Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.10

06.06.04, 21:36
Amerykańska i jubileuszowa
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 21:36
      :)
      • oso1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 21:37
        Może wpadniesz Mika na zlot?
        • mika_1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 21:38
          W przyszlym roku bede bankowo!!
          Poki co, musi mi wystarczyc Wasz plakat, ktory mam nad biurkiem:)
          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:40
            oso - zabierasz mi pytania do miki - ona dziś ma wyjątkowy relaks :)

a mika przywieziesz kogoś z ameryki ???????
            • oso1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 21:41
              Ja chcę Murzyna
              ;)
              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:47
                tak, chcesz od Miki , bo samemu nie mozesz stworzyć ;))))))))))))
                • oso1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 21:58
                  dawać na forum Białystok, a co niech wiedzą, że my walimy w 10 albo w 100 000.
                  • mika_1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 22:03
                    Nie wiedzialam, ze jestem, ale chyba troche jestem rasistka...;) Kilku nacji
                    nie lubie, ale chyba dlatego, ze mi podpadli...

Z tym Murzynem, to musze przyznac, ze mam kilku znajomych - zupelnie fajni,
                    czesto fajniejsi niz "regularni", biali Amerykanie... Ale nikogo nie przywoze;)

Co do relaksu, to dzis rzeczywiscie mam:) Siedze i jem wlasnie, bardzo pozne
                    sniadanie. Pyszny wloski chleb z twarogiem (polskim) i dzemem truskawkowym:) A
                    na obiad zurek:))
                    Zimno jak nie wiem co, nawet mi sie niegdzie nie chce wychodzi... Relskuje sie
                    na maksa:)
                    • oso1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 22:04
                      Chodź postrzelać
                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:19
                        dziś wyjątkowy relaks, gdym wiedziała, to nie jechałabym na strzały amora ;)))
                        co teraz robimy ?
                        jesteś giga :)?
                        mika ale dajesz animuszu :)
                        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:26
                          jaki odpoczywają dzieciaczki - jacy zmęczeni, prosze , proszę .... :)
                          • oso1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 22:28
                            A może Toruń?
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.10 07.06.04, 20:10
                              Jeszcze dwa dni i ponownie długi "łyckend", to chyba tylko u nas w Polsce. A ja
                              tam w piątek idę do pracy i nie wezmę urlopu. A co, jak robić dobrobyt to
                              robić, nie będę się relaksował.
                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 21:24
                                najlepszy relaks był wczoraj, doskonale Ci to wyszło - wszystkich zadowoliłeś i
                                ucieszyłeś - przydał się taki wspólny front - zabawa przednia

musimy kiedyś to powtórzyć i umówić sie na forum, żeby przeciwnik wcześniej
                                wiedział i był przygotowany na odpór ;)))))))))

dziękuję w imieniu napewno wszystkich
                                • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:13
                                  Ja też pracuję w piątek,
                                  Oso nie jesteś sam:)
                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:15
                                    ja dodam , że pracuję i w sobotę i w niedzielę - trzeba sie przyzwyczaić do
                                    pracy ;))))))))
                                    • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:17
                                      Rita, Ty to budujesz nam dobrobyt:)
                                      • oso1 Re: Czas relaksu v.10 07.06.04, 22:25
                                        Bez pracy nie ma od szefa cacy
                                        A jak się jest szefem dla siebie
                                        To człek się czuje jak w niebie lub
                                        w czyśćcu gdzie Urząd Skarbowy goli jak fryzjer głowy
                                        Więc pracuj zacny człeku do tej choroby, jakim jest lęk przestrzeni
                                        w pustej kieszeni.
                                        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:32
                                          nie wiem jak Wy, ale ja pracuję z rozbiegu i dla mnie praca jest rozrywką taką
                                          jak na forum , no i ksiązki, gazety, muzyczka - sam sobie człowiek sterem,
                                          zeglarzem i okrętem

hej - a jakie plany na świeto ?
                                          wystawny objadek ?
                                          • oso1 Re: Czas relaksu v.10 07.06.04, 22:40
                                            Lubie to święto "boskich ciał", oby tylko ciepło było
                                            ;)
                                            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:45
                                              i te płatki kwiatków leżące na ulicy - uważaj nie taraście rózyczek :)

jak będzie ciepło , najładniejsze będa na plaży, pewnie tam będzie wycieczka :)
                                              • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:37
                                                pełny relaks, odpoczywam:)
                                                • oso1 Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 21:57
                                                  A ja też i chyba w piątek pojadę na wycieczkę, a co mi tam.
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:00
                                                    A dokąd, a dokąd??
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 22:04
                                                    Olszty, Dobre Miasto, lidzbark Warm., Reszel, Św.Lipka, Barciany, Kętrzyn,
                                                    Gierłoż, Mrągowo, Biskupiec, Olsztyn.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 22:05
                                                    A dokąd, a dokąd, a dokąd tak gna, harcerska piosnka radosna - hę.
                                                  • koobra Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 22:17
                                                    ostatnio w gierłoży byłem strasznie komary atakują ,nie mozna zwiedzać trzeba
                                                    biegać
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 22:18
                                                    Dobrze, że nie SS-many
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 22:39
                                                    ja jeszcze komarów nie widziałam, pewnie się szzykują w Olsztynie na atak :)
                                                    Mój relaks świąteczny będzie tak wyklądał - rano gotuję objad, po południu do
                                                    teściowej na knedle i truskawki prosto z ogródka, pózniej oczekiwanie na czas
                                                    wyłaczenia sieci - czyli wyłączą czy nie wyłączą, bo w święto nie powinni
                                                    wyłączyć internetu.

giga - czy wiesz, ze moi sąsiedzi okok zrobili ołtarz i będzie stacja prawie
                                                    przed moim domem - jak powinnam sie zachować ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:55
                                                    cześć, jutro święto więc nic dziwnego że ołtarz.

• Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:57
                                                    ja jutro też, obiadek, odwiedzę mamę i tak zleci.
                                                    a piątek też wolne:)))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 23:09
                                                    giga , bedziemy mieć jedankowe IP - CO Z TYM ZROBIMY ????
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:09
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:11
                                                    to nic nie szkodzi, przynajmniej mnie:)
                                                    uciekam papa
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 21:27
                                                    No i jutro wycieczka "Szlakiem kormorana w krzyżackim płaszczu" ;)
                                                    Relację przekażę jutro wieczorem.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:33
                                                    Też miałam wycieczkę, słuchałam szumu rzeki Raby, ale była męcząca ta
                                                    wycieczka, ponieważ co chwilę Policjanci wskazywali objazd przez co nie
                                                    dojechaliśmy do celu tylko błądziliśmy ;))) więcej jeżdzenia po nieznanych
                                                    drózkach i........... żadnego jeziora
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:45
                                                    Zajadam sobie pyszne ciasto z truskawkami i bitą śmietanką,
                                                    mniam, mniam
                                                    Rita, piekłaś coś pysznego?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:49
                                                    nie piekę, mam cukiernicze ciasta
                                                    ale dziś była u mnie nowość sałatkowa - tzn , kupiłam sos grecki sałatkowy i
                                                    wymieszałam sałatę z polrojonymi pomidowrami i miam , miam

a bitą śmietanę ubijasz czy w aerozolu ????
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:52
                                                    powieszę sweterek mokry i powiem wam jakie świetne są nowości lodowe

znacie - gałki B&G - truflowe ???
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:53
                                                    szybki biszkopt, smietana sniezka:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 21:53
                                                    aerozol to na muchy!!
                                                    ;)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:56
                                                    i komary:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 21:58
                                                    a bita śmietana to ładnie wygląda na kobitkach, jak wyskakują z tortu
                                                    ;)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:01
                                                    Coć takiego, podoba Ci się??
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:06
                                                    jakoś bitą śmietanę wszyscy lubią

a lody gałka są w pojemniczku czekoladowe z ajerkoniakiem :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:07
                                                    znam, znam,są też truskawkowe i białe kokosowe,
                                                    pyszne
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 22:09
                                                    2 kg na raz - kto mnie przebije!
                                                    :)))))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:09
                                                    popatrz, a ja je dopiero teraz odkryłam, zasze uważałam za najleprze Grandy -
                                                    Korala
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:10
                                                    były już w tamtym roku,
                                                    w tym doszły truskawkowe
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:14
                                                    u nas są czekoladowe i kokosowe, o truskawkowych nie słyszałam :)

a wiesz , że bede miała taki sam IP i chyba się zaloguję

a jaka u Was była pogoda - zapowiadają dobrą tylko na Warmii :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 22:16
                                                    najlepsze lody to tzw.100 Bolero (czyli 100 gr.)!!!
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:16
                                                    coś Ty! zapowiadają deszcze, wprawdzie przelotne ale zawsze
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:19
                                                    wydaje mi sie , ze oso nie umie się cieszyć lodami, je z rozmachem zamiast się
                                                    nimi degustować - w takim razie i bita śmietana nie jest mu potrzebna :)

łykacz lodów

giga - jak egzaminki ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:22
                                                    OK:)
                                                    Wojtek, jeszcze jeden za tydzień
                                                    Sola już wakacje:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:25
                                                    u mnie cztery są egzaminy - dwa już załatwione , jecze dwa i będa wakacje w
                                                    Kołobrzegu - sprzatanie w hotelu :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:27
                                                    przyjemne z pożytecznym:)
                                                    a Ty kiedy na urlop? :))
                                                    ja jeszcze nie wiem
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:31
                                                    u mnie nie ma urlopu, ale moze wypuszczę sie na parę dni do Kołobrzegu z
                                                    kierunkiem na Olsztyn :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:33
                                                    brzmi interesująco:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:34
                                                    giga - idę juz spać, jutro cięzki dzień, znów zabawa z neostradą
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 11.06.04, 19:23
                                                    No i...
                                                    Wróciłem z rodzinnej wycieczki.
                                                    R e w e l a c j a !
                                                    Wyjazd około 9.00
                                                    1. ok.9.30 w Dobrym Mieście - cel Kolegiata - warto zobaczyć chrzcielnicę
                                                    dokładnie 10`, zjedzenie lodów i wyjazd do Lidzbarka Warmińskiego.
                                                    2. Lidzbark Warm. - Zamek - na uwagę zasługują rzeźby oraz malarstwo
                                                    współczesne. Warto zwrócić uwagę na ikony. Mnie osobiście podobały się
                                                    odresteurowane sklepienia. Bilety 2 normalne i 2 ulgowe - 20 zł.
                                                    3. Stoczek Klasztorny - byłem mile zaskoczony a wręcz ... chyba nie da się tego
                                                    opisać. Cela (pokoik) w którym przebywał Prymas Wyszyński - prostota, ale
                                                    tchnienie historii czuć na sobie i chyba w sobie. Zakon Marianów ich historia i
                                                    misja na śwecie - potrafi zaskoczyć, niedowierzanie przeradzało się w
                                                    fascynację. Fascynację, iż z tak małego miejsca na Mazurach, trafiają
                                                    Marianiści w najdalsze zakątki świata. Nie odmówi nikt drobnej sumy do
                                                    skarbonki.
                                                    4. Bisztynek - spalony kościół po kilkudziesięciu latach w remoncie - brawo.
                                                    Kościół funkcjonujący - prostota, lecz rzeźby na kolumnach ogrodzeniowych są
                                                    niepowtarzalne.
                                                    5. Reszel - zamek - wieża do zwiedzania za jedyne 1 zł i warto się wspiąć - i
                                                    nic więcej. Malarstwo - hę, jeżeli ktoś takie lubi, bylem, zobaczyłem i nic. I
                                                    tutaj popełniłem błąd poszliśmy z rodziną na obiadek. Polecam bar przy Ratuszu
                                                    Miejskim. Wzięłem żeberka z ziemniaczkami i surówkami - czekałem i dostałem
                                                    ostatni. Najszybszy był tzw. placek węgierski - można się najeść. Koszt całej
                                                    rodziny ok.75 zł (były 4 pepsi, kawa i 2 soki grapefru.). No i.. poszliśmy do
                                                    Katedry. A tam piękna wieża, ok.56 m. i wleźliśmy na samą górę. Ładnie zamek
                                                    wygląda z góry, ale nie róbcie tego po obiedzie - koszt 2 zł za osobę - opłaca
                                                    się - dbałość o linię i piękny widok.
                                                    6. Święta Lipka - na mnie wrażenie robi brama, ale i ambona - chyba najstarsza
                                                    w całym województwie. Spóźniliśmy się na koncert :( , lody jak wszędzie.
                                                    7. Gierłoż - wjazd 4 osób 33 zł - na uwagę zasługują kibelki - czyściutko i
                                                    pachnąco. Ruiny widziałem też w Olsztynie, ale rebiata byli pierwszy raz.
                                                    8. Kętrzyn - kawa u kolegi - i... kurde przecież zamek - dlatego wycieczkę
                                                    trzeba będzie kontynuować.
                                                    Generalnie:
                                                    1. Jedzonko dla 4 osób ok. 100 zł
                                                    2. Paliwko - 250 km.
                                                    3. Wstęp - ok. 70 zł.
                                                    Podsumowanie:
                                                    Warto, warto, warto!!!
                                                    Uwaga!
                                                    Można podzielić na dwie wycieczki.
                                                    Uwaga dla mężczyzn!
                                                    Potrzeba kierowcy, bo człowiek, jak patrzy jak inni piją piwo, to aż żal ściska.
                                                    I...
                                                    Gorąco polecam!!!
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:40
                                                    Oooo! to udana wycieczka:)
                                                    A my tu robaczki pracujemy, gotujemy,
                                                    taki nasz los.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:48
                                                    a popatrz giga jaki oso skrupulatny , jak wylicza mic a postaw się, a zastaw
                                                    się, same potrzeby żołądkowe i wizualne, a o jakiś domek pubkiczny nie
                                                    zachaczyliście ?????????? ;))))))))))))
                                                    poważnie - to warto zwiedzać, warto się cieszyć i ucieszyć, warto jest dla
                                                    takich chwil żyć - oj, oso , jak ja zazdroszczę, uwielbiam wyprawy i cieszyć
                                                    sie nimi choćby to były same pola, a wśród trawy, grający konik polny

brawo oso i rodzinka
                                                    czy czasmi nie wystąpicie w turnieju - rodziny na start - będe kibicować :)
                                                    neostrada działa w przyspieszonym rytmie :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 11.06.04, 19:48
                                                    Ale z wycieczki to jest najlepsze, że mogłem wrócić i wypić piwo - ale leje
                                                    deszcz - he, he a Budrysy na podwórku. :)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.10 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 20:00
                                                    Ulewa i grzmoty w Olsztynie.
                                                    Chodziłam prawie tam gdzie oso1. Tylko cel był nieco inny.Znam te tereny , tam
                                                    pobierałam nauki podstawowe.Oso czy znasz rynowe jezioro w Sw.Lipce?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:01
                                                    mają parasolki ??????????

mówią, że wszędzie dobrze ale najlepiej w domu - dlatego tak wycieczki nas
                                                    cieszą , by zawsze szczęśliwie i radośnie powracać :)
                                                    teraz idę na kolacyjkę , którą będę pichcić w tempie ekspresowym
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:02
                                                    Co dobrego dziś serwujesz?
                                                    Też bym coś zjadła..
                                                  • oso1 Do Muraszki 11.06.04, 20:44
                                                    W Św. Lipce ostatni raz byłem w 1976 roku i co ciekawe, byłem zaskoczony
                                                    jeziorem, które tak ładnie się rozpościera, jak się stoi na górze na parkingu,
                                                    po lewej jest widoczny Dom Pielgrzyma a po lewej jezioro. Faktycznie jeziora
                                                    nie pamiętałem, ale tereny nasze wrmńsko-mazurskie to istna rewelacja - trochę
                                                    inaczej jest z pogodą. chociaż tak jak dzisiaj to mi odpowiada. Pogodziucha
                                                    cały dzień idealna, a teraz to niech pada, ożywi zieleń.
                                                    A ja chyba sięgnę do barku.
                                                    Okrzyk na całą chałupę:
                                                    Siiiiwaaaa - nalać Ci czegoś?!!! - ogląda "Na wspólnej lub M- jak miłość" -
                                                    teraz coś takiego leci.
                                                    Oooo - wina chce!
                                                    Idę nalać jej wina - mołdawskie są świetne, oprócz Lidii jest jeszcze Isabella.
                                                    A ja jakiegoś whiskaczyka - a co!
                                                    :))
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:50
                                                    po kolacyjce, ale się rozgadaliście - pozostałości poprzedniego dnia zostały
                                                    zmłucone , jutro znowu czeka gotowanie, ale czytając menu oso - smak się
                                                    podwoił i pustki na talerzu, zdążyłam wymyć po sobie :)

mów o Warmii oso, czytam
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 21:02
                                                    Chyba o zawartości michy w lodówce. Dużo nie pozostało. Namówiłem kiedyś Siwą
                                                    na surimi (paluszki z kraba), wtedy mi chodziło o kambakoko (czyli paluszki
                                                    panierowane). Ale to nic, została zrobiona sałatka. Skład: surimi, małe
                                                    koszyczki kalafiora (powinny być podobno bakłażany, ale nie było), ogóreczek
                                                    świeży, majonezik z jogurtem. Wynik - zjadliwe, jak się weźmie do tego z pięć
                                                    kanapek. Co mi daje jedna mała salaterka? Ni połechtać podniebienia, ni się
                                                    napatrzeć!
                                                    :(
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:12
                                                    dość tego obżarstwa, trzeba sie zastanowić nad menu zjazdowym - trzeba przez
                                                    żaładek do serca trafić, bo urodą to wolę nie błądzić ;)))))))))

co zaserwujemy ??????
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 21:33
                                                    Piiiiiiwwwwwooooooooooo!!!!!!
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:37
                                                    dwaaaaaaaaa piiiiiiiiiiwa :)
                                                    z duuuuuuużą pianą

giga , nie śpij
                                                  • Gość: Muraszka Re: Do Muraszki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 21:37
                                                    Wjechałam w smutnej misji, ale tam jest moja cioteczna siostra , mistrzyni w
                                                    gotowaniu , pieczeniu , eniuuuuuu.....
                                                    Czego nie jadłam. Obiad wystawny , co kto chciał.Rosół bajeczny. Klopsiki w
                                                    sosie koperkowym , schab w sosie pieczarkowym, szczupak gotowany , duszony.
                                                    I sałatki......... , dodatki. A potem? Potem torcik ze świerzymi
                                                    truskawkami.Przednie trunki do wyboru. Reszty nie pamietam, nie dałam rady.
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:40
                                                    dobrze, że już się najadłam, ale menu macie na Warmii wyborne i smakowite

chociaż pamiętam te placki węgierskie , są niczego sobie, jeszcze szczawiowa
                                                    chodzi za mną

a co pijecie oprócz piwa, jaką wodę mineralną ?
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 21:46
                                                    Wodę sodową z whiskaczem - łę lub whę
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:55
                                                    chodzi o Muszyniankę, czy Żywiec, czy Piwnicznke ?

a czy wiecie, ze alkohole dużo poszły w dół , szczególnie ćwiartki czy jak
                                                    nazywacie emerytki :)
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:10
                                                    oso - a gdzie jest Twój watek o meldowaniu ?
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:17
                                                    spokojniutko na sobotę Waść kosy ostrz!
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:19
                                                    szkole sie w slownictwie, jakąś wojenną lekture możesz polecić - czy powtórnie
                                                    przeczytać Pana Tadka :)
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:24
                                                    zapomniałam powiedzieć, ze ćwirteczek już nie produkują tylko 200 ml, co
                                                    oznacza, że ćwiartki potaniały :)
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:32
                                                    Czyli 5 dwusetek to ile i jakich?
                                                    Ja tam wolę pięćdziesiątki
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:36
                                                    nie licz tylko pij
                                                    "wszystko można, co nie można byle z cicha i ostrożna"

co tak słabo na forum, tylko my dwoje :)
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:41
                                                    Strzel setę na dobranoc
                                                  • Gość: Muraszka Re: Do Muraszki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:43
                                                    Unia???????????
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:47
                                                    Strzelcie tą setę, to rozpocznę nowy wątek
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:51
                                                    I Muraszka strzeliła. A relaks w spańku.
                                                  • rita100 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:54
                                                    a ja pewnie przespałam :)
                                                    relaksowo idę spać, przez dobranockę wyjdę :)
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:49
                                                    relaks z meczami - idą najnudniejsze czasy :)
                                                  • Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:50
                                                    kończy sie jestem jaki jestem w tvn- ciekawe czym zastąpią ten program
                                                    zakład, ze mamy cię
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 12.06.04, 20:52
                                                    przerwa ma 15 minut, wiesz ile można zrobić ;)
                                                    Odpowiedź kobiety - tak 15 min. i myślą, że po wszystkim :)
                                                    7 min. meczu - 0:0
                                                    Piwko Dublin
                                                    Duże chrupki
                                                    Ech, żyć nie umierać
                                                    :))))
                                                  • Gość: giga Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:00
                                                    Oso w swoim żywiole,
                                                    mecz za meczem:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.10 12.06.04, 21:06
                                                    A jak, 20 min. i 0:0.
                                                    Chrupek już zabrakło, Giga widziała na meczu, jak to pochłaniam.
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:08
                                                    Tak, widziałam:)
                                                    Ale tam miałeś wiaderko, hihi
                                                  • Gość: Muraszka Re: Do Muraszki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 12.06.04, 21:05
                                                    A zjadłam kilogram truskawek .Czy przeżyję do jutra?
                                                  • Gość: giga Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:15
                                                    Truskawki można jeść kilogramami:)
                                                    nie zaszkodzą, na zdrowie
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 12.06.04, 21:15
                                                    Rybka, a łubianka truskaweczek i 8 lodzików setek (czyli 100 g), to jest
                                                    wyżerka (na raz i samotnie, ale przy świadkach)
                                                    :))))
                                                  • oso1 Re: Do Muraszki 12.06.04, 21:19
                                                    Strzelcie sobie setkę dzieweczki.
                                                  • rita100 Re: Do Muraszki 12.06.04, 21:23
                                                    a czereśnie też można kilogramami jeść ?
                                                  • Gość: giga Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:24
                                                    Tak, proponuję bez pestek:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka