being28 15.04.04, 19:00 Dzieki za swiateczna kartke. Inka troszeczke sie zdenerwowala, ale [rzeszlo jej bo czesc byla w obcym jezyku i nie zrozumiala:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynka28 Re: Do Miki 15.04.04, 20:14 Za co dziękujesz tej ścierce? Kolejna bez skrupułów? Powodzenia !!! Jak można się tak zachowywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Miki 18.04.04, 02:51 Kobieto, co ty piszesz... Nie znasz mnie i moich intencji. Czasem sa ludzie, ktorym jest sie za cos wdziecznym. Musialabym byc toba, zeby sobie inaczej pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka28 Re: Do Miki 18.04.04, 09:25 Winni się tłumaczą,a ja Cię obserwuję,od dłuższego czasu na forum i widzę jak podrywasz mężczyzn,bezwstydna.Za grosz godności nie macie,wszystkie jesteście pannami lekkich obyczajów! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Miki 18.04.04, 20:09 Coooooooooool. Ta wypowiedz podobala mi sie najbardziej:))) Usmialam sie:))) Masz racje, wszystkie jestesmy bezwstydne. My? Czyli ty tez!! Odpowiedz Link Zgłoś