oso1 06.06.04, 21:36 Amerykańska i jubileuszowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 21:38 W przyszlym roku bede bankowo!! Poki co, musi mi wystarczyc Wasz plakat, ktory mam nad biurkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:40 oso - zabierasz mi pytania do miki - ona dziś ma wyjątkowy relaks :) a mika przywieziesz kogoś z ameryki ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:47 tak, chcesz od Miki , bo samemu nie mozesz stworzyć ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 21:58 dawać na forum Białystok, a co niech wiedzą, że my walimy w 10 albo w 100 000. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czas relaksu v.10 06.06.04, 22:03 Nie wiedzialam, ze jestem, ale chyba troche jestem rasistka...;) Kilku nacji nie lubie, ale chyba dlatego, ze mi podpadli... Z tym Murzynem, to musze przyznac, ze mam kilku znajomych - zupelnie fajni, czesto fajniejsi niz "regularni", biali Amerykanie... Ale nikogo nie przywoze;) Co do relaksu, to dzis rzeczywiscie mam:) Siedze i jem wlasnie, bardzo pozne sniadanie. Pyszny wloski chleb z twarogiem (polskim) i dzemem truskawkowym:) A na obiad zurek:)) Zimno jak nie wiem co, nawet mi sie niegdzie nie chce wychodzi... Relskuje sie na maksa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:19 dziś wyjątkowy relaks, gdym wiedziała, to nie jechałabym na strzały amora ;))) co teraz robimy ? jesteś giga :)? mika ale dajesz animuszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:26 jaki odpoczywają dzieciaczki - jacy zmęczeni, prosze , proszę .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 07.06.04, 20:10 Jeszcze dwa dni i ponownie długi "łyckend", to chyba tylko u nas w Polsce. A ja tam w piątek idę do pracy i nie wezmę urlopu. A co, jak robić dobrobyt to robić, nie będę się relaksował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 21:24 najlepszy relaks był wczoraj, doskonale Ci to wyszło - wszystkich zadowoliłeś i ucieszyłeś - przydał się taki wspólny front - zabawa przednia musimy kiedyś to powtórzyć i umówić sie na forum, żeby przeciwnik wcześniej wiedział i był przygotowany na odpór ;))))))))) dziękuję w imieniu napewno wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:13 Ja też pracuję w piątek, Oso nie jesteś sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:15 ja dodam , że pracuję i w sobotę i w niedzielę - trzeba sie przyzwyczaić do pracy ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:17 Rita, Ty to budujesz nam dobrobyt:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 07.06.04, 22:25 Bez pracy nie ma od szefa cacy A jak się jest szefem dla siebie To człek się czuje jak w niebie lub w czyśćcu gdzie Urząd Skarbowy goli jak fryzjer głowy Więc pracuj zacny człeku do tej choroby, jakim jest lęk przestrzeni w pustej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:32 nie wiem jak Wy, ale ja pracuję z rozbiegu i dla mnie praca jest rozrywką taką jak na forum , no i ksiązki, gazety, muzyczka - sam sobie człowiek sterem, zeglarzem i okrętem hej - a jakie plany na świeto ? wystawny objadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 07.06.04, 22:40 Lubie to święto "boskich ciał", oby tylko ciepło było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:45 i te płatki kwiatków leżące na ulicy - uważaj nie taraście rózyczek :) jak będzie ciepło , najładniejsze będa na plaży, pewnie tam będzie wycieczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:37 pełny relaks, odpoczywam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 21:57 A ja też i chyba w piątek pojadę na wycieczkę, a co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:00 A dokąd, a dokąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 22:04 Olszty, Dobre Miasto, lidzbark Warm., Reszel, Św.Lipka, Barciany, Kętrzyn, Gierłoż, Mrągowo, Biskupiec, Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 22:05 A dokąd, a dokąd, a dokąd tak gna, harcerska piosnka radosna - hę. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Czas relaksu v.10 08.06.04, 22:17 ostatnio w gierłoży byłem strasznie komary atakują ,nie mozna zwiedzać trzeba biegać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 22:39 ja jeszcze komarów nie widziałam, pewnie się szzykują w Olsztynie na atak :) Mój relaks świąteczny będzie tak wyklądał - rano gotuję objad, po południu do teściowej na knedle i truskawki prosto z ogródka, pózniej oczekiwanie na czas wyłaczenia sieci - czyli wyłączą czy nie wyłączą, bo w święto nie powinni wyłączyć internetu. giga - czy wiesz, ze moi sąsiedzi okok zrobili ołtarz i będzie stacja prawie przed moim domem - jak powinnam sie zachować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:55 cześć, jutro święto więc nic dziwnego że ołtarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:57 ja jutro też, obiadek, odwiedzę mamę i tak zleci. a piątek też wolne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 23:09 giga , bedziemy mieć jedankowe IP - CO Z TYM ZROBIMY ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:11 to nic nie szkodzi, przynajmniej mnie:) uciekam papa Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 21:27 No i jutro wycieczka "Szlakiem kormorana w krzyżackim płaszczu" ;) Relację przekażę jutro wieczorem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:33 Też miałam wycieczkę, słuchałam szumu rzeki Raby, ale była męcząca ta wycieczka, ponieważ co chwilę Policjanci wskazywali objazd przez co nie dojechaliśmy do celu tylko błądziliśmy ;))) więcej jeżdzenia po nieznanych drózkach i........... żadnego jeziora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:45 Zajadam sobie pyszne ciasto z truskawkami i bitą śmietanką, mniam, mniam Rita, piekłaś coś pysznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:49 nie piekę, mam cukiernicze ciasta ale dziś była u mnie nowość sałatkowa - tzn , kupiłam sos grecki sałatkowy i wymieszałam sałatę z polrojonymi pomidowrami i miam , miam a bitą śmietanę ubijasz czy w aerozolu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:52 powieszę sweterek mokry i powiem wam jakie świetne są nowości lodowe znacie - gałki B&G - truflowe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:53 szybki biszkopt, smietana sniezka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:56 i komary:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 21:58 a bita śmietana to ładnie wygląda na kobitkach, jak wyskakują z tortu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:01 Coć takiego, podoba Ci się?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:06 jakoś bitą śmietanę wszyscy lubią a lody gałka są w pojemniczku czekoladowe z ajerkoniakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:07 znam, znam,są też truskawkowe i białe kokosowe, pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 22:09 2 kg na raz - kto mnie przebije! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:09 popatrz, a ja je dopiero teraz odkryłam, zasze uważałam za najleprze Grandy - Korala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:10 były już w tamtym roku, w tym doszły truskawkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:14 u nas są czekoladowe i kokosowe, o truskawkowych nie słyszałam :) a wiesz , że bede miała taki sam IP i chyba się zaloguję a jaka u Was była pogoda - zapowiadają dobrą tylko na Warmii :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 10.06.04, 22:16 najlepsze lody to tzw.100 Bolero (czyli 100 gr.)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:16 coś Ty! zapowiadają deszcze, wprawdzie przelotne ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:19 wydaje mi sie , ze oso nie umie się cieszyć lodami, je z rozmachem zamiast się nimi degustować - w takim razie i bita śmietana nie jest mu potrzebna :) łykacz lodów giga - jak egzaminki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:22 OK:) Wojtek, jeszcze jeden za tydzień Sola już wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:25 u mnie cztery są egzaminy - dwa już załatwione , jecze dwa i będa wakacje w Kołobrzegu - sprzatanie w hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:27 przyjemne z pożytecznym:) a Ty kiedy na urlop? :)) ja jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:31 u mnie nie ma urlopu, ale moze wypuszczę sie na parę dni do Kołobrzegu z kierunkiem na Olsztyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:33 brzmi interesująco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:34 giga - idę juz spać, jutro cięzki dzień, znów zabawa z neostradą Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 11.06.04, 19:23 No i... Wróciłem z rodzinnej wycieczki. R e w e l a c j a ! Wyjazd około 9.00 1. ok.9.30 w Dobrym Mieście - cel Kolegiata - warto zobaczyć chrzcielnicę dokładnie 10`, zjedzenie lodów i wyjazd do Lidzbarka Warmińskiego. 2. Lidzbark Warm. - Zamek - na uwagę zasługują rzeźby oraz malarstwo współczesne. Warto zwrócić uwagę na ikony. Mnie osobiście podobały się odresteurowane sklepienia. Bilety 2 normalne i 2 ulgowe - 20 zł. 3. Stoczek Klasztorny - byłem mile zaskoczony a wręcz ... chyba nie da się tego opisać. Cela (pokoik) w którym przebywał Prymas Wyszyński - prostota, ale tchnienie historii czuć na sobie i chyba w sobie. Zakon Marianów ich historia i misja na śwecie - potrafi zaskoczyć, niedowierzanie przeradzało się w fascynację. Fascynację, iż z tak małego miejsca na Mazurach, trafiają Marianiści w najdalsze zakątki świata. Nie odmówi nikt drobnej sumy do skarbonki. 4. Bisztynek - spalony kościół po kilkudziesięciu latach w remoncie - brawo. Kościół funkcjonujący - prostota, lecz rzeźby na kolumnach ogrodzeniowych są niepowtarzalne. 5. Reszel - zamek - wieża do zwiedzania za jedyne 1 zł i warto się wspiąć - i nic więcej. Malarstwo - hę, jeżeli ktoś takie lubi, bylem, zobaczyłem i nic. I tutaj popełniłem błąd poszliśmy z rodziną na obiadek. Polecam bar przy Ratuszu Miejskim. Wzięłem żeberka z ziemniaczkami i surówkami - czekałem i dostałem ostatni. Najszybszy był tzw. placek węgierski - można się najeść. Koszt całej rodziny ok.75 zł (były 4 pepsi, kawa i 2 soki grapefru.). No i.. poszliśmy do Katedry. A tam piękna wieża, ok.56 m. i wleźliśmy na samą górę. Ładnie zamek wygląda z góry, ale nie róbcie tego po obiedzie - koszt 2 zł za osobę - opłaca się - dbałość o linię i piękny widok. 6. Święta Lipka - na mnie wrażenie robi brama, ale i ambona - chyba najstarsza w całym województwie. Spóźniliśmy się na koncert :( , lody jak wszędzie. 7. Gierłoż - wjazd 4 osób 33 zł - na uwagę zasługują kibelki - czyściutko i pachnąco. Ruiny widziałem też w Olsztynie, ale rebiata byli pierwszy raz. 8. Kętrzyn - kawa u kolegi - i... kurde przecież zamek - dlatego wycieczkę trzeba będzie kontynuować. Generalnie: 1. Jedzonko dla 4 osób ok. 100 zł 2. Paliwko - 250 km. 3. Wstęp - ok. 70 zł. Podsumowanie: Warto, warto, warto!!! Uwaga! Można podzielić na dwie wycieczki. Uwaga dla mężczyzn! Potrzeba kierowcy, bo człowiek, jak patrzy jak inni piją piwo, to aż żal ściska. I... Gorąco polecam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:40 Oooo! to udana wycieczka:) A my tu robaczki pracujemy, gotujemy, taki nasz los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:48 a popatrz giga jaki oso skrupulatny , jak wylicza mic a postaw się, a zastaw się, same potrzeby żołądkowe i wizualne, a o jakiś domek pubkiczny nie zachaczyliście ?????????? ;)))))))))))) poważnie - to warto zwiedzać, warto się cieszyć i ucieszyć, warto jest dla takich chwil żyć - oj, oso , jak ja zazdroszczę, uwielbiam wyprawy i cieszyć sie nimi choćby to były same pola, a wśród trawy, grający konik polny brawo oso i rodzinka czy czasmi nie wystąpicie w turnieju - rodziny na start - będe kibicować :) neostrada działa w przyspieszonym rytmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 11.06.04, 19:48 Ale z wycieczki to jest najlepsze, że mogłem wrócić i wypić piwo - ale leje deszcz - he, he a Budrysy na podwórku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.10 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 20:00 Ulewa i grzmoty w Olsztynie. Chodziłam prawie tam gdzie oso1. Tylko cel był nieco inny.Znam te tereny , tam pobierałam nauki podstawowe.Oso czy znasz rynowe jezioro w Sw.Lipce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:01 mają parasolki ?????????? mówią, że wszędzie dobrze ale najlepiej w domu - dlatego tak wycieczki nas cieszą , by zawsze szczęśliwie i radośnie powracać :) teraz idę na kolacyjkę , którą będę pichcić w tempie ekspresowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:02 Co dobrego dziś serwujesz? Też bym coś zjadła.. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Do Muraszki 11.06.04, 20:44 W Św. Lipce ostatni raz byłem w 1976 roku i co ciekawe, byłem zaskoczony jeziorem, które tak ładnie się rozpościera, jak się stoi na górze na parkingu, po lewej jest widoczny Dom Pielgrzyma a po lewej jezioro. Faktycznie jeziora nie pamiętałem, ale tereny nasze wrmńsko-mazurskie to istna rewelacja - trochę inaczej jest z pogodą. chociaż tak jak dzisiaj to mi odpowiada. Pogodziucha cały dzień idealna, a teraz to niech pada, ożywi zieleń. :) A ja chyba sięgnę do barku. Okrzyk na całą chałupę: Siiiiwaaaa - nalać Ci czegoś?!!! - ogląda "Na wspólnej lub M- jak miłość" - teraz coś takiego leci. Oooo - wina chce! Idę nalać jej wina - mołdawskie są świetne, oprócz Lidii jest jeszcze Isabella. A ja jakiegoś whiskaczyka - a co! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:50 po kolacyjce, ale się rozgadaliście - pozostałości poprzedniego dnia zostały zmłucone , jutro znowu czeka gotowanie, ale czytając menu oso - smak się podwoił i pustki na talerzu, zdążyłam wymyć po sobie :) mów o Warmii oso, czytam Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 21:02 Chyba o zawartości michy w lodówce. Dużo nie pozostało. Namówiłem kiedyś Siwą na surimi (paluszki z kraba), wtedy mi chodziło o kambakoko (czyli paluszki panierowane). Ale to nic, została zrobiona sałatka. Skład: surimi, małe koszyczki kalafiora (powinny być podobno bakłażany, ale nie było), ogóreczek świeży, majonezik z jogurtem. Wynik - zjadliwe, jak się weźmie do tego z pięć kanapek. Co mi daje jedna mała salaterka? Ni połechtać podniebienia, ni się napatrzeć! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:12 dość tego obżarstwa, trzeba sie zastanowić nad menu zjazdowym - trzeba przez żaładek do serca trafić, bo urodą to wolę nie błądzić ;))))))))) co zaserwujemy ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:37 dwaaaaaaaaa piiiiiiiiiiwa :) z duuuuuuużą pianą giga , nie śpij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Do Muraszki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 21:37 Wjechałam w smutnej misji, ale tam jest moja cioteczna siostra , mistrzyni w gotowaniu , pieczeniu , eniuuuuuu..... Czego nie jadłam. Obiad wystawny , co kto chciał.Rosół bajeczny. Klopsiki w sosie koperkowym , schab w sosie pieczarkowym, szczupak gotowany , duszony. I sałatki......... , dodatki. A potem? Potem torcik ze świerzymi truskawkami.Przednie trunki do wyboru. Reszty nie pamietam, nie dałam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:40 dobrze, że już się najadłam, ale menu macie na Warmii wyborne i smakowite chociaż pamiętam te placki węgierskie , są niczego sobie, jeszcze szczawiowa chodzi za mną a co pijecie oprócz piwa, jaką wodę mineralną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:55 chodzi o Muszyniankę, czy Żywiec, czy Piwnicznke ? a czy wiecie, ze alkohole dużo poszły w dół , szczególnie ćwiartki czy jak nazywacie emerytki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:10 oso - a gdzie jest Twój watek o meldowaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:19 szkole sie w slownictwie, jakąś wojenną lekture możesz polecić - czy powtórnie przeczytać Pana Tadka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:24 zapomniałam powiedzieć, ze ćwirteczek już nie produkują tylko 200 ml, co oznacza, że ćwiartki potaniały :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:32 Czyli 5 dwusetek to ile i jakich? Ja tam wolę pięćdziesiątki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:36 nie licz tylko pij "wszystko można, co nie można byle z cicha i ostrożna" co tak słabo na forum, tylko my dwoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Do Muraszki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:43 Unia??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:47 Strzelcie tą setę, to rozpocznę nowy wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Do Muraszki 11.06.04, 22:54 a ja pewnie przespałam :) relaksowo idę spać, przez dobranockę wyjdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:49 relaks z meczami - idą najnudniejsze czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:50 kończy sie jestem jaki jestem w tvn- ciekawe czym zastąpią ten program zakład, ze mamy cię Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Muraszki 12.06.04, 20:52 przerwa ma 15 minut, wiesz ile można zrobić ;) Odpowiedź kobiety - tak 15 min. i myślą, że po wszystkim :) 7 min. meczu - 0:0 Piwko Dublin Duże chrupki Ech, żyć nie umierać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:00 Oso w swoim żywiole, mecz za meczem:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.10 12.06.04, 21:06 A jak, 20 min. i 0:0. Chrupek już zabrakło, Giga widziała na meczu, jak to pochłaniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:08 Tak, widziałam:) Ale tam miałeś wiaderko, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Do Muraszki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 12.06.04, 21:05 A zjadłam kilogram truskawek .Czy przeżyję do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:15 Truskawki można jeść kilogramami:) nie zaszkodzą, na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Muraszki 12.06.04, 21:15 Rybka, a łubianka truskaweczek i 8 lodzików setek (czyli 100 g), to jest wyżerka (na raz i samotnie, ale przy świadkach) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Do Muraszki 12.06.04, 21:23 a czereśnie też można kilogramami jeść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Do Muraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:24 Tak, proponuję bez pestek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś