl/~suchar/bush
          • Gość: Ed Re: Psssssssst!!! - podróże kształcą :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 20:29
            WEydarzenie ponoć oparte na faktach

Młody mężczyzna jedzie w przedziale dla niepalacych.
            Przedział jest pełny a jedną z pasażerek jest jakaś starsza nadwrażliwa i
            pretensjonalna kobiecina.
            Mężczyzna wyciaga papierosa a ona z grubej rury:
            - "No co pan, co pan ???!!! Nie pal pan tutaj !!!"
            - "Prosze panią, ja nie palę tylko wyciągam papierosa ..."
            - "No ale się pan przygotowuje !!!"
            Mężczyzna nic nie powiedział, wyszedł z przedzialu, spalił papierosa i
            wrocił.
            Mineło parę chwil. To samo babsko wyciaga kanapkę i zaczyna na dobre
            ją wtrzachać, na co mężczyzna:
            - "No co pani, co pani ???!!! Bedzie tu pani teraz kupe robila ??? !!"
            Ludzie zdebieli, patrza po sobie a baba:
            - "No... jak to... ja... ja tylko jem kanapke... !!!"
            - "Ale się pani przygotowuje"
            Pasażerowie rykneli takim śmiechem do tego stopnia, że przybiegli ludzie z
            innych przedziałow zainteresowani tak nietypową wesołością na szlakach PKP
            usilnie dopytując się o przyczyny wybuchu tak wesołego nastroju.

Wesołych podruży na szlakach PKP!!!
            • rita100 Re: Psssssssst!!! - podróże kształcą :)) 11.12.04, 22:43
              jutro powertuję te stronki - dziś musze szybciutko konczyć
              pozdrawiam wszystkich
              • rita100 Re: Psssssssst!!! - romantyczny króliczek 12.12.04, 22:41
                Niedzwiedż spotyka zająca.
                - Zajączku, dlaczego masz takie krótkie uszy ?
                - Bo jestem romantyczny.
                - Nie rozumię.
                - Wczoraj siedziałem na łące i słuchałem śpiewu słowika. Tak się zasłuchałem,
                że nie usłyszałem kosiarki...

jak tylko coś znajdę ciekawego zaraz przylecę
                pozdrawiam
                • Gość: Ed Re: Psssssssst!!! - romantyczny króliczek IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 23:17
                  Doskonałe w swej insynuacji podtekstu. Lepiej wiedzieć, po co się madługie
                  uszy :))

pzdr
                  • rita100 Re: Psssssssst!!! - wojna 15.12.04, 21:35
                    english.aljazeera.net/NR/exeres/0EE30E43-B137-417C-9FA4-E629E849E7DC.htm?idpage=10&idPageImage={B56ECFA7-E556-4A42-B43D-34FDD8771027}

zobacz tu !
                    • rita100 Re: Psssssssst!!! - niespodzianka 15.12.04, 22:24
                      --------------------------------------------------------------------------------
                      ftp://ftp.icm.edu.pl/pub/music/kabaret/audio/varia/Marcin%20Daniec%20-%20OPOLE%202003.mp3
                      • rita100 Re: Psssssssst!!! - Daniec 15.12.04, 22:41

ftp://ftp.icm.edu.pl/pub/music/kabaret/audio/varia/Marcin%20Daniec%20-%20Karawan.mp3
                        • rita100 Re: Psssssssst!!! - Daniec 13.08.05, 21:30
                          fajne stronki dla przypomnienia
                          • giga5 Re: Psssssssst!!! - Daniec 20.08.05, 22:15

sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=963&L=2&L2=&L3=&Page
                            • giga5 Re: Psssssssst!!! - Daniec 20.08.05, 22:18

www.sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=1036&L1=92&L2=198&L3=0&Page
                              • rita100 Re: Psssssssst!!! - Daniec 21.08.05, 14:53
                                giga... , dobre to ;))))
                                Niech sie Panowie napatrzą ;))))))
                                jesli oczywiście nie doceniają Pań ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka