Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.9

26.05.04, 22:36
Ucztowanie będzie w piątek, zaś dzień właściwy w niedzielę, zastanawiam się
być może nad urlopem w poniedziałek, bądź co bądź wchodzę w ostatnią dekadę
pierwszego pięćdziesięciolecia mego życia - jak to ladnie brzmi.
;)
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Czas relaksu v.9 26.05.04, 22:39
      W łodpowiedzi, teściowa zadowolona - jak zwykle (w końcu ma tylko jednego
      zięcia) - a ja święto przyjścia na świat obchodzić będę w sobotę.
    • being28 Re: Czas relaksu v.9 26.05.04, 22:39
      100 lat, imprezy nam sie same szykuja! 40 lat minelo, jak jeden dzien:)))
      Jak na filmach:)
      • oso1 Re: Czas relaksu v.9 26.05.04, 22:42
        Jeszcze nie minęło, mija w sobotę. Cieszę się więc jak nastolatek przez jeszcze
        dwa dni.
        ;)
    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:42
      Ja proponuję ucztowanie od tego momentu, jak wesele , ktore trwa tydzień :)
      Zacznę od cytatu:
      "Owo tedy radujcie się, mili barankowie, i wesoło czytajcie resztę, z uciechą
      dla ciała a pożytkiem dla lędżwi.
      Hoc, hoc, mili kmioterkowie, ażeby Wam w gardle nie zaschło. Kto z brzegu niech
      przepije do mnie, a ja puszczę dzbanuszek jak przystało "

100 lat oso
      • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 26.05.04, 22:44
        To sobie naleję.
        Zdrówko
        o le!
        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:46
          a ja idę do barku i dalej rozlewam, może giga wpadnie lub ktoś - całkiem
          powaznie idę do barku :)
          100 lat oso
          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:49
            gdybyście chcieli wiedzieć co pijemy i czym pijemy to to jest - tio de la bota -
            czerwone półcłodkie hiszpańskie winko - doskonałe :)

na zdrowie !
            ale relaks , kiedy zaczniemy spiewać ?
            • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 26.05.04, 22:55
              A ja troszeczkę Jaśka
              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:58
                Jasiu Wędrowniczek z tobołkiem na karku ;))))))))))
                dobranoc oso - wędruj do łózeczka :)
                • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 26.05.04, 23:00
                  Na zarazka
                  :)
                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 21:15
                    Witanko z flaszeczką winka :)
                    jest ktoś, komu nalać ???????lub wlać ;)))))))
                    • angela-rt Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 21:17
                      ja jestem,przy herbatce,ale urodzinowo wypije juz za pare dni,moze i winko
                      • Gość: giga Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:19
                        Czym częstujesz?
                        • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 21:55
                          Czyli - Angela - niech żyją Bliźnięta!!!
                          ;)
                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 21:57
                            Tak się oso stał w pięćdziesiatce bogaty
                            Tak urasta dąb sękaty
                            Tak podbił oso Indyje
                            Niechaj więc pije, kto żyje

- Z wielkiej chmury mały deszcz, z cieńkiego picia grzmoty ;)

..... Oso, nieboże,
                            Masz tam co jeszcze w gąsiorze ???? ;))))))))
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 22:04
                              Ech wybiję szpunta z beczki
                              Na bok łezki i smuteczki
                              W górę kufle i kielichy
                              na stół żarła pełne michy
                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:12
                                Apetyt przychodzi w miarę jedzenia, ale pragnienie ulatnia się wraz z piciem.
                                - Jakie jest lekarstwo na pragnienie ?
                                Przeciwnie co od ukąszenia psa: leć zawsze za psem, nigdy cie nie ukąsi, pij
                                zawsze przed pragnieniem, a nigdy ci nie dokuczy. - Hej, hop ! - dolej,
                                prosze ;), dziewczętom też :)
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 22:14
                                  A jak to inne pragnienie?
                                  ;)
                                  No to dolewam.
                                  ;)
                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:24
                                    Pij albo cię ....Nie, nie, pij, prosze cię, zrób to dla mnie. - Wróble nie
                                    jedzą aż wtedy, gdy je kto głaszcze po ogonie. Ja piję jeno wtedy, gdy mnie
                                    ktoś grzecznie prosi. Pijcież, kumie! Nie ma zakątku w moim ciele, gdzie by to
                                    winko nie wytropilo pragnienia.

Jak dzisiaj wariuje Gargamel, dostał się jak wirus do monitorka i w klawiaturce
                                    biszuje :)
                                    Gragamelku - do spania, jeszcze zapijesz całe FORUM ;))))))))))
                                    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 20:20
                                      pobutka :))))))))))
                                      czas na relaks
                                      może gimnastyczkę ???????
                                      rączki prosze na klawiaturkę
                                      nózki pod stolik, może być jedna na drugiej nodze
                                      okularki na nosek
                                      i ........klik, klik ;)))))))))))))))))
                                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:18
                                        a mnie jest szkoda lata ;)))))))))))

relaks z Opolem
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 21:34
                                          Ostatni dzień czasu relaksu majowego - aktywnego. Już planuję czas relaksu w
                                          czerwcu. Na pewno będzie to wycieczka jednodniowa szlakiem wybranym przeze
                                          mnie, czyli:
                                          Dobre Miasto,
                                          Bisztynek,
                                          Reszel,
                                          Święta Lipka,
                                          Kętrzyn,
                                          Gierłoż(a)
                                          Mrągowo
                                          Biskupiec
                                          Olsztyn
                                          Odległości od poszczegolnych miejscowości są tzw. nie męczące czyli co ok.20
                                          km., czyli co 15-20 min.
                                          Może być ciekawie.
                                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 21:39
                                            ale jaki typ wycieczki - rowerowa, piesza, samochodaowa czy.... ????
                                            • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 21:51
                                              Rodzinno-samochodowa uzależniona tylko od pogody.
                                              Z aparacikiem w ręku.
                                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 21:53
                                                tak, ten aparat w ręku trzeba mieć , by udawadniać nampiękno wycieczek i
                                                sytuacji - tylko jak to zrobić by były zdjęcia na forum

a jak glowa ?
                                                • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:02
                                                  Spokojnie, upojnie było tylko w piątek, w sobotę rodzinnie, w niedzielę
                                                  spacerowo.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:03
                                                    czyli gladko i spacerowo przekroczyłes garnice, a co planujesz z żoną zrobić 5
                                                    czerwca ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:15
                                                    W sumie nie wiem co z nią zrobię, ale mi się jeszcze chyba przyda ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:15
                                                    A to jak się ma czas relaksu

www.mazury.info.pl/atrakcje/index.html
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:25
                                                    ciekawa strona - można samemu zorganizować sobie turystykę, chyba jedna wschód
                                                    słońca jest najpiekniejszy nad jeziorami
                                                    a mówią, ze tego roku nie będzie lata

no i jaki masz pomysł na zonę, może lot balonem ? :)))))))))
                                                    zcha , miał być skok z wierzy spadochronowej ;)))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:29
                                                    Ja lot balonem mam już poza sobą. Atrakcje inne to przede wszystkim jedzonko
                                                    regionalne. Jak się nie pali papierosków to się pali do jedzenia ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:36
                                                    ale uważaj, przejedzony żoładeczek też żle sie czuje :)
                                                    a jak przeżyli tyle imprez synkowie - nie pomyśleli, ze rodzice zwariowali z
                                                    degustacji jedzenia ;)))))) i tak wystawnych objadków ?
                                                    podśmiechują sie ??????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:45
                                                    To właśnie tylko chłopy jadły tyle, Siwa to ta myszka co tylko skubnęła co nie
                                                    co.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:55
                                                    czyli uczta Platońska sie udała, fajna masz tą żonę - myszka, o wiele lepiej
                                                    brzmi niż siwa - pisz już myszka - dobra ? :)
                                                    idę na dobranockę popisze bajeczkę - jutro mam fajny tenisowy dzień
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:58
                                                    Lepiej pasuje Siwa niż "szara" Myszka
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 19:00
                                                    Relaks poobiedni czyli odmiana sjesty tzw. poobiednik.

• Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 21:02
                                                    Fantazje starcze :)
                                                    Po obiedzie wszyscy idą do lasu i tam na gęstej murawie tańczą przy dzwiękach
                                                    wesołych piszczałek i spiewu ptaków tak uciesznie, iż radość jest to niebiańska
                                                    widząc ich tak figlujących.
                                                    pozdrawia Garganela :)

myszka jest piękna, nawet niech będzie szara, ale są też myszki białe ,
                                                    tańczące :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 21:21
                                                    Myszek białych nie ma!!!!!!!
                                                    Zaś jedna to już miała przygodę w lesie, zwali ją Telimena i tu faktycznie
                                                    można to nazwać fantazjami starczymi ;), jak wlazło mrówek troszkę za
                                                    pończoszkę.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 21:27
                                                    myszki białe są !!!!!!!!! tańczące, takie miałam w akwarim, tańczą wokoło :)
                                                    oso - prawdziwe fantazje to mam w książce Grgantuli, pobija Tadeusza
                                                    szukającego mrówki - nie wiem do jakiego watku to wsadzić, bo bardzo zberezne,
                                                    ale fantastyczne, w głowie mi sie nie mieści, ze autor tak to mógł przedstawić,
                                                    szok termiczny - gdyby zwierzęta mogły mówić , ale nie wiem czy mogę to włożyć ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 21:33
                                                    Nie ma białych myszek a tym bardziej tańczących w akwarium!!!!!
                                                    A zbereźne książki to też kiedyś czytałem - nawet fajne były ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 21:43
                                                    oso -sąąą!!!!!! Kupiłam je w zoologicznym i tańczą
                                                    mieliście dziś pogodę upalną ?
                                                    Powiedz coś o prezentach - jakie to były ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 21:57
                                                    Nie maaaaaaa białych myszek chyba, że w młynie!!!!!!!!
                                                    Prezenty - 40 totolotków i wygrana 19 zł.
                                                    Whiskaczyk, ładny kwiatek doniczkowy na półeczkę do pracy, jedno piwo,
                                                    koszulka, pieniążki od teściowej za które ubezpieczyłem ponownie chałupkę.
                                                    Ale nikt nie wpadł na pomysł, aby samochód umyć :(
                                                    Mnóstwo życzeń, co mnie najbardziej ucieszyły.

• Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:03
                                                    a więc przyjmij ode mnie zegarek na rękę , który odlicza czas do tyłu :)
                                                    a białe myszki są - wypuszę je wszytskie na stół u Angeli i będa tańczyć - a Ty
                                                    stawiasz wszystkim piwko ( to taki zakładzik)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:04
                                                    oczywiście myszkom
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 22:11
                                                    Te myszki to oczywiście po imprezce, bo wcześniej ich nigdy nie dostrzegałem.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:18
                                                    nie , przed imprezą, by w trans nas wprowadziły ;)))))))))

oso- śmiech na sali, że Ty nie znasz białych myszek ????????
                                                    To jakie zwierzatka miały Twoje chłopaki - mam nadzieję , ze chomiczki znasz ?
                                                    rybki też ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 22:31
                                                    Przez wszędobylską alergię stać nas było tylko na Batmana-żółwia stepowego,
                                                    oddanego w ubiegłym roku w prezencie, bo strasznie paskudził w chałupie. Ze
                                                    zwierzątek to Budrysy są dziś jak sępy, więc w domu nic już nie potrzeba.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:37
                                                    a moje dziewczynki wszystkie zwierzaczki miały, nawet jeża, który się schował
                                                    za lodówkę i całe mieszkanie trzepaliśmy, a ostanio klientka mówiła, że chomik
                                                    jej uciekł przez rurę do sąsiada i kupiła sobie nowego, bo sasiad nie chce jej
                                                    oddać i itd :)
                                                    Ale trzeba przyznać , ze kłopot ze zwierzętami domowymi, trzeba się poświęcać
                                                    oso - jutro , jutro dam ten kawałek CYTATU, CALY CZAS CHODZI MI W MYŚLACH - ale
                                                    powiedz, że się nie obrazisz - warto go przeczytać :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:54
                                                    która jest godzinka ?- wszystkie zegary staneły bim, bam, bom :)
                                                  • zbyszek07 Re: Czas relaksu v.9 01.06.04, 14:06
                                                    skoro czas relaksu to moze jakis filmik?
                                                    www.themeatrix.com/polish/
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 20:52
                                                    dobry filmik, wprawdzie nie dotyczy myszek, ale reklama doskonała
                                                    relaksująco skosiłam trawke, czym częściej ją kosze tym jest piękniejsza

mamy cię :)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 01.06.04, 21:09
                                                    Nie jest to czas relaksu , o nie.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:14
                                                    dlaczego nie ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 01.06.04, 21:45
                                                    Zbliżają się urodziny Siwej - 5.06. U nas jak zaczyna się 2 maja świętami
                                                    rodzinnymi tak kończy się 5 czerwca. Jak się relaksować biesiadnie to
                                                    biesiadnie. Trzeba cościk wymyśleć na ten czas relaksu, może jakaś kolacyja w
                                                    gronie rodzinnym. Ostatnio był obiad. Pozostanie zatem śniadanko.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:54
                                                    oso - dzieciaki do sanatorium , albo na obóz przetrwania , a kolacyjke połączyć
                                                    ze śniadankiem - ho, ho, tymbardziej, ze będziesz natchniony przez pewien
                                                    cytat, który zamieszczę w Olsztynie chyba i ucieknę ze wstydu - niestety :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 20:31
                                                    dzis będę pisać jak poparzona , bo jestem naprawdę poparzona przez pokrzywy,
                                                    zrywałam liście na herbatkę
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 20:35
                                                    Trzeba było robić to w rękawiczkach! Gdybym wiedziała , że nie jestes z
                                                    pokrzywami w zmowie, to bym nasuszyła.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 20:42
                                                    właśnie zaczynam je suszyć, a żeby pić taką herbatkę, do tego trzeba stworzyć
                                                    odpowiedni klimat i atmosferę i pokazać jakim wysiłkiem została ona stworzona i
                                                    jak sie czlowiek dla niej poświęcał - wtenczas smak jest doskonały i
                                                    dostojność picia jest wyższa, a pije się ją w filiżankach :)

czy teraz doceniasz smak pokrzyw ?
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 21:24
                                                    Nie, nie, nie lubię pokrzyw. Próbowałam mieszać z miętą. Nic z tego. Nadal
                                                    robię z nich jedynie nawóz ekologiczny.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 22:30
                                                    Skończył się czas relaksu - wstałem
                                                    Siwa trafiła trójeczkę - 10 zł - obiadu za to nie postawi, ale rybę usmażyć
                                                    może. Przyniosę kapustę kiszoną z piwnicy i uczta będzie jak cholercia.
                                                    ;)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 22:35
                                                    Poprzednim razem też miałam trójkę. Ale wydałam na to ostanie losowanie. I nic.
                                                    Nie mam kapusty w piwnicy.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 22:46
                                                    czyli myszka oso, nie miała szczęścia, ale tak to jest jak się ma szczęście w
                                                    milości to nie ma totku
                                                    a kapustę Muraszka to oso ma , pamiętam jak przed monitorem ją ugniatał ;)))))
                                                    a teraz konsumuje, może coś zostawi na zjazd - w sam raz do kiełbasy zawiniętej
                                                    w gazetę ;))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 22:46
                                                    Mogę Ci dać słoik lub nawet dwa papryki konserwowej, to ma smak taki
                                                    południowy, poczujesz się, jak w pełni lata po wygranej w totolotka.
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 22:47
                                                    i na ostro
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 22:49
                                                    A widzisz Ritka jest takie przysłowie staropolskie

Jeżeli ktoś nie ma szczęścia w kartach, ten ma szczęście w miłości
                                                    Ale jeżeli ktoś ma szczęście w kartach, ten ma pieniądze na miłość.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 22:55
                                                    to jest przerobione przyslowie, bo wiadomo jest , ze pierwszy milion trzeba
                                                    ukraść :)

przyjme i tą papryczkę na slodko-kwasną czy gorzkosłodką w zamian zrobię
                                                    herbatkę z pokrzywy

żegnam na razie, w dobranocce bedziesz miał niespodziankę - powiem krótko
                                                    wybaczcie, ze wstydu sie spalę, ale warto będzie ..........
                                                    już nie zapomniesz mnie............ piosenkę ....
                                                    bywaj
                                                    giga - pozdrawiam
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 23:00
                                                    Nie spalaj się, jeszcze nie czas.
                                                    ;)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:00
                                                    Dzięki za pozdrowienia
                                                    nie mam dostępu do komp.
                                                    dziecko uczy się , projektuje, zdaje egzaminy
                                                    narazie do przodu:)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 23:05
                                                    Papryka, na ostro , na oso? Fajnie...........
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 20:11
                                                    hej, dużo by mowić, ale idę sie zająć najpierw kuchnią - relaks kuchenny
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 20:36
                                                    pisząc dalej , musze wam zglosić, że nic łatwo nie przychodzi, a awarie gonią
                                                    awarię, błędy gonią błedy i tak ,nie dość , że jednak przyłączyli neostrade do
                                                    innego telefonu niż mieli zrobić, a inny mieli wyłączyć i przez to powstał
                                                    galimatias, na dodatek serwisan nie daje sobie radę i wziął serwer do domu
                                                    razem z modemem , by sie rozeznać w sytuacji, a przy okazji przy braku jakiejś
                                                    fazy siadł sobie telewizor kolo mojego komputerka - na koniec zaistniałej
                                                    sytuacji wypiłam herbatę z pokrzywy - i tak wygląda mój normalny dzień
                                                    dodam jeszcze , że w ogrodniczym kupiłam sobie sadzonkę kwiatuszka zwanego -
                                                    santoliną , a nazwałam ją neostradą - hej !
                                                  • oso1 Czas relaksu 05.06.04, 22:10
                                                    dzisiejszy czas relaksu to dobry obiadzik stawiany przez Siwą z okazji urodzin.
                                                    Była zupa z krabów i kaczka (cud połączenie, ale dania treściwe). Generalnie
                                                    było ciekawie, niestety ja byłem kierowcą.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:31
                                                    znam ten ból, tylko bpkw -enowi się udało mnie zwabić na rowerze ;)))))))
                                                    jako kierowca jestem abstynentem, a jako abstynet zaoszczęcze na paliwie
                                                    procentowym ;))))))))

najgorsze w tej kaczce, że one nie mają mięsa :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 05.06.04, 22:34
                                                    A teraz kończę drugi pojemnik 0,5 kg lodów - jak ja to lubię
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 05.06.04, 22:35
                                                    Aż sprawdziłem, to są pojemniki 1 kg!!! - ale ja to własnie lubię
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:48
                                                    z bitą śmietaną czy adwokatem ???????
                                                    dziwię się , ze jakiś pojemnik lodów sie ostał przy żoładkach chlopaków - muszą
                                                    być te lody niedobre
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 05.06.04, 22:55
                                                    Z syropem klonowym - już zjadłem, chłopcy podzielili się jednym pojemnikiem.
                                                    Jeszcze jeden został w lodówce, ale mi Siwa nie pozwoliła już wziąć, szkoduje.
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 15:29
                                                    Cud pogoda, tylko się relaksować.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:40
                                                    Z relaksem zawsze wiążę posiłki, idę zjeść salceson ozorkowy.
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:43
                                                    Ale smaczki nam tu serwujesz,
                                                    co by tu ugryźć?
                                                  • mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:45
                                                    Ja dzis jem zurek:))) Polska zupa!!!!!!!!!!!! Mmmmm...:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:46
                                                    Giga gotuje dobry żurek - patrz Giga pamiętam
                                                  • mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:46
                                                    Oso, z glodu mnie skreca. jeszcze dzis nie jadlam nic:(
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:46
                                                    żurek jest przepyszny,
                                                    z białą kiełbaską?
                                                  • mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:47
                                                    balej nie lubie, z normalna, ale tez super. Wczoraj zrobilam z akupy w polskim
                                                    sklepie to szalejemy:)
                                                    I budyn:)))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:49
                                                    A jeszcze można żyć miłością... do jedzenia
                                                    ;)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:50
                                                    Budyń z sokiem malinowym jest extra,
                                                    miło Oso że pamiętasz:)
                                                  • mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:50
                                                    coraz bardziej glodna sie robie...
                                                    I twarog:)_ Nasz, polski:)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:52
                                                    Takie dobre zakupy,
                                                    nie męcz się, smacznego:))
                                                  • mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:53
                                                    dziekuje:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:54
                                                    I tak z tych dań relaksujących najlepsze jest piwo
                                                    :))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:56
                                                    Dublin
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:08
                                                    zwolnicie mnie od czytania :)
                                                    dołaczam się nagle - byłam w restauracji z kuzynką i podano nam danie zwane -
                                                    strzały amora - ha, ha, ha
                                                    byłam w ślicznym parku
                                                    ale się ubawiłam
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 21:09
                                                    A co to jest?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:10
                                                    jaka to potrawa?
                                                    jak smakuje??
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:29
                                                    jak by to powiedzieć, kotlecik drobiowy zawijany a w środku ser żółty, jakaś
                                                    kosztowna potrawa, ale nic ciekawego, najwyrażniej strzała amora żle trafiła.
                                                    Wiecie co, wziełam na tą wyprawę kuzynkę , jest młodą wdówką i myślę , niech
                                                    się dziewczyna rozbawi i tak się rozbawiła, że pluneła jedzeniem na kilometr ze
                                                    śmiechu, a mówie jej, tak dla otuchy przy jedzeniu - nie martw się Asia,
                                                    przyjdzie taki czas, że męzczyni nam będa stawiać, ale najpierw trzeba
                                                    zainwestować w żoładki i ona nie wytrzymała - plum daleko i nagle. Powiedziała,
                                                    że koniecznie musi jechać ze mna do Olsztyna :)))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 21:32
                                                    Moja kolacja dzisiejsza - może wytrzymacie

1. Kanapeczki z salcesonem ozorkowym otulonym w słoninkę, posmarowany chrzanem.
                                                    2. Do picia... kakao.
                                                    3. Na dojedzenie pumpernikiel z miodem
                                                    4. Jabłko
                                                    5. Jeszcze żyję
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 21:33
                                                    Kto strzeli 100?
                                                  • mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 21:34
                                                    ja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka