Dodaj do ulubionych

Żrą się w PO

15.10.11, 15:02
Żrą się w PO- już nie tylko w terenie ale i na szczytach władzy. Tusk dokonuje eksterminacji Schetyny. Czy mi żal Schetyny ? Nie ani trochę, ! Czy mi żal Polski – tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: GiM Nowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.11, 15:18
      Żal to dopiero byłby jakby pis-orczyki dorwały się do waaadzy. Ale na szczęście naród (przeważająca część) zrozumiała jakim błędem byłby JarKacz u waaadzy. Pomniki smoleńskie wszędzie. Papryka i gulasz węgierski tudzież leczo narodowymi potrawami. Produkcję "egri bikaver" przeniesiono by do Polski.
      • Gość: Nowe? Re: Nowe IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.11, 15:40
        Dobra, dobra, a co w PO na Warmii i Mazurach?
        Dalej rządzą Tandyrak i Ciunel? A może wraca Głażewski?
        Podobno Mordasiewicz z Kętrzyna ma być wojewodą. Co na to marszałek Protas i jego ekipa z Lidzbarka? Będą musieli coś oddać tym z Kętrzyna. A olsztyniacy niech emigrują choćby na Madagaskar
      • Gość: SD Re: Nowe IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 15:43
        Przecież wybory dopiero co się skończyły. A ten człowiek dalej knuje, wszędzie szuka spisków itd.
        Trzeba zrozumieć, że PiS z Jarosławem nigdy nie wygra. Diagnoza Migalskiego jest b. trafna : "Bez Pana nie istniejemy, z Panem nie wygramy". Jeśli chcecie wygrać, to szukajcie nowego lidera. Jarek w tej grze jest najlepszym sojusznikiem PO. Wystarczy, że coś powie, ale tak naprawdę co myśli i zaraz PO słupki idą w górę.
        • Gość: pytanie Nowe IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.11, 16:06
          Gość portalu: SD napisał(a):
          > Diagnoza Migalskiego jest b. trafna : "Bez Pana nie istniejemy, z Panem nie wygramy".

Co lepsze: śmierć, czy życie w wiecznym upokorzeniu? To temat do rozważań pisiorków a propos kwestii eutanazji...
          • Gość: abc partie patriotyczne przez wieki były w mniejszości IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.11, 16:16
            nic nowego
            • Gość: hihi Re: partie patriotyczne przez wieki były w mniejs IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.11, 16:19
              > partie patriotyczne przez wieki były w mniejszości

Ale jak któraś się już dorwała do władzy - to aż wióry leciały!
        • kecawa Re: Nowe - coś ci się po...ło 15.10.11, 16:48
          Nie rozumiem w ogóle twojego postu- jest nie na temat!!
          Ja tu mam wątek o ewidentnej walce w PO Tusk eksterminuje Schetynę a ty mi o PIsE ZASUWASZ!
          kecaw

• Gość: hihi Re: Nowe - coś ci się po...ło IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.11, 17:18
            Ty nie o PO piszesz, tylko o tym, że ci żal Polski. No to wspomnienie o PiS-partiotach jest jak najbardziej na temat.
            • Gość: Nowe? Re: Nowe - coś ci się po...ło IP: *.dynamic.mm.pl 15.10.11, 23:35
              Napiszcie coś o lokalnej PO, a nie tylko pieprzycie dywagacje trzy po trzy. Ponawiam apel:

Dobra, dobra, a co w PO na Warmii i Mazurach?
              Dalej rządzą Tandyrak i Ciunel? A może wraca Głażewski?
              Podobno Mordasiewicz z Kętrzyna ma być wojewodą. Co na to marszałek Protas i jego ekipa z Lidzbarka? Będą musieli coś oddać tym z Kętrzyna. A olsztyniacy niech emigrują choćby na Madagaskar
    • yadol Re: Żrą się w PO 06.01.12, 15:18
      tylko tabletki i tylko pomarańczowe gamoniu kecawo ci pomogą , pamiętaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka