being28 06.06.04, 20:16 Wniosek: zlikwidujmy przedszkola, szkoly laczmy w wieksze molochy. I lać kazde dziecko pala po glowie. I tak nic z niego nie wyrosnie. Tak dalej Prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysia Re: Egzamin gimnazjalny wypadł blado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:39 Nie uczniowie są winni lecz coraz gorsze warunki nauki. nadal powiększa się klasy,ciągle zmieniają się programy. Kto winien? rządzący , którzy nie widzą ucznia tylko swoje korzyści. Kilka osób w rządzie zna sie na wszystkim i tylko sie zmieniają. będzie jeszcze gorzej. Na co liczyła komisja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Egzamin gimnazjalny wypadł blado IP: *.idea.pl 07.06.04, 09:55 A gdyby tak nauczyciele spróbowali zdać ten egzamin? Gwarantuję, że wielu z nich uzyskałoby mniej punktów niż uczniowie - vide pewna nauczycielka polskiego z Olsztyna, pani G., która robi błędy ortograficzne w uwagach do wypracowań, "poprawia" prawidłowo napisane wyrazy na błędne np. kisieli na kiślów, i na dodatek jest beznadziejnym metodykiem, ale za to przyjaciółką pani Dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger Oby tak było IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 15:48 Oby na prawde poszly blado, ja mialam tylko 82 punkty (zalamka:(),a chcialabym sie dostac do lo5 lub chociaż 4... eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powalony jesteś Re: Oby tak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:37 82 punkty to mało!? Ja sam mam 81 i jestem bardzo zadowolny.W tym roku średnia będzie nisko. Źle poszło w Gim 2, Gim 3, Gim 11 i kilku innych Odpowiedz Link Zgłoś