Dodaj do ulubionych

Gdzie na dancing w Olsztynie

IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.11, 20:49
Chciałbym zabrać swoją zonę na sobotni dancing, bo będziemy wkrótce w Olsztynie.
Proszę o propozycje jakiejś fajnej restauracji w Olsztynie z klimatem - nie musi być tanio, fajnie aby grał dobry zespól. Mamy powyżej 40 lat.
Obserwuj wątek
    • privus Re: Gdzie na dancing w Olsztynie 28.04.11, 00:35
      Wybacz, ale żadnej knajp w Olsztynie nie mogę polecić na dancing w pełni tego słowa znaczeniu. Wszak jest parę knajp w mieście usilnie chcących zaistnieć, ale niestety ie ma żadnej z klimatem podobnym do dawnych Żagli czy Staromiejskiej a nawet cichej spokojnej Warmianki. Być może jestem przewrażliwiony, ale większość z tego typu obiektów przypomina mi raczej obiekty GS nieodzowne w terenie podczas delegacji. Być może ktoś ma swoje odkrycie nastrojowego zacisza, ale osobiście uważam, że raczej nastaw się na miły wieczór poza Olsztynem.
      • Gość: 100%olsztyniak Re: Gdzie na dancing w Olsztynie IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 28.04.11, 00:46
        Gdzie byla Warmianka privusie?
        • privus Re: Gdzie na dancing w Olsztynie 28.04.11, 01:02
          Jeżeli pyta się mnie o to 100% Olsztyniak, to powinienem zapytać się, gdzie zgubił te % :)
          • Gość: 100%olsztyniak Re: Gdzie na dancing w Olsztynie IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 28.04.11, 01:20
            Moje pokolenie gubilo i uzupelnialo swoje % w Kasztelance,Staromiejskiej,Kolejarzu czy Akcesie.Pamietam Koguta,Zagle czy Slonko ale Warmianki nie kojarze.Wracajac do tematu zgadzam sie z Toba ze w Olsztynie takiego miejsca teraz nie uswiadczysz.Kolorowa,Feta?Nie.Nie ten klimat.U nas nie ma nawet dobrego miejsca z klimatem gdzie spotykaja sie przy kawie czy drinku podstarzali literaci
            • privus Re: Gdzie na dancing w Olsztynie 28.04.11, 01:33
              Warmianka funkcjonowała znacznie wcześniej, niż Feta, Akces. Można było pójść w tym czasie z równym powodzeniem do Morskiego Oka czy na Gubałówkę bądź ewentualnie zahaczyć o Ratuszowa czy Zatorze lub z marszu strzelić klina w barze szybkiej obsługi na 1-go maja. Trudno jest jednak porównywać klimaty Warmianki czy nawet Staromiejskiej przy cichej orkiestrze, skrzypcach czy innych koncertach z pubem na Kolonii Mazurskiej. Każdy klimat ma swój dźwięk a tego nie uzyska się za cenę puszki coca coli.
              • Gość: 100%olsztyniak Re: Gdzie na dancing w Olsztynie IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 28.04.11, 01:49
                Reasumujac .Na dzien dzisiejszy brakuje w Olsztynie fajnego miejsca z klimatem w ktorym mogliby pobawic sie 30-sto,40-sto,50-cio ,60-cio~ latkowie
    • Gość: Adam Re: To może Dżin ? IP: *.gdynia.mm.pl 28.04.11, 09:33
      A restauracja Dżin przy ul Partyzantów 37a ? Czytałem na necie, że jest tam fajnie.
      Jest jeszcze Kolorowa.
      Jeśli można to proszę o podanie propozycji poza Olsztynem - będę z żoną w Hotelu Azzun Kolonia Kromerowo (więc może coś w pobliżu tego hotelu)
      • niepokojacy Proponuje "Pod koniem" na Warszawskiej... 28.04.11, 11:24
        Wprawdzie mojej ulubionej knajpy juz tam dawno nie ma.Ale za to jest solarium,co tym ludziom lepiej zrobi niz dancing.
        Albo "Dancing w kwaterze Hitlera" Brychta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka