Dodaj do ulubionych

Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zbyt ...

IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.12, 20:11
ch* z ACTA i Smoleńskiem - GDZIE JEST PIWOOOOOOOO!?...
Obserwuj wątek
    • Gość: 100%olsztyniak Re: Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zby IP: 2.25.215.* 07.02.12, 20:23
      zaluje ze BK(chyba?) zaprzestalo produkcji "olsztynskiego" w malych butelkach tzw.granatach
    • Gość: xcv Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zbyt ... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.02.12, 21:00
      Uwielbiam świeże :)
      • Gość: i28 Re: Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zby IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.12, 21:15
        A ja Miodne. I Świeże:)
    • Gość: kos Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zbyt ... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.02.12, 21:17
      Ja lubię Podpiwek Warmiński
    • Gość: smakosz BK Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zbyt ... IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 21:58
      W sklepach też brakuje.
    • Gość: RK Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zbyt ... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.02.12, 22:12
      Powielam pytanie ,czy BK już definitywnie zaprzestało produkcji piwa "olsztyńskie" ?
    • Gość: kos Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zbyt ... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.02.12, 22:20
      Czemu BK nie przyznaje się do Max Mocnego?
      • Gość: ab Re: Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zby IP: *.man.poznan.pl 09.02.12, 09:46
        powinno jeszcze być gdzie niegdzie, widuje je na mlecznym przy podstawówce
    • Gość: GMO Tylko BK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 23:14
      Miodne jest fantastyczne! Warnijskie, Orkiszowe i Orkiszowe z miodem też jest super. Nawet owocowe śliwki, wiśnie i jabłka w piwie pije się całkiem fajnie. W mojej piwnicy zawsze jest krata miodnego. W zeszłym roku dołączyłem do grona wiernych piwoszy BK :)
      Dobrze, że przynajmniej jedna rzecz w tym mieście jest OK.
      • Gość: BleBle Re: Tylko BK! Ale gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 23:19
        Wszystko ok, tylko gdzie można kupić piwo BK w Olsztynie???
        Co prawda mało chodzę po sklepach, ale z tego co pamiętam z moich kilku ostatnich pobytów w naszych marketach typu Tesco czy Real, rzeczonego piwa tam nie zauważyłem.
        Mógłby ktoś zatem podzielić się informacją, gdzie w Olsztynie kilka butelek można byłoby kupić???
        • Gość: GMO Re: Tylko BK! Ale gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 23:26
          Nie kupuj w tesco bo nawet jeśli znajdziesz je na półce to przynajmniej o złotówę drożej. Warto odwiedzić sklepy Bomi (dawne Rasty), Alkohole Świata albo zamówić przez internet w Delikatesach Internetowych A.pl np: e0l.utnij.net
        • Gość: i28 Re: Tylko BK! Ale gdzie??? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.02.12, 08:16
          Potwierdzam, w Tescu jest Miodne, bywa Orkiszowe. Ale drogie. W dużych sklepach w ogóle ciężko znaleźć ich piwa, chyba właśnie jakieś zawirowania z dostawą są. Najlepiej szukać w małych sklepach (jak jesteś koło Tesco to np w spożywczym przyległym do Małpiego Gaju), w Alkoholach Świata. Kiedyś pytałam o nie w nocnym Gacku to mi powiedzieli, że im się nie opłaca takiego drogiego piwa sprowadzać. A lista gdzie kupić jest w necie, zgooglaj sobie Browar Kormoran, na ich stronie jest wszystko.
          I smacznego!:)
          • Gość: BleBle Re: Dzięki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 17:03
            Dziękuję za podpowiedz i wskazówki. Tak prawdę powiedziawszy, to chyba jeszcze olsztyńskiego "Kormorana" nie piłem, chętnie więc się z nim zapoznam.
            Przy najbliższej okazji postaram się odwiedzić polecone sklepy.
    • Gość: Loop Halo! smakosze piwa! to reklama! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.02.12, 01:01
      Halo! Smakosze piwa! To REKLAMA! Nie dajcie się zwieść - artykuł zawiera "lokowanie produktu". Mniej lub bardziej oficjalnie, ale jak w mordę strzelił! Co gorsza - jeśli tak nie jest, tym gorzej.... mega obciach w newsie GW!
    • Gość: Ermis Krótko: w pubach brakuje piwa BK, bo jest zbyt ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 22:01
      Porażka, już nie mają o czym pisać.Ile dostał redaktor od BROWARU za podjęcie takiego problemu.....?Dno!!!! Albo piwo w G.W ,albo 3/4 o sporcie,że jak zwykle nasi przegrali!!!! Dno i brak pomysłów!
    • Gość: Miłosz do piwa piwo wileńskie IP: *.olsztyn.mm.pl 27.03.13, 08:14
      Coraz częściej w sklepach trafiam na piwko z browaru Vilniaus Alus. Sprawdziłem, że to browarek wielkości olsztyńskiego i piwo też niczego sobie w cenie no powyżej 3zł, ale poniżej 4. Polecam pszeniczne i takie jasne co ma 6,8%.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka