Dodaj do ulubionych

sponsoring tytularny

IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 13:16
j.w.
ciągle słyszę o dopłatach do filharmonii i basenu, o co to nie można ich zmniejszyć?
a sprzedanie nazwy obiektu to nie łaska?
dlaczego um nie szuka? dawno powinno iść ogłoszenie w Polskę
największa znana mi transakcja to 35 mln na 5 lat za wielgachny stadion
jak na Olsztyn, to można uzyskać 10% może 5% tej kwoty
tylko trzeba się po nią schylić
do roboty
Obserwuj wątek
    • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 13:36
      to są oczywiście jakieś tam szacunki
      filharmonia to inna sprawa - tam dostanie się dużo mniej
      ale pieniądz jest jest pieniądz i trzeba go szanować
      ale basen ma jakiś potencjał -wyszacowanie kwoty jest trudne
      nie mniej kilkaset tysięcy drogą nie chodzi, chyba, że chodzi?
      • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 13:39
        do końca tygodnia mają "chodzić" odpowiednie ogłoszenia, na całą Polskę,
        kto tego nie zrobi
        ten kiep
        • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 13:51
          jak sprawdziłem, obiekty sportowe, nazywane są już w trakcie budowy.....
          • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 14:17
            naturalnym "inwestorem" wydaje się Michelin, ale oni mają swoją politykę marketingową
            • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 19:23
              jedynym zagrożeniem, jest ewentualny protest mieszkańców,
              ciekawe że nikt nie ma nic do powiedzenia
              • taras70 Re: sponsoring tytularny 21.02.11, 22:05
                dobrze. mam nadzieje ,ze zrozumiesz . ja daje stowe za Plywalnie Olimpijska im. Tarasa70 oraz dwie stowy za Hale Wielofunkcyjna Taras70 Arena . to razem jest trzysta . wystarczy czy ktos bedzie przebijal ?
                • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.11, 08:03
                  hehe, dobrze, że mam poczucie humoru
                  sugerujesz, że ktoś to sprawdzał i wyszła taka żenada, że aż wstyd?
                  • taras70 Re: sponsoring tytularny 22.02.11, 11:55
                    jezeli chodzi o hale sportowe czy widowiskowe w Polsce , to sponsoring tytularny mial do tej pory charakter wylacznie lokalny /zwiazany z siedziba sponsora w konkretnym miejscu/: Atlas Arena /Atlas jest firma lodzka/ , Ergo Arena /Ergo Hestia ma siedzibe w Sopocie / Orlen Arena /Orlen ma siedzibe w Plocku/ . poniewaz budowa plywalni skonczy sie w tym roku, to moze ktos za te budowe odpowiedzialny wypowie sie, czy byly jakies proby zmniejszenia deficytu , poprzez pozyskanie sponsora tytularnego i ewentualnie jak sie skonczyly?:)
                    • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.11, 12:08
                      oj Tarasie, Tarasku
                      bądz pewien, że nikt o to nie walczył
                      bo by się już dawno pochwalił
                      ja chyba przesadziłem z tymi kwotami dla Olsztyna
                      nie mniej jakieś 100 czy 150 rocznie można by zdobyć
                      patrz np taki Play operator - wyposażenie jednego salonu, kosztuje w dziesiątkach tysięcy
                      to co im tam 100 czy 200 i spora chwała i ruch medialny
                    • Gość: wojcekr Re: sponsoring tytularny IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.11, 12:10
                      dopiero teraz zauważyłem, że na końcu się smiejesz
                      no tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka