oso1 26.05.04, 22:36 Ucztowanie będzie w piątek, zaś dzień właściwy w niedzielę, zastanawiam się być może nad urlopem w poniedziałek, bądź co bądź wchodzę w ostatnią dekadę pierwszego pięćdziesięciolecia mego życia - jak to ladnie brzmi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Czas relaksu v.9 26.05.04, 22:39 W łodpowiedzi, teściowa zadowolona - jak zwykle (w końcu ma tylko jednego zięcia) - a ja święto przyjścia na świat obchodzić będę w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Czas relaksu v.9 26.05.04, 22:39 100 lat, imprezy nam sie same szykuja! 40 lat minelo, jak jeden dzien:))) Jak na filmach:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 26.05.04, 22:42 Jeszcze nie minęło, mija w sobotę. Cieszę się więc jak nastolatek przez jeszcze dwa dni. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:42 Ja proponuję ucztowanie od tego momentu, jak wesele , ktore trwa tydzień :) Zacznę od cytatu: "Owo tedy radujcie się, mili barankowie, i wesoło czytajcie resztę, z uciechą dla ciała a pożytkiem dla lędżwi. Hoc, hoc, mili kmioterkowie, ażeby Wam w gardle nie zaschło. Kto z brzegu niech przepije do mnie, a ja puszczę dzbanuszek jak przystało " 100 lat oso Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 26.05.04, 22:44 To sobie naleję. Zdrówko o le! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:46 a ja idę do barku i dalej rozlewam, może giga wpadnie lub ktoś - całkiem powaznie idę do barku :) 100 lat oso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:49 gdybyście chcieli wiedzieć co pijemy i czym pijemy to to jest - tio de la bota - czerwone półcłodkie hiszpańskie winko - doskonałe :) na zdrowie ! ale relaks , kiedy zaczniemy spiewać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 22:58 Jasiu Wędrowniczek z tobołkiem na karku ;)))))))))) dobranoc oso - wędruj do łózeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 21:15 Witanko z flaszeczką winka :) jest ktoś, komu nalać ???????lub wlać ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 21:17 ja jestem,przy herbatce,ale urodzinowo wypije juz za pare dni,moze i winko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:19 Czym częstujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 21:55 Czyli - Angela - niech żyją Bliźnięta!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 21:57 Tak się oso stał w pięćdziesiatce bogaty Tak urasta dąb sękaty Tak podbił oso Indyje Niechaj więc pije, kto żyje - Z wielkiej chmury mały deszcz, z cieńkiego picia grzmoty ;) ..... Oso, nieboże, Masz tam co jeszcze w gąsiorze ???? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 22:04 Ech wybiję szpunta z beczki Na bok łezki i smuteczki W górę kufle i kielichy na stół żarła pełne michy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:12 Apetyt przychodzi w miarę jedzenia, ale pragnienie ulatnia się wraz z piciem. - Jakie jest lekarstwo na pragnienie ? Przeciwnie co od ukąszenia psa: leć zawsze za psem, nigdy cie nie ukąsi, pij zawsze przed pragnieniem, a nigdy ci nie dokuczy. - Hej, hop ! - dolej, prosze ;), dziewczętom też :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 27.05.04, 22:14 A jak to inne pragnienie? ;) No to dolewam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:24 Pij albo cię ....Nie, nie, pij, prosze cię, zrób to dla mnie. - Wróble nie jedzą aż wtedy, gdy je kto głaszcze po ogonie. Ja piję jeno wtedy, gdy mnie ktoś grzecznie prosi. Pijcież, kumie! Nie ma zakątku w moim ciele, gdzie by to winko nie wytropilo pragnienia. Jak dzisiaj wariuje Gargamel, dostał się jak wirus do monitorka i w klawiaturce biszuje :) Gragamelku - do spania, jeszcze zapijesz całe FORUM ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 20:20 pobutka :)))))))))) czas na relaks może gimnastyczkę ??????? rączki prosze na klawiaturkę nózki pod stolik, może być jedna na drugiej nodze okularki na nosek i ........klik, klik ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 21:18 a mnie jest szkoda lata ;))))))))))) relaks z Opolem Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 21:34 Ostatni dzień czasu relaksu majowego - aktywnego. Już planuję czas relaksu w czerwcu. Na pewno będzie to wycieczka jednodniowa szlakiem wybranym przeze mnie, czyli: Dobre Miasto, Bisztynek, Reszel, Święta Lipka, Kętrzyn, Gierłoż(a) Mrągowo Biskupiec Olsztyn Odległości od poszczegolnych miejscowości są tzw. nie męczące czyli co ok.20 km., czyli co 15-20 min. Może być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 21:39 ale jaki typ wycieczki - rowerowa, piesza, samochodaowa czy.... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 21:51 Rodzinno-samochodowa uzależniona tylko od pogody. Z aparacikiem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 21:53 tak, ten aparat w ręku trzeba mieć , by udawadniać nampiękno wycieczek i sytuacji - tylko jak to zrobić by były zdjęcia na forum a jak glowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:02 Spokojnie, upojnie było tylko w piątek, w sobotę rodzinnie, w niedzielę spacerowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:03 czyli gladko i spacerowo przekroczyłes garnice, a co planujesz z żoną zrobić 5 czerwca ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:15 W sumie nie wiem co z nią zrobię, ale mi się jeszcze chyba przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:15 A to jak się ma czas relaksu www.mazury.info.pl/atrakcje/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:25 ciekawa strona - można samemu zorganizować sobie turystykę, chyba jedna wschód słońca jest najpiekniejszy nad jeziorami a mówią, ze tego roku nie będzie lata no i jaki masz pomysł na zonę, może lot balonem ? :))))))))) zcha , miał być skok z wierzy spadochronowej ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:29 Ja lot balonem mam już poza sobą. Atrakcje inne to przede wszystkim jedzonko regionalne. Jak się nie pali papierosków to się pali do jedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:36 ale uważaj, przejedzony żoładeczek też żle sie czuje :) a jak przeżyli tyle imprez synkowie - nie pomyśleli, ze rodzice zwariowali z degustacji jedzenia ;)))))) i tak wystawnych objadków ? podśmiechują sie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:45 To właśnie tylko chłopy jadły tyle, Siwa to ta myszka co tylko skubnęła co nie co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 22:55 czyli uczta Platońska sie udała, fajna masz tą żonę - myszka, o wiele lepiej brzmi niż siwa - pisz już myszka - dobra ? :) idę na dobranockę popisze bajeczkę - jutro mam fajny tenisowy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9- urodzinowe 30.05.04, 22:58 Lepiej pasuje Siwa niż "szara" Myszka Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 19:00 Relaks poobiedni czyli odmiana sjesty tzw. poobiednik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 21:02 Fantazje starcze :) Po obiedzie wszyscy idą do lasu i tam na gęstej murawie tańczą przy dzwiękach wesołych piszczałek i spiewu ptaków tak uciesznie, iż radość jest to niebiańska widząc ich tak figlujących. pozdrawia Garganela :) myszka jest piękna, nawet niech będzie szara, ale są też myszki białe , tańczące :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 21:21 Myszek białych nie ma!!!!!!! Zaś jedna to już miała przygodę w lesie, zwali ją Telimena i tu faktycznie można to nazwać fantazjami starczymi ;), jak wlazło mrówek troszkę za pończoszkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 21:27 myszki białe są !!!!!!!!! tańczące, takie miałam w akwarim, tańczą wokoło :) oso - prawdziwe fantazje to mam w książce Grgantuli, pobija Tadeusza szukającego mrówki - nie wiem do jakiego watku to wsadzić, bo bardzo zberezne, ale fantastyczne, w głowie mi sie nie mieści, ze autor tak to mógł przedstawić, szok termiczny - gdyby zwierzęta mogły mówić , ale nie wiem czy mogę to włożyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 21:33 Nie ma białych myszek a tym bardziej tańczących w akwarium!!!!! A zbereźne książki to też kiedyś czytałem - nawet fajne były ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 21:43 oso -sąąą!!!!!! Kupiłam je w zoologicznym i tańczą mieliście dziś pogodę upalną ? Powiedz coś o prezentach - jakie to były ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 21:57 Nie maaaaaaa białych myszek chyba, że w młynie!!!!!!!! Prezenty - 40 totolotków i wygrana 19 zł. Whiskaczyk, ładny kwiatek doniczkowy na półeczkę do pracy, jedno piwo, koszulka, pieniążki od teściowej za które ubezpieczyłem ponownie chałupkę. Ale nikt nie wpadł na pomysł, aby samochód umyć :( Mnóstwo życzeń, co mnie najbardziej ucieszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:03 a więc przyjmij ode mnie zegarek na rękę , który odlicza czas do tyłu :) a białe myszki są - wypuszę je wszytskie na stół u Angeli i będa tańczyć - a Ty stawiasz wszystkim piwko ( to taki zakładzik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:04 oczywiście myszkom Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 22:11 Te myszki to oczywiście po imprezce, bo wcześniej ich nigdy nie dostrzegałem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:18 nie , przed imprezą, by w trans nas wprowadziły ;))))))))) oso- śmiech na sali, że Ty nie znasz białych myszek ???????? To jakie zwierzatka miały Twoje chłopaki - mam nadzieję , ze chomiczki znasz ? rybki też ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 31.05.04, 22:31 Przez wszędobylską alergię stać nas było tylko na Batmana-żółwia stepowego, oddanego w ubiegłym roku w prezencie, bo strasznie paskudził w chałupie. Ze zwierzątek to Budrysy są dziś jak sępy, więc w domu nic już nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:37 a moje dziewczynki wszystkie zwierzaczki miały, nawet jeża, który się schował za lodówkę i całe mieszkanie trzepaliśmy, a ostanio klientka mówiła, że chomik jej uciekł przez rurę do sąsiada i kupiła sobie nowego, bo sasiad nie chce jej oddać i itd :) Ale trzeba przyznać , ze kłopot ze zwierzętami domowymi, trzeba się poświęcać oso - jutro , jutro dam ten kawałek CYTATU, CALY CZAS CHODZI MI W MYŚLACH - ale powiedz, że się nie obrazisz - warto go przeczytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:54 która jest godzinka ?- wszystkie zegary staneły bim, bam, bom :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.9 01.06.04, 14:06 skoro czas relaksu to moze jakis filmik? www.themeatrix.com/polish/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 20:52 dobry filmik, wprawdzie nie dotyczy myszek, ale reklama doskonała relaksująco skosiłam trawke, czym częściej ją kosze tym jest piękniejsza mamy cię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 01.06.04, 21:09 Nie jest to czas relaksu , o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:14 dlaczego nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 01.06.04, 21:45 Zbliżają się urodziny Siwej - 5.06. U nas jak zaczyna się 2 maja świętami rodzinnymi tak kończy się 5 czerwca. Jak się relaksować biesiadnie to biesiadnie. Trzeba cościk wymyśleć na ten czas relaksu, może jakaś kolacyja w gronie rodzinnym. Ostatnio był obiad. Pozostanie zatem śniadanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:54 oso - dzieciaki do sanatorium , albo na obóz przetrwania , a kolacyjke połączyć ze śniadankiem - ho, ho, tymbardziej, ze będziesz natchniony przez pewien cytat, który zamieszczę w Olsztynie chyba i ucieknę ze wstydu - niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 20:31 dzis będę pisać jak poparzona , bo jestem naprawdę poparzona przez pokrzywy, zrywałam liście na herbatkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 20:35 Trzeba było robić to w rękawiczkach! Gdybym wiedziała , że nie jestes z pokrzywami w zmowie, to bym nasuszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 20:42 właśnie zaczynam je suszyć, a żeby pić taką herbatkę, do tego trzeba stworzyć odpowiedni klimat i atmosferę i pokazać jakim wysiłkiem została ona stworzona i jak sie czlowiek dla niej poświęcał - wtenczas smak jest doskonały i dostojność picia jest wyższa, a pije się ją w filiżankach :) czy teraz doceniasz smak pokrzyw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 21:24 Nie, nie, nie lubię pokrzyw. Próbowałam mieszać z miętą. Nic z tego. Nadal robię z nich jedynie nawóz ekologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 22:30 Skończył się czas relaksu - wstałem Siwa trafiła trójeczkę - 10 zł - obiadu za to nie postawi, ale rybę usmażyć może. Przyniosę kapustę kiszoną z piwnicy i uczta będzie jak cholercia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 22:35 Poprzednim razem też miałam trójkę. Ale wydałam na to ostanie losowanie. I nic. Nie mam kapusty w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 22:46 czyli myszka oso, nie miała szczęścia, ale tak to jest jak się ma szczęście w milości to nie ma totku a kapustę Muraszka to oso ma , pamiętam jak przed monitorem ją ugniatał ;))))) a teraz konsumuje, może coś zostawi na zjazd - w sam raz do kiełbasy zawiniętej w gazetę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 22:46 Mogę Ci dać słoik lub nawet dwa papryki konserwowej, to ma smak taki południowy, poczujesz się, jak w pełni lata po wygranej w totolotka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.9 02.06.04, 22:49 A widzisz Ritka jest takie przysłowie staropolskie Jeżeli ktoś nie ma szczęścia w kartach, ten ma szczęście w miłości Ale jeżeli ktoś ma szczęście w kartach, ten ma pieniądze na miłość. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 22:55 to jest przerobione przyslowie, bo wiadomo jest , ze pierwszy milion trzeba ukraść :) przyjme i tą papryczkę na slodko-kwasną czy gorzkosłodką w zamian zrobię herbatkę z pokrzywy żegnam na razie, w dobranocce bedziesz miał niespodziankę - powiem krótko wybaczcie, ze wstydu sie spalę, ale warto będzie .......... już nie zapomniesz mnie............ piosenkę .... bywaj giga - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:00 Dzięki za pozdrowienia nie mam dostępu do komp. dziecko uczy się , projektuje, zdaje egzaminy narazie do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.9 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 23:05 Papryka, na ostro , na oso? Fajnie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 20:11 hej, dużo by mowić, ale idę sie zająć najpierw kuchnią - relaks kuchenny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 20:36 pisząc dalej , musze wam zglosić, że nic łatwo nie przychodzi, a awarie gonią awarię, błędy gonią błedy i tak ,nie dość , że jednak przyłączyli neostrade do innego telefonu niż mieli zrobić, a inny mieli wyłączyć i przez to powstał galimatias, na dodatek serwisan nie daje sobie radę i wziął serwer do domu razem z modemem , by sie rozeznać w sytuacji, a przy okazji przy braku jakiejś fazy siadł sobie telewizor kolo mojego komputerka - na koniec zaistniałej sytuacji wypiłam herbatę z pokrzywy - i tak wygląda mój normalny dzień dodam jeszcze , że w ogrodniczym kupiłam sobie sadzonkę kwiatuszka zwanego - santoliną , a nazwałam ją neostradą - hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Czas relaksu 05.06.04, 22:10 dzisiejszy czas relaksu to dobry obiadzik stawiany przez Siwą z okazji urodzin. Była zupa z krabów i kaczka (cud połączenie, ale dania treściwe). Generalnie było ciekawie, niestety ja byłem kierowcą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:31 znam ten ból, tylko bpkw -enowi się udało mnie zwabić na rowerze ;))))))) jako kierowca jestem abstynentem, a jako abstynet zaoszczęcze na paliwie procentowym ;)))))))) najgorsze w tej kaczce, że one nie mają mięsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 05.06.04, 22:34 A teraz kończę drugi pojemnik 0,5 kg lodów - jak ja to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 05.06.04, 22:35 Aż sprawdziłem, to są pojemniki 1 kg!!! - ale ja to własnie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:48 z bitą śmietaną czy adwokatem ??????? dziwię się , ze jakiś pojemnik lodów sie ostał przy żoładkach chlopaków - muszą być te lody niedobre Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 05.06.04, 22:55 Z syropem klonowym - już zjadłem, chłopcy podzielili się jednym pojemnikiem. Jeszcze jeden został w lodówce, ale mi Siwa nie pozwoliła już wziąć, szkoduje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:40 Z relaksem zawsze wiążę posiłki, idę zjeść salceson ozorkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:43 Ale smaczki nam tu serwujesz, co by tu ugryźć? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:45 Ja dzis jem zurek:))) Polska zupa!!!!!!!!!!!! Mmmmm...:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:46 Giga gotuje dobry żurek - patrz Giga pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:46 Oso, z glodu mnie skreca. jeszcze dzis nie jadlam nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:46 żurek jest przepyszny, z białą kiełbaską? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:47 balej nie lubie, z normalna, ale tez super. Wczoraj zrobilam z akupy w polskim sklepie to szalejemy:) I budyn:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:49 A jeszcze można żyć miłością... do jedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:50 Budyń z sokiem malinowym jest extra, miło Oso że pamiętasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:50 coraz bardziej glodna sie robie... I twarog:)_ Nasz, polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:52 Takie dobre zakupy, nie męcz się, smacznego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 20:54 I tak z tych dań relaksujących najlepsze jest piwo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:08 zwolnicie mnie od czytania :) dołaczam się nagle - byłam w restauracji z kuzynką i podano nam danie zwane - strzały amora - ha, ha, ha byłam w ślicznym parku ale się ubawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:10 jaka to potrawa? jak smakuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:29 jak by to powiedzieć, kotlecik drobiowy zawijany a w środku ser żółty, jakaś kosztowna potrawa, ale nic ciekawego, najwyrażniej strzała amora żle trafiła. Wiecie co, wziełam na tą wyprawę kuzynkę , jest młodą wdówką i myślę , niech się dziewczyna rozbawi i tak się rozbawiła, że pluneła jedzeniem na kilometr ze śmiechu, a mówie jej, tak dla otuchy przy jedzeniu - nie martw się Asia, przyjdzie taki czas, że męzczyni nam będa stawiać, ale najpierw trzeba zainwestować w żoładki i ona nie wytrzymała - plum daleko i nagle. Powiedziała, że koniecznie musi jechać ze mna do Olsztyna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu 06.06.04, 21:32 Moja kolacja dzisiejsza - może wytrzymacie 1. Kanapeczki z salcesonem ozorkowym otulonym w słoninkę, posmarowany chrzanem. 2. Do picia... kakao. 3. Na dojedzenie pumpernikiel z miodem 4. Jabłko 5. Jeszcze żyję Odpowiedz Link Zgłoś