Dodaj do ulubionych

Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 17:52
Wizjoner z Tuławek w przyszłości widzi Olsztyn... zamierza się tu przeprowadzić ? nie rozumiem, ja jednak wolę realizatorów niż wizjonerów (bo przecież miała być już Japonia, Irlandia itd.) Głosuję na Grzymowicza
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.olsztyn.mm.pl 13.11.10, 18:36
      I będziemy stolicą dożynek...
      • Gość: robi Re: Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.olsztyn.mm.pl 13.11.10, 18:57
        Betonu nie da się żąć. A wszystko inne Grzymowicz już wyżął.
        • Gość: Antymaruda Re: Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 20:49
          Co niby wyżął ? Ja widzę, że wiele dobrego się w mieście dzieje. Może mieszkamy w różnych miastach ?
          • Gość: robi Re: Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.olsztyn.mm.pl 13.11.10, 21:53
            Gość portalu: Antymaruda napisał(a):

> Co niby wyżął ? Ja widzę, że wiele dobrego się w mieście dzieje. Może mieszkamy w różnych miastach ?

A kto powiedział, że się nie dzieje? Zieleń wyżął. Beton zostawił. Dużo dobrego betonu. I jeszcze więcej go kładzie. Kiedyś mieszkałem w zielonym mieście dla ludzi. Teraz jest inne. Głównie dla samochodów.
            • Gość: mk Re: Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 21:58
              Tu miałbym sporo wątpliwości. To miasto staje się coraz mniej przyjemne zarówno dla samochodów jak i mieszkańców.
    • Gość: mix Re: Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 21:17
      Nie pisz więcej na ten temat, bo za chwilę wyskoczy jeszcze z przedwyborczą przebudową Olsztyna na Tokyo.
    • Gość: Portos Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 17:58
      Wyborcy z Olsztyna - dajcie szansę Cichoniowi!
      • Gość: Głos_większości Re: Ankieta prezydencka: Janusz Cichoń IP: *.1and1.pl 18.11.10, 18:25
        Tylko pod tym jednym warunkiem:
        grafica.blox.pl/2010/07/Agigator-na-1031-rysunku.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka