Dodaj do ulubionych

Gratulacje dla Adama Sochy

23.03.12, 09:42
"Wyjątkowo upierdliwy gość, który sadystycznie lubi patrzeć władzy na ręce. W bezczelny sposób wtrąca się w sprawy wybranych przez lud polityków, którzy chcą tylko być architektami naszego świata. On psuje im zabawę."

cytat, pod którym podpisuję się obydwiema rękami

POWODZENIA PANIE ADAMIE
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: *.1and1.pl 26.05.12, 01:41

zapowiada się interesujący panel sochy z michnikiem - będzie się działo
    • Gość: jerzy Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: *.vectro.com 26.09.12, 22:21

gratuluję odważnego artykułu o syczu w najnowszej debacie
      • yadol Re: Gratulacje dla Adama Sochy 29.09.12, 01:45
        Panie Adamie, jako stary przyjaciel oraz niezłomny Pana zwolennik i obrońca
        prośbę mam nieśmiałą, czy mógłby Pan tak uczciwie jak sycza podsumowac osiągnięcia posła kecawy ?

jak zwykle szacunek i pozdrowienia
      • Gość: OKSI Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: *.centertel.pl 29.09.12, 09:58
        Podpisuję się po gratulacjami. Panie Adamie świetnie Pan ujął mechanizm działania posła S.
        www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2442:walka-o-prawa-obywatelskie-w-mniejszoci-ukraiskiej&catid=46:adam-jerzy-socha&Itemid=97
        Normalność w mniejszosci tez powinna obowązywać! Jak tak czasem patrzę, to mam wrażenie, ze poseł chciałby zatrzymać czasy panów i kripakiw (chłopów pańszczyźnianych). Wiadomo kto ma być kim i na kogo pracować...
        Jeden pan.... reszta ....
        • Gość: antynepotysta Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: 82.102.5.* 30.09.12, 11:01

a z jakiej racji pan poseł uczestniczy w całej sprawie?
          • Gość: jacek Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: 37.157.196.* 17.11.12, 23:51

z takiej samej jak dyrektor wiadomego teatru w sprawie wiadomego dziekana
    • sofi-jka Re: Gratulacje dla Adama Sochy 01.10.12, 07:16
      Pan Socha w końcu ujawnił prawdę o pośle Syczu, a właściwie jej część. Już poseł teraz robi z siebie cierpiętnika, jak czytam próbuje wpleść jakąś walkę polityczną itd.
      Panie Adamie, niech Pan czuwa, bo w naszym województwie nie ma odważnych dziennikarzy poza Panem!
      Olsztyn potrzebuje dziennikarzy niezależnych, którzy patrzą władzy na ręce
      • Gość: az Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: *.pl 02.10.12, 16:43

a tutaj prawda o marszu
        www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2454:czy-polska-si-obudzi&catid=46:adam-jerzy-socha&Itemid=97
        • yadol sorry adamie socho idź w objęcia rydzyka 02.10.12, 21:36
          coś ci się drogi adamie socho chyba pojebało w tym twoim jak sądziłem dotąd uczciwym spojrzeniu na Polskę

bardzo jest mi przykro, nie naprawisz śrubokrętem roweru na dachu samochodu ani nie nauczysz rydzyka uczciwości
          • yadol Re: sorry adamie socho idź w objęcia rydzyka 03.10.12, 00:17
            mam nadzieję , ze otrzymam odpowiedź
            • mobydickzolsztyna Porażka upupienia 03.10.12, 00:33
              Ktoś tu chciał dokonać upupienia (patrz: Gombrowicz) Kogoś i oczywiście nie udało się.
        • Gość: jj Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: 194.14.179.* 15.10.12, 22:33

to się nazywa arytmetyka uczuć
        • Gość: józef Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: *.arenanet.net 17.10.12, 00:30

polska się obudzi i wyrzuci na śmietnik historii pseudodemokrację zadekretowaną przez msw
          i pseudoopozycję w magdalence
        • Gość: dariusz Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: 200.98.197.* 17.04.13, 08:37

piękny apel o przebudzenie narodu i wciąż aktualny w obliczu zakłamywania zamachu
    • Gość: Szacunek! Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: 79.162.210.* 17.10.12, 04:35
      ... i nie tylko Sochy.
      Mój wróg świadczy o mnie.
      www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2480:pawe-warot-przesuchany-na-policji&catid=46:adam-jerzy-socha&Itemid=97
      • Gość: bj Re: Gratulacje dla Adama Sochy IP: 95.154.230.* 18.11.12, 22:14
        oby to nie był początek fali represji wobec dziennikarzy wg wzoru białoruskiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka