Gość: pen IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 14:33 vod.gazetapolska.pl/1357-w-tv-tego-nie-pokaza-wstancie-z-kolan-polacy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GiM POLACY wstają z kolan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.12, 18:54 I pokazują hierarchom kościelnym gdzie ich miejsce w szeregu. Ostatnio to "poparcie" jest TYLKO (albo AŻ) na poziomie 39 %. Tak trzymajcie purpuraci - a będzie jeszcze niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Za sam pis-dzielczy transparent IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 21:23 wzywający Orbana i Kaczyńskiego do ruszenia na Warszawę z Budapesztu, potraktował bym całą tę delegację według najlepszych katolickich wzorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiM Re: Za sam pis-dzielczy transparent IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.03.12, 23:58 Jak rozumu im brak - to niech chociaż transparent mają. Odpowiedz Link Zgłoś
edico A czy mam sznsę doczekać się w TV Trwam 26.03.12, 00:03 Jakiegoś filmu chociaż o jednym z dwóch papieży noszących miano Jan VIII? Wypuszczanie takich bździągw na forum świadczy o tym, że na polu pozostała tylko ogłupiała wataha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiM Re: A czy mam sznsę doczekać się w TV Trwam IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.03.12, 00:14 "Edi" - Twoja "stopka" w postach jest boska !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: A czy mam sznsę doczekać się w TV Trwam 26.03.12, 00:41 No cóż. Wielu ma swoje skrzywienia, dlaczego ja mam pozbawiać się pewnych kpiarskich akcentów" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILM Re: W reżimowej TV nie zobaczycie IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.12, 08:02 vod.gazetapolska.pl/1357-w-tv-tego-nie-pokaza-wstancie-z-kolan-polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiM Re: W reżimowej TV nie zobaczycie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.12, 08:23 Podałem powyżej Ci trollu - z adsl-u , że POLACY już wstają z kolan i pokazują hierarchom ich należne miejsce. Palikot mówi dokładnie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś