Gość: Artur IP: *.altkom.net 31.12.11, 13:29 Dobrze, że wyjechałem - chyba w Olsztynku jest więcej atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Sylwester pod szubienicami. Sprawdź program i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 13:53 jeżeli Olsztynek ma tyle kasy to może być atrakcyjny, co do Olsztyna - "oszczędzają bogaci i nam się opłaci" - nareszcie przebłyski rozsądku w trudnym okresie, bo scyzoryk mi się otwiera kiedy czytam o urzędniku, który wydaje ponad 100 000 publicznej kasy na rzeźby z lodu, które przy dodatniej temperaturze wytrzymują 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sylwester pod szubienicami. Sprawdź program i o... IP: *.olsztyn.mm.pl 31.12.11, 17:13 Dobrze, że Sylwester w Olsztynie nie rozpocznie się o 23.59;-) a na przemówienie Grzymowicza chyba najbardziej wszyscy liczą w tę noc jak na noworoczne przemówienie Komorowskiego w TV:-) Bez jaj, ale się ubawiłem tym artykułem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Czemu nie pod ratuszem? IP: *.olsztyn.mm.pl 31.12.11, 17:32 Sylwester nie będzie pod ratuszem? Tyle pieniędzy włożono w ten plac - i nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwaniuk Sylwester pod szubienicami. Sprawdź program i o... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.12.11, 17:29 Już widzę te tłumy :) Miłej zabawy wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beton Sylwester pod szubienicami. Sprawdź program i o... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.12.11, 18:18 No jak to?! A co z parkingiem pod szubienicami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Sylwester pod szubienicami. Sprawdź program i IP: *.olsztyn.mm.pl 31.12.11, 19:11 Popieram pytanie: dlaczego nie pod ratuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Sylwester pod szubienicami. Sprawdź program i o... IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 01:44 Jaka k... zajebista fota do artu, cut miut i łozeski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Sylwester pod szubienicami. Sprawdź program i IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 07:12 Pewien pisowiec tańczący w stringach pod szubienicami w takt dzwonów uruchamianych przez byłego wielbiciela wieży ratuszowej może jeszcze tworzyć jakieś walory kontredansu, bo wykluczyć tego wcale nie mogę, ale walory tego widowiska nawet się nie umywają do tańca brzucha w pierwszej lepszej wiosce tureckiej. Ale cóż? Każde siano ma swój zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś