Dodaj do ulubionych

Rokita-Leper

15.03.04, 22:35
Przed chwilka skonczylem odsluchanie "pojedynku 1000-lecia" miedzy w/w panami
w Radio Zet / www. radiozet.com.pl /.Jakie refleksje ???. Poziom
tej "dyskusji" byl dokladnie taki sam jak poziom calej polskiej sceny
politycznej. Trzy metry nizej szamba.

Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Rokita-Lepper 15.03.04, 22:39
      Udzielil mi sie poziom dyskusji owego duetu. Z tego wszystkiego darowalem
      Lepperowi jedno "p".
      • Gość: koza Re: Rokita-Lepper IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:40
        Święte słowa, przerażenie człowieka ogarnia.
      • andulka7 Re: Rokita-Lepper 15.03.04, 22:44
        Słuchałam na żywo. Cóż, obaj siebie warci. Mój stosunek do Endrju jest
        baaaardzo zdecydowany, a Jasio, cóż... Najgorzej, że wkrótce znowu wybory...
        Bpkw, poczytaj na Krakowie "Ta mała rokitka".
      • oso1 Re: Rokita-Lepper 15.03.04, 22:48
        A ja spróbuję podsumować to wierszem.

Kelnerzy - Pat wart pałaca
        Gdy w ręku wyborcza taca
        Bo taka ta polska rasa
        że wciąż wyborcza kiełbasa
        Tylko (kolory) dodatki wciąż inne
        kwaśne mleko, musztarda, buraczki
        - oby tylko od tego nie dostać zwykłej sraczki
        • andulka7 Re: Rokita-Lepper 15.03.04, 22:54
          A ja muszę pracować w tym dyskomforcie :(
          • oso1 Re: Rokita-Lepper 15.03.04, 22:58
            Oby płacili Andulka a kartka jest kartką, długopis - długopisem.
            • Gość: TeżStrapiony Re: Rokita-Lepper IP: *.car.michelin.com / 213.223.246.* 18.03.04, 13:47
              Co lepszego proponujecie ?
              NIKOGO - to nie jest propozycja, bo choćbyśmy pękli - to KTOŚ będzie!
              Po prostu w Polsce NIE MA lepszych Ludzi - bo gdyby byli, to ICH byśmy napewno
              wybrali.
              Jeśli SĄ, a nie kandydują zostawiając "wolne pole" Paskudom - to SAMI są
              Paskudami - czyli że ich nie ma ("lepszych Ludzi").

Wniosek prosty - INNYCH nie ma !
              ONI - to My, Polacy !

Dlaczego na SIEBIE plujecie ?

Hej!
              • Gość: samsob Re: Rokita-Lepper IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 16:31
                Gość portalu: TeżStrapiony napisał(a):
                >
                > Dlaczego na SIEBIE plujecie ?
                >
                Taka obecnie moda,nawet papieża potrafią wyśmiewać - M.Siwiec i spółka.
                >
                > Wniosek prosty - INNYCH nie ma !<
                Z pewnością są, jednakże w proponowany sposób polityki nie będą uprawiać.
                Ciekawe czym Pani Monika O. się kierowała, organizując pojedynek Rokita -
                Lepper. Może żądza krwi ją podnieca?
                pzdr.
                • Gość: tessa Re: Rokita-Lepper IP: 80.51.199.* 18.03.04, 18:43
                  a okres nie wystarczy
                  • Gość: samsob Re: Rokita-Lepper IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 07:04
                    Normalnie okres by wystarczył, ale w sytuacji zorganizowania pojedynku, jego
                    potrzeba musi zastanawiać.
                    pzdr.
                    • mw66 Re: Rokita-Lepper 19.03.04, 18:32
                      W dniu dzisiejszym podczas wystąpienia Leppera w sejmie "BALCEROWICZ MUSI
                      ZOSTAĆ". To jest coś nowego w programie samoobrony.
    • Gość: Ed Re: Rokita-Leper IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 19:37
      Po Lepperze niczego więcej się nie spodziewałem. Natomiast Boruta-Rokita
      rozczarował mnie zupełnie. Takie nerwy u polityka chcącego uchodzić za klasyka?
      • Gość: rita Re: Rokita-Leper IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 20:46
        Ring się zkończył, popularność jego była tak wielka, że powtarzali go 5 razy.
        Czas chyba na wnioski. Zwycięstwo jak doniosły media lezy po stronie Rokity.
        Ale pamiętajmny, ze wieczorem był drugi ring międzi Wiśniewskiem a Lepperem, z
        którego zwycięsko wyszedł Wisniewski. Więc teraz w/g reguł sportowych powinien
        się odbyć pojedynek między Wisniewskim a Rokitą. W ten sposób wyłonimy mistrza
        boksu politycznego, chociaż do tych zawodów włączyłabym jeszcze posła Pęka.
        Żadnych programów, żadnych ideii. Oto idzie nowa fala debat politycznych, nowe
        kabarety, nowa rozrywka i nowe emocje. Liczy się oglądalność.
        Tu ludzie nie zawiedli, a co do Moniczki to mozna by powiedzieć - sędzia
        kalosz :)

a Rokita uważam był beznadziejny, nawet niespodziewałam się tak niskiego
        poziomu debaty
        i bojówki republikańskie były bojówkami Rokity - niestety Lepper miał rację
        • Gość: Ed Re: Podtrzymuję :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:12
          Gość portalu: rita napisał(a):

> ...a co do Moniczki to mozna by powiedzieć - sędzia > kalosz :)
          >
          • Gość: koza Re: Podtrzymuję :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:16
            Moniczka była najlepsza.
            • Gość: rita Re: Podtrzymuję :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:24
              nie ,Moniczka nie była sprawiedliwa, była przekupiona :)
              widać było , że Rokicie dawała zielone światło
              • Gość: Ed. Re: Podtrzymuję :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:31
                Czyli korupcja :)
                • Gość: rita Re: Podtrzymuję :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:35
                  czuć było, że moniczka nie była bezstrona, nawet w czasie ringu przeszkadzała,
                  poprawiając Lepera , że p. Waniek dzwoniła, że to nie jest prawdą, a to nie jej
                  rolą było tylko miał się bronić Rokita, a tu wyszło, że Rokita korzystał z kół
                  ratunkowych
              • andulka7 Re: Podtrzymuję :) 19.03.04, 21:33
                Bywa, że słucham śniadań z radiem zet, od jakiegoś czasu Olejnikowa przestała
                byc bezstronna i właściwie sama bierze udział w tych pyskówkach...
                • Gość: jd Re: Podtrzymuję :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 21:34
                  W zasadzie zawsze taka była, choć teraz rzuca się to w oczy jak po oczach.
                  • Gość: Ed Re: Podtrzymuję :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:43
                    Prawdę mówiąc zniesmaczony zostałem jej "bezstronnym" zachowaniem się w tego
                    typu dyskusjach już dosyć dawno. Po prostu czasami trochę lepiej udaje się jej
                    ukryć własne sympatie :)
                  • Gość: rita Re: Podtrzymuję :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 21:44
                    czyli doszliśmy do konsensusu
                    • Gość: samsob Re: Podtrzymuję :) IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 07:15
                      Gość portalu: rita napisał(a):

> czyli doszliśmy do konsensusu <
                      >
                      Czym uzyskaliście certyfikat do pełnienia funkcji publicznych, jako że
                      konsensus jest nieodzowny w wypełnianiu misji politycznych.
                      pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka