Dodaj do ulubionych

kwakanie bez echa

24.02.11, 23:44
demotywatory.pl/2759473/Czy-wiesz-ze
polecam fragment o kwakaniu i wcale nie myślę tu o kaczorze :)
Obserwuj wątek
    • kaczoryjski Re: kwakanie bez echa 25.02.11, 09:52
      Nikt już niedługo nie będzie o nim ani myślał ani pamiętał.
      • Gość: wet. za wet. Re: kwakanie bez echa IP: 93.115.241.* 25.02.11, 10:13
        Masz pewność, że na tego mutanta jakaś postać AH1N1 zadziała? Miejmy nadzieję, bo z influenzy kwakaczy (H5N1) wyszedł jeszcze bardziej zjadliwy. Dziś pewnie podąża na spotkanie ze specjalistą od samolotowych kraks i na paluszkach liczy, ilu jest uczestników. Po południu ogłosi, że 800 było.
        • Gość: 676 oto kultura z obory IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 10:26
          wracać do ojca
          • Gość: Siukum Balala Re: oto kultura z obory IP: *.10-3.cable.virginmedia.com 25.02.11, 11:33
            Bardzo ciekawa stronka,interesujące fakty,dziekuję za przesłanie linka a rozgwiazdom dziękuje za rozumne komentarze.
            • Gość: tchórz gada ze sob Re: oto kultura z obory IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 11:36
              Następnego dnia na forum jednego z krakowskich portali internetowych pojawił się wpis, którego autor nawoływał, aby spalić biura Prawa i Sprawiedliwości.

- Zawsze i wszędzie - można było przeczytać.

Policja bardzo poważnie potraktowała groźby i szybko ustaliła jego autora. Był nim 30-letni Michał K., informatyk z podkrakowskich Krzeszowic. Przyznał się do winy, choć zapewniał, że nie miał zamiaru nikomu zrobić krzywdy. A groźby w internecie wypisywał dla.....żartu!!!

Za przestępstwo którego się dopuścił Michałowi K. groziło nawet 2 lata więzienia.
              • Gość: jot To dupa nie informatyk IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.11, 12:26
                To po pierwsze. Po drugie nie wolno tego robić. Zabawę też trzeba traktować poważnie.
                • Gość: joi kwaczesz bez echa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:31
                  kecawo smutna
    • Gość: nemo klajniaki z was, znajda kazdy zaszyfrowany adres IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 13:42
      jesli tylko bedą chcieli
      • yadol kecawo tchórzu jebany 25.02.11, 14:23
        ty tchórzu jebany z adsl-u czasem podpisujący się tutaj jako kecaw bolszewik kogo tutaj straszysz ?

zacznij sam jak mężczyzna się logować a nie jak stary ubek obrażać i straszyć
        • Gość: heh Re: kecawo tchórzu jebany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 15:20
          Ja na Twoim miejscu przestalbym sie logowac bo Twoj nick kojarzy mi sie wylacznie z jezykiem wiejskiego prymitywa.
          • yadol Re: kecawo tchórzu jebany 25.02.11, 15:41
            tu się misiu smutny jednak różnimy

wy pisowskie zryte ryje potraficie opluwać, obrażać, łgać jak pijane dziwki ale nie macie odwagi się zalogować

ja oprócz mego brutalnego i często ordynarnego języka nie mam się w przeciwieństwie do was prymitywna bolszewio czego wstydzić

tych , których razi mój niezbyt ułożony i nie do końca grzeczny styl wypowiedzi po raz kolejny przepraszam, mam na to zaświadczenie lekarskie, diagnoza jest prosta :
            ostra alergia na bolszewickie chamstwo, głupotę i kłamstwo
            • Gość: heh Re: kecawo tchórzu jebany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:24
              Ciekawe jest to ze nie przedstawilem swoich pogladow a juz zostalem "oceniony". Wyzywasz mnie od bolszewikow a sam stosujesz dokladnie bolszewicka metode. Kto nie jest z nami ten jest bez watpienia kapitalista kulakiem itd. itp.
              Mozna sie tylko zastanawiac czy robisz to z specjalnie zeby pozbyc sie konkurencji w zalganym gronie politycznych klamcow i roznorakich partyjnych oszustow czy tez bezmyslnie powtarzasz to co wbito Ci do pustej i prymitywnej glowy?

• yadol Re: kecawo tchórzu jebany 25.02.11, 17:58
                no to misiu smutny poczytaj sobie co wypisuje tu ten menel (kecaw w cywilu czyli wielonickowiec z adsl-u), jak straszy i obraża , nie logując się , chowając jak tchórz za miotłę , zmienia tymczasowe nicki i ocenia tu wszystko i wszystkich

nie będąc wielbicielem tusków nie mogę strawić wulgarności i prostactwa pisuarii, ich kundlizmu i tchórzostwa, to polska wersja bolszewii, ludowego populizmu

zastanów się zanim napiszesz kto tu jest bardziej wulgarny , ja ze swoim językiem czy oni z ich nachalnym zakłamaniem, nienawiścią i chamstwem
    • Gość: pepe Re: kwakanie bez echa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 14:56
      www.youtube.com/watch?v=i2TxmaIigZ0
    • Gość: J-23 Re: kwakanie bez echa IP: 26.02.11, 15:23
      czywiesz.pl/natura/240257,Czy-wiesz--ze-glos-kaczki-jednak-odbija-sie-echem-.html%20...
      Nigdy dość sprawdzania.
    • Gość: zyga Re: kwakanie bez echa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 22:17

dobre to ostatnie o celebrytach
    • Gość: mix Re: kwakanie bez echa jest tylko pozorne IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 00:07
      Gdzie się nie ruszą, pozostawiają po sobie może nie echo, ale niezbyt przyjemną woń własnej klęski. Wypowiedź Kaczyńskiego na temat Ślązaków można tylko jako strzał we własną stopę. Sondaże wyraźnie wykazują brak poparcia dla tej partii że 3/4 Polaków. Na Śląsku ten wskaźnik jest jeszcze większy, Tym sposobem umiłowany przez kecawę wódz i jego partia straciła straciła już poparcie, ponieważ Śląsk jest mocno zaludniony regionem, a znienawidziło go za to ponad 80% regionu. Oznacza to tylko tyle i aż tyle, że oznacza, że tam może liczyć tylko na swój moherowy elektorat. W skali kraju też na tym stracił nie tylko wizerunkowo ale chyba także znacząco przy urnach wyborczych. Ale czy tępotę stać jest na coś poza biciem głową w mur? Tym jego popychadła razem kecawa nie zarzucą już wyrywania słów z kontekstu, bo słowa te wszyscy słyszeli tak jak wiele innych nie mniej impertynenckich. Jest też ciemna strona tego pisowskiego interesu, o której zazwyczaj się nie mówi. Tą stroną jest wspomniany powyżej moherowy elektorat chłonący jego słowa jak od boga. Wystarczy przypomnieć sobie jego występy na Krakowskim Przedmieściu. Czy w ich oczach Ślązacy nie będą wrogami publicznymi? Pewna część na pewno do niego się odwróci głównie z tych regionów albo mających tam swoje rodziny. Czy w ten sposób zacznie się kolejna wojna pisowska na odcinku mohery-Ślązacy? Termin w końcu nie jest wcale taki odległy. Niestety, po raz już kolejny, ten, który deklarował się, że chce zakończyć wojnę polsko-polską, zaczyna jej nowy front. Mam jednak nadzieję, że pewnego dnia palnie coś takiego, że wszyscy go znienawidzą. Mam cicha nadzieję, że pewnego dnia palnie coś takiego, że znienawidzi go także i ten wątły już wspierający elektorat. A kecawa jak to kecawa. Pełnił służbę na forum sumiennie idąc w zaparte zupełnie nie zwracając uwagi na pogłębiającą się kompromitację zarówno całego PiS z ich wodzem na czele, jak i siebie samego. Trzeba być wyjątkowo zaawansowanym fanatykiem, by pozbawić się nawet zwykłych odruchów bezwarunkowych.
    • Gość: sowa Re: kwakanie bez echa IP: 200.98.197.* 17.12.11, 04:53

ziobryzm to tylko czkawka po kaczyźmie, co najwyżej druga dziesiątka na liście politycznych przebojów
      • Gość: > Re: kwakanie bez echa IP: *.by.inet.de.179.34.195.in-addr.arpa 17.12.11, 04:58
        W Bantustanie.
    • Gość: tchnienie czasu Re: kwakanie bez echa IP: 184.107.108.* 17.12.11, 05:23
      Myśliwi i z tym dają sobie doskonale radę.
    • Gość: iwona Re: kwakanie bez echa IP: *.subdomain.com 01.01.12, 18:18

sami żałośnie zakwakacie, jak wam kryzys przeora konta i portfele
    • Gość: joi Re: kwakanie bez echa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 19:07
      a co te kacze obszczymurki oprócz nienawiści i kłótni mogą zaproponować ?
      kryzys jest i to fakt , nie można go nie zauważyć, ale co śmieszna menelia zwana pisiornią może nam poważnie zaproponować ?
      antka policmajstra ?
      sfatygowaną minister ?

to jest żałosny kabaret

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka