Dodaj do ulubionych

Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olsztyna

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.03.12, 14:48
Witam szukam jakiegoś pola namiotowego niedaleko Olsztyna, rodzinnego gdzie bez obawy o życie można biwakować całą rodzinką z dziećmi.
Obserwuj wątek
    • Gość: wicia Społem Nowa Kaletka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.03.12, 15:10
      Byłem kiedyś w ośrodku Społem w Nowej Kaletce nad jeziorem Gim można rozłożyć namiot trochę mało miejsca są głównie Domki stan taki sobie jedyne co tam jest dobre to jedzenie w barze smacznie i można się najeść, pamiętam jak nocą na pole weszli jacyś młodzi z z okolicznej wsi i zaczęli drzeć ryja trochę niebezpiecznie się zrobiło, właściciel pola nawet nie wyjrzał zamyka się na noc kraty w oknach tego pola nie polecam.
    • Gość: dssh Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.03.12, 17:10
      W dywitach dobre jest
      • Gość: RENATA Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 16:52
        NAD GIMEM POD SOSNAMI JEST BARDZO BARDZO FAJNIE POLECAM www.butryny.pl
    • mariusz2010 Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt 13.03.12, 18:11
      Kiedyś było nad jeziorem Krzywym.
      • Gość: gosia Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.12, 21:39
        Camping- mały, co prawda, ale w bardzo malowniczym miejscu-jest nad jeziorem Krzywym, za lotniskiem -koło przystani Słoneczna Polana.W zeszłym sezonie nie było tam tłumnie:)
      • no-bet-on Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt 13.03.12, 22:00
        mariusz2010 napisał:

> Kiedyś było nad jeziorem Krzywym.

Kiedyś Olsztyn był zielony.
    • Gość: mały Pole namiotowe Butryny pod sosnami IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.03.12, 15:29
      W tym roku zamierzam z rodzinką wybrać się pod namiot nad Gim znalazłem pole Pod Sosnami w lesie koło Butryn jeśli ktoś tam był to proszę aby się podzielił swoim wrażeniem z pobytu.

• Gość: renata Re: Pole namiotowe Butryny pod sosnami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 16:48
        Pole namiotowe nad jeż. Gim jest bardzo ciche, spokojne, dozorowane całą noc, plaża piękna zejście do jeziora super dno piaszczyste, pomost nocą podświetlany,plac zabaw dla dzieci, sklepik i mini bar na miejscu. POZDRAWIAM
      • Gość: AGA Re: Pole namiotowe Butryny pod sosnami IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 16:19
        Jeżdzę tam od paru lat z cała rodziną ( dwójka malych dzieci 2-3 latka) Jest super . Spotykamy osoby , które tam przyjedżają od kilkunastu lat . Naprawde jest to miejsce godne polecenia.Teraz nie trzeba tachać namiotu .Są tam domki i przyczepy .
      • Gość: Halina Re: Pole namiotowe Butryny pod sosnami IP: *.ibd.gtsenergis.pl 06.08.13, 08:16
        Byłam tam właśnie w ten weekend (2-4.08.2013), nie polecam, najbardziej niebezpieczne pole namiotowe nad jeziorem Gim. Polecam natomiast same okolice wokół jeziora, szukaj miejsc, gdzie będziesz mógł zapewnić rodzinie bezpieczny wypoczynek. Na polu namiotowym Pod Sosnami jest mnóstwo ludzi, którzy wypoczynek wiążą z piciem alkoholu w nadmiarze i stwarzaniem zagrożenia dla innych uczestników. A oprócz tego warunki sanitarne bardzo kiepskie, tylko 3 kabiny wc, 2 kabiny prysznicowe odpłatne, 3 umywalki i 4 zmywaki ciągle zapchane resztkami żywności i nieściekającą z nich wodą. Ohyda. Właściciele również nie dbający o klientów, zwłaszcza tych, którzy nie piją.
        • Gość: aśka Re: Pole namiotowe Butryny pod sosnami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 22:06
          no i komu tu wierzyć? opis alkoholowych orgii bardzo zniechęca
      • Gość: Bartosz Re: Pole namiotowe Butryny pod sosnami IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.08.13, 21:06
        CHAMSTWO!!!!! NIE POLECAM!!!! Wjechaliśmy na pole biwakowe i nie chciano nas na drugi dzień wypuścić ( podobno nie zapłaciliśmy, 1 z nas nie zatrzymał rachunku i chociaż dostał tabliczkę z numerkiem były problemy przy wyjeździe "ten samochód nie wyjedzie, bo nie zapłacił za dobę i musi teraz za nią zapłacić, inaczej wzywamy policję" - słowa właściciela ośrodka) , za wszystko zostało zapłacone z góry , dodam jeszcze,że pobierana jest kaucja 'niby zwrotna' za pojazd, atrakcji brak , same drzewa, nie można było nawet spokojnie porozmawiać po 21, bo kazano nam w ciągu 15min opuścić obiekt. NIE POLECAM!!!!
    • Gość: Renata Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 16:41
      Bardzo fajne pole namiotowe ciche,spokojne, pilnowane całą dobę, bardzo piękne jezioro , pomost nocą podświetlany zejście do wody bardzo łagodne piaszczyste czyste dno. Plac zabaw dla dzieci. na miejscu sklep i mini bar. Polecam www.butryny.pl
    • Gość: RENATA Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 16:50
      WWW,BUTRYNY.PL
      • Gość: MK Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 17:56
        Również zamierzamy w tym roku spędzic urlop Pod Sosnami :)
        a czy ktoś wie jak z toaletami i prysznicami tam wygląda?
        • Gość: Halina Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.ibd.gtsenergis.pl 06.08.13, 08:41
          Warunki sanitarne kiepskie, pisałam o nich. Ogólnie dla rodziny z dziećmi nie polecam. Jeżeli chcesz się pobawić, napić i poczuć adrenalinę w związaną z zachowaniami pozostałych uczestników na tym polu to musisz wybrać sama. Ja drugi raz na pewno tam nie pojadę i będę pisać o tym.
    • Gość: hhh nnnn IP: *.centertel.pl 21.07.15, 06:47
      uuuuuuu
      • Gość: Artur Re: gieje IP: 37.48.85.* 21.07.15, 14:14
        Należy uważać na pole namiotowe obok Pasymia
        znalazłem taki blog, co za zaraza tam jest:

biwakpodteczapasym.prv.pl

współczuje okolicznym mieszkańcom

tygodnik.szczytno.pl/aktualnosci-pasym/items/lewi-ksiadz-i-zakonnica-bez-kary.html

cały internet aż wrze od tekstów na temat tej sodomy i gomory, a władze nie widzą problemu i nic nie robią
    • Gość: Koneser Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.15, 09:32
      Zgniłocha nad jeziorem Gim. Kiedyś tam byłem kilka razy z rodzinką i było super.

Artykuły papiernicze
    • Gość: ted Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.15, 10:27
      Pole namiotowe w Swaderkach koło Olsztynka.TO JEST TO.Pobliska smażalnia nie pozwoli zginąć z głodu.
      • nereus1 Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt 23.07.15, 20:13
        Te wszystkie podane pola namiotowe zwiazane sa z dojazdem po polnych drogach z lanami kurzu. Po przyjezdie trzeba zaraz umyc samochod, tak jak kursowaniu na Saharze. Wladze wydaja pieniadze na jakies tam promocje, biurokracje a drogi asfaltowe po co. Takie myslenie bylo 200 lat temu kiedy kursowano furmankami.
    • kojotes123 Re: Dobre rodzinne pole namiotowe niedaleko Olszt 20.06.17, 15:54
      Na pewno nie polecam Pola Biwakowego Pod Sosnami nad jeziorem Gim. Ja miałem wątpliwa przyjemność bycia tam gościem i nigdy więcej tam nie pojadę !! Właściciele mają jakiś problem ze sobą i z prądem !! Instalacja nie przystosowana do zasilania przyczepy z piecykiem lub innym sprzętem powyżej 1000W... po wywaleniu bezpieczników zadyma o włączenie!! Skoro płaci się za prąd jak za przysłowiowe zboże to mam do q..nędzy prawo z niego korzystać.

Z tego co się dowiedzieliśmy na miejscu to jest to tam standard. Najlepiej to by odcięli prąd aby nawet herbatę kupować na miejscu. Dodatkowo sklepik tak beznadziejnie zaopatrzony, że wycieczka po zakupy do Olsztynka lub Olsztyna to norma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka