Dodaj do ulubionych

Zenon Procyk

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.10.10, 22:15
pl.wikipedia.org/wiki/Zenon_Procyk
jestem wiki-pedystya, więc podaję co stoi w Wikipedii
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.10.10, 22:28
      eSBecki szpicel TW Janusz, jak i jego ojciec.
      • Gość: wiki-pedysta Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.10.10, 22:33
        A w Wikoipedii nic o tym nie ma? Nie wierzę. Przecież to jest najbardziej wiarygodne źródło wiedzy.
        • Gość: As Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:59
          nie jest wiarygodne. Zapewniam
      • Gość: zachwycony Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 20.10.10, 23:03
        Obejrzałem dziś "Uwagę" w TVN o Procyku.
        Jutro ciąg dalszy o 19.50. OGLĄDAJCIE, POLECAM!
        Procyk tak jak zawsze: zadufany w sobie, wciskający durniom olsztyńskim swoje opowiadania o niewinności. I tak paruset olsztyńskich durni zagłosuje na niego w wyborach na radnego.
        O ile zrozumiałem, to Sąd Procyka uniewinnił z 18 zarzutów pomimo,że zarzucane mu przestępstwa popełnił. Popełnił je, ale (logiczne inaczej) przepisy prawa w Polsce podobno nie pozwalają sądowi brać pod uwagę podsłuchów operacyjnych CBŚ (????????????????)
        Komuś tu brakuje piątej klepki - może mnie?, już sam nie wiem.....
      • Gość: mix Re: Zenon Procyk IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 14:13
        A czego można spodziewać się po człowieku z drużyny Sycza?
    • Gość: proc Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.10.10, 22:31
      Jakaś cienka ta "wiki-pedia"., trzeba przyznać
    • Gość: ad Re: Zenon Procyk IP: 213.251.189.* 20.10.10, 23:16

do posłuchania

www.ro.com.pl/posluchaj/dzwiek/61/Audycja-z-14.II.2008/
      • Gość: ara Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 00:37

dodać działalność procyka w pojezierzu i gotowy scenariusz na serial sensacyjny
    • Gość: As Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:58
      Wikipedysto, w wikipedii są nieprawdziwe informacje. Nieprawdą jest, iż tenże Zenon Procyk jest autorem : " Mikroteksty z języka rosyjskiego. Zootechnika" Rok wyd. 1997
      "Jezyk rosyjski dla studentów Wydziału Biologii" Rok wyd. 2000, zabrakło też w tejże wikipedii skryptu " Jezyk rosyjski dla studentów Wydziału Mechanicznego " rok wyd. 1995

Pan Zenon Procyk, współautor ww publikacji nie jest tym Panem Zenonem Procykiem. Tak się składa, że w Olsztynie mieszka jeszcze jeden Pan o tym samym imieniu i nazwisku, nieco starszy. Jest lub był/tego nie wiem/ wykładowcą języka rosyjskiego w ART potem na UWM-ie, bardzo miły i sympatyczny Pan.
      Ktoś, kto pisze tą wikipedię, ma niezły bałagan lub .......hmmm.
      • Gość: prot Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.10.10, 17:42
        Koniecznie trzeba to uporządkować. Wiki-pedysci do dzieła!
        • Gość: aaannn Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.10, 23:28
          Na pohybel prezesowi 10 procent!
      • Gość: zz Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 15:05

a to jacyś krewni?
        • Gość: k Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.10.10, 18:51
          No i jeszcze koniecznie dodać że Procyk to agent bezpieki, jak tatuś....
          www.ro.com.pl/posluchaj/dzwiek/61/Audycja-z-14.II.2008/
          • Gość: Józef Re: Zenon Procyk IP: *.182.69.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.10, 19:45
            Jakby nie patrzeć spec od nawożenia. Specjalista od zastosowań gówna znaczy.
            nauka-polska.pl/dhtml/raporty/ludzieNauki?rtype=opis&objectId=8924&lang=pl
            • Gość: do staroniowców Re: Zenon Procyk IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.10, 20:14
              Oj, widać wyraźnie, że nie możecie przeżyć, że były Prezes staruje w wyborach, aż was złość zżera od środka!
              • Gość: gość Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:30
                W cywilizowanym państwie toki osobnik nie miałby czego szukać w polityce!
                • Gość: do gościa Re: Zenon Procyk IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.10, 20:34
                  a ja myślę, że to ty, nie tylko nie masz czego szukać w polityce, ale nie masz też prawa bezpodstawnie oczerniać innych
                  • Gość: gość Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 21:02
                    niczego nie szukam w polityce - to po pierwsze, a po drugie - gdzie i kogo oczerniam? A prawo do wyrażania swojej opinii na szczęście jeszcze mam, ale tobie - czerwony komuchu - brak cenzury i ujawnianie przekrętów w życiu społecznym kraju bardzo doskwiera?
                    • Gość: do gościa Re: Zenon Procyk IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.10, 21:40
                      dla mnie doskwierają tacy jak ty, co to o niczym nie mają pojęcia, a wyrażają opinie krzywdzące innych
              • Gość: normalny Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 23.10.10, 21:40
                Startowanie w wyborach - wątpliwy zaszczyt - startować może każda SZUJA - niestety klasa polityczna "klasą nie jest"
                • Gość: do normalnego Re: Zenon Procyk IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.10, 21:42
                  a jakoś tobie nikt startu w wyborach nie zaproponował
                  • Gość: Józef Re: Zenon Procyk IP: *.182.69.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.10, 22:01
                    Ale Grucha wraca!
                    Oj, będzie się działo...
                    www.olsztyn24.com/news/3869-grucha-topil-procyka.html
                    • Gość: wer Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.10, 00:05
                      Teraz wiem kto to Grucha.
                      Ale, że Piszcz i Żelichowski ręczyli za cnotliwość Procyka? Dziadkom się porypało. Piszcz już na emeryturze, ale i Żelichowskiemu już pora
                  • Gość: normalny Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 23.10.10, 22:45
                    I owszem, nie jestem zainteresowany !
    • Gość: MarcoPolo Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.10, 06:54
      Jak przeczytałem informację,że SLD umieściło na swojej liście w okręgu 2 w Olsztynie Zenona Procyka to musiałem to przeczytac powtórnie z ogromnym NIEDOWIERZANIEM.Olsztyńskie SLD skompromitowało się na calej linii.Ostatni program uwaga (środa 20.10.2010r.) pokazał jak ten czlowiek korumpował sędziów i prokuratorów.Przecież to przestępca a SLD wpisuje jego na swoją listę!!!To jest skandal.Czy działacze olsztyńskiej SLD nażarli się LSD?????Przeciez o tym człowieku było wiadome od zawsze,że był TW na usługach SB.Jakie on teraz złoży oswiadczenie lustracyjne?Zawsze głosowalem na lewicę,robiłem to od 30 lat,tym razem tego nie zrobię.Lewica jest potęznie SKOMPROMITOWANA takimi (jak podane powyżej) działaniami i decyzjami.Zresztą to nie jest tylko moja ocena takiej sytuacji lewicy.Moi znajomi,rodzice,przyjaciele rodziców tez zapowiedzieli to samo.Lewica "strzeliła
      sobie w stopę".
      • Gość: anka Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 25.10.10, 00:06
        Popieram Cię w pełni. Ale mnie się wydaje, że Procyk zbierze w budynkach SM"Pojezierze" ponad 1000 głosów i mandat radnego ma w kieszeni. Wielu moich sąsiadów tak skutecznie ogłupił, że na niego zagłosują. Chociaż w sumie co najmniej 1000 głosów SLD straci bo wielu zwolenników lewicy wie co to za ziółko z Procyka i odsunie sie od SLD. W tej sytuacji kompromitacja SLD, ze ma takiego ananaska, jest tego niewarta.
    • Gość: MarcoPolo Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.10, 07:03
      Druga część UWAGI o Procyku w poniedziałek 25.10.2010r. o g.19,50
      • Gość: Zenek Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.mm.pl 25.10.10, 06:05
        Oto dalszy ciąg Uwagi

www.youtube.com/watch?v=dhuR1JyIUnw
    • Gość: Aisza Re: Zenon Procyk IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.10.10, 11:33
      Same łgarstwa.Nic nie wspomniano o jego przeszłości Sb ckiej, o złodziejstwie, sprawach karnych, więzieniu...
      Tu już jest lepiej:
      pl.wikipedia.org/wiki/Czes%C5%82aw_Jerzy_Ma%C5%82kowski
      • Gość: mk Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 11:44

ciekawą informację zamieszcza strona indonezyjska

id.wikipedia.org/wiki/Olsztyn
    • Gość: pieczewianka Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 22:12

czy to prawda, że prezes powrócił na uczelnię i poświęca się dydaktyce?
      • Gość: mix Re: Zenon Procyk IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 13:13
        Nie on jeden z tego gremium zasilał by uczelnię.
    • Gość: gy70 czemu człowieka wszy obsiadły ? IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 17:32
      powinien walić w ryj miałby spokój,
      • Gość: anna Re: czemu człowieka wszy obsiadły ? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.03.11, 19:53
        Słyszałam,że sprawę ZP i malzenstwa sędziów z prog.Uwaga prowadzi z polecenia ministra prokuratura w Szczecinie.Podaję ponieważ dowiedziałam się o tym od 7 osób,które być może wzajemnie się nie znają.
        • Gość: olga Re: czemu człowieka wszy obsiadły ? IP: 176.31.202.* 02.12.11, 09:27

www.ro.com.pl/aktualnosci/tresc/16747/Sad_uniewinnil_bylego_prezesa_SM_Pojezierze/
          a wy tylko szczuć umiecie
    • Gość: mk Re: Zenon Procyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 14:07

czy igor h. cenzuruje też to forum, że znikają nieygodne tematy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka