Gość: pytek IP: *.olsztyn.mm.pl 12.08.10, 11:37 Szukam wrozki sprawdzonej z Olsztyna. Dostalam namiary na pania z Blekitnej, czy ktos korzystal z jej magicznych umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bella Re: szukam wrozki IP: 87.239.198.* 13.08.10, 10:41 Sama też szukałam wróżki,nie mam czasu podróżować po Polsce,więc postanowiłam skorzystać z "usług" wróżki Eleny,opisałam jej problem,zadałam wiele pytań,otrzymałam obszerną wróżbę po około 5 godzinach.To co dotyczyło przeszłości i chwili obecnej... ku mojemu zdziwieniu...wszystko się zgadzało.Świetny kontakt,miałam wrażenie,że znamy się od lat,wiedziała o mnie wszystko.Jestem wciąż podekscytowana...Jej adres e-mail: tarocistka@op.pl ,jej prywatna strona: elenaastrologia.pl.tl/ .Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: szukam wrozki IP: *.centertel.pl 06.09.10, 19:39 wszystko się potwierdza i zgadza też polecam elenaastrologia.pl.tl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: szukam wrozki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.09.10, 23:30 Ale jaja, baby to są głupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: szukam wrozki IP: *.centertel.pl 07.09.10, 19:59 podpowie w interesach katalog.wm.pl/103,1482,wrozka-sara.html Odpowiedz Link Zgłoś
zdradzona123 Re: szukam wrozki 25.10.10, 09:44 witam czy ktoś korzystał z porad wróżki Roksany ?? z wrozby-online.pl ??? bardzo prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
serwus_33 Re: szukam wrozki 13.08.16, 17:44 :) coz ja nie, ale polecam inna wrozke, jest konkretna, mila i zna sie na kartach, pomogla rozwiazac mi dosc powazny problem, fajnie ze znalazlam ja w necie, bo bylam u kilku wrozek, ale kazda z nich mowila co innego i braly taka kase, ze przestalam do nich chodzic, no..... ale przyszedl dzien, kiedy potrzebowalam wrozki i wpadlam w necie na nia, polecam ja: wrozka_donata@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś