Dodaj do ulubionych

Piotr- szacunek

20.03.11, 20:34
niezalezna.pl/7888-polsat-brzydzi-sie-patriotyzmu

Jest jednak młodzież, która gdzieś ma celebrytów.Do takich młodych jak Piotr należy przyszłość.

kecaw dumny z młodego pokolenia.Praca Wyborczej idzie na marne ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lem. Re: Piotr- szacunek IP: 21.03.11, 08:39
      wynaturzone bydło www.fakt.pl/Szok-Wysmiali-patriotyczna-piosenke-,artykuly,99056,1.html
      • Gość: oj oj Dranie, "Rotę" też obśmiewają IP: *.olsztyn.mm.pl 21.03.11, 08:54
        Nie będzie Niemiec gniótł nam płaszcz
        ni skuwał kajdanami,
        W obronie stanie mej rząd nasz,
        zwołan esemesami.
        Nie damy zniemczyć się, o nie!
        Ludzie, ratujcie mnie!
        Ludzie, ratujcie mnie!

Do krwi ostatniej kropli z żył,
        dopóki w ciele dusza,
        bronić będziemy z wszystkich sił
        Płaszcza i Kapelusza.
        Niech wiedzą, kto jest tutaj pan:
        Maria Rokita Jan,
        Maria Rokita Jan.

Nie rzucaj Płaszcza w byle kąt,
        pludracki ty pomiocie!
        To ja sprawuję tutaj rząd,
        w Lufhansy samolocie.
        Twierdzą mi fotel w business class
        bom jest wybraniec mas,
        bom jest wybraniec mas.
    • Gość: ad Re: Piotr- szacunek IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.11, 09:41
      kto był ojcem tuska
    • Gość: odpowiedź Re: Piotr- szacunek IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.11, 11:33
      www.youtube.com/watch?v=EjmFRaMC2lM&NR=1
      • kecawa Re: Piotr- szacunek- wygraleś a my z Tobą 21.03.11, 17:06
        Jedno jest dobre polactow zaniepokojone tym że Polacy są pelni zniesmaczenia na postępowanie Polsatu wycofało ów film z emisji głosząc że mają pełne prawa autorskie

w tym choć odnieśliśmy sukces tzw polactwo zaczyna się bać Polaków
    • Gość: wyborca Zakazane piosenki IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.11, 20:45
      www.youtube.com/watch?v=6TprXYric3M&feature=related
    • Gość: ter Re: Piotr- szacunek IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.11, 22:57
      Przypadkowo wlaczylem TVN w momencie, w ktorym znany chutzpiarz Kuba Wojewodzki wysmiewal Polakow i katolikow. Zebrani na sali mlodzi widzowie (chyba Polacy)zareagowali smiechami i gromkimi oklaskami. To jest tragiczne. Trwa balamucenie naszej mlodziezy, ktorej wmawia sie, ze bycie Polakiem i katolikiem oraz glosne deklarowanie patriotyzmu to obciach. To nie jest cool. Niedawno goscilismy w naszym Patriotycznym Klubie Dyskusyjnym w Nowym Jorku Pana Redaktora Stanislawa Michalkiewicza, ktory wlasnie powracal ze Zjazdu USOPAL. Zwrocil uwage na niepokojace zjawisko upadku patriotyzmu. Przyczynia sie do tego niewatpliwie antypolska propaganda w stylu Grossa i proba zawstydzania nas Polakow przed opinia swiatowa. Celowe urabianie nam opinii.
      To oczywiscie nie jest przypadek, to jest starannie zaprojektowana antypolska kampania propagandowa.
      Pan Redaktor przyrownal obecna sytuacje z ta z konca XVIII wieku kiedy to w Europie rozsiewano nieprawdziwe, szkalujace Polske i Polakow wiadomosci. Brali w tym nawet udzial znani ludzie jak filozof Voltaire. Pozniej sie okazalo, ze na ta propagande caryca Katarzyna wydala wiele milionow rubli. Byla to wiec celowa akcja propagandowa, znieslawiajaca Polske, przygotowujaca europejska opinie publiczna do
      majacych nastapic rozbiorow Polski.
      Miejmy sie wiec na bacznosci. A takim jak Kuba trzeba przypomniec jak lud warszawski wieszal na latarniach zdrajcow Polski.
      • mariusz2010 Być patriotą... 15.08.11, 21:34
        Ttrudno być patrotą w kraju, w którym władza traktuje obywatela jak przygłupa, urzędy zamiast pomagać, represjonują, a młodzież musi emigrować za chlebem.
        To nie Niemcy są winni, tylko swołocz dbająca tylko o własne interesy, najlepiej kosztem bliźniego.
    • Gość: ek Re: Piotr- szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 21:15

kwadratowe pudełko szatana
      www.youtube.com/watch?v=KV7lbbHOuHI
      • kecawa Re: Piotr- szacunek 15.08.11, 21:22
        Szatan nie szatan lecz doskonale puki co narzędzie do manipulowania

pozdrawiam leminga kecaw
        • Gość: GiM Re: Piotr- szacunek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.11, 21:35
          I jakoś cicho o Piotrze ??
        • Gość: rot-miszcz Śpiewałeś dzisiaj Rotę, kecawie? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.11, 21:39
          Nie będą kaczki kwakać nam
          i brudzić nam Wawelu.
          Nie będzie pieprzył głupi cham
          o sztucznej mgle i helu.

Nie będzie rządził głupi tłuk,
          tak nam dopomóż Bóg,
          tak nam dopomóż Bóg!
        • Gość: SD Re: Piotr- szacunek IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 21:41
          Jestem stąd. Mój dziadek w czasie I wojny dostał krzyż żelazny (Polski wtedy nie było.). Ja jestem Polakiem i jestem z tego dumny. Niektórzy tutaj na forum odzierali mnie z patriotyzmu, byłem już nawet przyrównany do policji w hitlerowskich Niemczech. Ale kiedyś byłem na Węgrzech. I zostałem tam okradziony przez Polaka. Nigdy i nigdzie więcej już okraść się nie dałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka