Dodaj do ulubionych

Mateusz R.eaktywacja

IP: *.jonkowo.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 21:00
Historia lubi się powtarzeć?Czy znowu wystarczą pieniądze rodziców i ich
koneksje, albo wywiad skruszonego,zranionego tatusia w jednej z gazet!Dzisiaj
pisali,że ten pan chce nas reprezentowac w Unii,pokazał już co umie zrobić we
własnej rodzxinie.
Obserwuj wątek
    • being28 Geny? 22.03.04, 22:20
      Ziomal ma SLD-owskie geny, nie ma co sie dziwic. Jedni strzelali w Katyniu,
      inni robia demolki...
      • boro50 Re: Geny? 23.03.04, 09:46
        SLD-owskie geny? A to dobre... Nie wiedziałem że coś takiego istnieje. Po
        drugie: ten "ziomal" to mój koleś. Idź sobie malutki posłuchać Peji albo tedego
        bo po sposobie wypowiedzi to domyślam się że jesteś na tym samym poziomie. Ja
        tam wole demolki od Katynia... :))))))))))

"ELo Ziom". Nie pisz więcej takich głupot.

Kormoran Ultras Stomil - boro
        • Gość: A z G Re: Geny? IP: *.atena.pl / *.atena.pl 23.03.04, 11:29
          Taaa weź encyklopedię i poczytaj: "geny" bo nie znasz tego hasła.
          Przydałaby się pała ZOMOwca na twoją dupę.
        • Gość: szanuje_policje BORO JESTES TAKI SAM ĆPUNIE MARNY IP: 217.98.64.* 23.03.04, 13:58
          Chce poinformowac, ze broniace bandziora osobniki pochodza z osiedla LIKUSY,np
          BORO(olsztyn).Ewentualnie jest to robota ludzi marszalka Rynskiego.Ten Mateusz
          to bydło jakich mało.A swoja droga, to powinni go wziac na test narkotykowy w
          tym tunelu
          • black_cop1 Re: BORO JESTES TAKI SAM ĆPUNIE MARNY 25.03.04, 10:14
            "Ten Mateusz to bydło jakich mało." co ty sobą reprezentujesz pisząc takie
            bzdury!?!? nie znasz człowieka a wypowiadasz się,oczerniasz chłopaka.Naprawdę
            nie jestem zwolennikiem takich metod,ale tobie należy się konkretna lekcja
            dobrego wychowania....

• Gość: ktos [...] IP: *.pisz.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 10:45
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • redakcja Napisz, proszę 29.03.04, 09:51
                „Ktosiu”, napisz prosze do mnie: redakcja@olsztyn.agora.pl
                Roman Antonowicz
    • Gość: Harry Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:40
      Istotnie, genotyp fatalny. Młody jeszcze nie nauczył się wykorzystywać smykałek
      na wzor starego. Posiada pewność, ze ominie go jakakolwiek kara. Oczywiście
      winę ponosi wymiar sprawiedliwości. Za poprzednie przestępstwo (ciężkie
      uszkodzenia ciala u ofiary, uzycie "przedłużacza ręki" itp) powinien dostac
      conajmniej piątke z obowiązkiem pracy fizycznej w zakładzie karnym. Sądze, ze
      tutaj tym bardziej okaże się że ów gostek jedynie przechodzil w pobliżu dworca
      kolejowego.
      • mad.profesor [...] 23.03.04, 00:17
        • boro50 [...] 23.03.04, 10:03
      • boro50 [...] 23.03.04, 09:54
        • being28 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 09:58
          Wszyscy klamiecie. Prawda jest taka: Mateusz byl wtedy ze mna. Czytalismy
          Harrego Pottera w Empiku!!! On nawet nie wie gdzie jest dworzec i sie od niego
          odczepcie cmentarne hieny!!!
          • boro50 [...] 23.03.04, 10:26
      • Gość: Boromir Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 23.03.04, 19:30
        najgorsze jest to ze odbije się to mocno na karierze jego taty. Na zachodzie
        taki polityk powinien natychmiast zrezygować z pełnionej posadki wraz z całą
        świtą(licznymi asystentami i przydupasami) a w polsce niestety klapa
    • Gość: olsztyniak Re: Mateusz R.eaktywacja IP: 80.51.195.* 23.03.04, 06:36
      Co ma robić dziecko,którego tatuś "robi" polityczną karierę?
      Natura bandziora wczesniej czy później da o sobie znać.Tak się tatuś chełpił,że
      syn się ustatkował,podjął pracę.DLA ZMYLENIA OCZU!!!
      Zamiast kandydować do Parlamentu Europejskiego niech zajmie się
      sprawami domowymi z którymi nie może dać rady.Gdzie się pcha człowiek
      który zabagnił sprawy w rodzinie?Poza tym,co on sobą reprezentuje poza
      pozycją "wątpliwej dziś partii"?
      • boro50 [...] 23.03.04, 10:19
        • Gość: A z G Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.atena.pl / *.atena.pl 23.03.04, 11:33
          boro - weź leki
    • Gość: samsob Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 07:28
      Po wizualnej prezentacji kandydatów doszedłem do wniosku, iż zgłoszono
      towarzysza Ryńskiego z uwagi na "groźną minę". Pasuje do hasła "Nicea albo
      śmierć".:)))
      pzdr.
      • koobra Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 08:10
        tak niewątpliwie ,błąd gdzieś popełniono i to w paru miejscach :(
        Co do osoby papy ,mimo,że nie jestem zwolennikiem tej parti,i innych też
        raczej prezydentem miasta był ponoć dobrym
        • Gość: * Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:10
          koobra napisał:

> raczej prezydentem miasta był ponoć dobrym

???

Raczej niech przemówią fakty. Co nie znaczy, że nie było gorszych przed nim czy
          po nim.
          • Gość: Muraszka Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 27.03.04, 11:54
            Tata był dobrym prezydentem miasta, szanował każdego. Menela też. Starał się
            pomagać. Nadal jest niezłym czlowiekiem, ale pewnie bardzo nieszcześliwym po
            ostatnich wydarzeniach. Tata urodził się wtedy kiedy musiał.Próbował coś zrobić
            ze swoim życiem, działał gdzie mógł w tym czasie działać. Robił to dobrze,
            uczciwie dlatego w czasie ciężkiej obecnej demokracji ( obciążonej pokłosiem
            komuny), został tym kim jest. Dziecko takiej osoby ma przechlapane. Poddawane
            jest wielu naciskom. I jeżeli jest miękki przegra. Trzymaj się TATO!
            • prezes.kwiatkowski Re: Mateusz R.eaktywacja 29.03.04, 20:29
              ale bzdety. Powiedz to ludziom siedzacym pol zycia w komunistycznych
              wiezieniach. Jedni walczyli o wolnosc,a drudzy o utrzymanie zbrodniczego
              systemu. I ty jestes z takich ludzi dumny????
      • boro50 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:30
        Towarzysz? to juz nie ta epoka... Dla ciebie pan Ryński... "Nicea albo śmierć".
        Niezłe. Skąd to masz? Nie tylko mina jest groźna...

Następna parówa...

brak mi słow na takich jak ty.

• Gość: zzzzzzzzz Re: Mateusz R.eaktywacja IP: 80.51.195.* 23.03.04, 13:37
        Nicea albo śmierć?
        On już śmierdzi!!!!
    • Gość: sari Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 08:15
      I kto teraz poręczy za Mateusza R.? Moze sam Prymas i Pan Prezydent RP
      • koobra Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 08:33
        każdy ma prawo do obrony ,ale fakt e tej sprawie to było chyba przegięcie !
        słusznie madprofesor ,ciekawy jestem ile lat by musiał siedzieć szary obywatel
        mający niby to samo prawo do obrony 5 ? z widzenia znam człowieka,który pobił
        drugiego ,gdyż tamten podobno go podpuścił po alkoholu,efekt taki,że ten pobity
        rano poszedł na policję coś tam jeszcze dopowiedział mniejsza z tym co i sąsiad
        mój już siedzi 2 lata i jak wyjdzie pewnie będzie już innym człowiekiem i nie
        sądzę ,aby lepszym niestety :(
        • boro50 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:44
          Przegięcie? Jak ty byś się zachował gdyby ktoś ci jechał? Spuścił głowę,
          przerosił i poszedł w swoją stronę? Ja bym go zaj....ał. bez wachania. "z
          widzenia znam człowieka,który pobił drugiego ,gdyż tamten podobno go podpuścił
          po alkoholu" niezłe. ja z widzenia znam Kwaśniewskiego, Busha i Rywina i
          podobno oni są kochankami... Tak się właśnie rodzą ploty.

• ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 24.03.04, 16:26
            Jechał jechal kretynie. Z jakiej ty wiochy przyjechales buraku? chyba nie o to
            chodzi w zyciu zeby kazdego lac, nawet jesli na Ciebie jedzie
      • boro50 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:38
        ty pało!

nie słyszałeś? Prezydent już poświadczył.myślisz ze jolka przyjechała to na
        darmo? Teraz idzie poświadczenie od busha i samego papieża. jeszcze wam mało?
        kiedy w końcu zrozumiecie że nie wystarczy mieć układy i kase?

• Gość: hooligan Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 23.03.04, 09:08
      jest jeden problem panowie, ryńskiego tam z nami nie bylo, przechopdzac spytal
      sie o godzine heheh, a glupi policjanci mysleli ze jest z nami, zostawcie
      niewinnego chlopaka
    • Gość: AL-KAIDA Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.likusy.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 09:08
      ZNAM MATEUSZA.ROZMAWIALEM Z NIM O TEJ SPRAWIE I WIEM ZE JEST NIEWINNY.BYL W
      NIEODPOWIEDNIM MIEJSCU W NIEODPOWIEDNIM CZASIE.BYLEM Z NIM TEGO DNIA W
      KLUBIE,SAM POJECHAL NA DWORZEC WIEC NIE WIERZE ZEBY SPOTKAL TAM JAKIS
      CHULIGANOW I ZNIMI TLUKL LAMPY BO NIBY PO CO?
    • Gość: kazimierz sprawied Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 23.03.04, 09:16
      sami wiecie jaka teraz jest kondycja polskich kolei a przede wszystkim dworcow
      i przejsc.ja sam miałem przypadek kiedy przechodziłem przejsciem podziemnym i
      jarzeniowka o malo nie spadła mi na głowe.wszystko sie tam sypie,to chłopaki
      powinni zaskarzyc koleje za zły stan przejsc a nie na odwrot.pokoj sokistom
    • Gość: swiadek Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 23.03.04, 09:27
      nie no to juz jakas paranoja. nie maja sie juz do kogo przyczepic.lepiej
      pilnujcie porzadku a nie jak zawsze czepiacie sie do niewinnych.
    • boro50 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 09:39
      Jaka historia? Jakie pieniądze? Jakie koneksje? Ludzie!!! czy was wszystkich
      po...ło? Po pierwsze: Nie wszystko i wszyscy załatwiają wszystkie swoje
      problemy w ten sposób... Po drugie: Nie byliście nigdy w takiej sytuacji - nie
      zrozumiecie... Po trzecie i najważniejsze: nie dam wycierać mordy jakimś
      internetowym baranom moim kolesiem. Nie znacie ani jego, ani jego ojca więc nie
      komentujcie więcej takich akcji i czepcie się swoich rodzin. Zawsze najłatwiej
      posądzać innych.

BTW: "Pozdrawiam" wszystkich policjantów z powołania... (hwdp)

• Gość: rs Zwolnił się IP: 80.51.194.* 23.03.04, 09:54
      byłby głupi gdyby tak nie zrobił. Niech noszą za niego, a teraz i płacą, ci
      którzy się tak wstawiali, aby "bandziora" zwolnić z aresztu!
      • Gość: Przemcio Re: Zwolnił się IP: *.likusy.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 09:57
        a jak mialby sie nie zwolnic?? ja tez bym nie pracowal 240godzin miesiecznie
        za 500zl!!
        po za tym na tej komendzie to byl przesluchiwany przez 30 minut a nie caly
        dzien,nie wiem skad wasi izraelscy dziennikarze maja takie ifnormacje blehhe

hwdp
        • Gość: KTOS Dlaczego wszyscy obroncy bandziora są z os.Likusy? IP: 217.98.64.* 23.03.04, 13:56
          Chce poinformowac, ze broniace bandziora osobniki pochodza z osiedla LIKUSY,np
          BORO(olsztyn).Ewentualnie jest to robota ludzi marszalka Rynskiego.Ten Mateusz
          to bydło jakich mało.A swoja droga, to powinni go wziac na test narkotykowy w
          tym tunelu
    • Gość: SzUwar Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:56
      Ten koleszka jest niewinny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:12
        W pierdlu zazwyczaj siedza sami niewinni.

Mnie o winie tego typa przekonuje sam fakt ze zawsze gdy zaczyna sie dyskusja
        na jego temat pojawiaja sie jego koledzy-blokersi i sprowadzaja dyskusje na
        forum do dennego poziomu.

Mam nadzieje ze Mateuszkowi odwiesza teraz dwuletni wyrok i pojdzie go
        odsiedziec (oczywiscie za niewinnosc)
        • Gość: Przemcio Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.likusy.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 10:17
          Kolego nie jestem zadnym blokersem.Twoj poziom jest bardzo niski jesli zyczysz
          komus 2 letniego pozbawienia wolniosci.Sam wydales o sobie opinie.GRATULUJE!!
          • being28 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:22
            Macie racje. Matuesz jest niewinny. Nie zdazaja sie wam nigdy bijatyki? Nie
            mowcie mi, ze nikt z was nie uderzyl nikogo cegla w twarz. Przeciez to takie
            normalne w naszym swiecie. A swietlowka, zarowka nie spadla wam nigdy na glowe?
            Jednym manna z nieba leci, innym swietlowki...
            • boro50 [...] 23.03.04, 11:08
        • Gość: boro50 Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 11:01
          Tego juz za wiele.

Mnie o winie tego typa przekonuje sam fakt ze zawsze gdy zaczyna sie dyskusja
          na jego temat pojawiaja sie jego koledzy-blokersi i sprowadzaja dyskusje na
          forum do dennego poziomu.

1. Jak o czyjejś winie moze przekonywać fakt że "koledzy-blokersi" wstawiają
          się za kolesiem? Dla mnie to normalna sprawa wstawić się za ziomka. To jest
          wzajemny szacunek, ale moze tego nie rozumiecie bo nie macie kolesi.
          2. To forum i tak jest denne przez takich ludzi jak wy. Nie znacie ani jego ani
          jego rodziny. po ch..j sie wypowiadacie. na podstawie gazet mozna duzo
          wywnioskować. szczególnie błędnie...
          3. Całkiem nieźle. Jestem "kolegą-blokersem słynnego bandziora". to dobrze czy
          źle?
          4. Mam nadzieje, że prędzej czy poźniej dotknie to i twojej rodziny i
          wszystkich którzy oceniają innych na podstawie gazet i tego co mówią inni.

Czołem poruczniku Borewicz!
          Je...ać konfitury i inne przetwory...
          Polcjanci z powołania.
          H . W . D . P .

• ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 24.03.04, 13:49
            Gość portalu: boro50 napisał(a):
            > 1. Jak o czyjejś winie moze przekonywać fakt że "koledzy-blokersi" wstawiają
            > się za kolesiem? Dla mnie to normalna sprawa wstawić się za ziomka. To jest
            > wzajemny szacunek, ale moze tego nie rozumiecie bo nie macie kolesi.

Szacunek? Hiehiehie.

> 3. Całkiem nieźle. Jestem "kolegą-blokersem słynnego bandziora". to dobrze
            czy źle?

A tam zaraz slynnego bandziora. zwyklego gowniarza z osiedla ktory uwierzyl w
            swoje sily i rozrabia.
            > 4. Mam nadzieje, że prędzej czy poźniej dotknie to i twojej rodziny i
            > wszystkich którzy oceniają innych na podstawie gazet i tego co mówią inni.

A ja mam nadzieje ze wprowadza 22% VAT na internet i taki plebs jak ty
            przestanie tu bywac.
        • Gość: antybloker Dlaczego wszyscy obroncy bandziora są z os.Likusy? IP: 217.98.64.* 23.03.04, 14:03
          sprawdzcie IP i zobaczycie obroncow
    • boro50 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:07
      Tobie nigdy nie pomogli rodzice :))))? Żal mi cie. ps pozdrów tate i tate.

• ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:15
        Boro skoncz z tym alpinizmem analnym
        • Gość: boro50 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 11:15
    • zenon.kacyk Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 10:37
      odczepcie sie od Mateusza. To swoj chlop. Wodke sie z nim fajnie pije. napewno
      nie zrobil tego co pisza w tej gazecie.
      • Gość: Roman63 Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.likusy.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 11:07
        Jestem sasiadem Mateusza. Kiedys sam bylem mlody. Teraz jako dorosly juz
        obywatel, z pelna swaidomoscia moge powiedziec, iż mlodosc rzadzi sie swoimi
        prawami. Niezaprzeczalne. Kiedys napewno bedzie zalowal swojego wystepku,
        jezeli do takiego w ogole doszlo. Brukowce pisza rozne rzeczy, czesto nie
        poparte wiarygodnym zrodlem. Poczekajmy do zakonczenia sledztwa. Jeszcze sie
        wszyscy zdziwia jak sie ukaze ze chlopak jest niewinny.
        • ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 11:10
          Roman napisz swoje nazwisko.
          Nie jestem pewien czy stary Rynski kapnie sie ze to ty pisales.
          • Gość: dzordz Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 23.03.04, 11:31
            ale sie uczepiliscie. chcialbym aby wszystkim "zyczliwym" przytrafilo sie to
            samo. za friko na dolek, niech dorzucą 48 i obsmaruja w gazecie. i ciekawe
            jakbyscie sie czuli!!!
    • being28 Do przydupasow 23.03.04, 11:44
      Koledzy, zalogujcie sie chociaz. Widac, ze piszecie caly czas z tych samych
      adresow. I jak ochloniecie to pomyslcie, ze czytaja to ludzie. Osmieszacie
      siebie i Pana Marszalka. A wybory coraz blizej...
      • black_cop1 Re: Do przydupasow 25.03.04, 10:08
        a ty człowieczku już chyba po raz 30-sty udzielasz sie na tym forum,bardzo
        aktywny z ciebie działacz internetowy hieehi,chciałbym Was
        wszystkich "pieniaczy" zobaczyć na żywca i podyskutować,ciekaw jestem czy dalej
        byście tak szczekali..
        • being28 Re: Do przydupasow 25.03.04, 10:10
          black_cop1 napisał:

> a ty człowieczku już chyba po raz 30-sty udzielasz sie na tym forum,bardzo
          > aktywny z ciebie działacz internetowy hieehi,chciałbym Was
          > wszystkich "pieniaczy" zobaczyć na żywca i podyskutować,ciekaw jestem czy
          dalej
          >
          > byście tak szczekali..

Dobrze mowisz. Ale przeciez nie uderzysz czlowieka w okularach?
    • Gość: bioder niech żyją synowie poltyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 12:19
      marszałek zapłaci pieniędzmi podatników , zwykli ludzie niech zamkną mordy
    • Gość: kowal Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 12:38
      a ja znam mateusza i nie jest z niego zly chlopak. raczej wciaga go
      towarzystwo. bywalem w domu panstwa r. i smialo moge stwierdzic ze rodzina nie
      jest zalazkiem takiego zachowania. nie oceniajmy ludzi skoro ich znamy tylko
      z "rzetelnej" prasy. a przekreslanie pana marszalka to kpina bo kazdy z nas
      moze sie potknac a ze pan r. jest osoba publiczna to trabia o tym glodne
      sensacji media. to tyle...
    • Gość: kowal Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 13:09
      przed chwila radio eska podalo ze straty wynosza 350zl a nie jak podala gazeta
      500zl czyli nie mamy doczynienia z przestepstwem karnym...
      • Gość: antybloker Mam wrazenie,ze wątek przejeli podstawieni ludzie IP: 217.98.64.* 23.03.04, 14:10
        NIECH WYBORCZA ZAINTERESUJE SIE NUMERAMI IP TYCH KTORZY BRONIA BANDZIORA.MAM
        WRAZENIE ZE CZESC SLADOW DOPROWADZI DO RATUSZA A CZESC NA OSIEDLE LIKUSY !!

P.S. H W D BANDYTOM !
        • Gość: dzordz Re: Mam wrazenie,ze wątek przejeli podstawieni lu IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 23.03.04, 18:08
          do anty blokera. masz nierowno pod kopułą. zastanów się co piszesz. szkoda mi
          Ciebie.
        • Gość: kowal Re: Mam wrazenie,ze wątek przejeli podstawieni lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:30
          antybloker nie wkrecaj sie tak. to nie jest sprawa rywina.
    • Gość: Marcin P. Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 13:11
      Tak sobie czytam. A o to co znalazłem w necie. Są to fotki z tego weekendu z
      Mrągowa, gdzie M. Ryński wybral się z "kolegami"?

stomil.olsztyn.pl/news/mra/12.jpg
      stomil.olsztyn.pl/news/mra/52.jpg
      Jest tam więcej fotek i obrazują one dosyć ciekawe "zachowanie" ludzi którzy
      mienią się kibicami. Mnie tylko ciekawi czy Tatuś wiedział o tym wyjeździe i co
      by bylo jak by sie "cos" tam stało... Ciekawe jaka tym razem była by linia
      obrony?? A swoją drogą picie alkoholu w miejscu publicznym to przecież
      wykroczenie... i podlega pod sąd grodzki. Bez pozdrowień.
    • Gość: * Re: Tyle watre są poręczenia olsztyńskicj VIP-ów IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:10
      Nie ma to, jak określone katrgorie WC ;o((

Zapamiętajcie te nazwiska (podaję za GW):
      - marszałek Andrzej Ryński,
      - posłanka Joanna Sosnowska,
      - prezydent Olsztyna Czesław Małkowski,
      - senator Władysław Mańkut,
      - przewodniczący rady miejskiej Zbigniew Dąbkowski,
      - wojewoda warmińsko-mazurski Leszek Szatkowski,
      - członek zarządu województwa Janusz Cichoń,
      - senator Janusz Lorenz,
      - senator Wiesław Pietrzak,
      - posłanka Danuta Ciborowska,
      - były wiceprezydent Olsztyna Marek Lipski,
      - radna Monika Rogińska-Stanulewicz,
      - radny Bogdan Pierechod,
      - prof. Henryk Mizerek z UWM,
      - ks. Marek Raszkowski - kapelan ZK w Barczewie.
      Na tej liście brak jest jeszcze wysoko postawionego kapelana olsztyńskiej
      Solidarności.
      • Gość: Bolo Re: Tyle watre są poręczenia olsztyńskicj VIP-ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 18:01
        Garnitur dobrze leży opiero w trzecim pokoleniu. Ojczulko po tym swoim WUMiL
        poszedl daleko w tym przygłupawym społeczeństwie. Genetycznie - słoma z
        lakierek wystaje całej rodzince. Syn dostojnika nawet regionalnego MUSI
        zachowywać się PERFEKCYJNIE i oddawać tym samym szacunek WYBORCOM starego
        gostka na wysokie funkcje. Slomy z butów się nie pozbedziesz, etyki i
        moralności się nie nauczysz w ogolniaku itp. Inna sprawa że młody gostek za
        rozbój poprzedni powinien siedzieć do 12 lat. Odpuszczono, niby zrozumial,
        podjął pracę na rzecz poszkodowanych itp. pic na wodzie towarzysze. Kiedyś
        synalek towarzysza Buzińskiego na zawodach CSIO w Kortowie ukradl Niemcom BMW i
        omal nie połamał koniom nogi. Milicjanci gdy się dowiedzieli kto zacz,
        odskoczyli od gostka jak poparzeni. Dobrze być synalkiem towarzysza niezaleznie
        od czasow w ktorych żyjemy. Czuwaj!!!
        • Gość: dzordz Re: Tyle watre są poręczenia olsztyńskicj VIP-ów IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 23.03.04, 18:14
          co ty możesz o tym wiedziec? czy jakbyś mial wyrok w zawieszeniu i pewn, że
          bedziesz za takie gówno siedział odjebałbys cos takiego? zastanów sie co
          piszesz. nikt nie jest tak pojebany. chyba, że ludzie z mafii. ale to oddzielna
          historia. a moze przyjebiemy sie do Rywina?
          • Gość: Ed Re: Szkodliwość wymiaru sprawiedliwości IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 00:31
            Ten post bardzo wiele mówi. Sąd biorąc poważnie pod uwagę zapewnienia moralno-
            politycznych VIP-ów dla prezentowanego w ten sposób srodowiskowego stylu bycia,
            szkodzi chyba nie tylko swemu własnemu autorytetowi.
    • Gość: MArecky Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 18:12
      Jechać z pacjentem. A w wyborach z tatusiem. Będzie miał więcej czasu dla synka.
      • Gość: Halski Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 23.03.04, 18:19
        zazdrościsz mu że jego ojciec się tak wybił z tego szarego społeczeństwa?
        • being28 Re: Mateusz R.eaktywacja 23.03.04, 18:33
          Gość portalu: Halski napisał(a):

> zazdrościsz mu że jego ojciec się tak wybił z tego szarego społeczeństwa?

Podpisz sie wreszcie jednoznacznie. Piszesz 5-ty raz, zawsze jakies bzdury pod
          innym nickiem. Przeciez widac ciagle ten sam IP.
          • Gość: detritus Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ec.pl / *.ec.pl 23.03.04, 21:17
            Wszystkim uzytkownikom netu w Vectrze wybija tu takie IP... ;o)
        • ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 24.03.04, 16:30
          Gość portalu: Halski napisał(a):
          > zazdrościsz mu że jego ojciec się tak wybił z tego szarego społeczeństwa?

1. Nie ojciec tylko on
          2. NIe wybil sie tylko wybil
          3. NIe ze spoleczenstwa tylko siwetlowke!!!
    • Gość: raquu@SPAMo2.pl Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 18:54
      JAZDA MUSI BYC NA KOLEI BO BY KOLEJ UPADLA A TAK TO JEST RUCH W KASIE I
      PRZYCHODY. ZAROWKE NA HURCIE KUPIA ZA 30 PLN A WSTAWIA ZA 100. PONAD TRZYKROTNE
      PRZEBICIE. TO JEST ZAROBEK. OBY TAK DALEJ.
    • Gość: Boromir Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 23.03.04, 19:34
      to wątek kogoś kto pisał po pierwszym procesie....chyba sie sprawdziło

> Według mnie nie należy rozczulać się nad rodzicami. Bandzior,
      > obojętnie - czy z rodu marszałka czy zwykłego "szaraczka",
      > powinien pójść siedzieć - tak z 5 lat - dla przykładu (dla innych)
      > i refleksji (dla siebie). Zapamiętajcie te nazwiska (podaję za GW):
      > - marszałek Andrzej Ryński,
      > - posłanka Joanna Sosnowska,
      > - prezydent Olsztyna Czesław Małkowski,
      > - senator Władysław Mańkut,
      > - przewodniczący rady miejskiej Zbigniew Dąbkowski,
      > - członek zarządu województwa Janusz Cichoń,
      > - senator Wiesław Pietrzak,
      > - posłanka Danuta Ciborowska,
      > - były wiceprezydent Olsztyna Marek Lipski,
      > - radna Monika Rogińska-Stanulewicz,
      > - radny Bogdan Pierechod,
      > - prof. Henryk Mizerek z UWM,
      > - ks. Marek Raszkowski - kapelan ZK w Barczewie.
      >
      > Dla mnie w/w osoby w jakichkolwiek przyszłych wyborach są SPALONE.
      > Jeśli chcecie, aby Polska dołączyła kiedyś nie tylko na papierze,
      > ale także mentalnie do rozwiniech krajów Zachodu, to nie głosujcie
      > na nich. Możemy zrobić tylko tyle :-( Dzisiejszę GW z tymi nazwiskami
      > zachowam sobie, aby w najbliższych wyborach nie pomylić się i nie
      > zagłosować przypadkiem na osoby poświadczające za POSPOLITYCH
      > BANDZIORÓW.
      • Gość: sari Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 08:41
        Tu nie chodzi o kwestię czy Mateusz R. jest dobrym dzieckiem czy nie, ale o
        sposób w jaki jego rodzice wykorzystali swoją pozycję. Wiele porządnych rodzin
        ma problemy ze swoimi dziećmi, które w pewnym momencie mogą trafić na
        nieodpowiednie towarzystwo, złamać prawo. Ale wtedy i dziecko i rodzice ponoszą
        tego konsekwencję, które dla obu stron mogą przynieść jakieś otrzeźwienie. Na
        pewno dla państwa R. to była wielka tragedia, ale co by się stało gowniarzowi
        jakby trochę posiedział?
        • mad.profesor Re: Mateusz R.eaktywacja 24.03.04, 08:49
          nic by się nie stało,oprócz tego ,że obyłby sie z towarzystwem i wyszedł już
          jako rasowy przestępca,
    • Gość: chemical_brother Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.makronet.pl 24.03.04, 17:40
      wiecie co....wasze głosy krytyki skierowane przeciw temu chłopakowi są tyle
      warte co papier toaletowy!!!!!!!!!!więc trzymajcie garde....ludzie tacy jak my
      mają dla was pogarde.....!!!!!!!!!
      nie macie własnych problemów....nie macie własnego zdania!!!!!
      nie macie nic do powiedzenia....więc pobawcie się własnymi
      zabawkami..pozdrooofffka dzieciaczki....chem_bro z wami skończył!!!!!!!!!!!!!
      BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OLSZTYŃSKA EKIPA STAJE ZA NIM TWARDO....więc
      ściągajcie portki i wypnijcie tyłki xerowane małpki rozdmuchujące
      plotki!!!!!!!!!
      • Gość: michal Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.ci.uw.edu.pl 25.03.04, 01:02
        Jednak okazuje sie, ze zycie w tym kraju to jedna wielka paranoja.
        Wykorzystywanie wladzy przez ludzi, ktorzy otrzymali ja z rak obywateli jest po
        prostu KARYKATURALNE. Calosc nabiera jaskrawosci zwlaszcza gdy cala rzecz sie
        dzieje wokol dworu jakiegos prowincjonalnego wladcy. Wszystkim, ktorzy jak lew
        bronia syna marszalka radze chociaz sprobowac spojrzec na to z boku, tak jakby
        spogladal na to ktos zupelnie nie zaangazowany w ta sprawe. Po odjeciu tych
        waszych emocji pozostaje jedno - ZENADA. I kapitulacja wobec dna
        intelektualnego takiego typu argumentacji. Wiem cos o tym. Tez jestem z tego
        miasta, tez znam ludzi, ktorzy sa synusiami tatusiow. Na glupote lekarstwa
        jeszcze nie wynaleziono
        • Gość: samsob Re: Mateusz R.eaktywacja IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 07:10
          Gość portalu: michal napisał(a):
          >
          >Na glupote lekarstwa jeszcze nie wynaleziono<
          >
          Zgodnie z art. 30 Konstytucji RP na sądzie spoczywa szczególny obowiązek
          kształtowania kultury prawnej sołeczeństwa. Niewypełnianie tych obowiązków jest
          przestępstwem z art. 231 k.k. Zatem, jak widać z obowiązujących przepisów
          prawa, rzecz nie należy do przejawów głupoty, a do niewypełniania obowiązków w
          słusznym interesie społecznym, przeciw któremu wystepują niektórzy politycy i
          osoby z grona o szczególnym zaufaniu społecznym - duchowni. To między innymi z
          tego powodu instytucje publiczne mają tak niskie notowania. Jest to szczególnie
          widoczne w społeczeństwach demokratycznych, które uzyskało możliwość
          wypowiadania swoich opini i racji w szerszym zakresie.
          pzdr.

• z-big1 Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 09:40
            Podobno jedynym sposobem na głupotę jest topór. I takie właśnie narzędzie
            zafundował sobie Andrzej Ryński w każdych najbliższych wyborach. Współczuję mu
            jako ojcu, gdyż sam jestem ojcem 23-letniego syna/po studiach, pracuje za
            granicą/, lecz klasa polityka polega na tym, że w momencie kiedy podjął
            działania na rzecz zbierania poparcia dla syna powinien ustąpić z piastowanego
            urzędu. Przecież stanowisko jakie zajmuje jest stanowiskiem zaufania
            społecznego i wymagania moralne jakie musi prezentować są wyjątkowe. Postępując
            jak postępując, dał wyraźny sygnał, że jest facetem bez jaj, zwykłym chłystkiem
            i formacji politycznej, którą prezentuje przysparza jedynie tak niskich
            notowań. Proszę Gazetę, o przeprowadzenie sondy internetowej na temat poparcia
            dla A. Ryńskiego, bo on sam chyba nie wierzy, że popiera go jedynie żona i syn
            narkoman.
            • black_cop1 Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 10:02
              Proszę Gazetę, o przeprowadzenie sondy internetowej na temat poparcia
              > dla A. Ryńskiego, bo on sam chyba nie wierzy, że popiera go jedynie żona i
              syn
              > narkoman.

Jesteś wyjątkowo komiczny i bezczelny.Oceniasz ludzi,zupełnie
              bezpodstawnie.Wyzywasz Mateusza od narkomanów i za to przyjacielu poniesiesz
              odpowiednie konsekwencje bo nie pozwolę, żeby ktoś w taki sposób [tymbardziej
              ukryty pod i-netowym nickiem] obrażał moich znajomych.Sprawą zajmie się
              policja. I mam nadzieję, że skonfontujesz się z pokrzywdzonym... hehehe
              • ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 10:38
                NIe strasz buraku.
                Jesli za bicie kamieniem po glowie nie idzie sie do pierdla to za nazwanie
                narkomana narkomanem tym bardziej nie...
                • black_cop1 Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 11:16
                  skad Ty mozesz wiedziec prostaczku,czy ktos jest narkomanem czy nie.Jestem
                  bezczelnie glupi,zal mi takich jak ty..
                  • zenon.kacyk Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 12:44
                    black_cop1 napisał:

> skad Ty mozesz wiedziec prostaczku,czy ktos jest narkomanem czy nie.Jestem
                    > bezczelnie glupi,zal mi takich jak ty..

1.Niech mateusz zrobi sobie test, bedzie to dowód na jego niewiność. Marszałka
                    stać na to.
                    2.Debilu black_cop=boro50. Weź się w garść, OHP szuka chętnych do pracy.
                  • being28 Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 23:29
                    black_cop1 napisał:

> Jestem bezczelnie glupi,zal mi takich jak ty..

To, ze glupi jestes to wiemy. Napisz cos jeszcze o sobie. Inni tez chca sie z
                    Ciebie posmiec:)))))))))
                • black_cop1 Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 11:16
                  skad Ty mozesz wiedziec prostaczku,czy ktos jest narkomanem czy nie.Jestes
                  bezczelnie glupi,zal mi takich jak ty..
              • Gość: z-big1 Re: Mateusz R.eaktywacja IP: 80.51.199.* 25.03.04, 11:17
                Jeżeli jesteś taki sam jak Mateusz, to współczuję Twoim rodzicom. Nie potrafisz
                znaleźć dystansu do spraw, które cię otaczają. Mylisz znajomość z
                odpowiedzialnością. Teraz poczuj się jak rodzic syna, którego katuje dwóch
                zwyrodnialców. Będziesz się cieszył i udawał, że nic nie widzisz. Rekompensata
                wypłacona przez rodziców bandyty, była by też przyznana przez sąd, a więc nie
                mówmy o tym, że krzywdy zostały wyrównane. Młody człowiek musi ponieść
                odpowiedzialność za to co uczynił i wcześniej to się stanie. Nie umiesz
                przyjacielu rozmawiać na argumenty li tylko na inwektywy. Przykro to jest ale
                chyba i symptomatyczne, jeżeli przebywasz w środowisku R. to nie dziwota, że
                tak samo oceniasz świat jak oni.
                • black_cop1 [...] 25.03.04, 11:19
      • ol4 Re: Mateusz R.eaktywacja 25.03.04, 10:40
        Gość portalu: chemical_brother napisał(a):

> wiecie co....wasze głosy krytyki skierowane przeciw temu chłopakowi są tyle
        > warte co papier toaletowy!!!!!!!!!!więc trzymajcie garde....ludzie tacy jak >
        >my mają dla was pogarde.....!!!!!!!!!

Pogarde? Taki plebs jak ty to my zjadamy na sniadanie. won do kolejki po zasilek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka