Gość: @ IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 10:57 PANIE PIOTRZE BAŁTROCZYKU ! NIE PODLIZUJ SIE PAN WŁADZY jajakobyly.bloog.pl/?ticaid=696fd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sas Re: Panie Piotrze Bałtroczyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 12:30 "jajakobyły" - chciałbym zobaczyć kobyłę z jajami ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Panie Piotrze Bałtroczyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 14:28 katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=B&katalogId=1&subpageKatalogId=1&pageNo=1&nameId=14984&osobaId=26550& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Panie Piotrze Bałtroczyku IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 15:00 nie zmienia to faktu, że Piotrek ma rację. Co zrobił Małkowski dla Olsztyna - zrobił z niego pośmiewisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Panie Piotrze Bałtroczyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 16:42 Dziwna logika. Andrzej Baltroczyk jest przedstawiony jako czlonek PZPR i jest to krytykowane, a byly cenzor CJM to niby kto? Czlowiek godny zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi cenzor to ktoś lepszy niż szeregowy czlonek PZPR IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 16:50 Gość portalu: hehe napisał(a): > Dziwna logika. Andrzej Baltroczyk jest przedstawiony jako czlonek PZPR i jest to krytykowane, a byly cenzor CJM to niby kto? Czlowiek godny zaufania? Były cenzor, to ktoś znacznie wyższy w hierarchii, więc lepszy, niż szeregowy członek PZPR. Dla zwolenników Czesława Jerzego jest to całkowicie logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: cenzor to ktoś lepszy niż szeregowy czlonek P IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 17:09 Andrzej Bałtroczyk to szeregowy członek PZPR? Zdaje się że to jeden z lokalnych prominentów tej partii był. Może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: cenzor to ktoś lepszy niż szeregowy czlonek P IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 17:28 Zaraz powiesz, że to cenzor podlegał jemu, a nie on cenzorowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Andrzej Baltroczyk byl dziennikarzem IP: 213.184.17.* 02.12.10, 17:55 Najpierw w Gazecie Olsztynskiej,gdzie dotarl do stanowiska sekretarza redakcji,zreszta bardzo dobrego i to on wlasciwie robil gazete,nie naczelny i zastepcy.Potem zalozyl i prowadzil Dziennik Pojezierza,jako naczelny.Nie byl nigdy aparatczykiem partyjnym.Trzymal sie z dala od gierek partyjnych.Pisal.Redagowal gazety.W Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalambur Pisał gazety, redagował, był w PZPR, IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 18:03 lubił Małkowskiego? Tak czy nie? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faiter Do Enola Gay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:15 " Nie byl nigdy aparatczykiem partyjnym.Trzymal sie z dala od gierek partyjnych.Pisal.Redagowal gazety.W Olsztynie. " Jeśli Kierownik Wydziału Pracy Ideowo Wychowawczej KW PZPR nie był aparatczykiem partyjnym to kto nim był ?. Sprzątaczka ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Do Enola Gay IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 20:11 wybory.wp.pl/title,Baltroczyk-apeluje-nie-glosujcie-na-tego-obludnika,wid,12910096,wiadomosc.html?ticaid=1b594 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Do Enola Gay IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.12.10, 08:43 W "tamtych" latach stanowiska obsadzano tylko i wyłącznie swoimi ludźmi czyli należącymi do znanej partii a najlepiej jeśli to byli ludzie działający zgodnie z oczekiwaniami "najwyższych" czyli wykazywali się w działaniach . Tacy bierni członkowie też mieli mniejsze szanse na stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry plagiat z qq Re: Do Enola Gay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 10:38 Wyrokuję, jak poprzednio głosy rozłożą się 60-70% Grzymowicz - 40-30 Małkowski Sondaż Gazety nie jest miarodajny. Rozmawiałem, tak z ciekawości z tymi co nie poszli w I turze i teraz idą, aby zagłosować na Grzymowicza. Biorąc też pod uwagę preferencje elektorat Małkowskiego to: 1) Podatni na psychotechniki 2) Wdzięczni za przysługi i dawne układy 3) Wdzięczni za podanie ręki, przycinanie wstążek i wiązanki kwiatów 4) Wierzący w populizm (wybuduję, dam podwyżki, stworzę miejsca pracy) Elektorat Grzymowicza: 1) Ludzie myślący normalnymi kategoriami 2) Nie dający się manipulować populistycznym PR 3) Widzący zmiany w Olsztynie (które nietrudno zobaczyć - inwestycje w infrastrukturę) 4) Znający się co najmniej w stopniu podstawowym na zasadach budżetowych (co można, etapy realizacji) 5) Ludzie, którzy uważają, że stanowisko Prezydenta Miasta powinno być zajmowane przez osobę nie uwikłaną w sexafery. 6) Rozsądnie myślący Ale moim podsumowaniem tej prognozy będzie stwierdzenie takie: Tylko od nas zależy, kogo zatrudnimy i komu będziemy płacić pensje przez następne 4 lata. I jak w każdym domu Wolę mieć fachowca od dobrej roboty, który mi zrobi porządny remont w chałupie. Niźli partacza, który jest dobry tylko w gadaniu i podrywaniu mojej żony. Tak, jak moi znajomi wybiorę Grzymowicza, bo widzę inwestycje w Olsztynie, chociaż czasami mi one utrudniają życie (jako kierowcy), ale wiem i przekonałem się, że po ich realizacji jest dużo lepiej. Nie będę głosował na Małkowskiego, bo nie potrzebne mi frazesy i wręczanie kwiatków, ani teksty "Prezydent Czesław Małkowski zaprasza..." czy też sexafery z wieży ratuszowej. Mi potrzeba normalnego rozwoju Olsztyna, poważnego Prezydenta, inwestycji. I mogę tylko dać swój głos na Grzymowicza. A każdy i tak wybierze co zechce, taka jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo do Enola Gay Re: Andrzej Baltroczyk byl dziennikarzem IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 11:53 zapytaj starszych nieco jak przebiegała kariera A.B. Osobiście nic przeciwko tej osobie nie mam, ale jeśli związki z PZPR obciążać mają Małkowskiego, to bądżmy sprawiedliwi jeśli sędzią jest w tej sprawie osoba o nazwisku Bałtroczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Panie Piotrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 13:07 Panie Piotrze, a Pan jest z tego wymierającego gatunku cnotliwych? Jakoś mam wątpliwości czy może Pan być sędzią w sprawach czyjejś moralności. ...no chyba że to Pana nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Nieprawda! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.12.10, 13:26 Nieprawda. Był komunistą - ideowcem. Młodzi ludzie tego nie pamiętają! Nawet startował w wyborach z listy PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kupa śmiechu - Bałtroczyk! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.12.10, 13:02 Rozpętała się obrzydliwa nagonka na Małkowskiego. Kto tak na prawdwdę za nią stoi? Sam Bałtroczyk, który moralizuje wszędzie, romansował jak najęty. Śmiechu warte!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatorzak Re: Panie Piotrze Bałtroczyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 15:56 jakie miasto, takie autorytety Odpowiedz Link Zgłoś