Dodaj do ulubionych

Niania w Olsztynie

IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.10, 00:51
Witam
Chciałabym zapytać mamy, ile płacą nianiom dla swoich dzieci. Ja muszę wracać do pracy niestety i muszę nianię mieć dla swojego dziecka. Pomóżcie proszę i odpowiedzcie. Przeglądając historię tego forum w tym temacie nie natknęłam się na odpowiedzi, a jedynie na złośliwości. Dlatego proszę aby osoby, które nie mają wiedzy na ten temat, a chcą tylko wykazać się swoimi mądrościami życiowymi aby nie wypowiadały ich w tym wątku :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Niania w Olsztynie IP: *.182.8.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.08.10, 20:30
      Ja płacę swojej opiekunce 4 PLN za godzinę ...
    • Gość: Marysia Re: Niania w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.10, 20:44
      My płacimy 5 zł za h. Pod opieką nasza opiekunka ma generalnie młodsze dziecko,
      ale starszego czasem tez musi obsłużyć. Generalnie kandydatki na opiekunki
      chciały od nas 7 zł + zwrot kosztów dojazdów (paranoja!). Inne za 4 dni opieki
      po 6-7 h dziennie życzyły sobie 800-900 zł.
      • Gość: doświadczona mama Re: Niania w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 26.08.10, 19:50
        Nie no piszesz paranoja? Słuchaj chyba nie wiesz jaka to jest
        odpowiedzialność siedzieć z dzieckiem. Oddajesz swoje dziecko pod
        opiekę cudzej osobie. Oddajesz jego życie ..... to mało. Pamiętajcie
        drogie mamusie, o nianię trzeba dbać. Bo inaczej zamiast opieki -
        będzie patrzyła na seriale, albo malowała paznokcie. Radzę nie
        oszczędzać ...... piszę to jako mama dwójki dzieci.
    • Gość: matka Polka Tu jest odpowiedniejsze miejsce na to pytanie IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.10, 20:46
      forum.gazeta.pl/forum/f,608,Warminsko_mazurskie.html
    • Gość: weer Re: Niania w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.08.10, 22:34
      za 8h 900 zł - pani doświadczona, dziecko 6 m-cy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka