Gość: Nomad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 20:30 Nie mam pytań !!!! O TO CHODZIŁO !!!!!!!!!!! GLORY AZS !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rasheed Re: Ruciak i Bąkiewicz podpisali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:55 Wszystkie kluby robia jakies porzadne zakupy. Mam nadzieje ze AZS tez znajdzie jakies fundusze i wzmocnimy troche sklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Ruciak i Bąkiewicz podpisali IP: *.n4u.krakow.pl 18.05.04, 01:43 Gratulacje udanego zakupu z Czestochowy!!Razem przeciwstawimy sie kopalniano-energetycznej zarazie!!AZSy zawsze razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Ruciak i Bąkiewicz podpisali IP: 213.25.179.* 18.05.04, 08:39 Cześć! Też się cieszę ze wzmocnień AZS. A może ktoś mi powie kogo AZS sprzedał po tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: Ruciak i Bąkiewicz podpisali 18.05.04, 09:17 sprzedali, jak to Ty piszesz, Kadziewicza i najprawdopodobniej Kowalczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Ruciak i Bąkiewicz podpisali IP: 213.25.179.* 18.05.04, 08:57 Popieram Borysa! Ciekawe jakby wyglądał mecz AZS-y kontra skro-ener, pewnie 3:0 dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom techniczne IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 19:43 napisaliscie dzis w gazecie,ze o AZSie mozna czytac na str.8.nic tam nie bylo.tu nic nie ma w linku-czytaj dalej.poza tym zapomnieliscie w ogole o meczach IV ligi.fatalnie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: techniczne 18.05.04, 19:58 Bąkiewicz i Ruciak to dobzi zawodnicy, ale szczerze mowiac spodziewalem sie zagranicznych transferow - ciekawe jakimi mozliwosciami tranferowymi dyponuje AZS??? Kazachov i Baranov do AZSu!!! :))) - takie są moje żadania. Bo w sumie fajnie by było mieć zamiast bloku "ściane"... Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: techniczne 18.05.04, 19:59 no wlasnie nic nie pisalo na str 8 w GW - błąd w druku?????? Odpowiedz Link Zgłoś